- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovimester
aktív tag
válasz
Hunner #16622 üzenetére
Te biztos fogyatékos vagy....
És kötekedésnek veszem! Mert én nem szidtalak de ez a te színvonalad a sötétség.
De neked leirom hosszabban hogy a száraz agyad is felfogja!
Itt arra gondoltam hogy lassan a fórum át alakul egy csiter jelentős ubi2.0 ra. Lassan nem a játékról szól a fórum ha nem higy kit mikor ölt meg a csiterke. Meg értem hogy lelő meg jaj de rossz, de unalmas egy kicsit lassan idő milliós kell hogy legyél hogy jelentgesd ezeket. Amikor idő jöttem a játékról szólt nem erről.
Erre gondoltam..... -
válasz
Hunner #16025 üzenetére
Nem is ez verte ki a biztositekot, hogy engem repoltolt. Fingom nincs hanyan repoltoltak mar, mikor 1 hiteltem az m1aval meg a shotgunnal ( feltoltott striker... Vagy nevezhetitek 1 hit csitnek is, nem izgat xD ), megsem kaptam kitiltast. Ha most kapok, eloveszem a masik accot
) Az a durva, hogy azokat, akik semmit sem tudtak errol
Mindenki : Zarjuk mar le a temat.
Szepen felkavartam itt az erkezo incurson elott az allovizet.
-
-
Brownage
tag
válasz
Hunner #15712 üzenetére
Tegnap esti sikerélmény megvolt nekem is. 3 órányi Mythic Mannoroth wipe után gondoltam lefekvés előtt szopatom magamat még egy kicsit, úgy az igazi befjezni a napot. Nem volt senki online, akivel egy könnyed levezető falcon challenge-t mehettem volna. Ráadásul mivel a fő karimmal letoltam már, de nagyon lusta voltam átpakolni a cuccomat, dobtam rá még egy lapáttal, alttal mentem a saját gearrel, full puggal, matchmakinggel
Ráadásul úgy, hogy normál esetben viszonylag kommunikálós vagyok, de párom aludt mögöttem, így még beszéni se tudtam és a többiek se nagyon szólaltak meg. Írásban irányitgattam őket. Mondjuk a 4. és 8. sikeres shotis wave-k után már egész bizakodó voltam. Aztán 13. wave végén felkészülve a 14. wave-re, ledobtam a mobile covert, mellé bújtunk ketten, mobile cover összetört és Delta errort kaptam
Elkönyvelve a biztos bukást visszatöltöttem azért. Hallom töltés közben, hogy óvatosan, mert ketten DC-ztek. Mondom WTF? ezek még mindig élnek? A másik srác is DC-t kapott a magától széteső mobile covertől, ő is visszatöltött, valami csoda folytán mind a 4-en éltünk és be tudtuk fejezni a maradék wave-t. Utána már gyerekjáték volt dupla survival linkkel felpakolnom a bombát és kilootolnom a crafting matit a bossból
Szóval a héten megvolt az első altos/full pugos challenge falcon runom
-
Brownage
tag
válasz
Hunner #15435 üzenetére
persze, én se úgy értem. Na meg, 4 full dps mikor tolja egymást össze-vissza a lépcsőn, mert mindegyik sniperkedni akar
Én csak arra értettem, hogy amikor pl jöttek a shotisok és ha esetleg az egyik erős dps elhasalt és nekem kellett volna egy shotis leölnöm, akkor az reménytelen volt
-
.LnB
titán
válasz
Hunner #15435 üzenetére
Nem éreztem magam feleslegesnek mert a doboz pillanatok alatt visszatöltötte bárki életét, és nagyon hamar termelődtek újra a képességeim, de igazából csak shotival lőttem a közeli ellenfeleket és ennyi. Unalmas volt.
(#15437) vegitossj7 A napi úgy is csak nyűg... Amikor már az emberek csak azért költenek PC-t, mert megvan az 1000-es cap, akkor mi értelme a napinak ami azon kívül, hogy ad PC-t nem ér semmi?
-
[hun] warhea
tag
válasz
Hunner #15435 üzenetére
Hat nagyon nem voltal felesleges. Mind a negy embert megmozgatja kellokeppen az insta az biztos. Es tovabbra is hangsulyozom, hogy az elmult 4-5 lefutott challenge falcon legjobb es legosszeszedettebb csapattarsai voltak.
Van ra 999 PxC-m hogy hianyozni fog holnaputan egy napi
Te meg mindig ezen porogsz? -
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Hunner #14465 üzenetére
4x annyiba kerül craftolni?
8 helyett 10 kell, a zöldhöz 30, ok, de szerinted ha visszaviszik 1.1 előtti állapotra, majd a zöldhöz is 8 kell? lófrancokat, 10-helyett lesz 8 a sárga, és 30 helyett kb 22-23 a zöld, ha tartjuk az arányokat, csak amit szedsz az lesz sokkal kevesebb.
egyébként igen, craftolok rendszeresen, és jobbnak tartom a mostanit az 1.1 előttinél. -
Habib[HUN]
senior tag
válasz
Hunner #14364 üzenetére
Ez kifejezetten jó ötlet. Köszönöm a tippet.
Még alacsony szinten kolbászolok. Általában esténként hosszabb rövidebb időt. Aki akar felvehet: orrharapo néven futok.
Jelenleg csak pozitívumok fogadnak. Mondjuk még igen alacsony szinten vagyok. A DZ-nek nagy hangulata van. Öltek már meg cucc kimentés közben. Már raktam le a csomagom, amikor levadásztak. De ez egy ilyen játék. Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy ha már 100 órát belerakok és elszórakoztat, akkor már megérte a vásárlást. Ha többet akkor az nettó nyereség. 34 évesen már nincs rá időm, hogy gyorsan pár nap alatt kifaromoljak mindent -
Anonymus23
veterán
válasz
Hunner #14362 üzenetére
Ki fogom próbálni ezt a kombót is, ezt eddig nem is figyeltem
(#14367) vegitossj7
Megértem, hogy panaszkodsz, mert nem ezt vártad, csak itt ezen a fórumon tényleg mit vársz?
Indítsatok petíciót, bármikor szívesen aláírom, csak ez a folyamatos panasz már unalmas itt, főleg mert SEMMI hatása nincs a játékra, és úgy tűnik, mintha mi nem látnánk és nem akarnánk elismerni a hibákat, és azt, hogy a csíterekkel szemben gyakorlatilag impotens a fejlesztő...
Menjünk tüntessünk kint Montreálban -
bunfi
őstag
válasz
Hunner #14329 üzenetére
Teljesen így van. Semmit nem mond el a talentekről, semmit nem mond el a major, minor, skill tulajdonságokról az adott geareken, de a legkevesebbet arról mondd el, hogy milyen ember áll a másik végén. Ennek ellenére a bevezetése után előszeretettel kickeltek az alacsony GS miatt, a poén kedvéért én is kipróbáltam, a kezemben Vector, a hátamon M1A, mindkettő arany, de amiatt, hogy beraktam a lvl1-es kezdő pisztolyt lementem 155-re. 5-ből 3-szor kérdés nélkül kick. Sajnos sokan még mindig nem értik, hogy csak egy placebó az a szám.
(#14333) orichalcos Én rászántam azt a 40 percet és nem fogtam vissza a szöveges mezőbe írandó válaszok humor+irónia faktorát.
szerk. nem fognak emelni, vagy maximum úgy, hogy akkor mindennek emelik a szintjét, mert épp ez a "lényeg" az incursionsben, hogy 4-gyel magasabb szintűek. (Mondjuk a végigjátszás alatt ha 4-gyel magasabb volt az enemy szintje, az már piros halálfejjel jelölte és azt tanácsolta, hogy szinteződjek még mielőtt nekik megyek.)
-
[hun] warhea
tag
válasz
Hunner #14311 üzenetére
Ezt nem tudtam
En is probalom kerulni a glitcher gameplayt mindamellett, hogy ki szoktam oket egyszer (igen, maximum egyszer) probalni viszont nem azert, hogy mindenfele javakat szerezzek, pusztan mint hivatasos fejleszto erdekelnek a hibak. Igy jartam multkor is amikor beinveltek, hogy megy a DZ glitcheles, de konkretan tobb xp-t es penzt szedsz ossze normal jatekmenettel mint a fal mogott egymast lovoldozve/elesztve. aztan le is szedte a tarsasagot egy csalo brigad (vicces volt latni a glitcher vs cheater dolgot).
Ezt megosztom itt, most kuldtek be valamelyik facebookos csoportban:
"Amikor DZ-ben tele vagy jo cuccokkal es nem szeretned, hogy lelojenek" -
[hun] warhea
tag
válasz
Hunner #14301 üzenetére
elkerhetem a discordot? nem a csoport a lenyeg, mint lathato, en megprobaltam az itteni jatekosoknak segiteni. a fb-on jelenlevo csoportok nagytobbsege sajnos beleragadt ugyanabba a sa'rba amibe itt is kezdtunk beleragadni. igy gondoltam letrehozok egy csoportot, es amikor van falcon run, tud csatlakozni aki szeretne. kinevelodott mar jopar ember aki siman le tudja futni, igy igazabol akar parhuzamban is lehetne futni a koroket azokkal akiknek meg nincs meg a gear. ez mindenki erdeke termeszetesen, hogy ra tudjunk allni a challengre. (hogy ez hatso szandek-e azt nem tudom, de inkabb segitek felfejlodni, mint a sok bugger, glitcher korok amiket egyesek futnak) es igy mindenki jol jar.
-
-
-
Maxtreme
addikt
válasz
Hunner #13171 üzenetére
Erre szokták mondani hogy az idiotizmus ellen nincs gyógyszer....
Remélem legalább valami jót dobtak.
Bocs ez morbid volt.
Most majd jön a játék ellen a lejárató kampány, holott ezek valószínű egy rosszul sikerült real life pókerparty alkalmával is ledarálták volna az asztalnál ülőket.
szerk: Mind1, akkor is így van
-
-
válasz
Hunner #12669 üzenetére
hogy valami exploit vagy sem, az szakmai kérdés (van egy definíció, ami vagy illik rá, vagy nem), hogy miért jár tömeges retorzió, az pedig menedzsment szintű döntés. ez két külön dolog. rollback indokolható, de minden ilyen dolog rohadt nagy negatív visszhanggal jár. vevők lesznek a játékosok az érveidre, vagy felülkerekedik a túlzott igazságérzetük, és azzal lesz tele a fórum, hogy ők bűnhődnek azért, mert a massive nem tud programozni? kell az ilyen szintű negatív sajtó most a játéknak? kibírja, vagy inkább jobb nem kockáztatni, mivel az így szerzett előny néhány héten belül amúgy is semmivé lesz? úgy szoktam ezt magyarázni a kezdő tesztelőknek (főleg akinek már van családjuk), hogy kap-e otthon büntetést a csemete, ha kiderül, hogy néha rájár a sütisfazékra.
nem irkálsz hülyeséget, csak eltér a véleményünk. semmiképpen se vedd kioktatásnak, távol áll tőlem minden ilyesmi. -
válasz
Hunner #12666 üzenetére
és adtál volna a sz@rnak egy pofont vele. pár hétre rá jött az 1.1, és kb. értéktelen lett az eddig összeharácsolt gear. vagy legalábbis ami előtte high-end volt, az hirtelen belépőszint lett az endgamehez. ők ugye elég pontosan tudják, mi fog történni ilyen tekintetben, szóval nem feltétlenül nem csináltak semmit.
-
GAbre
veterán
válasz
Hunner #12269 üzenetére
Jah azt vágom.
Majd kiderül,mint mond rá ebay.
Csak megint kezdődik a pehszériám,ilyenkor semmi se szokott összejönni...(#12272) -=Jam=-:
Miért?
Mert volt kb 8000Ft,dobozt is kapok polcra(ahogy otthon is sorakozik pár darab),nem fa*om kódot.És 1 nap alatt itt volt.
Nem kell feltétlen videó.
Rajta van a súly a feladott blokkon,lemérem az enyém,ha volt benne papír kicsit többnek kell lennie a feladottnak elvileg. -
válasz
Hunner #11688 üzenetére
arra van kitalálva a ládák nyitási mechnizmusa, amire használod? nem
saját előnyödre használod ki? igen.
akkor ez exploit. nem kell, hogy másnak ebből kára származzon. 10+ évem van szoftvertesztelésben, be tudok kategorizálni egy hibát.
hogy miért büntetnek, és miért nem, az már egy teljesen más kérdés.félreértés ne legyen, még az az "ártatlan" szitu is exploit, amikor átadsz a stashen keresztül egy 30as lila tárgyat egy kis szintű karinak, az eladja, és vesz belőle sok kéket. a kéket berakja a stashbe, a 30as kari kiveszi, és összetöri. a lila cucc 2 alapanyagot adott volna, a sok kék meg darabonként egyet. remélem nem kell ecsetelnem, hogy a stash megosztását a karakterek között miért is nem erre találták ki.
-
warcat
veterán
válasz
Hunner #11686 üzenetére
Igazából csak az lett volna a lényeg,hogy ezzel konkrétan ártasz másnak, (nyilván erősen feltételes,de patch után ez a viselkedés elszaporodhat,problémássá válhat) hiszen ő ekkor már nem tudja lootolni.Persze lehet szólni,de némi túlzással ez olyan,mintha valaki besétálna a postádra(BoO) és kilootolná a ládádat,ennek nem szabadna így működnie
A korábbi exploitoknál maximum magaddal toltál ki,ha valamilyen csoda következtében sikerült mindent kifarmolni (a játék megunásának esélye növekszik vele).
Azért az erősen kérdőjeles meg kicsavart,hogy a kifarmolt tárgyakkal aztán jól elver mást pvpben,és ott az ellenpont,hogy pl challenge módok során kevesebb a haszontalan ember.
A lényeg,hogy korábban hiába kiabálták,hogy jujj bannolják az embereket érte,meg vegyék el tőlük a cuccokat,ennek sok alapja nem volt épp a fentiek miatt (a játék keretein belül maradtak csalóprogram nélkül,másnak nem ártva),de ez pont olyan kártékony viselkedés,ami miatt már elképzelhető bünti (nyilván a realitás az,hogy sürgősen javítják,hogy más elől elszedhesd)
-
warcat
veterán
válasz
Hunner #11679 üzenetére
Vótmá'
Az exploitmentességről meg annyit,hogy elvileg elszeded más elől a cuccát,ha átmész az ő privát városába,ami hát izé,kritizálható
Én hozzácsaptam egy fenti útvonalat az autumn safehouseból és 2 óránként végigszaladok rajta,nem megyek át máshoz.Közben craftolással kapcsolatban ígértek mára egy updatet,az a duma jelenleg,hogy nem ismerjük a teljes képet,mert van valami pozitív változás,amit nem írtak bele a patch notes-be (vagy csak tűzoltóznak)
Mindenesetre igen,lehet,hogy kötelező lesz a dobozolás játék helyett,míg ezt is nerfelik. -
Anonymus23
veterán
válasz
Hunner #10506 üzenetére
Mondjuk ez is milyen már, igazi jellemes PvP, lesből lelőni a másikat. Az egész koncepció el van szúrva úgy ahogy van...
Legutoljára COD4-el multiztam, de ott legalább tudta mire számíthat az ember, mondjuk ott lett elegem, amikor chaten megbeszélték, hogy ki milyen csítet használ, és azt oltották le, aki elküldte ezeket a gyíkokat a francba, és az volt a felkiáltás, hogy ha a másik is használja, akkor Ő miért ne.
Igazi nemes és kiforrott jellemre vall ez a gondolkodás.Ha már pvp, akkor miért nem lehet választani, hogy én olyan zónába akarok menni, ahol azt kell néznem mikor lőnek le hátulról, vagy mehetnék csak pve zónába. Az pl cseppet sem zavar, ha a gép lő le hátulról, mert ezt tudja a program, de ez nem másról szól, mint a lesből ki tud nagyobb köcsög lenni.
Ha van pvp, és a másik ügyesebb, vagy jobb cumót tudott összeállítani, semmi gond, elismerésem, de könyörgöm ne abból álljon már, hogy pár gyökér, hogyan tudja tönkretenni a másik játékélményét...Az összes csítert meg bannolnám egy életre, vegye meg vagy 100x a játékot, ha megéri neki. Komolyan milyen nyomorék egy gondokozás az, hogy azt élvezi, hogy hogyan tud másokat szívatni, amúgy meg kb nulla az értéke annak amit tud csinálni.
Mindezen túl, én élvezem a játékot, és a folyamatos challenge is tök jó, főleg, hogy 2 ember szinte mindig más a csapatból, és van, hogy csak pislogok, hogy mit lőnek mások, máskor meg úgy kell "nevelni" a többit, hogy a 3. eset után, amikor mindenki borult, akkor ne rohanjanak előre mint a birkák. Nekem legjobban az Orosz követség jön be, kellően nehéz ahhoz, hogy kelljen azért taktikázni...
-
Hunner
senior tag
válasz
Hunner #10396 üzenetére
Erre válaszul egy reddites thread-et tudnék ajánlani magamnak is, meg nektek is nézegetésre.
Elvileg belenyúltak, hogy számolódik a dps, hogy egy pontosabb számot mutasson, mint eddig. Szóval, ha belogoltok és kisebb számot láttok, nem kell megijedni, a régi sem volt jobb, csak a formula számolt hülyén.Állítólag. Vagy mégse.
-
VirDan
aktív tag
válasz
Hunner #10460 üzenetére
Próbálgattam változtatni, hátha begajdul a rendszer pl egy 80-90%-os scavagening érték változtatásra, és dob legalább 1-2 sárgát mutatóba. De simasemmi..
RECSKA: Na én 180%-ra tuti nem fogom felsakkozni.
. Marad a craft.
cain69: Laikusan ha valaki a scavagening értéket nézi, akkor 101%-on a loot minőségének javulást kellene mutatnia, változatosan, a DZ szintet figyelembe véve.
Mindenesetre én most felrakom a jobb cuccaimat a scavagening érték rovására.
Kicsit elszakadok a % számítástól. -
válasz
Hunner #10460 üzenetére
80% korul semmi sem esett. Most 180% korul van, es potyog szepen a sarga... Kb orankent kapok egyet.
Persze hasznalhato nem sok volt eddig belole, sulyos fonix creditert tuningolt cuccaim sokkal jobbak xD
( tegnap lettem 50es dzben. El is vertem 1000fonix kreditet 1 perc alatt. )
-
ßrainiac
addikt
Hah! Koszi.
Teljesen bestresszeltem, mert ejfelkor vegzek, szoval kajaszunetben szepen belogoltam es mondom, osszegyujtok vhogy 30k-t gyorsan mert annyi hianyozna, de pont ebbe a safe house-ba rakott be, mondom, ranezek a cuccra. Hat pont ezt vettem meg tegnap ejjel (ezert sem volt eleg penzem)
Akkor ezek szerint egy jo fegyom van?
Ezenkivul van egy ACR-em szinte ugyanezekkel a tulajdonsagokkal ^^
Edit: beneztem, lol.. 28-as az enyem
-
Hunt3r22
őstag
Illetve a kommenteket olvasva egy kesztyűt is megemlítenek, remek statokkal:
"There are some really good purple gloves in the Firewall Safe house vendor, as well
380 Stamina
380 Assault Rifle damage
31% critical damage
5% crit chance
6.5% sticky bomb damage
Honestly with a reroll (Stamina to Firearms or Sticky bomb to pulse crit chance / damage) it's probably better than a ton of yellow gloves people are wearing just for the sake of having a yellow." -
Anonymus23
veterán
Egy ilyen mennyire tudja kiszűrni a hangszóró zaját?
Mert pl vannak jó páran, - DZ-ben hallom -, hogy hangszóró + mikrofonnal játszanak, őt nem zavarja, de gyakorlatilag rohadt zavaró a többieknek, hogy mindent 2x hallasz.Főleg ha valami részeg orosz, és még énekel is mellé
(#8712) .LnB
Nem kioktatás volt részemről, nem stíusom, ha ezt olvastad ki belőle, akkor bocsesz, de akkor meg tudod, miről beszélünk...
PL megmenteni egymás seggét, szólni a másiknak, hogy hátulról jön rá egy ellen, én meg ha közben töltök, akkor még segíteni sem tudok. PL volt úgy,hogy küldetés alatt nem beszéltünk 5 percig semmit, de jó volt taktikát váltani, amikor arra volt szükség. Én innen a fórumról szoktam játszani valakivel, nagyon hasonló a statisztikánk is, mert sok mindent együtt csináltunk...
Neki is 1 év körüli kislánya van, van hogy otthagy mindent küldetés közben mert menni kell, én megértem, mint korábban írtam 40 felett vagyok már, nekem is mások a prioritások, de 1-2 szót ha beleszól az ember az is elég tud lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest