-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
[hun] warhea
tag
válasz
CSiPet2 #15644 üzenetére
Ne erts felre, en tolom dz-t. igaz meg csak 60-as szinten vagyok, de azert tolom. Minden esetre a balance hianya erezheto nagyon. Van aki meg sem tud karcolni es van aki 1hittel leszed.
-=Jam=-
Health is legyen legalább 75k
65 is elegpersze a tobb jobb. de nincs gondom 65k-val es 56% armorral.
-
.LnB
titán
válasz
CSiPet2 #15441 üzenetére
Szerintem ezt egy kicsit túlkomplikáljátok páran. Ennyre azért nem nehéz.
"(de abból kereken 0 glitchelt item)" Látom ezt fontosnak vélted megemlíteni. Hát..[link]
Megnyugtatlak, hogy többször nyomtuk le glitch nélkül mint glitch-dzsel. De felteszem a kérdést, minek szenvedtem volna a szaros törni való lootért mikor pik-pakk meg lehetett oldani?! [link]
-
Brownage
tag
válasz
CSiPet2 #15378 üzenetére
Mi pl. úgy szoktuk, hogy minden kör bombát egyedül viszek és minden körre visszajön a saját ultim, úgyhogy kényelmesen oda tudok menni a gombhoz, megnyomom, benyomom az ultit, felrakom a bombát és még vissza is tudok futni a pitbe.
Maradék 3 ultinak elégnek kell lennie a shotis wave-kre.
Igazából 3 parás kör van. 4, 8, 14. Ezekben jön sok shotgunos, itt legalább 4-5-öt kell leölni. A többi wave-ben csak elvétve jönnek valahol a 7. 9. 10 vagy 11. wavekben csak 2 shotis jön, azok eleve gyerekjáték, ha az ember wave elején scannel egyet, látja hogy van 2 villámos, összestackel mindenki egy sarokba és fókuszban leölni őket kb 1 másodpercig élnek, lőni nincs idejük.
Egyébként én akárhányszor csináltam eddig, a legkényelmesebb megoldás a mobile cover volt. 2-3 alkalommal csináltam 1 mobile coverrel, szerintem kényelmesen elég annyi. + hozzá egy smart cover ha még több védelmet akar a csapat, mert fél/izgul. De most legutóbbi 3-4 killemen dupla mobile coveres tax volt L alakban lerakva. Azt kicsit túlbiztosítottnak érzem, de végülis mindegy. Lényeg, hogy lemenjen. Én annyira már nem is szoktam a mobile covert használni, lőni kell őket időben és akkor nincs idejük bármit csinálni. Hisz látja az ember kör elején, hogy merről jönnek. Eleve készül rá a csapat, akkor amint a lépcsőhöz fordulnak, vagy amint ugranak már lövitek is őket.
-
[hun] warhea
tag
válasz
CSiPet2 #13116 üzenetére
Nem ertem amugy (illetve ertem oket) a glitcheloket, mert 15-20 perc alatt le lehet tolni hardot. En altalaban ugyan azzal a csapattal megyek (egy pugbol alakult tarsasag) es 15 perc-20perc alatt szinte mindig megvan. oke, hogy glitchel lehet hogy ezido alatt megvan 2x-3x ellenben szamomra a korbeszaladgalas meg lepcson repkedes nem minosegi jatekmenet.
egy masik ismerosom mondta, hogy o azert glitchel, mert mindenki glitchel. ha nem csinalja elmarad gearben es nehez behozni a lemaradast. kerdem en, (es kerdeztem is tole) milyen lemaradasrol beszel egy 90%ban pve jatekban, erre termeszetesen mar nem valaszolt.
Nem hazudok, kiprobaltam en is milyen glitchel, de hogy en megegyszer nem szaladgalok ki be mindenfele zold karikaba az tuti
Inkabb rohogunk a haverokkal amikor egy bugos cover dashnel elpukkan 4bol 3
pzstm (#13101):
az néztük, hogy 54ezr health-el ugyanúgy 1 headshot vagy snipernek mint 91-el, illetve shotis is ugyanannyit vesz le- Szazalekosan sebeznek
-
Hunner
senior tag
válasz
CSiPet2 #13112 üzenetére
Vaklószínűleg a hotfixük a "nincs napi küldetés WTF" bugra annyi volt, hogy beírták fixre ezt a 3 küldetést, mert ezeket lehet farmoli, hátha addig se falcon lostot glitchelnek az emberek...hátha.
Vagy, a randomgenerátor függvényük is szar a kódban.
Így vagy úgy, egyik sem lepne meg. Kiváncsi vagyok holnap milyen új bugokat találunk a karbantartás után.(#13116) CSiPet2: Mondjuk egy olyat adnék, hogy bemegyünk egy új DZ instance-ba, ami utána elszaródik és senki nem tud becsatlakozni rá. Mennyi fasza láda, meg div tech hegyek lennének. Atyaég!
-
válasz
CSiPet2 #13105 üzenetére
Fura. Elvakitott zold lezerrel, bumm, es felig ment le az eleterom. Playeren kivul engem meg csak a 34es shotis 1 hitelt...
( meg gondolom a 34es sniper 1 hitelne... ) de az kegyetlen. Beszalad, es bumm-bumm-bumm, 3 tarsam fekszik...
Kovsol : lehet rosszul irja, mert m1amon van 169% fejlovesbonusz alapbol es megis azt irja kevesebbnek. Este hozok kepeket.
-
törölt tag
válasz
CSiPet2 #5333 üzenetére
Azért PC-n sem elhanyagolható szerintem a játékos bázis. Elég megnézni a twitch-et, időnként elég népszerűek a survival játékok. Hangulatban és alapötletben csillagos ötös, és ilyen alap dolgon vérzik el egy MMO? Már én is itt rugózok rajta, mint egy hülyegyerek pedig két hete azt se tudtam mi ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest