- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habib[HUN]
senior tag
Igen hasznos cuccok a kezdéshez. Fegyver mindig van, némi páncélzatot is össz lehet szedni. Az elején az a pár kék cucc egy kupacban igen komoly előnyt jelent a többiekkel szemben. Viszont megvan a kockázata annak, hogy előtted szerzik meg az ott heverő fegyvert. Így ha kicsit későn érsz oda, akkor könnyű célpont vagy. Viszont ha már eleve puskával mész oda, akkor könnyű elábnni a pisztolyos játékosokkal. Illetve rajta üthetsz azon aki éppen fosztogat.
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
arnikusz #38418 üzenetére
Akkor én vagyok a mázlista. Survival csak PVP. Csalóvel szerencsére még nem találkoztam. Egyszerűen túl hosszú ideig tart, így nem szánják rá az időt a Pistikék. Az elején egyszerűen fel kell mérni, hogy érdemes e leállni harcolni a másikkal, vagy lelépni. Ha kinyírod akkor azzal sokat nyersz, mert a környékbeli erőforrásokat te tudod leszüreteleni. Ha később nyírod ki, akkor begyüjtheted a cuccait. PvP nélkül olyan súlytalan az egész
DZ előtt nem szoktam összeállni senkivel. Odabent már előfordul a dolog. Az esetek többségében látni a szándékát, hogy mit akar a másik.
Az elején meg ha sikerül gyorsan fegyverhez jutni, akkor irány a helikopter roncs.... Igazi szüret. -
Habib[HUN]
senior tag
válasz
Rixilend #33476 üzenetére
Én így vagyok a survival játékmóddal. Eleinte finomkodtam, nem öltem a játékosokat. Most már bárkit látok az becserkészendő célpont, akinél értékes nyersanyagok lehetnek. Ha két embert látok és jobban vagyok felszerelve, akkor azokkal is bepróbálkozok. Ellenkező esetben nyúlcipő....
-
Habib[HUN]
senior tag
PTS azért van, hogy kiderüljön ekkora bug. Nem értem ez miért probléma. Ha a véglegesbe kerülne be ilyen, na akkor az fájdalmas lenne. Egy teszt szerveren talál valaki valamilyen bugot, azzal az égvilágon nincs semmi baj. Sőt jelenteni kell, hogy van ilyen. Elvégre nem ezért van ez az egész PTS dolog?
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
-=Jam=- #29111 üzenetére
Így kell ezt, és szigorúan pvp-ben
Én se sietek. Tegnap kb hasonló állapotú cuccokban, sikerült megöletnem magam. De benne van a pakliban. A játékélmény kiváló ebben a módban. Az elején még rohanni kell, hogy egy alap túlélőfelszerelés meglegyen. Utána meg már szépen lehet haladni. A hideg már annyira nem számít, a cuccok szépen javulnak. Nem utolsó sorban ha már az ember rendesen fel van szerelve, és alig van túlélő játékos. Akkor már nem is lövik olyan könnyen a másikat hátba. Az elején még a nagy fejetlenségben gyorsan hullanak a játékosok. Tegnap egy srác pisztollyal kötött belém a játék elején... csak én addigra már craftoltam egy M60-ast. Értelmetlen halála volt a srácnak, személy szerint nem nyertem vele semmit. Viszont a hullákat mindig felkeresem. Egész jó dolgokat össze lehet szedni. Főleg azokból akik a DZ-ben haltak meg.
-
Habib[HUN]
senior tag
Én is szinte csak Survivalt játszom mostanában. Szigorúan PvP. Egy okból. Itt fair play van. Mindenki azt használ amit talál. Nem darálnak le a hatvanezer órát játszott játékosok oly könnyedén. Mert ha nekem jön ki jobban a lépés, akkor nekik van végük. Barátot meg csak úgy szerzek, ha én élesztem fel valami oknál fogva. Szimpla járókelő azonnal zárótűzzel fogad
-
Habib[HUN]
senior tag
Hello
Nvidia 1050ti kártyával játszik valaki? Most selejteztem le a 750ti-met, mert sajnos már eljárt felette az idő. A Division nem volt rajta túl szép, de legalább jó csúnya volt.
Sacc/kb most ez a best buy kártya ahogy nézem. Most már az ára is normalizálódott (iponban 51 ezresért láttam az imént 2 ventiset)
FHD magas grafikai beállítások remélem nem lesznek nagy elvárás a gépnek. (i5 4690+16 giga ram) -
Habib[HUN]
senior tag
válasz
PETEE78 #18196 üzenetére
Akkor első körben marad a vga. A cpu-t nem igazán tudom költséghatékonyan lecserélni. Pont egy olyan proci amit igen nehéz eladni. Mert aki már cpu-t keres az már i5-öt vesz. Vagy csak ordas nagy bukóval. Jó vételnek tűnt anno, de visszanézve inkább tettem volna még hozzá 15 ezret, és i5. Akkor marad a vga. Eddig nagyon jó szolgálatot tett a 750ti. Garis is, így relatív könnyű lesz eladni.
Az fps-el alapvetően nincsenek bajaim, de néha vannak mikro lagok. Töltési idővel nincsenek nagy bajaim, SSD-ről megy. -
Habib[HUN]
senior tag
Hello
Kérdés a következő.
Adott egy közepes konfig. i3-4330, 750i, 8 gb ram. Most agyalok az optimalizáláson. A Division szerintetek melyik alkatrész módosítására lenne a leghálásabb. A ram csere lenne a legegyszerűbb, és anyagilag a legkönnyebben kivitelezhető. Bele akarok vágni 16 gigát. Kérdés, hogy a Division mennyire hálás a sok ramra? Vagy inkább cpu illetve gpu függő a játék. Mert így ebben a formában nem tökéletes a futási élmény. -
Habib[HUN]
senior tag
válasz
Brownage #16431 üzenetére
Az egész DZ-nek ez adja a sava borsát. Nem tudhatod, hogy ki hogyan áll hozzád. Volt hogy őrült nagy kerülőkkel osontam a kimentési területhez, mert igazán értékes cucc volt a tarisznyámba. Igazi menekülés New Yorkból érzés volt. Ha már játékost láttam, akkor már tartottam a támadástól. Az értékes tarisznyámat meg kellett védeni. Amúgy többször van véletlenszerű együttműködés, mint hátba lövés. Persze anyázok rendesen akkor, amikor harcban állok és valaki megkínál egy tarkón lövéssel. Ez benne van a játékban, ha valaki ennyire bátor, akkor legyen büszke magára. Nem fer, de ez egy ilyen világ. Viszont azt szokták értékelni az emberek, hogy amikor harcban állnak és jól láthatólag elkél a segítség. Akkor kapnak egy váratlan helyről való gyógyítást, és tűztámogatást. Vagy ha az ember végez a támadójukkal, és feléleszti a másikat.
Persze én hátrányból indulok, mert az esetek nagy részében egyedül járom a zónát. Egyedüli játékos meg könnyű préda... Igazán örülnék annak, ha létezne füsbomba, amivel a menekülésemet tudnám fedezniNéha hasznos a tipli.
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
birorichard #16257 üzenetére
Én is még ezen a szinten ügyködök. Most kezdem még csak átlátni, hogyan működik a rendszer. Bár rendszeresen lecsupaszítom még a meglévő fegyverem, ha egy biztatót találok. Így a kiegészítők nélkül is össze tudom hasonlítani. Parasztos megoldás, de eddig még nem láttam jobbat
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
Hunner #14364 üzenetére
Ez kifejezetten jó ötlet. Köszönöm a tippet.
Még alacsony szinten kolbászolok. Általában esténként hosszabb rövidebb időt. Aki akar felvehet: orrharapo néven futok.
Jelenleg csak pozitívumok fogadnak. Mondjuk még igen alacsony szinten vagyok. A DZ-nek nagy hangulata van. Öltek már meg cucc kimentés közben. Már raktam le a csomagom, amikor levadásztak. De ez egy ilyen játék. Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy ha már 100 órát belerakok és elszórakoztat, akkor már megérte a vásárlást. Ha többet akkor az nettó nyereség. 34 évesen már nincs rá időm, hogy gyorsan pár nap alatt kifaromoljak mindent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 3
- iPad topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest