- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
abéla
senior tag
Sziasztok, újból előhalásztam a a játékot, szeretnék fegyvert rekalibrálni. Azonban az ehhez szükséges weapon kit mennyiségem 0 (PC van) és a craft-leírást nem nagyon értem...kell weapon kit blueprints? de az honnan?
szval hogyisvanez?..köszi előre isszerk: ok megvan
-
abéla
senior tag
válasz
Brownage #16867 üzenetére
messzemenőkig +1
basszus, most látom, tegnap felvettél barinak, én meg nem tudtam ki vagy, azt hittem a szokásos sikeres Falcon körök utáni random invite, sry...
de ígérem megyek DZ-be, halok-kelek ha kell, de végre valaki nem a fosós taktikát hangoztatja/nyomatjaLehetne ilyen anti-rúzs klánt nyomatnatok (a -lényegében- megboldogult Inestationban volt hasonló, ott volt is rá igény).
-
abéla
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #16671 üzenetére
akkor nomad vonalat hanyagolom -
abéla
senior tag
Üdv mindenkinek!
Közép (-alsó
) erős, DZ42-es karival futnék pár kört csapattal is szívesen, mivel meguntam/befrusztrált az eddig művelt, 1-2 fős sunnyogó/rejtőzködő DZ-taktika.
Egyrészt így alig haladok (150óra gameplay alatt 42dZ, fohs fegyó), másrészt a 10+ évnyi multi-fps múltamban mindig is a kompetitív / assultos stílust képviseltem (ok, BF2/BC2-ben medic voltam), így kifejezetten fáj az eddigi konfliktuskerülő attitűd.
Persze DZ mellett Incurs. is jöhet, Hard már egész sima ügy, ellenben a Chalange az cselendzs.Kari:
Sentry 4-es set + openCHC gloves/electricBackP: 150-200dps (a csodás lila, ~2 hónapja meglévőm1a-mal sentry+pulse 500-700k crit) 69k hp (49% dmg redu), 14-17k electr, alap 21-38chc / 90/150 chd, ilyesmik.
Esténként 22-01 között érnék rá. Sajna ebben az idősávban csak egyoldalú a kommunikációm, kiskölköm és egyéb családtagjaim végett. Ingame/Skype (/Discord - ha végre hajlandó elküldeni a verifikáló emailt)
Uplay: Cortezzuma
ui: hehe, így végigolvasva ez mehetne a "The Divison-ben társat keres" rovatba is
-
abéla
senior tag
Ez az legfelsőbb ÉNY-i DZ bejárattól balra lévő Broken Circle incursion csak nekem új?
Asszongya min 220 gearscore -
abéla
senior tag
válasz
flash- #12281 üzenetére
Egy 980Ti bőven hozza ezt, bár ehhez kell a jó cpu is, hogy ne ugráljon az fps (értsd: 3770/6600 vagy felette), de sztem a 3570 -így húzva- is elég.
De jó tanács, hogy fog-ot érdemes levenni medium/high-ra, mert nagyon zabálja az erőforrásokat, cserébe gyak. nincs különbség.
Nálam depht of field is off mert utálom, meg az ilyen vignette/chromatic abberation sz*rságokat is érdemes kikapcsolni mert csak mossa a képet. Így olyan 70-100 (bár nálam van még egy 1.2x DSR is).Venomka
a fúhádében-maxon, ez mennyire informatív? ez a maxon azmi? ultra + 4x dsr vagy csak ami jólesett feltoltad? meg fps, képtörés, microshutter... nna érted
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HP notebook topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest