- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
szteve
csendes tag
Szia! Ha PxC-d van, akkor csak fegyveralkatrész kell hozzá, ha van felesleges fegyvered és betöröd akkor tudsz kalibrálni, vagy a tárgykészítő állomáson dividion techböl is tudsz készíteni magadnak fegyveralkatrészt. Azt pontosan nem tudom hogy 1 vagy 2 kell ahhoz hogy újra kalibrálj a fegyvereden egy képességet, nem vagyok otthon így nem tudom neked megnézni sajnos. De csak egy képességet tudsz újra kalibrálni egy fegyveren ugyan úgy mint a többi felszerelésen
szerk: akkor már mind1 xD későn tudtam elküldeni, bocsi
-
-
Terrorista
senior tag
Na valami ilyesmire lenne szükségem nekem is.
Ugyan nincs még jó gearem (160+) és a DZ32-es szintem se kiemelkedő, de szívesen krúzolok másokkal.
Annál bármi jobb, mint amikor a random társaid lőnek hátba, ha hátat fordítasz nekik vagy amikor megölnek 3-4x egymás után üres táskáért, mert éppen egyedül maradtál odakint.Uplay: Teri1337
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HTPC (házimozi PC) topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest