- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Habib[HUN] #38425 üzenetére
Köszi!Egyszer sem mentem el oda.
"RazoR futurisztikus képességei.
"
Kár,hogy csak egy tetszik-et lehet nyomni. :-D
-
Elims
veterán
válasz
Habib[HUN] #38419 üzenetére
"Az elején meg ha sikerül gyorsan fegyverhez jutni, akkor irány a helikopter roncs.... Igazi szüret."
Egyszer sem mentem el oda.Mik vannak ott?Csak általánosságban?
-
arnikusz
veterán
válasz
Habib[HUN] #38419 üzenetére
-
pottyoske197
tag
válasz
Habib[HUN] #38322 üzenetére
megy full HD n de a latotavolsagot 60 % ra szedd le elsimitas kikapcsolva , extra efektekbol meg kiserletezni
texturaminoseg nem Ultra . olyan 30-50 kozott ugrall az FPS altalam osszerakott gepen 8 Gb ram i5 2500 as procin es 1050TIs kartyan
a proceszor az boven eleg VGA limites altalaban a jatek jobb minosegben
970 ason 16 gb rammal es 8 al is jatszodtam ment rendesenminimalis gyorsulast hoz
Fugg milyen programok futnak hatterben. EN amit lehet kilovok azaz el sem inditom
Win 10 alatt tapasztalatom szerint 9Gb ot igenyel rendesen a jatek azaz 8 keveske 16 az meg tul sok neki
tesztelve rengetegfele keppen970 - i5 4590 full HD es minden nem maxon 55-65 FPS kozott lehet tartani proceszor 70 % hasznalatig fut fel maxim de ha javitasz a kepminosegen akkor a procihasznalat lemegy 50-60 % koze az FPS 35-45 re jobb a kep de lassabb. ilyenkor jelentkeznek hogy neha neha beszaggat meg mobokat visszaugratja par lepessel. Mintha VHS videot neznek es akadna a szallag
Szinten kisse lejebb allitva egy ked doplgot mediumra , Ati 380X 4 gb ossal siman 50 fps korul lehet tartani
I5 ossel ugyanaz a 4590 meg 4460 vagy micsoda Haswell 3.2 GHZ es a masik
Szoval proceszor boven elegsege
Full maxon jaratni Kiveve HRTS micsoda meg PCSS az a NVIDIAnal aktivalhatok kikapcsolva Full HD es 60-75 FPS kozott megy Na ehez mar Nvidia 1070 es VGA kell
Processzor boven eleg az i5 4590 3.3 GHZ es Haswell is es CSODA !!! 60-70 % kozott ugralla procihasznalat !!! ha a minosegi beallitasokat maxolod ! ahogy ljebb veszed es az FPS elmegy 100 korulre a proceszor 90-95 % os hasznaltsagu lesz !
es meg egy tanacs Folosleges az I7 7700 as proci alaja Ks vagy anelkuli (K sra valtottam 4.5 GHZ en jar ) mert az 1070 es VGA full beallitas mellet pihen a proceszor 49-53 % os a kihasznaltsaga . 1080 TI kell ez melle minim vagy 2 db 1070 es
tapasztalatom szerint 8GB i5 2500 sandy bridge is siman kihajt egy 970 es (esetleg ati 480X es) VGA-t Full HD-n es HIGH beallitasokkal 35-50 FPS korulre Elsimitast kell es a latotavolsagot leszedniLeirtam ha esetleg erdekel valakit
-
sixpak
nagyúr
válasz
Habib[HUN] #33785 üzenetére
Aha...az valami baszóskardozós?
Én nem próbáltam. -
Madai95
tag
válasz
Habib[HUN] #32927 üzenetére
Tesco Hajdúszoboszló 3590ft Ameddig valamék árellenőr ki nem javítja az árát
-
Gabor777
aktív tag
válasz
Habib[HUN] #32927 üzenetére
Akciós volt. Playon (a forgalmazó) szerintem kidobálta a felesleget néhány boltba (cd galaxis, mm), de ez már több mint 1 hónapja volt. Már biztosan megszűntek ezek az akciók.
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Habib[HUN] #32660 üzenetére
Persze, erre való a PTS, mert fejlesztők se tudnak mindent minden variációban letesztelni. De amikor bevezetésre kerül valami újdonság, akkor azt azért illene letesztelni valamennyire, mielőtt kikerül akár PTS-re is. Ez nem olyan bug, amit csak nyakatekert állítgatások és a megfelelő napéjegyenlőség megléte esetén lehet előhozni. Ezt ha valaki is kipróbálta kb 2 perc alatt észre kellett volna vennie.
-
bunfi
őstag
válasz
Nem, a PTS azért van, hogy az életképes ötleteket teszteljük. Ez teljesen nyilvánvalóan életképtelen, ahogy vegitossj7 leírta, 6000% crit hit damage és a 112% crit hit chance az első alfa build során ki kellene, hogy derüljön: ez baromság, ez életképtelen. Ahogy a Hungry Hognál is. Ha valamin nincs limit, az mindig nagyon veszélyes. A SeekR-t sem gondolták át, mivel effektíve 33,3% crit hit chance-t ad, ami indokolatlanul sok. Most megváltoztatták mind a SeekR-t, mind a Hungry Hogot, de a módosítás csak utóbbinál nevezhető tesztre érett koncepciónak (50% cap, 10% növelés killenként), az előbbi még mindig nem jó, mert a 200% fejlövés sebzés egy snipernél összeszorzódik a fegyvermodokkal és az alap +150-170% fejlövés sebzéssel. Tehát automata sniperrel két test-egy fej és megöltem a kedves játékostársamat. Ezt azért nem annyira lehetetlen kivitelezni, így habár pve szinten tetszik az ötlet, mert revitalizálná a snipert, pvp-ben megint egy újabb mód a rendszer abuzálására.
-
myckey
veterán
válasz
Szerintem is rendben van, hogy itt derülnek ki ilyen baklövések.
Élesben már lehetne őket szidni, mint a bokrot.
-
válasz
Habib[HUN] #27284 üzenetére
Highba elviszi 40-60fps kozott. Elsimitast nem szabad rakni.
-
PETEE78
senior tag
válasz
Habib[HUN] #18181 üzenetére
i3-550, gtx660 2gb és 8gb ram-al játszok fullhd felbontáson. kb 40 fps. Textúrák és a megjelenítési beállítások is magas fokozaton, de részletesen nem tudom most megmondani. Nekem és a pénztárcámnak megfelel
Egyedüli hátrány a hosszabb betöltési idő gyors utazásnál és a játék kezdésénél.
Ha gondolod szívesen küldök majd a beállításokról képet!
-
VGNGR
senior tag
válasz
8 gb ram elég a játéknak. A proci meg a VGA karcsúnak tűnik. Egy i5 4460-at néznék bele aprón, valamint minimum egy GTX950-et, de inkább 960-at. Ez kéz alatt garival kb. 80-85k körül kijön. Az i3-at meg a 750ti-t eladnám, abból visszajönne kb 45k.
FullHD-n high körül ellennél vele 50-60 fps-el, microlaggok nélkül. -
válasz
A 750i egy BMW?
-
válasz
Felbontas?
Gtx960al mar szepen fut fullhdban.
-
birorichard
őstag
válasz
Habib[HUN] #16258 üzenetére
Na jó, érted, de mikor jönnek újak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest