- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Tudsz róla számlát kérni?
A vicc, hogy a cég nem szórakozik az összegekkel sem, bármekkora összegről is szól a számla, ők pont ugyanannyit fognak utalni minden hónapban.
Hm, mondjuk 6K-t kibírok egy felesleges úszó bérletre. Ha veszek egy úszóbérletet, az áron alul érdekelne valakit?
Vagy bármilyen sport bérlet?
-
DarkByte
addikt
Egy picit még úgy érzem tromfolnom kellene fölfelé a fizetésem hogy vehessek egy ilyet.
Mondjuk pont a napokban kaptam egy ilyen ajánlatot email-ben: [link] Még rám is írtak másodjára, hogy ejnye-bejnye hogy nem válaszolok. Abból az éves $100k-ból úgy három-négy éven belül kényelmesen össze is jöhetne akár.
És sajnos itt fordultam le az ágyról és felébredtem.
Krogoth: hogy érdemesnek hol érdemes azt nem tudom, de én legutóbb a Jenei autósboltban vettem a Kossuth Lajoson. Kis üzlet, de már volt hogy azonnal tudtak készletről adni nekem olyan alkatrészt, amit a Unix és társai csak rendelésre hoztak volna (Felicia-hoz kilóméteróra spirál konkrétan).
Ötletem nem volt mekkora ablaktörlő lapát való az enyémre, leszerelni pedig akkor még nem tudtam a meglévőt, de rendesek voltak és kikeresték nekem hogy mi passzol
Jó, mondjuk az én autóm az ilyen szempontból az egyen tucat kacat kategória, valami komolyabb autóra lehet nem lesz egyből. Bár ahogy most nézem a webshop-ot, "ablaktörlő lapát" kifejezésre keresve egész sokfajtát forgalmaznak.
-
Agyasima
őstag
Dóm hotel javallott. 1090 / 2 fogás, szerintem kifejezettem színvonalas.
-
macilaci78
nagyúr
Nincs gond a linóleummal és egyiket se nagy gond lerakni. Úgy lerakni, hogy jó is legyen, már más.
Linót szakszerűen lerakni drágább, mint klikkes lamináltat, vagy szalagparkettát, és az anyag is tud drágább lenni. Persze amíg valaki nem tudja a különbséget linóleum és PVC között, addig fog tudni kétezerért is linóleumot. -
Tehát
-Lenovo ThinkPad T420
-i5 2520M
-4GB RAM
-500GB SSHD 100/100%
-DVD-RW
-1600x900 matt kijelző
-intel HD Graphics 3000
-magyar billentyűzet (nem matricázott)
-akku kb. 1h~1h30
-van sajnos fekete leves is:Az LCD fedlapon valaki agresszívabb szerrel akart eltávolítani gondolom matrica ragasztót és ledörzsölte 3 helyen az felületi kezelést.A csukló támaszon lévő ThinkPad feliratot valaki kilyukasztotta.Talán 1mm-es lehet az említett "lyuk" -
C. s.
addikt
Így már érthető! Azért jót mosolyogtam, ahogy elképzeltem...
SirRasor:
Szerintem annyi ápolás elég neki.
Nem vagyok egy nagy teás, de régen rendszeresen fogyasztottam. Aztán egy szép napon úgy alakult, hogy elutaztam és nem vittem magammal teafüvet, mondván, majd ott veszek. Bánatomra minden bolt zárva volt valami többnapos ünnep miatt, aztán meg jött a hétvége, mire tudtam volna teát venni, már túl voltam az elvonási tünetek javán. Annyira fájt a fejem napokig, hogy majd' megőrültem. Akkor határoztam el, hogy soha többé nem kérek semmiféle függőségből. (Nem mintha lett volna bármi más.) Néha-néha azért iszom egy kis zöld teát, de csak évente párszor merek.
Vettem apunak az Aldiban egyszer egy nagyon finom rooibos teát (vörös fokföldi rekettye), azt iszogatom néha, mert neki nem ízlik. A pontos neve: Cafe Frei, Hajnali szavanna, rooibos tea Afrika fűszereivel. (Plusz a fűszerek is gyógynövények, nemcsak a rooibos, szóval ez is tetszik benne.)
Az Aldiban nem állandó áru, elvileg máshol is lehet kapni, ha valaki meg tudná mondani, hol, nagyon örülnék!
Volt régen egy jó teaárus, be is lehetett ülni. A Klauzál téren, a Kis Virág melletti udvarban volt. Később tulajdonosváltás történt, és sajnos az új tulaj máshonnan szerezte be az árut, az már nem volt olyan finom, ráadásul drágább is lett minden. Akkor azt mondta, hogy ezek jobb minőségű teák, de a gyomrom rendesen égett tőlük, és a kedvenc gyümölcsteámnak borzalmas művanília íze lett. Engem nem győzött meg.
Szegeden hol lehet mostanában különlegesebb teákat venni?
-
C. s.
addikt
A pamut pelenkát mosogatógéppel? (De rosszul hangzik!
)
Szóval ezt nem tudom, mert nekünk nincs. Meg aztán az illat kérdése megint belép. Jut eszembe: a mosogatógép jó forró vízzel mosogat, ha jól tudom. Régen is kifőzték a foltos pelust!Egyébként mi növényi tej készítésénél használjuk szűrőruhaként, onnan tudom, hogy az íz mind belemegy az itókába az anyagból. Egyszer 5 litert kellett lehúzni a csatornába, mert Persil-ízű lett.
-
Gergello
addikt
De ha gondolod, majd olvass el egy-két ilyen munkakörű állás hirdetést, hogy megtudd milyen feltételeket kínálnak. Megspórolom az időd, nem fog nagy meglepetés érni.
Ezek szerint ez a rengeteg munkaadó mind-mind nagyon mellélőt,de szerencsére valaki a hátsó sorból meg tudja mondani a tutit !Mellkékesként nem gondoltál rá, hogy szolgáltatáskánt tanácsot adj ennek a sok-sok buta tudatlan embernek ?
Abban teljesen igazad van, hogy az említett kínálat összeg nem sok európai viszonylatban.
Nyugaton a többszörösét megkeresi, menjen mosogasson 1000 eurórért, engem nem zavar, alkalmazkodom a kialakult helyzethez. -
Gergello
addikt
-
azbest
félisten
"Xiaomi Redmi 3 2/16 GB"
"És azért vettem Szlovákiából céges telefont, mert azon a nettó áron azt a tudást Magyarországon nem kapom meg, de legalább azt a márkát nem is forgalmazzák kis hazánkban. Xiaomi Redmi 3 2/16 GB
aruljak (wayteq.hu)
vigyazz ra, nekem is ilyen van, betortem a kepernyot es sehol sem lehet beszerezni"
Sehol? Rosszul látom? [link]
Persze azt nem tudom, hogy ugyanolyan-e vagy utángyártott.A wayteknek szervize is van. Persze, valószínű nem olcsó a nem garanciális javítás.
Most volt náluk az eustock-os Vernee Thor-om garanciális javításra. Van webes felületük is, ahol lehet követni imei vagy munkalapszám alapján a haladást. Korrektül megcsinálták az elromlott usb csatlakozót (valsz a panelt kellett cserélni) és a még nem elromlott, de állítólag szériahiba miatt elengedős jack aljzatot is megigazították kérésre. A felületen becsült elkészülési napon kaptam kézbe (a harmadik héten a beküldés után).
-
Gergello
addikt
-
Gergello
addikt
Mi alapján döntöttél ez mellett ?
Én is szeretném lecserélni a laptop merevlemezem, de fontos a sebesség is, mert nyitok be onnan "nagy" fájlokat. Most egy 100%-os hitachi van, de ez egy hangos (surrogó, kattogó) merevlemez, nyugodtabb lennék ha nem lenne hangja. A rendszer ssd-n van. -
-
martonx
veterán
Nem az a baj, hogy ne telne rá, vagy hogy basznám a garast, de ennyi erővel vehetném minden kajából a bio-t is, akkor is ha biztos vagyok benne, hogy tízszer annyiért jó esetben párszor ha valóban jobbat kapok, mint a "nem bio" élelmiszerek. És még hosszan sorolhatnám. Hidd el bármennyi pénzt el lehet havonta költeni, hiszem, hogy havi 2 misit is zokszó nélkül, bármiféle megerőltetés nélkül, akár a jelenlegi életvitelemen se jelentősen változtatva tudnék elkölteni.
-
martonx
veterán
"faxom se tudja
nekem szerencsere nem volt balesetem a gyerekekkel
de mikor autosulest vettem, akkor mindig arra gondoltam, hogy ha baj lesz, es a gyerek megserul/meghal a tescos ulesben, akkor hogy fogom magamnak megmagyarazni, hogy par tizezer forintert kockaztattam"No igen, ez pont az a fajta teljesen jogos, érthető, zsigeri félelem amire a marketingesek játszanak, és ami címszó alatt bármit bármennyiért az emberekre tudnak tukmálni, függetlenül annak igazi értékétől, a félelem valódi megalapozottságától. Én ezért veszem halál nyugodtan mindenből a legolcsóbbat.
-
DarkByte
addikt
Köszi, de szerencsével ennél kevesebbért is lehet lőni Facebook-on retró csoportban, de most nincs rááldozható keretem egyáltalán erre a hobbira.
A jövő évben a lakás hitel + vagyonszerzési adó + rezsi + konyha + egyéb tartozásaim amik még pár hónap múlva futnak ki, kb. a túlélésért küzdök (kis túlzással). Nem sírok, mert tudom mit vállaltam, csak mondom hogy most ez van
-
Vesztor87
senior tag
Nem lényeges már, vész esetére megvan a telefonszáma és elérhetősége, veszekedni ezen nem akartam vele, úgy voltam vele hogy jó, hát ez ilyen
Első autóm lévén nem tudtam hogy pl olajból is mit rakassak bele, mondtam hogy a legjobbat, erre félszintetikus castrolt rakott bele... utána olvasva azért ez annyira nem jó... na evvan -
Vesztor87
senior tag
Korrekt srácnak tűnt, ismerős ajánlotta, egyedül azt furcsálltam, hogy kérdésemre azt mondta hogy 4 liter olaj ment a motorba... direkt visszakérdeztem, hogy tuti 4l? Igen.... az jó, a gépkönyv szerint (amit másik szaki is megerősített) 2,9 liter megy bele ha a szűrőt is cserélet (nyilván cseréled)
-
tixem
addikt
Gyújtáskapcsolóban kiment a zárbetét belseje. Nem veszi le a gyújtást és nem is indul be.
Időközben felhívott minket fater főnöke, küld egy szakit házhoz úgyhogy talán a kisebb pánikon kívül nem lesz ma már nagyobb bajunk
Mindenesetre köszi a tippet, őt is feljegyezzük ha netán gond adódna valamikor.
-
kovaccss
tag
Ne gyere te is azzal, hogy ha erősen akarja, akkor bárki változtathat jó irányba az életén, mert ez hatalmas baromság. Ez a világ nem úgy működik. A kevés szupergazdag fejes irányítja a világot, a többiek csak rabszolgák. Minden úgy van kitalálva, hogy a szegények szegények is maradjanak. A kizsákmányolt országok, mint Mo. is, nem léphet ki semmiből, nem változtathat semmin jó irányba, mert nem engedik. Nem a politikusok irányítják a dolgokat, ők csak bábuk, az egész színjáték. Ők csak végrehajtják, amit a fejesek mondanak nekik. A magyar lakosság csak arra kell a hatalomnak, hogy kizsákmányolják. A magyarokból, és a hozzánk hasonló kizsákmányolt országokból élnek jól a németek, stb., nem a németek munkájából. Ezért van itt ennyi multicég, ezért tiporták el a magyar cégeket, csak piacnak kellettünk nekik. Idejönnek a multik, szarért-húgyért dolgoztatnak mindenkit. Felveszik még az állami támogatásokat, meg alig fizetnek adót, ott csalnak, lopnak, ahol csak tudnak. A magyarok által fillérekért gyártott termékeket kiviszik, ezt nyugat-európai áron eladják, és óriásit kaszálnak rajta. Ez folyik, erről szólnak valójában az idejött autógyárak, gumigyárak, stb.. Csak azért hoznak ide bármit, hogy még többet vigyenek el. Elég megnézni az országot, ezért ilyen a helyzet. Ez folyik egész kelet és dél Európában. Az északi és nyugati rész élvezi ezek hasznát. Vicc a 80-120e körüli nettó bér. 1 hétre kevés lenne a normális élethez.
Ebben a világban mindenki annyit ér, amennyi pénze van. Ha tetszik, ha nem tetszik, ez van, ez a lényege a vadkapitalizmusnak. Hiába dönti el valaki, hogy márpedig jobban akar élni, ezt sosem tudja elérni. Külföldre menéssel se, mert ott is rabszolga lesz. Hiába fog 1000 €-t keresni 1 hónapban, szart se ér vele, mert csak 1 szutyok kis lakás bérleti díja pl. Angliában 1200-1500 € havonta, egyfolytában emelik. Tudom, mert van kint ismerősöm. Ketten voltak 1 lakásban Dublinban, alig tudtak megélni, mert egyikük sem kapott még 8 órás melót se, és a minimálbért se kapták meg, ezzel is csaltak. Pár éve 1000-1000 € volt az albérlet, és ketten 1800-2000 € körül kerestek. Hazamentek Bp-re, mert ott is marad annyi pénzük, mint kint.
-
kovaccss
tag
Falun nőttem fel, éppen eleget szívtam a fa és széntüzelés füstöt a 80-as, 90-es években. Mi is fával, szénnel fűtöttünk 1989-ig, ekkor vezették be a gázt, akkor lett gázkazán a szenes mellé, át lehetett kapcsolni.
Radiátorok voltak mindenütt, én is ezt szoktam meg, de úgy alakult az életem, hogy örülhetek ennek a lakásnak is. Felnőtt koromban magánházban akartam lakni központi fűtéssel, stb., de ez lehetetlen volt a családi események és a szemét szüleim miatt. Gyerekkoromban alig vártam hogy külön költözzek, hogy milyen jó lesz majd a saját magánházamban, ahol nem szól bele senki az életembe, de ez már sosem válhat valóra. Itt kell rohadnom egy 100 éves házban sok barom között, hallgatni a zajaikat, csak a szobát fűtve, amiből 1 van, egész télen fázva, mert télen a fürdőben, konyhában 10-14 fok van, stb., nem ilyen életet akartam magamnak. -
csoszogi
tag
Ez tényleg így van? Valahol olvastam, ezt a hulyeseget meg regebben. Szoval, ha ket-harom-ot evente autot cserelek, akkor mindig A0-bol indulok?
Vezetes: hetvegen valami szornyu Szeged... akkor veszik elo a "bevasarlasi autot", mivel sokan nem is hasznaljak hetkozben. En is bicoval jarok. Sot lehet itt valakinek en is ba**tam mar fel az agyvizet..
. No ha kicsit esik, vagy sotet van...betyar dolog..
Ha valaki adrenalinra vagyik csak uljon autoba akkortajt..
Es mind B10-ben van mert regota megvan a kocsi...
-
Vesztor87
senior tag
Durva
Mondjuk a 70k amit mondott egy vicc. 10-15-öt adtam volna neki max... De 70...
Csak a biztimet sajnálom hogy meg fog drágulni.Rick4: ahogy elnézem a dolgokat picit benne van ebben a lehúzás is. 35k -ra mondta hogy rájuk borítja az asztalt mert hogy az milyen kevés... Sztem annyira nem, sőt...
-
Vesztor87
senior tag
Azt hallottam hogy a Megane-ok nagyon jó koplaló művészek
Amíg 6 alatt van a fogyasztásom mondjuk nem sírok én sem, afelett már sokallom azért. Nemrég sikerült egy 8,1-est produkálni, néztem is hogy mivan... pedig semmie extra nem volt, sietni kellett, úgyhogy 130-150 közt jöttem pályán, ráadásul 5 fővel, klímával (esett az eső, szal klíma, hátsó szélvédő fűtés ment végig)... Aztán ahogy visszavettem a szokásos ligt tempóra mindjárt megint 6 környéke lett, mondom azé
Szívó benzinesből tudtok olyan kombit ajánlani ami 6 környékén eljár, megbízható, és fél milla körül kapható?
-
Vesztor87
senior tag
Amit megspórolsz a gázolajon, az lehet a szervizelésre rámegy. Nekem nem tetszik a hangjuk se, emelett büdösek is
Szeretem mikor valami lefingott gázolajos megy előttem, és füstöl mint egy 424-es
Persze a karbantartott jó állapotúak nem ilyenek, de errefelé sok esetben nem ez a jellemző. Apósom is erőlteti a dízel témát, van egy 1,8-as tddi-s I-es Focusa, azt mondja hogy azé kell neki dízel mert keveset fogyaszt... Kérdem tőle mennyit eszik neki? Ha pályázik 120-140-el akkor 7 liter... na mondom szép, görögbe 120-140 közt mentünk mi is, 6,5 lett a fogyi.... amikor itt az M43-ason elkarcolgatok 110-120-al, megy országúton 100 körül, nem taposom, akkor klíma nélkül volt már 5,3-5,5 is a fogyasztásom... akkor meg nem igazán értem... Persze el lehet járni 4-5 literrel is biztos a dízellel, de évi 10k km-nél az még mindig nem olyan nagy tétel. -
martonx
veterán
Igen az egy nem túl szerencsés megfogalmazás volt, az előbb részleteztem mit is értek alatta. A foci erre nem is olyan jó példa a csapatsportsága miatt, inkább a bokszban lehet látni hasonló évekig pátyolgatott, nagy esélyesnek kikiáltott bokszolókat, sorra ko-zzák a töltelékeket, aztán a cím meccsek felé vezető út elején úgy megverik, hogy rossz látni.
-
martonx
veterán
Nem értek egyet, pont ugyanilyen ritkák, de ugyanilyen csúnyák a védőoltások szövődményei (noha a nagy cégeknek ezek bemutatása nagyon nem érdekük ellentétben a legelenyészőbb esetben is előjöhető betegség szövődményekkel). Arról nem is beszélve, hogy a tudatosan legyengített immunrendszer egy életen át elkíséri szerencsétlen gyereket.
Ettől még nem vagyok védőoltás ellenes, hiszem hogy egy csomó járványt megfékeztek a védőoltásokkal. Egyszerűen mára az egészségügy egy zseniális piac lett, ahol az emberek félelmeire (ismerős a politikai kampányokból?) alapozva bármennyi pénzt el lehet kérni a kamu oltásokért (értsd lényegtelen betegségekre is oltassunk, hiszen ki tudhatja, ki ne félne attól, hogy mi van ha mégis majd pont az én gyerekem stb...), ráadásul ezzel folyamatos piacot teremtve az egészségügyi cégeknek, mert ezek a gyerekek lesznek utána a gyenge immunrendszerű felnőttek, akik olyan szarokat is el fognak kapni, amikről addig még csak nem is hallottunk, amit utána szintén jó pénzért kezelni lehet és a kör be is zárult.
Egy minimális védőoltás jó dolog - a kötelező oltások jelentős része ilyen, kisebb része teljesen felesleges, az eü cégek lobbiereje miatt került be az államilag finanszírozandó kötelezően beadandó körbe / történelmi okokból bent maradt mára kihalt vagy időközben simán antibiotikummal szövődménymentesen gyógyítható betegségek ellen szól. -
Rick4
félisten
A komunizmusban nem volt zsemle, nem volt sonka, nem volt tojás, nem volt sajt, már csak ezért se lehetett az.
Ted_Beneky: Ez most csak egy erős kezdés volt, amikor egy zsemle és két tükörtojás lesz, az kevesebb, mint fele kalória, és jól lakni kb ugyanúgy lehet vele. És az a 100Ft-os reggeli.
Egy banánnal, egy kis doboz joghurttal megint csak fél napra elég, és 300Ft-ból megvan.
-
kovaccss
tag
Nem tágult ki annyira. A reggelim egy ideje ez:
Mars tér Nagycsarnok Nagymama lángosa 3 db túrós kocka, minimálisan édes, 250/db, Irén csarnok Szabó halas 500 Ft-ért (12 dkg) sült afrikai harcsa, 4200 Ft/kg, 3 banán Nagycsarnok kb. 200 Ft, kb. 0,5 kg, 300-400/kg, mert az érett barna puhát szeretem. Plusz 4 dl tea volt, de már csak Süssina édesítős (4 tabletta) meleg ásványvíz van, mert a teák nagy részét nem bírom meginni, a néhány iható meg drága, és csak az Árkád Sparban kapható, ami a legközelebb van, van még a Tescoban, stb. is. Amúgy is spórolnom kell.A túrós kocka ilyen, csak sima mazsola van a túró mellett. [link] Lemértem, 1 db = 18 deka, 3 db = fél kiló = 12 falat = 750 Ft. A hal 5 falat, a 3 banán 9 falat, és a kb. fél kilóból kb. 30 deka marad, a többi a héja. 4 dl víz = 40 deka. Össz. 26 falat és kb. 92 deka a kaja, plusz az édes víz. Ezt 9-10 óra között eszem meg, és 18 óráig semmi kajálás nincs, csak ásványvíz, és ha alig csinálok valamit a lakásban, csak kicsit teszek-veszek, meg a kiegészítő üzletemet csinálom (kis takarítás, szerelés, pakolás, csomagolás, mert postázni kell), akkor 17-18 óra között éhezek meg.
Senki ne mondja, hogy 10-18 óráig 8 órára sok a 90 deka ilyen kaja 40 deka folyadékkal egy 120 kilós 40 éves férfinak kevés mozgással. Ha többet mozgok, mint 2-3 napja volt, akkor már 16-17 óra között megéhezek, de akkor se (semmikor se) lehet 18 óra előtt elkezdeni a vacsit, mert akkor vacsira kéne többet ennem, vagy túl hamar éheznék meg, még lefekvés előtt.
Minél kevesebb kalória van az adott kajában, annál többet kell ennem, hogy 8 órára jóllakjak, ami nem meglepő. Vízzel nem lehet jóllakni, a legtöbb ételben túl sok víz van. Jól látható, hogy a túrós és a hal is sült kaja, a sütés erősen csökkenti a víztartalmat, részben olaj lesz helyette, ami laktat, a banánban kevés víz van a többi gyümölcshöz képest, pláne a barna érettben.Nem nyugdíjas vagyok, hanem rokkant járadékos. Ez a pénz bármikor megvonható, míg az öregségi nyugdíjasoknál nem. 67e most, hiába van napi 16 óra szabadidőm, meg saját lakásom, nem ér semmit, mert a lakás trágya 100 éves, vizes, 3-4m-ért nehéz lenne eladni, a jövedelmem bármikor megszűnhet, és soha többet nem tudok dolgozni, hogy pótoljam a járadékot. 11 éve vagyok rokkant.
Az a szomorú, hogy még mindig úgy gondolkodnak az emberek, hogy nettó 100-150e Ft sok pénz, pedig nagyon kevés. Most reálértékben kevesebbet keres az ország lakosságának a nagy része, mint 30-40 éve, azaz pl. 1980-ban jobban éltünk, mint most, akkor jobb volt a bér-ár arány. Mostanra csak a számok lettek nagyobbak (kb. 10-szeres) a fizetési papíron, a pénz kevesebbet ér, mint 1980-ban. A mostani árakhoz min. 300e Ft-os nettó jövedelem kéne. A legtöbb segély, járadék alapjául szolgáló összeg nem emelkedett semmit 2008. óta. Ha ez követi az inflációt, meg az árakat, ma magasabbak lennének a segélyek, de pont ezt nem akarja a kormány.
-
Doggy dog
senior tag
Ne adj isten valamit még összehozni a fix mellé.mert nem lehetetlen.A legtöbben keresnek napi 8 óra kemény munkával annyit,mint Ő.Ők is törlesztenek,gyereket nevelnek,rezsi,kaja.Fáradtan érnek haza és még főznek,takarítanak és ugye ott a gyerek.A héten voltunk pelenkát+tejitalt venni a babónak,mert sajnos nem jár alanyi jogon! és ez 15e Ft. De nem sírok,nézem a szép oldalát,van kiért és megéri!!!
A legjobb neki vidéken lenne.Pl békés megye,de nem is kell addig menni.5-600e Ft és magánház.Saját porta,nem tápos tyúk,kert zöldséggel,adalékmentesen,de az nem jó mert pfúj munka-vidéki élet.A milyen anya,aki minden olyat megetet a gyerekével,amit nem szeret attól kiborultam! A jólét...
Mindent meg lehet 1x enni,nekem is van olyan,amit nem szeretek,de ugye más is van a háztartásban és kell a változatos kaja is!
Részemről ennyi,nem igazán kívánok ehhez a témához többet hozzáfűzni! -
kovaccss
tag
Nem gondtalan, hanem emberhez méltó életről beszéltem. Az nem normális, hogy az emberek egész életükben csak a kajáért, rezsiért, lakásért, és egyéb eszközökért melóznak, aztán a nyugdíjbamenés előtt meghalnak, vagy ha nem, akkor is annyi nyugdíjat kapnak, hogy abból csak a kaja+rezsi nem jön ki. Közben 40 évig hiteleket törlesztenek, amiket még a gyerekeik is fizetnek.
-
-
-
csoszogi
tag
Most hogy mondod, eszembe jutott, hogy voltam egy haz pincejeben tobbszor is ev minden szakaban, a Deak Ferenc utcaban, joval az utcaszint alatt van, Tiszahoz kozel..
Nem volt betonozva az allja, joval az utcaszint alatt, porzott a fold, nem volt nyirkos, valamennyire dohos szag volt, mint pinceben altalaban de semmikeppen nem nedves saletromos. Az is egy regi epitesu polgari haz, 6m-es belmagassaggal, nem tudom mikori epitesu, de ha vizesedne akkor vizes lenne az alljzat is szerintem es nem porozna.
En is arra gondolok, hogy egy rossz regi nyomocso, vagy lefolyo esetleg egy rosszul bekotott ereszcsatorna is okozhatja a problemat. -
martonx
veterán
+1 én is már épp írni akartam, hogy 32 éves kortól nem azért kezdett el emberünk hízni, mert hirtelen mindenben több lett az alapanyag (a chemtrail repülők is hirtelen ekkor jelentek meg az égen, nem?)
Egyszerűen ahogy öregszünk egyre kevesebbet kellene ennünk, mivel az anyagcserénk lassul. Nem pedig depressziósan otthon ülni, és az élet nagy problémáin keseregve zabálni, mert akkor bármilyen bio, meg egészséges étel se fog segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest