- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vicoo
senior tag
válasz
totya694 #87869 üzenetére
Ez az alapképzés ad egy papírt amivel már pályázhat majd a tanuló a rendes hosszabb képzésekre amik várhatóan augusztusban indulnak. A terv ahogy nézem ezt az alapot az lehet, hogy a valóban okádék, nulla IT alaptudással rendelkező munkavállalókat, akik mostanság állásukat vesztették, átképezhetőek legyenek, de az alapok hiányában esélytelen lenne egy programozó iskolába bejelentkezniük. Így majd talán tudnak (nem).
-
-
lorcsi
veterán
-
pulutodurumo
őstag
válasz
totya694 #87809 üzenetére
IOS-en most a legutóbbi egy olyan email támadás volt, ahol még sem kellett nyitni a káros levelet. De befoltozták, és ugye iPhoneból nincs sok, szóval még az öreg készülékek is megkapták. Androidos telefonból meg tudjuk mennyi van, a gyártó jó ha két évig támogatja. Kivétel a Pixelek. Cserébe vannak közösségi fejlesztésű romok. Nem egyszerű a helyzet, az már biztos.
-
-
SirRasor
addikt
válasz
totya694 #87594 üzenetére
Jófogáson és facebookon is hirdetek rendszeresen. Az utóbbihoz elég sok türelem kell. A kedvencem az, amikor olyanra kérdeznek rá, amit odaírtam a hirdetéshez.
Az is rendszeres, hogy még a várost se nézik meg és csak több kör után derül ki, hogy nem is tudják személyesen átvenni... -
martonx
veterán
válasz
totya694 #87571 üzenetére
hát a 4 ricsajozó gyerek mellett már éppen mindegy, hogy Asus Xonar-on (szerintem az utolsót épp neked adtam el) vagy egy alaplapi valamit keresztül web konferenciázok, meg hallgatok Deezert (netán néha játszok kicsit).
Házi mozizáshoz meg ott van az Xbox One - Yamaha erősítővel -
martonx
veterán
válasz
totya694 #87463 üzenetére
Mondjuk egy ilyen érezhető előrelépés lenne a gyári hűtőhöz képest? https://www.alza.hu/silentiumpc-fera-3-rgb-he1224-d5459311.htm?o=12
-
martonx
veterán
válasz
totya694 #87460 üzenetére
A VGA az egyetlen kivétel, ahhoz fel szoktam rakni a friss drivereket, mert ott van érezhető előrelépés, mind teljesítményben mind funkcionalitásban.
A kérdésem konkrétan a chipset driverről szól. Szóval érdemes felrakni win10-hez még manapság is, vagy teljesen felesleges? -
pulutodurumo
őstag
-
quailstorm
félisten
válasz
totya694 #87374 üzenetére
Az oprendszer mindig stabil maradt, csak az aktuálisan további memóriát nem kapó alkalmazást csukta be. Hardverhiba általában pont nem ilyen.
Az SSD tartalmát úgy ahogy van másoltam egy M.2 SSD-re, beleraktam az új Ryzen!!!!! gépembe, és azóta is úgy használom. Minden probléma nélkül. Semmilyen varázslatot nem csináltam mellé. sfc volt, Windowsom mindig friss, VGA driver újrarakás is volt
Ezért nem hiszem, hogy a rendszer rossz lenne. Azaz hogy lehet, hogy a lapozófájl fix méretét még meggyanúsíthatom, mert amikor tényleg minden nyitva volt a Ryzenen, na akkor itt is összeomlott az Opera. Azóta átraktam automatikusra. Csak itt eleve 16GB RAM-om volt, és nehezebb belőle kifutni.A legrosszabb, hogy sose tudtam szándékosan előhozni a hibát. Mindig csak akkor, amikor éppen nagyon dolgoztam volna valamin.
Volt már memtesten 1 hibát fix címen fix műveletre kihozó modulom még a DDR érában. Na az a fagyás kékhalál, horrorkombó volt. Nem olyan, mint amit a Dell csinál. Hogy bezárok mindent, megnyitom csak a Magix Vegast, és mégis végigmegy a render.
-
-
tisn
addikt
válasz
totya694 #86835 üzenetére
a magyar elelmiszertartalekot par evvel ezelott eladtak tudtommal
index.hu/belfold/2016/09/07/tenyleg_nem_tartalekol_mar_nekunk_elelmiszert_az_allam/
eszkozbol persze lehet zarolt keszlet, de meglepodnek, ha nem 40 eves gazmaszkok rohadnanak csak a honvedsegi raktarakban
-
Agyasima
őstag
válasz
totya694 #86156 üzenetére
A molex-to -6-pin az nekem inkább ez. De mindegy is, egyik sem az, ami nekem kéne épp.
-
SirRasor
addikt
válasz
totya694 #85867 üzenetére
Első évem képkeretet hol a rákba lehet Szegeden venni? Már lassan az összes üzletet végigjártam és ilyet nem rendelnék netről, mert kb. a szállítás is annyi volna, mint maga a termék.
Valami ilyesmire gondolok, csak babának való:Rhino666 buzi macska? Ja akkor te is megcsináltad a script injectiont?
Fene se számított ezután egy buzi macskára
Komolyan mondom ezért olyan elismerésem, hogy kikapcsoltam itt az uBlockot
azbest én is olyan vagyok és magasról teszek a véleményedre és tudatosítsd magadban, hogy nincs igazad. Miért? 9gag-en valaki jól megfogalmazta (közép-kelet európára): Majd ha nem közép-ázsiai bérekből kell nyugat-európai árakat nézegetnem itt a boltokban, akkor visszatérünk a témára. Egészen addig nincs miről beszélni.
-
SirRasor
addikt
válasz
totya694 #85607 üzenetére
A GPT az MBR továbbfejlesztett változata, biztonságosabb stb. ezt nem is vitatom. De hogy MBR-nél
"minden áramszünet vagy nem megfelelő leállítás után elszállhat az op rendszer"
egy olyan butaság, amit nincs értelme hogy bizonyítani. Mintha azt mondanád, hogy a "Piros
ceruza az egy roller". Nem, nem az. Téma lezárva. Guglizz utána, ha kétségeid támadnak.vizslakutya az 1 év garancia az muszáj :-/
GrotESC thx, meglesem!
-
SirRasor
addikt
válasz
totya694 #85603 üzenetére
Hmm jó tudni. A fenti két helyen 1-1 év garit adnak, illetve 4gb ram+régi i3, ami bőven W10 kompatibilis. Csak szeretem az alternatívákat, mert a szállítási költséggel együtt a fenti két hely már 30 fölé kúszik valamennyivel.
2xxx-es i5-ös vagy 3xxx-es i3-as volna szállítással ~35-ért. Mondjuk az is elfogadható lenne...ha lenne +5k
Amúgy 1709-es build fölött már az SSD használata is erősen ajánlott, szóval +6-8k-t még érdemes belekalkulálni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest