- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vicoo
senior tag
-
Vicoo
senior tag
Ti a munkátok (vagy akár azon kívül) mennyire és mit tapasztaltok arról, hogy nagy a csóróság? Van visszesés forgalomban, érezhetően?
-
Vicoo
senior tag
válasz
SirRasor #99070 üzenetére
Nekem igaz Electroluxnál volt ilyen, de akkor az volt hogy valahogy egy 10es zsebkendő csomagolás a dobon kívülre került és eldugította a leeresztőt. Nézd meg hogy a dobon le lehet e venni belül a műanyagok egyikét, és akkor lesz lyuk a dobon amin keresztül bele tudsz nézni, hátha neked is valami eldugítja. Hátha.
-
Vicoo
senior tag
Nekem volt egy asztali PC amin Win 7 volt egy 500GB HDD-n, aztán ez haldoklott ezért klónoztam egy 1TB HDD-re. Aztán azon upgrade Win 10-re, majd ez a HDD egy másik PC-be került. Utána egy 120GB SSD-re került, majd ez az SSD egy laptopba. Onnan klónozva egy másik 240 GB SSD-re, és egy újabb PC-be került. Ott upgrade Win 11-re. Azt már nem tudom hogy azzal végülis mit csináltam, mert a mostani rendszer telepítési dátuma az 2022.11.03, de szerintem ez a klónozott rendszer még valami 2,5 HDD-n le van mentve
-
Vicoo
senior tag
Hát én megnézném a helyedben a media markt hulladékai közt, lenn az árkádban. A bakay felől besétász vagy odaállsz kocsival, azt megnézed van e kidobott mikro, beteszed a kocsiba otthon kibelezed, aztán visszaviszed, vagy ott helyben kiszeded. Amúgy a londoni körúton a csavarker után van egy háztartásigép bolt, ott van minden.
-
Vicoo
senior tag
Sziasztok !
Jön vissza valaki ma vagy holnap Budapestről kocsival ? Egy pc házat kellene elhozni , meghálálnám -
Vicoo
senior tag
-
Vicoo
senior tag
válasz
macilaci78 #94969 üzenetére
GPS jeladó ki, vezérlő csere, fekete neolux
kész a vidéki, nem dohányzó új roller -
Vicoo
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan embert, aki rollert szoftveresen is javít ?
-
Vicoo
senior tag
válasz
csoszogi #94849 üzenetére
Hát nem mindegy szegeden merre megy. Pl Bertalan híd egy rémálom mindkét oldalon. Rengeteg olyan járda és bicikliútnak csúfolt valami van, amivel a szart is kirázza a gépből.
Nekem egy kormánytörést sikerült összeszednem, igaz tömör gumival (inkább egy törés nekem, mint a folytonos defekt meg pumpálás). A következő beruházás valószínűleg előre egy teleszkóp lesz...
Ha a Kossuth Lajoson kell menni, akkor az a Párizsi krttól egész jó, de az Anna kútig KO. A József Attila szintén elég jó végig, főleg hogy felújították. De a Széchenyi téri bicikliúton a sétány ahol keresztezi, szépet koppan szegény roller a köveken. A Tisza Lajoson kb mindegyik zebránál szintén a szar is kirázódik a rollerből és vezetőjéből is, a sín miatt. -
Vicoo
senior tag
válasz
Stylewars_kp #94777 üzenetére
Bubbles mosoda?
-
Vicoo
senior tag
Hello!
Hogyan érdemes egyáltalán keresni, illetve szegeden lehet e kapni gyerekjátékba való ködfejlesztőt?
Hideg gőzt csinál, egy kis piezo hangszóró szerű cucc. -
Vicoo
senior tag
válasz
Stylewars_kp #94609 üzenetére
Vegas? Billiárd, darts van, sok asztal/tábla.
-
Vicoo
senior tag
A hibajelenség hogy a sűtőben nincs áram, mert a lámpa se kapcsol be, meg egyik program se indul el. Az óra megy, az időzítés is, csak hát a sűtő halott. Gondoltam megnézem, hogy van-e biztosíték valahol, hát a fényképezett részen tippeltem hogy van de nincs. Aztán láttam hogy olyan mintha vízköves lenne a saru.
-
Vicoo
senior tag
válasz
Lacielvtárs #92347 üzenetére
Jaj bocs, elnéztem.
-
Vicoo
senior tag
válasz
Lacielvtárs #92344 üzenetére
Telekomba. Amúgy a first phone a szerviz.
Ugyanitt : telenor mobilnet hogy áll? Nálam belváros, 150 kB két kártyával is.
-
Vicoo
senior tag
Üdv mindenki!
Keresek notebookot, két mag 2gb ram legyen, tárhely mindegy. Ha van ilyenetek és eladó, írjatok! -
Vicoo
senior tag
Hol lehet venni, vagy hol érdemes szerintetek utánanézni AAA elemtartónak?
-
Vicoo
senior tag
én annyi pia miatt voltam szarul hogyha nem innék ezek miatt , akkor absztinens lennék
-
Vicoo
senior tag
[link] Huawei P20 Lite eladó
-
Vicoo
senior tag
-
Vicoo
senior tag
Ha valakinek kellene, viheti ingyen a [link] szekrény(eke)t.
-
Vicoo
senior tag
Látom ki van írva... de kell maszk?
-
Vicoo
senior tag
Üdv mindenkinek!
Ha esetleg van ilyesmid, de nem vesződtél a hirdetésével:
C2D CPU (775) E5200, E7300, E8400
2x2 GB DDR2
alaplapi HDMI kábel VGA-hozakkor írj, érdekel!
-
Vicoo
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #87881 üzenetére
Attól függ, milyen céllal.
-
Vicoo
senior tag
válasz
totya694 #87873 üzenetére
Mi más?
Elmondom miért gondolom hogy egy nagy kamu az egész. Ugyebár van most jó sok új munkanélküli, akik jellemzően a vendéglátásból jöttek. Kellene nekik munka. Az IT világban van hiány jócskán, hát képezzük át őket, akit csak lehet, több GDP lesz belőle. JÓ ÖTLET!
Na de amikor az országban van egy pár sikeres iskola, akik foglalkoznak ilyennel, mit csinálnak? Ahelyett hogy ezeket kérnék meg, hogy csináljanak alapképzést a full IT analfabétáknak, illetve dolgozzanak ki módszert arra, hogy sokkal nagyobb számú diákot tudjanak tanítani, mindezt állami pénzből(!), mindezt majdnem holnaptól (alap infot kb mi is tarthatnánk) indítanak online képzést azoknak, akiknek a gép használata is problémás lehet. Majd ha ezen a képzésen sikeresen vizsgáznak, akkor AUGUSZTUSBAN mehetnek a rendes képzésre, mondhatni szakosodhatnak. Szóval aki most munkanélküli az majd augusztusban kezdhet tanulni, amiről még semmit se lehet tudni, hogy hol és hogyan fog menni. Az sem lepne meg, ha nem lenne semmi augusztusban...
-
Vicoo
senior tag
Na hát az nem most lesz, hogy a programozók feleslegesek lennének. Viszont az az érzésem, hogy ez úgy fog kinézni, hogy:
első körben ezeket az alapozó képzéseket megtartják ugye online, de élő oktató nélkül, tehát gyakorlatilag tankönyvet osztanak (kis hatékonyság)
majd augusztusban bejelentik hogy a képzésekre 100% állami támogatást csak azokban az iskolákban lehet kérni, amik érdekes módon valakinek az érdekkörébe tartoznak. Vagy addigra azt sikerült majd kitalálni, hogy nem a maszek iskolák pályázhatnak ,hanem ez is állami online oktatás lesz, hasonló hatékonysággal. Sok pénzből, nulla hasznossággal. -
Vicoo
senior tag
válasz
totya694 #87869 üzenetére
Ez az alapképzés ad egy papírt amivel már pályázhat majd a tanuló a rendes hosszabb képzésekre amik várhatóan augusztusban indulnak. A terv ahogy nézem ezt az alapot az lehet, hogy a valóban okádék, nulla IT alaptudással rendelkező munkavállalókat, akik mostanság állásukat vesztették, átképezhetőek legyenek, de az alapok hiányában esélytelen lenne egy programozó iskolába bejelentkezniük. Így majd talán tudnak (nem).
-
Vicoo
senior tag
Sziasztok!
Ha valakinek kell, eladó egy iPhone XS Gold, 64 GB, független, dobozzal, töltővel. 259000, írj privát üzenetet ha érdekel!
-
Vicoo
senior tag
-
Vicoo
senior tag
Üdv !
Most próbálom a dvb-t adást behozni gépen. A tuner működik, az antenna működik, viszont adást alig talál: csak simán a keresésre mentem a blazed tv-ben, és talált 16 csatornát viszont ez mind kódolt, se m1 , se semmi nincs közte. Hogyan keressek, hogy az alapok bejöjjenek legalább?
-
Vicoo
senior tag
válasz
bitpork #39077 üzenetére
Első alkalommal azért vittem be mert nem töltött fél év után, aztán másodjára ugyanezzel a hibával. Elméletileg a töltőáramkör volt a rossz, cserélték. Na de olyannyira rossz, hogy az akksi szépen fel is púposodott, pedig májusban volt egy éves. Na most egy második akksi van benne, és ez is kezd domborodni, azon túl hogy most már 15% töltöttségnél is kikapcsol, de nem úgy hogy animáció stb, hanem csak simán kép kikapcs, és csókolom. Ezek alapján jogosult lennék azt mondani, hogy köszi, de akkor csere és nem javítás?
De mivel nem lehet cserélni mert már nem árulják ,így visszakapnám az árát? Amit aztán levásárolhatnék?Volt már sajnos korábbi telefonom is garanciáztatva, de ilyen helyzet még sosem fordult elő.
-
Vicoo
senior tag
válasz
bitpork #39072 üzenetére
Az a helyzet hogy cserélni már nem tudják, mert nem forgalmazzák egy ideje. Így gondolom csere nem jöhet szóba, tehát ismét elküldik szervizbe, hogy aztán ki tudja mikor megint meghülyüljön. Egyébként a hiba nem szoftveres az előző javításokból kiindulva, így hiábavaló a javítás, mindig elő fog jönni.
-
Vicoo
senior tag
Üdv!
Ha már kétszer volt ugyanazzal a hibával javítva a telefonom, és megint kezdi produkálni a hibát, milyen jogaim vannak? Köteles vagyok elfogadni a javítást megint? -
Vicoo
senior tag
Eladóak az alábbi bútorok, árat nem mondok , mert nem újak már. Ha érdekel, találj ki valamit
-
Vicoo
senior tag
Nos, idézem :
"srácika betépve és beb.szva arcoskodott,előszöt beverte a bejárati ajtót,majd az első adag rendőrnek(4 fő)nekiment!!ekkor kértek erősítést(2x4fő) végül bilincsbe vitték el a komát!!!!!A mentő azért volt kint mert elvághatta vmivel a kezét!!!!!!a csávo az elmondások szerint,nem épp gumicukrot árul!!!!ennyi"
-
Vicoo
senior tag
Sziasztok !
Nem tudja valaki mi történt a Vértói úton fél kilenc körül? 2 rendőrautó,szaladó rendőrök mentő...
-
Vicoo
senior tag
ti voltatok a párizsi körúton a bravotech fórumon ?
-
Vicoo
senior tag
Üdv !
Gépvásárlás előtt állok, de kicsit bonyolult a dolog, mert van alkatrészem ami marad.
Az a helyzet hogy van két konfig itthon , a közös netezős gép lesz "továbbadva" annak a helyére kerül az enyém (X3 445, 6GB, int. VGA , 500GB HDD ,19" 4:3 TFT) , tehát nekem kellene gép, de kell még egy ház a régi géphez. HDD marad amim van, viszont emiatt kell egy új a közös gépbe.
Szóval kellene egy gép monitorral (lehetőleg 22") , billentyűzettel, egérrel ,táppal,alaplap,CPU, RAM (végülis az nem kell sok, mert a mostani kb maradhat is ) stb, dedikált VGA nem muszáj, de nem baj ha futja rá.
Továbbá még egy ház , ami lehet a legolcsóbb is, meg még egy garnitúra egér+bill, ez se kell hogy szuper legyen.
Minderre van 200 000 nettó. Előre is kösz ! -
Vicoo
senior tag
Hátha valakinek elkerülte a figyelmét
Új Samsung Galaxy S Plus eladó!
Gyári független, két év gyári garanciával, minden tartozékával, dobozában!Ár 65 000 forint
-
Vicoo
senior tag
Új Samsung Galaxy S Plus eladó!
Gyári független, két év gyári garanciával, minden tartozékával, dobozában!
Érdeklődni privátban!
-
Vicoo
senior tag
Eladó Google Nexus 7, bontatlan, garanciás, 16 GB .
Ár: 80 000 , átvehető Szegeden -
Vicoo
senior tag
Üdv!
A telefonom ( Galaxy W ) egy órája azt csinálja, hogy kiírja hogy rossz jelszót adtam meg vag y afiókom megváltozott... de nem. Megváltoztattam biztonságképp a jelszavam számítógépen, simán megy is a bejelentkezés. Telefonon is bejelentkeztem ,de megint ezt írja ki!!! :@ Mi a kv@ anyja ez? Ilyen még sosem volt!! -
Vicoo
senior tag
válasz
ErőVarázsló #15141 üzenetére
A pucsítós svájcisapkás !!!
-
Vicoo
senior tag
Egyik sem magyar. Anyukámnak kellene, szóval értem én hogy jó meg minden, nekem nem gond egyik sem, de neki igen.
-
Vicoo
senior tag
Következő
Olyan Androidos app érdekelne, ami magyar nyelvű, és a GPS alapján rögzíti a futást, meg kalóriát számol stb. Az a fontos hogy magyar legyen .
-
Vicoo
senior tag
Üdv!
Angliába megyek egy hónapra, ételre összesen kb mennyit kell számolni? Mármint, minden nap ha eszek, és mondjuk Tescoban vásárolok akkor kb mennyi pénzt érdemes erre rászánnom?
-
Vicoo
senior tag
Eladó LG Optimus One , 15000 forint!
Garancia is van még rá , meg itt van még a többi cucca.
-
Vicoo
senior tag
válasz
bitpork #14409 üzenetére
Na igenn, de ma is van 64k scene bőőőven. Inkább az a gáz hogy a pár éves PCkben negyed ennyi RAM volt , vagy feleennyi, és azokkal PS, stb ment, míg manapság egy elvileg erős telefonban ezek felejtősek. De a legjobban a játékokon csodálkozok, és a gyrátók meg azt mondjáék h huuu de kurva jók vagyunk !
-
Vicoo
senior tag
Ha már ennyire a telefonokra terelődött a szó, feltenném a kérdést !
Hogy lehet az, hogy manapság egy telefonban nem ritka az 1GB RAM, meg két magos 1,4 CPU, míg egy pár éve emlékszem hogy 256 megával játszottam XP mellett GTA VC-t pl, és ma ilyen grafikát kisebb felbontásban tud egy elvileg csúcs telefon. Szóval azóta még jobban elfelejtettek optimalizálni? Mármint ugye akkor 256 mega elég volt minderre, ma meg 1 giga kell??
-
Vicoo
senior tag
Most számoltam hogy kb 30-40 perc úszással 509 kalóriát égettem el ( szerintem a kalória kalkulátor keveset mond) , míg egy mekis sajtburgerben 300 000 kalória van. Most komolyan, egy ilyen izé miatt kilométereket kell úszni hogy eltűnjön, vagy nem számoltam jól?
-
Vicoo
senior tag
-
Vicoo
senior tag
Szegediek!
Az érdekelne hogy is működik a fogászat, mert már rég voltam de most időszerű lenne.
Még mindig a Boldogasszonyra kell menni? Meg elég hogy van TB kártyám és csak úgy bemegyek vagy hogy működik a dolog? Ja és hogy hétfőn vajon nyitva van-e?
-
Vicoo
senior tag
-
Vicoo
senior tag
-
Vicoo
senior tag
Eladó Nokia 6303 , valaki ? KATT
Illetve lenne vevő egy LG Optimus Onera, feketében ,memóriakártyával, fülsssel ,dobozzal ,garanciával ,adatkábellel stb, telenorosan ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest