- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
Ted_Beneky #82087 üzenetére
Én vettem egy ssd-t, mert pont kellett. Kb. annyit értem vele edigitalból, hogy árukereső szerinti legolcsóbb áron vehettem meg ingyenes szállítással. Végülis belefért, nem panaszkodom.
-
Rimuru
veterán
válasz
Ted_Beneky #82024 üzenetére
+1 rokusi tesco, es egy javaslat, este 6-7 utan menj (nyitvatartas) akkor mar nem szoktak olyan sokat lenni.
-
csoszogi
tag
válasz
Ted_Beneky #82020 üzenetére
Kormányablak, legalábbis nekem ott állítottak ki új lakcímkártyát pár éve adatváltozás miatt. Én a Rókusi Tescoban csináltattam.
-
tisn
addikt
válasz
Ted_Beneky #82020 üzenetére
megyehaza
-
_Petya_
őstag
válasz
Ted_Beneky #81979 üzenetére
Még mindig csinálják,
-
fradi81
veterán
válasz
Ted_Beneky #81873 üzenetére
Nálad nem szokott megszakadni fél percre? Mintha újraindulna a modem, elég sűrűn talán minden nap előfordul. (router nincs)
-
fradi81
veterán
válasz
Sőt a 100 az valójában 110
-
Tottu
senior tag
válasz
Köszi az infót.
Ez a garantált sávszélesség bennem is eldöntötte a kérdést, hogy Invitel lesz.
-
Tottu
senior tag
válasz
Ted_Beneky #81871 üzenetére
Igen, ezzel nem lehet vitatkozni.
Invitelnél a garantált 80 / 40 Mbit/s a 250Mbit-es csomagnál.
T-Home-nál pedig 15 / 4 Mbit/s az 500Mbit-es csomagnál. -
sss
őstag
válasz
Ted_Beneky #81806 üzenetére
Nem, semmi hegy vagy sziget.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #81749 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, de egy kerttel ahhoz, hogy szép legyen, nem akkor foglalkozol, amikor kedved van, hanem amikor kell. Egy veteményes még kényesebb erre és ha egyszer nem érdz rá, mert például az ágyat nyomod, fél évi munkád oda van.
-
lorcsi
veterán
válasz
Ted_Beneky #81736 üzenetére
nem tudom mi értelme van az iylen "kertesnek"
-
lorcsi
veterán
válasz
Ted_Beneky #81731 üzenetére
+1
épp ezt akartam írni -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #81309 üzenetére
+1, én a hervisbe néztem egy bringát, nem ártana mozognom
, max próbára kerülök egyet az uzlet soron
De amugy engem meg az érdekelne hogy veszek egy bringát a hervisbe, akkor azt el kell toljam szervizbe ahol megszakertik es csak utána használhatom? -
veze
őstag
válasz
Ted_Beneky #81304 üzenetére
hogy van e m3 korlát , nem tudom, de amikor kéri az ember akkor kb mondani kell mi lesz a hulladék egy két szekrénysornál más a m3 pár zsák szakad göncnél, de az előbbit is elviszik. ha többször kell egy évben akkor a többi már fizetős ( da ha a szomszédod kéri, neki is jár egy és nem előírés hogy két szomszédnak egyszerre kelljen kérni
-
tisn
addikt
válasz
Ted_Beneky #81298 üzenetére
15
Szerk: rohadt sok ugyved van, párat telefonalsz, es szerintem talalsz fix 60-70kert ügyvédet.
-
tisn
addikt
válasz
Ted_Beneky #81294 üzenetére
1% a standard, de meg lehet probalni alkudni. Nekem olyan 0.5 korul csinaltak...
-
kovtam
csendes tag
válasz
Ted_Beneky #81162 üzenetére
A fűtés kialakítása erősen adottságfüggő. Nem lehet bizonyos fűtésmódokat bárhol kialakítani.
Ha van rá lehetőség választani, akkor néhány szempont a tervezéshez:
Mekkora a ház valós hőigénye? (A hőszigetelés az első lépés, még ha ez a nyílászárók szivacscsíkos tömítését jelenti is csak.)
Egy átlag családi ház bőven 10 kW alatt beéri -20 fokos hidegben is. Erre az átlag kazán 24 kW-os. A téli átlaghőmérséklet meg +4 fok.
A hőleadó felületet nem lehet túlméretezni. Csak optimalizálni költségre, helyfoglalásra.
Minél nagyobb a hőleadó felület, annál kisebb tud lenni a szükséges előremenő vízhőfok. Nem mellesleg javul a hőérzet. A konvektor nincs csak kb fél m2, cserébe a felületére rakódott por leég róla jellegzetes szagot árasztva. Kondenzációs kazánnál max 55 fok lehet az előremenő vízhőfok, különben nem kondenzál, a hatásfoka meg egy sima turbóséra csökken. Ha meg elég a 35 fokos előremenő, akkor már a levegő-víz hőszivattyú is játszik. Ezt radiátorral nem könnyű elérni, általában felületfűtés szokott kelleni. (Fal, mennyezet, padló) A hőszivattyúra meg lehet kedvezményes tarifát kérni, meg napelemmel megtámogatni. valamint a hűtés is megoldott. Az áramszünettől meg nem kell félni. A gázfűtés sem megy villany nélkül.
Ui: egy beltéri felújítás azért mindenképp plusz hozzájön a szerelés után. -
-Tsaba-
tag
válasz
A 90-es évekbe épült a házunk (150m2), akkor konvektorok lettek mindenhova rakva (kivéve folyósó, wc). Nem "vészes" a havi fűtésszámla, persze csak ott és akkor van meleg ahol vagyunk éppen. Egy kombikazán, új kémény, gázterv, csövezés, radiátorok, stb. Elég húzós összeg (5-8 éve mondtak rá 1,5-2 milliót). 10-20 év kéne mire behozná a különbözetet. Véleményem szerint nem éri meg beruházni csak nagyon hosszú távon, inkább majd ablakcsere, meg elektromos/légkondis fűtés, plusz esetleg újabb konvektorok, és talán szigetelés (legalább ezeket lehet apránként is cserélni). A komfort érzett miatt jobb a kazános (meg persze ha viszonylag kisebb a ház/lakás), de az is inkább padlófűtéssel.
Haver most légkondis fűtésre cserélte a konvektorokat (akár hogy számolgatták olcsóbb volt így, még talán hosszú távon is), plusz villany bojlerre az átfolyós vízmelegítőt (bár ez 50m2 társasház, ahol elég bajos a kémény). Akkor van csak gond ha nincs villany
Másik meg csak kicseréltette az összes nyílászárót, plusz komoly szigetelés, és 1-2 konvektorral kifűti az egész házat, elég olcsón (60m2 talán). Mondjuk az is pár milla lehetett.
Bár ha új házat vennék biztos padlófűtés és kazán lenne a legjobb...
-
r0by
addikt
válasz
Nálunk kb. 70nm van fűtve télen, és olyan 80-100k között jön ki a fűtésszezon.
-
csoszogi
tag
válasz
Ted_Beneky #81168 üzenetére
ismerős kb15 éves ház. Kazán letérdelt,csere. Hoppá kell az újabb kazánhoz baszkurálni a kéményt. Összeadta, ha anno konvektort vesz és semmi mást nem csinál (radiátor, fűtésrendszer stb..) sokkal jobban járt volna. Hatékonyság, gázfogyasztás ide vagy oda, mindent összeadott.
Cyrin: teljes élettartamra, járulékos költségekkel számolva már nem olyan egyértelmű, melyik a hatékonyabb. -
válasz
Ted_Beneky #81165 üzenetére
A képletbe még az is beletartozik,hogy a gáz minősége kis hazánkban igen csak "minősíthetetlen" és ezért zabálnak annyit a régebbi rossz hatásfokú fűtőberendezések...
-
Cyrin
addikt
válasz
Ted_Beneky #81165 üzenetére
Egy miller minimum nettó.
-
Cyrin
addikt
válasz
Sokkal. Nagyon rossz a hatásfoka. Ismerősöm egy szobát fűtött konnvektorral, és kb ugyanannyi most az egész lakás kondenzációs kazánnal.
-
válasz
Ted_Beneky #81133 üzenetére
Beszélgettem kicsit, és megnézegettem a cuccait (azt a gépet is, ami egy DSLR köré van építve, és azzal szemlélte a szemem belsejét).
-
Doggy dog
senior tag
válasz
Ted_Beneky #81074 üzenetére
Az a baj,hogy nem érnek rá!
Júni 6 óta próbálok egyeztetni garis tisztítást velük.
2 e-mailre semmi,1 telefonos megkeresésre nem jött válasz.
Majd az utolsó mailben megemlítettem ezeket és hívtak másnap.
Csütörtök 11.
Nem jó, volt több alkalom is,amikor meg tudtam volna oldani a 2 hónap alatt. Most nem tudom.
Erre annyit mondott,majd keresnek egy későbbi időpontban,valamikor!
Amit nem tudom mikor lesz. -
Corpuscle
őstag
válasz
Ted_Beneky #81050 üzenetére
Köszi! A te kalózod is jó lett, én kicsit szelídebb vizeken evezek.
-
válasz
Ted_Beneky #81041 üzenetére
Ráncolja a homlokát
-
csoszogi
tag
válasz
Ted_Beneky #81009 üzenetére
igen hogy ne szúrja meg a kő sün satöbbi. A gyerkőcök igen aktívak, mindenhva felmászkálunk sziklás helyekre. Amik voltak textil alapúak szétszakadtak, kőbe akadás miatt, a puha talpuk meg elkopott-elronygyolodott egy hét alatt, ezért gondolok most más anyagúra.
GOndwana: kösz, meglesem hadd kérdezzem már meg mi az a Dallász -
SirRasor
addikt
válasz
Ted_Beneky #80801 üzenetére
+nap Lehet tényleg ez lesz, csak azt azért vetettem el még az elején, mert túlságosan alacsonyan van. Majd élőben odapróbálom, aztán ha nem jó, mehet feljebb a többiek módszerei alapján, mert a fúrásra kaptam engedélyt
Mosógép...húú...mit is beszéltünk arról? Lett egy 8 kilós Beko 5 év garival, ami nem inverteres, de attól függetlenül A+++os és nagyon szépen mos! Hangosnak hangos, picit sok vizet kajál, de a végeredmény miatt nem izgat különösebben.
Viszont pont ma futottam bele abba, hogy az alsó szűrőt megnéztem és nincs hozzá/mellette leengedő gumicső. Na akkor biztosan kicsavarhatom. Na a lóf*szt, eláztattam a kikészített lepedőt, mert sejtettem, hogy ez leszViszont ez így gáz...
Polemius A tűzhely fölé mindenképpen kell valami, mert nagyon sötét. A spot viszont jó ötlet, mert tényleg magasan van...
-
válasz
Ted_Beneky #80671 üzenetére
Manapság már szinte ugyanaz...
-
ShadowX
őstag
válasz
Ted_Beneky #80630 üzenetére
Panelban lakok, de mégis találkozom ilyesmivel...
vésés, vakolás, fúrás is van minden héten a porondon.
-
veze
őstag
válasz
Ted_Beneky #80630 üzenetére
nem tilos felxelni vasárnap, se csak ne reggel 8 elött és ne este 18 után legyen. Főleg ha nem egész évben csinálja csak összerak magának egy hétvégén ( mert akkor ér rá) egy garázskaput.
feljelentheti ugyan a szomszádja, de egyuttal be is kaphatja mert kiröhögik -
tisn
addikt
válasz
Ted_Beneky #80628 üzenetére
Béka, kutya nem zavar, ember igen
-
ShadowX
őstag
válasz
Ted_Beneky #80628 üzenetére
Csak nem mindegy hogy a békák brekegnek vagy a szomszéd szidja a párja kedves anyját.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #80610 üzenetére
Az!
Nem vettem észre minden autocorrektet.
-
SirRasor
addikt
válasz
Ted_Beneky #80583 üzenetére
+csoszogi Se keret, se semmi, teljesen eltűnt az ajtó
A furatokat se találom, szóval profi munka
Ma jön ki vízszerelő, aki komplett felújításokat is csinál, úgyhogy szerintem megkörnyékezem, így a legegyszerűbb.
-Tsaba- tolóajtót néztünk, de az nagyon hangos, szóval pont a babaszoba mellett az nem játszik.
proper basszus a fényre nem gondoltam és ebben nagy az igazság. Akkor talán a sötétítő függöny a legjobb, mert ha éppen nem kell, teljesen el lehet tüntetni.
-
Rawulf
őstag
válasz
Ted_Beneky #80577 üzenetére
Gondolom az ismétlés joga is az M4 Sport adóé a FIFA részéről, ergo ez esetben nagyon más legális alternatíva nem igazán található erre a régióra.
-
Rawulf
őstag
válasz
Ted_Beneky #80575 üzenetére
M4 folyamatosan ismételgeti a meccseket, de csak éjfél után (mediaklikk.hu).
-
válasz
Ted_Beneky #80555 üzenetére
Köszönöm!
(#80556) csoszogi: pont rájuk nem gondoltam. Volt gazdasági angolom 2 félév kötelező, jól is ment, a tanár is jófej volt. Lehet tényleg ott kéne kezdeni érdeklődni. Köszi.
(#80557) macilaci78: valamennyire azért ismerem a nyelvet, a hallás utáni értés például jól megy, de az írás kevésbé. Meglátjuk, valamit muszáj lesz kezdeni a dologgal, óriási versenyelőnyt jelent a munkaerőpiacon, úgy látom.
(#80558) quailstorm: persze, adott volt a lehetőség. Csak én letudtam a 2 félév kötelezőt, élveztem is, jó volt az óra hangulata meg leginkább a csoportból hárman vittük el a "show"-t. Diákmunka meg egyetem mellett már nem volt ihletem felvenni plusz órákat, na meg a kötelező nyelvvizsga, ami kell a diplomához az megvan. Így motiváció se volt
Nem mondom, hogy ne fért volna bele két félév, de más volt a prioritás.
Most viszont az angolozás mellett még sportolni is el akarok kezdeni, szóval most már nincs kifogás, időm az van. Ja meg munka is kéne, szóval ha keres valaki pályakezdő diplomás közgazdászt, állok rendelkezésre
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Ted_Beneky #80490 üzenetére
Akkor az nem rossz
, remélem itt gyorsan megoldják.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #80416 üzenetére
Futtatás kompatibilis módban?
-
quailstorm
félisten
válasz
Ted_Beneky #80416 üzenetére
Ehhez nem tudok mit szólni, de kétlem, hogy szándékos lenne. Ellentétben a Live! Essentials elkaszálásával.
Elemezd ki a hibaüzenetet (error.log eseménynapló, akármi), keress utána ha elég népszerű és próbáld másik gépen.
-
sss
őstag
válasz
Ted_Beneky #80332 üzenetére
Igen, csak munkáltatótól van jövedelmem. Akkor ezt mindenkinek megcsinálják, csak meg kell erősíteni? Nem vagyok már elkésve vele? Illetve, akkor nem is kell ott elkészíteni, csak leellenőrizni?
-
SirRasor
addikt
válasz
Ted_Beneky #80312 üzenetére
Igen, még január végén. Júni 15-én megyünk a lidli mellé a szögben döntött 10-es 9. emeletére, 1+2-es, erkély nélküli lakásba.
Na csak belefért minden egy mondatba
A sok-sok földszint után kész felüdülés lesz és eelfelejtjük a rendszeres megfázásokat. -
azbest
félisten
válasz
Ted_Beneky #80284 üzenetére
Ruf mich auf meinem Handy an [link]
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Ted_Beneky #80214 üzenetére
Köszönjük szépen!
-
tucsok.
senior tag
válasz
Ted_Beneky #80179 üzenetére
Koszi
-
tucsok.
senior tag
válasz
Ted_Beneky #80174 üzenetére
Jó ötlet, köszi
-
veze
őstag
válasz
Ted_Beneky #80149 üzenetére
A könnyűszerkezetes háznál nincs hőtároló tömeg..
én olyan házban lakok, ami kb 50cm vastag kisméretű tömör téglából épült. óriási mennyiségű tömege van ennek a sok téglénak , és amig nem volt szigetelve baromi gazdaságtalan volt fűteni mert a hőszigetelése sokkal rosszabb mint a csupa lukacs blokktéglának. Viszont irdatlan mennyiségű hőt tud tárolni, miután kivülről be lett szigetelve 10cm nikecellel. és az a tégla által felvett (tárolt) hőt nem engedi a hideg oldalon elszökni.( vagy jócskán lelassitja ezt a folyamatot)
Lassabban füt fel mint egy könnyűszerkezetes ahol semmi nem tárolja a meleget így azonnal megjelenik ( és ha nem fűtesz azonnal hűl) ha fel van fütve "szobahőmérsékletre" a lakás onnantól kezdve a szinten tartáshoz alig gyujt be a kazán.lassan hül ki nagyon mert árad a téglából visszafelé az ott eltárolt meleg...Van rálátásom egy másik házra ami csupa lukacs blokktéglábol épült ( a tégla tömege negyede sincs a tömör falnak. be van az is szigetelve, azonnal bemelegszik ha tüzelni kezdenek de ha leáll a fütés gyorsabban is hül nincs tömeg ami eltárolta volna a hőt. ( az ablakok ott is hasonloak mint a tömörfalas házon)
A folyékony nitrogén meg nem azért nem hideg mert a petpalack atomjó hőszigetelő..majd ha párologni kezd a folyadék akkor hideg lesz az a felület amiről csöppentve párolog -
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #80149 üzenetére
A hőszigetelés és a fűtött levegő közti tömeg kevesebb, ezért fűtöd ki gyorsabban. A hőszigetelés vastagságára is igaz, hogy el kell engedni az eddig ismert, megszokott megoldásokat.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
Ted_Beneky #80070 üzenetére
Hali.
A csongrádi sgt. 47 szám alatt van egy redöny, reluxa kereskedés.
Ott nézd meg, hátha találsz ugyan ilyet. -
válasz
Ted_Beneky #80067 üzenetére
Zsanér a hivatalos neve, és bármelyik barkácsmultinál, vagy szerelvényboltban.
Valszeg pont ilyet nem fogsz kapni, de a lényeg, hogy kb. ekkora legyen, és kell neki új lukakat fúrni. -
kraftxld
félisten
válasz
Ted_Beneky #80051 üzenetére
Az elején még mi is optimisták voltunk a metrón Guangzhou-ban
Hatalmas tömeg a peronon, nem fértünk fel 2 gyerekkel, babakocsival. Mondom várjunk, majd a következő, úgyis csak 2 perc múlva jön. Addigra nem megint tele lett a peron
Nagy lendület, be a tömegbe, ugrottak is szétfele -
Doggy dog
senior tag
válasz
Ted_Beneky #79802 üzenetére
Szinte egykutya mind.Azt se tudom melyikre rakva lenne a legkevésbé fájó.
-
válasz
Ted_Beneky #79706 üzenetére
Ahogy lentebb a kolléga írta, pásztorórára asszociáltam, de csalódnom kellett
Be kell érnem egy kis analóggal, ez van.
-
finest
addikt
válasz
Ted_Beneky #79709 üzenetére
https://support.microsoft.com/hu-hu/help/13967/microsoft-account-unusual-sign-in[link]
Többször is átnevezték a fiókot már? -
finest
addikt
válasz
Ted_Beneky #79706 üzenetére
Pásztorórát akart nyerni, de csak analóg lett.
-
SirRasor
addikt
válasz
Ted_Beneky #79681 üzenetére
Érdekes, nekem sose volt hosszú távon. Többször is kipróbáltam otthon és munkahelyen is, de végül is mindig maradtam 1-nél.
-
SirRasor
addikt
válasz
Ted_Beneky #79679 üzenetére
Áááá így is próbálok minden régi dologtól megszabadulni, hogy ne foglalják a helyet. Aztán ha véletlen kelleni fog, akkor veszek egyet.
-
martonx
veterán
válasz
Ted_Beneky #79629 üzenetére
A helyzet tavaly, amikor a Ryzenek kijöttek volt nagyon rossz, mert a procik / lapok kompatibilitása nagyon gyatra volt. Azóta kb. havonta jöttek ki bios update-ek, és mostanra kis túlzással, de bármivel elmennek. Feltéve, ha túljutsz a legelső bios firssítésen. És ez itt a bökkenő. Sokan ezt szívják be, hogy garas baszásból egyenként megveszik a komponenseket, aztán otthon anyáznak napokig, meg cserélgetik a komponenseket, ahelyett, hogy boltban rakatnák össze, szívjanak ők a legelső bios frissítéssel (azóta is hálás vagyok Totyának!), utána meg már gond megoldva.
-
válasz
Ted_Beneky #79599 üzenetére
Valószínűleg veszünk 2kg mirelit pogácsát a kollégával, aztán azt szétosztjuk. Így viszonylag olcsón megússzuk
De azért király volt, amikor karácsony idején mindenféle szutykot kaptunk ajándékba, mindenki megvette a legolcsóbb cuccot, amit talált Auchanban/Lidlben. Totál hülyeség ez az egész ajándékozósdi, elvesztette a lényegét már régóta.
(#79600) macilaci78: az se rossz, de másnap azért kicsit kellemetlen tud lenni
-
válasz
Ted_Beneky #79606 üzenetére
Arra gondoltam, hogy forgalmaznak még nem kondenzációs kazánt is.
(#79607) vizslakutya: köszi, ez jó olvasnivaló.
(#79608) macilaci78: igen, ott is azt mondták, amit itt, hogy kondenzációs.
Viszont itt a korábban linkelt olvasmányban van egyszerűsített gázkazán csere is. Annak kéne utánajárni. Talán erre gondolt mindenki, akik a nem kondenzációsat ajánlották, csak senki sem így fogalmazott. Ezért értetlenkedek...
-
tisn
addikt
válasz
Ted_Beneky #79597 üzenetére
Nekem is a betegszabadság volt az első gondolatom
Ha csinik, akkor masodallast keresek
-
válasz
Ted_Beneky #79597 üzenetére
Hát az egyik férfi kolléga önállósította magát, míg a másikat nem foglalkoztatta a sztori a múltkor, amikor szóba hoztam. Rajtuk kívül van még 2 férfi, de velük nem igazán találkozok, na meg nem is az én korosztályom.
Sütire gondoltam én is amúgy, de nem tudom abból mennyi kell ennyi emberre
-
Old fox
tag
válasz
Ted_Beneky #79569 üzenetére
Igazad van, ez az a bolt.
Szerintem: ha viszi a roszat (minta), nagy eséllyel kap újat. -
vizslakutya
senior tag
válasz
Ted_Beneky #79569 üzenetére
Köszönöm, már a cégszervizzel is felvettem a kapcsolatot, nincsen,ne is keressek ,mert nem tart a gyár pótalkatrészt!!
Amúgy egy Russell Hobbs termékről van szó,ha esetleg valaki kis háztartási gép vásárlás előtt áll!
De szerintem egykutya mind!
Köszönöm a nyomtatás ötletet,de nem hiszem, hogy bírná az aprító üzemmódot az a fajta műanyag,na meg az is benne lenne pár ezerbe. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #79511 üzenetére
Lehet, de szerintem kisebbet, mint bő 6 méterest.
A Kálvári elején a suszterhez nézz be, illetve kulcsmásolóknál láttam még. -
CanibelZ
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #79450 üzenetére
Tényleg, volt ilyen néphülyyítés, hogy oxigénnel dúsított víz. Erre nem gondoltam.
Durva mikkel meg lehet vezetni az embereket...
fradi81: Kevesebb energiaigénye van fordított ozmózissal és/vagy ioncserélővel vizet tisztítani, mint desztillációval és jóval tisztább is állítható ezekkel elő.
-
válasz
Ted_Beneky #79450 üzenetére
Azaz
-
ShadowX
őstag
válasz
Ted_Beneky #79418 üzenetére
Ja, hogyne.
Majd hülye leszek a bruttó árra mégegszer kifizetni nekik az ÁFA-t....
-
veze
őstag
válasz
Ted_Beneky #79284 üzenetére
néztem ,de nagyon erőltetett gagyi lett
kb arról szólt hogy ugybevoltunkb@szvafüvezve hogy semmire sem emlékszünk másnap. Ez volt a történet fő szála.
Én azt hiszem a későbbiekben kihagyom ezt az "évadot"... -
tisn
addikt
válasz
Ted_Beneky #79284 üzenetére
Rtl
Szombat
Néztem -
Tottu
senior tag
válasz
Ted_Beneky #79239 üzenetére
Én már 4 hete hirdetem. Ezen a héten már 1500Ft-ért adtam, de senkinek nem kellett. Most, hogy ingyen adom már van mozgolódás. Sajna 2 héten belül szeretnék megszabadulni tőlük, szóval tovább nem tudom hirdetni, pedig szerintem is van értékük.
-
válasz
Ted_Beneky #78875 üzenetére
Ez egy előtelepített(vagy annak a klónja) W10
Normál esetben és beállításokkal 3db (500,100,16Mb-os) boot szektorokat kell a telepítőnek létre hozni a "C"...stb. partíció(k) előtt. -
Krogoth
senior tag
válasz
Ted_Beneky #78873 üzenetére
Helyreállítási partíció.
-
tisn
addikt
válasz
Ted_Beneky #78720 üzenetére
Az megy
-
stopperos
senior tag
válasz
Ted_Beneky #78717 üzenetére
22 órát nem megy a fűtés. Kb 19-21 között megy hétköznap, utána magától lekapcsol az automata, ha elérte a hőmérsékletet. Lefekvéskor (kb 23 órakor) pedig manuálisan lekapcsoljuk éjszakára.
Hétvégente nem tudom mennyit üzemel, mert amikor ott vagyunk, akkor tartjuk a hőmérsékletet(automata felkapcsol és lekapcsol), vagy pedig nem vagyunk ott hétvégén.
Be kell hozni a különbséget, de ahhoz hogy tartsa a hőmérsékletet több hőenergia kell, mert nagyobb a kintibés a benti hőmérséklet különbség. Emiatt pedig a hőáramlás is nagyobb. Tehát melegebb szoba több hőt veszt mint egy hidegebb. -
tisn
addikt
válasz
Ted_Beneky #78717 üzenetére
iden meg csak 3-4x futottem, kellemes 21 fok van
benapozas, meg ket gtx1060 fut... -
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #78674 üzenetére
A csövesek is.
-
SirRasor
addikt
válasz
Ted_Beneky #78674 üzenetére
Erre nem is gondoltam
Mondjuk egy nívót úgyis betetetnénk 3 különböző zárral, szóval annyira nem vészTélen meleg az jó. Olvastam most olyat, hogy télen lehet hideg is, mert felülről nincs +lakó, aki fűtene, de a meleg felfelé száll, nem?
A nyáron meleg az érdekes. Klíma csak megoldja, nem? Legalábbis szerintem jobb klímázni, mint télen megfagyni.2-3. emeleten milyen a hő egy csomagolt házban télen/nyáron? Ja de a legfontosabb: és átmeneti időszakban? Amikor még/már nincs fűtés. Gondolom ebben verhetetlen az 5.
-
ShadowX
őstag
válasz
Ted_Beneky #78659 üzenetére
gpedit.msc-t futtatsz és ott User Configuration | Administrative Templates | System | User Profiles.
Ha erre gondoltál.
-
válasz
Ted_Beneky #78643 üzenetére
"Pözsike" beöltözött "Rudolfnak"
Tavaly januárba kapta ezt a jelmezt. -
Rick4
félisten
válasz
Ted_Beneky #78586 üzenetére
Hali, eladó is így kompletten, vagy marad? Lehet hogy próbára kellene majd, még látom, mire jutok.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #78589 üzenetére
Ha el akarod adni, írj árat, nem ciki. Egy 1050-re alkudok annál, akitől amúgy a komplett gépet hoznám. Annak is csak azért néztem utána, mert "helyben van" és a 730 után kb bármi előrelépés, amin van gari.
-
tisn
addikt
válasz
Ted_Beneky #78591 üzenetére
van meg idejuk uj szallitmanyra, januar elott nem kezdek el vele vacakolni
-
tisn
addikt
válasz
Ted_Beneky #78589 üzenetére
ilyen kis aranyos
-
tisn
addikt
válasz
50k korul viszem, ha samu ramos
de hogy az isten b@ssz@ ra az eget a pcx-re, elfogyott az 50k-s manli gtx1060 3gbmibol lesz igy rigem?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Kiírt áron viszem is!
-
r0by
addikt
válasz
Ted_Beneky #78499 üzenetére
Melyikre gondolsz? A hiperek minden vasárnap nyitva vannak
-
Rick4
félisten
válasz
Ted_Beneky #78452 üzenetére
Felfelé mehet több, de mondjuk a számozások nem biztos, hogy egyfajta mérést jelentenek, din, zenei, pmpo, stb. A 4-8 ohmra úgy figyelj, hogy a hangfal nagyobb ellenállású lehet, kisebb ne legyen, az erősítőhöz képest 5-6x-os teljesítménnyel egész biztosan nem lősz mellé hangfalválasztás esetén, de túl sok dolog van, ami ezen kívül is számít. .
-
lorcsi
veterán
válasz
Ted_Beneky #78446 üzenetére
+1
nekem ergohuman van..asszem az életben nem kell még egyszer széket vennem -
Orionk
senior tag
válasz
Ted_Beneky #78432 üzenetére
Miket mondtak, hogy mi miatt lett drágább a végén? Mi indokolta ezt?
Egyébként már a Penthouse(legnagyobb) lakosztályok fele el van adva. Kb. 120-160 millió forint körül vannak azok a lakások.
Most a lakás árának 20%-át kell kifizetni az elején. Fél év múlva már 50%-át kell.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #78330 üzenetére
Amit eddig javasoltunk, az filléres tételekből megvan és saját kezűleg is el tudja végezni, feltéve, ha van otthon fúró, vagy akkus csavarozó. Amit te javasoltál, az az, hogy vegye le az egész frontot, vigye el egy műhelybe, ahol az ajtólapra új perselyt fúrnak a pántnak.
_Petya_: Ide szerintem a pillanatragasztó is elég, de a fatipli is elég passzentos + a csavar is feszít rajta, amíg megköt a faragasztó.
Van még olyan olcsó sör/csoki, mint amibe egy szál tipli kerül? Nemrég 290 Ft-ért vettem méteres szálban a 12 mm-es tiplit.Agyasima: máshoz biztosan több érzéked van, ez ilyen.
-
tisn
addikt
válasz
Ted_Beneky #78126 üzenetére
mondjuk a torrent powerline adapteren stabil 6MB/s, wifin viszont csak 3
szoval egyik se jo igazan, lehet megis be kellene huznom egy 15m-es gigabit kabelt
(van telefonos/koax kabelcsatorna, szoval lehet meg birnam oldani) -
tisn
addikt
válasz
Ted_Beneky #78118 üzenetére
kiprobaltam kulon, mindketto kb. 50/50-et tud
a wifit ertem, messze van, de a powerline elmeletileg 500Mbitet is tudnaa wifi eddig lassabb volt, a multkor atraktam masik csatira jobb lett egybol (de hat messze van es van kozben ket fal is)
na basszus, kicsit allitottam a wifin, 90/60
van ket elado powerline adapterem
D-Link DHP-P509AV
ha valakit erdekel
8.5k-ert vettem, kicsit olcsobban elado -
tisn
addikt
válasz
Ted_Beneky #78118 üzenetére
a wifit csereltem le powerlinere
de lehet, hogy kaszkadolom a kettot, multkor probalgattam -
SirRasor
addikt
válasz
Ted_Beneky #78104 üzenetére
És ha már Witcher 3: alapból se csúnya, de ezzel a moddal érdemes tolni:
https://youtu.be/-sMvKKuU0X4?t=4 -
tisn
addikt
válasz
Ted_Beneky #78104 üzenetére
tenyleg olyan, mint a master of magic? akkor megnezem, azt nagyon szerettem
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest