- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Doggy dog #86660 üzenetére
A Redmi 2S az ami 4-5 évvel ezelőtt jelent meg? Fogadok, hogy eladhatatlan. Add oda a gyereknek, egyszerűbb játékok még hátha elvánszorognak rajta.
Esetleg jofogas-on ingyen elvihetőként hátha jelentkezik érte valaki? Bár ilyenkor olyan alakok szoktak jelentkezni, akiket jobb elkerülni -
martonx
veterán
válasz
Doggy dog #86624 üzenetére
Van egy webes autóbonto, legutóbb ott rendeltem az autóhoz alkatrészeket, nagyon korrektek voltak. https://bontoplaza.hu/
-
DarkByte
addikt
válasz
Doggy dog #86536 üzenetére
Én a Felicia-mba pár éve teljesen új ülés huzatot itt varrattam a Kossuth Lajos sgt.-on a körforgó előtt, katalógus méret alapján csinálta, egy bácsi a tulaj [link]
Nem volt olcsó, és volt pár apró hiba is benne ami miatt visszavittem egy picit igazíttatni, de amúgy minőségre elégedett vagyok vele, egyelőre nem is kopik látványosan sehol.
De ez egy sima kárpit csak, nem bőr. -
SirRasor
addikt
válasz
Doggy dog #86237 üzenetére
Dobj fel egy pénzérmét. De tényleg. Samsung Evo plust sokan szidják, pedig relatíve olcsó és gyors. Nekem eddig 3db (32, 64 és 200 GB) tökéletesen megy. Attól még nem best-buy, csak szerencsém volt velük.
Jó szériából is foghatsz ki selejteset és kevésbé jól sikerültből is jót. -
SirRasor
addikt
válasz
Doggy dog #86139 üzenetére
Az a durva, hogy az !!5!! éves lányom már nem szeret ilyen sorozatokat nézni, inkább a másfél órás animációs meséket tolja. Nem tudom, hogy büszke legyek-e erre, vagy inkább szégyenkezzek, hogy egy helyben egy ilyen hosszú mesét végig tud nézni
Ja amit ajánlok és egyértelműen fejlesztő:
-Mancs őrjárat nyilván
-Láng és a szuperverdák
-Jake és a Sohaország kalózai
-Bogyó és Babóca (bár az max 3 éves korig..)
-Peppa Malac
-Én Pici Pónim (ne nevessetek, fiúknak is jó. Viszont 3 évesen még nem nagyon tudta követni a cselekményt)Ezek mind szólnak is valamiről és van bennük tanító rész, tanulság stb.
Nekünk meg mi jutott régen? Tom & Jerry? Centurions? Swat Cats?Bár ezek még a jobbak voltak...nemrég megnéztem egy Hupikék Törpikék részt és azonnal tiltólistára tettem
EDIT: egyébként mutattam neki néhány Tom & Jerry részt és hatalmasakat nevetett rajta; nagyon élvezte. Aztán mindig utána elkezdett vadulni, úgyhogy szintén tiltólista
-
csoszogi
tag
-
-Tsaba-
tag
válasz
Doggy dog #83657 üzenetére
Pl nálam Ignácnál jellemző hogy 10+ év után eltörik a csomagtér ajtó kábelköteg (pontosabban szálak - nem nyit/zár a csomagtér, és ablakmosócső), sajnos csak újat lehet/érdemes (fórumos tapasztalat) venni 20e-ért. Elő-elő fordul bontott a jófogáson, de tapasztalatok alapján az sem bírja túl sokáig. Szinten mindenki vagy házilag javítja, vagy megveszi az új kábelköteget és kicseréli kompletten. Szerintem érdemes megvenni az újat (még ha kicsit drága is), mert aztán megint nincs vele gond 10 évig...
-
Rick4
félisten
válasz
Doggy dog #83657 üzenetére
Szerintem a gyári megoldás egy új kábelköteg, az nem hinném, hogy épeszű áron beszerezhető, de pl a jófogás tele van pár ezresért komplett kábelkötegekkel, akinek olyanja van, esélyes hogy a másik fele is akad. Az oxidálódás ellen én mindig mindent fújkálok wd40-nel, ha egyszer széthúzom, megfújom, összedugom, és nincs gond. Nálad is valami beázás lehetett, ha oxidálódott.
-
_Petya_
őstag
válasz
Doggy dog #83651 üzenetére
Milyen autóhoz, pontosan hova, mihez? Sajnos ilyen speciálisabb cuccot nem nagyon kapni, nincs értelme tartani, rendelős téma lesz.
Sokszor jobban jársz ha autó bontóban keresgélsz, pl másik ilyen kocsiról levágod, de akár az adott alkatrésszel együtt is lehet olcsóbban jössz ki.
-
-Tsaba-
tag
válasz
Doggy dog #83081 üzenetére
Szerintem akril, nálam 8-10 éve már bírja (pedig olcsóbb fajta) . Egyedül annyi hogy szakival kell berakatni, és tudommal nem szabad nagyon súrolni. Mondjuk mivel nálunk sarokkád kellett így nem is nagyon volt más választás anno. De az emeletről levinni a régi öntöttvast nem volt könnyű :-D Mondjuk panelban nem tudom hogy van a fűtés, árt e neki vagy sem ha otthagyod...
-
veze
őstag
válasz
Doggy dog #83081 üzenetére
Ravak kádat nézzél.. nekünk 20 év óta van és még mindig ujszerű, egyszerüen nem bír elkopni..
Na jó .. nem is fürdünk csak kéthetente, de ez most lényegtelen.
Anyagában Teljes keresztmetszetében) fehér akril, nem csak festve van a felszine..ha az ember koptatja a sggével, hát fényesedik csak a felülete, ha kopik is, a színe nem fogy/kopik el.
szegeden is van bolt ahol megnézhető személyesen a minősége..cserébe nem olcsó.. -
válasz
Doggy dog #82883 üzenetére
Én meg vagyok elégedve vele, szintén a Kereszttöltés utcában használom. 2017. szeptemberben kötötték be, azóta maximum 3 db kiesés volt, de mindegyiket pár órán belül javították. Az általuk adott HGW-t használom, azzal sincs gondom, 5GHz-es wifin mindig meg van a 120-as sebesség, bármikor mértem. 4k-ért szerintem nagyon jó.
-
-
csoszogi
tag
válasz
Doggy dog #82295 üzenetére
Hali, nekem ilyesmi volt, idemásolom az androidos topikból amit oda írtam. :
Probléma:
Átnéztem a topikot, nemigazán láttam megoldást a problémámra. A fiamnak van egy Smasung sm-t700-as tabletje. Pár hónapja fogja magát és random újraindul. valakinek valami ötlet?Megoldás:
kiderült akksi érintkezési probléma volt, mindig újraindult, melgedett stb. Hasonló gond lehet nálad is.egy próbát megér:
Igaz én kicsit máshogy fixáltam, csak összenyomkodtam a csatikat kicsit jobban, meg ragasztószalaggal is fixáltam az akksi csatlakozóját az alaplaphoz. A neten biztos van videó róla, hogy kell megbontani a te tableted. Nem vagyok szakember, de sikerült megoldanom, és azóta semmi gond a Samsung tablettel.
Sokszor azt mondja a szervíz, hogy akkucsere, fizetsz és örülsz hogy működik, közbe meg csak kontakthiba az egész.....A fixálást 2018-07-16-án csináltam meg, a tabletnek azóta semmi baja nincs tökéletesen működik. Nem vagyok szakember, de valami nagyon amatőr módon megoldottnak tűnik nekem ahogy meg volt csinálva a csatlakozás. Még annyit: a hiba kb 1-2 év után jött elő.
-
-
-
_Petya_
őstag
válasz
Doggy dog #81116 üzenetére
A Frigotrade ugyanezt áprilisban játszotta el, 6 héten keresztül nem reagáltak. Aztán egyszer csak megyek haza, és látom a szomszéd lépcsőházban épp ők szerelnek, így odamentem személyesen, hogy akkor mi lesz, kijönnek-e valaha, így akkor gyorsan megcsinálták. Ha akkor nem kapom el őket talán még most sem lenne kitisztítva.
Utána kérdezi a csávó, hogy ajánlanám-e őket másoknak, kedvezményért cserébe? Hát, ehelyett én ingyen le szoktam írni a fenti történetet ha szóba kerül hogy kivel szereltessen az ember klímát...
-
Rick4
félisten
válasz
Doggy dog #81076 üzenetére
Az ilyen dolgokat eleve szezonkezdet előtt kellene megcsinálni, még áprilisban nyilván szezonban nonstop szerelnek, nekik érthetően abból van bevétel, arra fordítják az energiájukat.
Ha téli gumit is akkor akarsz felrakatni, amikor leesik az első hó, ne csodálkozz, hogy 2 hetet kell várnod időpontra..
-
-
Lehiñito
senior tag
válasz
Doggy dog #80913 üzenetére
Érdekes, mert nekem is out of stockot mutat de írja h 142 left, de nem engedi rendelni.
4 darabot ad ki a gearbest keresője de mind out of stock. Viszont a többi ami 40dodó felett van arra van kupon így 39,99re jön ki.Nekem azért tetszett meg ez a kamera, mert nincs kijelzője. Diszkréten elfér a középső visszapillantó elött, illetve nem kell ki be kapcsolgatnom, hogy használni tudjam. Ha gondolod küldök át egy egyperces videót milyen felvételt csinál.
(#80914) sarkanyolo2: én is csak pislogtam, mikor néztem a nyomkövetést, hogy milyen gyorsan jön.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
Doggy dog #80911 üzenetére
Hali. Nekem épp egy hete jött meg Gearbestről (14nap volt a szállítási idő)ez a Xiaomi kamera, csak én még $30-ért vettem. Pénteken be is szereltettem, úgy hogy gyújtásra kapjon áramot, így nem kell foglalkoznom a be/ki kapcsolással. Érdemes nézni napjában többször az oldalt, mert az a tapasztalat, hogy ha letelik az idő akkor újraindul az akció, újabb készlettel.
Aliexpressen a legolcsóbb is most $34 plusz $2 a szállítás. Alin nincs paypal ha jól tudom, gearbesten van.
Illetve gearbesten ingyenes a szállítás nyomkövetéssel ha a holland postát választod. -
csoszogi
tag
válasz
Doggy dog #80853 üzenetére
A Lófaránál lévő műszaki pincében vettem kb 10 éve..
Igazabol nyaron hasznaljuk, meg ha utazunk. Van benne egy ventilator, az ad ki valamennyi hangot, de nem veszes. Meg mos tmar van olyan is amin van direkt USB csatlakozas
de lásd kivel van dolgod, megtaláltam:
Abban nem vagyok biztos, hogy 300W-os lehet 150W, nem tudom.
A másik dolog az lehet engem is érdekelne. Nekem J Astra van, tok hasonlo a ket szerkezet. Ad ki hangot ha kinyitom az ajtot, de csak a vezeto oldali, ugy kattog tik-tik-tik es nyitva az ajto. Ha aktualis lesz, majd lehet kereslek. Megkerdezem az autoszerelomet, ha eszembe jut, normalis-e ez a hang. Masreszt nem lehet, hogy egy muanyaggal befuttatott fem van ott? A F Astranal legalabbis ez a resz egy femlemez volt (G H kimaradt most van J..
). Ha vonzza a magnest, akkor van benne fem, en megneznem, de en nem ertek hozza, az teny...
-
csoszogi
tag
válasz
Doggy dog #80843 üzenetére
nem ebonit vagy bakelit lesz az a dolomit helyett
Töltőhöz:
vegyen 12V-220V átalakítót, bele a konnektor elosztó 3XEU, és bele az eredeti töltő. Így mi évek óta 3 kütyü töltését oldjuk meg fél napon keresztül, míg én vezetek...
Volt hogy a laptop is erről ment.
A sima szivargyújtóssal mi is úgy jártunk, hol töltött hol nem... másnak is ajánlom.
másrészt nem tudtam mi az az "ajtó határoló" ez lenne?:
ez nem fémből van
-
veze
őstag
válasz
Doggy dog #79796 üzenetére
Ezt leírhatták volna gáz ( meg távhő ) helyett villanyszámlából, akkor talán kevesebb ember szorult volna ki belőle ( pl aki fával fűt de nem szociális segélyes fával hanem megvásárolja maga ) Bár a szociális segélyes fával fűtő se kapja meg, csak az önkromámyzat keretét növelik annyiszor 12e forinttal.. ahányrésztvevőnek oszttt. De hogy az aztán hova kerül...Nem a fával fűtő zsebébe , az biztos. Nyilván nem az volt a szándék hogy lehetőleg minél több ember részesüljön ebből , aki fűt valahogyan ( hisz mindenkinek egyformán hidegebb volt nem csak a gázzal fűtőknek) hanem az hogy (kampány) hírek legyen a híradóban és eközben lehetőleg minél kevesebből megússzák ezt.. csak hát ezen átlát aki nem hülye, és "jókodás" marhára nem fog befolyásolni április nyolcadikán, mert ennél sookal több járna
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Doggy dog #78990 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy 600k-ig adómentes jövedelem. KP-s adás-vételnél gyakorlatilag becsületkassza, utalásnál már más a helyzet. Ismerek olyan fórumtársat, aki saját használatú nagy értékű hardvereket cserélt le, utalással fizették szép rendben, a NAV pedig megtalálta és bünti, meg 27% SZJA levonással is megterhelték.
-
ShadowX
őstag
válasz
Doggy dog #78990 üzenetére
"Fontos továbbá, hogy ha az értékesítésből származó bevétele az adóév elejétől összesítve nem haladja meg a 600 ezer forintot, akkor nincs adóköteles jövedelme, és az értékesítésre vonatkozó szja-kötelezettség alól is mentesül. Emellett nem kell számlát vagy nyugtát adnia, és áfa-fizetési kötelezettség sem terheli."
Tudtommal ez még mindig él. Szóval lényegében becsületkasszás a dolog.
-
SirRasor
addikt
válasz
Doggy dog #78175 üzenetére
Kb. 2,5 évesen kapott a kislányom ilyen trambulint:
https://www.decathlon.hu/essential-100-trambulin--id_8360601.html
Asszem ennél kisebb nincs, de nem védőhálós. De miért kell védőháló? Ha nem figyel, leesik és megüti magát és legközelebb jobban fog figyelni. Nem kell mindentől óvni, mert gyenge lesz. Bocs, hogy belepofáztam -
quailstorm
félisten
válasz
Doggy dog #77425 üzenetére
Én azért biztos ami biztos inkább a Chromeot használtam ha kellett. (nem is volt sose kompatibilitási gondom)
Az jól esett, hogy még a webassembly techdemók is lefutottak, meg WebGL-t is tud, pedig csak egy vakarcs MT6572 volt 4.2.2-vel.
2,5 évig jó volt, de a Z3 compacttal könnyebb az élet -
quailstorm
félisten
válasz
Doggy dog #77413 üzenetére
Igen, 5.x előtt nem frissíthető a webview, ez súlyos hátrány. Kénytelen az ember chromeot használni, ha nem egy őskövület, szabványt nem ismerő és sebezhetőséggel megtömött valamit akar nyomkodni.
Nem vinnyognak az oldalak, hogy elavult a böngésződ? Nekem igen.
Én most váltottam 4.2.2-ről 6.0-ra. A CNBC newson kívül nem volt olyan, ami érdekelt és ne futott volna, de nincs nagy étvágyam. Az is 4.4-et kért minimum.
A színvilág nekem se tetszik, KitKat téma van az Xperiámon
-
Orionk
senior tag
válasz
Doggy dog #77001 üzenetére
Szia!
Amit a többiek ajánlottak, azok árban szerintem nagyon drágák.
Art Hotelről nem is beszélve.Miért nem nézelődsz például koleszok terén?
Béke utcai kollégiumban például 3.200Ft/fő/éj idegenforgalmi adóval együtt.
Vagy az Apáthy kolesz is elég jó és nagyon jó helyen a belvárosban van, az art hotel mögött és csak picivel drágább. -
Rawulf
őstag
válasz
Doggy dog #76756 üzenetére
Nem vagyok Samsung guru, de tudtommal nem mindegyik Galaxy Tab 3 támogatta az MHL to HDMI csatlakoztatást.
Például (elvileg) a Galaxy Tab 3 SM-T210 (Tab7 model?) nem támogatta.
Valszeg a chromecast-ot sem tudja mindegyik. (Rá kéne keresned neten, hogy egyáltalán tudja-e valamelyik Tab 3 a chromecast-ot).
Egyébként arra is ügyelni kell, hogy ha támogatja, akkor sem mindegy, hogy milyen MHL adaptert veszel. Volt már olyan, hogy két különböző MHL adapter működött egy-egy bizonyos fajta (de különböző) telefonnal, de amikor felcserélted a két különböző MHL kábelt a két különböző telefon között, akkor bizony nem működtek. -
Old fox
tag
-
Rick4
félisten
válasz
Doggy dog #76577 üzenetére
Tényleg hemi, 2014-es Dodge Challenger, 380 ló, 550Nm.
A vicc, hogy ezeket 150-160 ezer km-esen, 3 évesen 2.6-3M-ért adják kint az usában, 5 körül megáll itthon. Mit is veszel annyiért? Na jó, valamit, amiből hátranézel, és tudsu tolatni, mert ez nem az.
Van itt már elég sok autó, valóban nincs ilyenre szükségem, a kisteher dobozosok "szerelmese" vagyok, (na jó, az sem, nekem az autó is egy tárgy, ami értem van) amikbe sok sok cucc fér.
Egy ügyfélé, de épp egy ilyen árában kellene bármit vennem, tuti kisteher lenne belőle.
Amúgy 5.7 V8 létére nem eszik rosszul, az átlagfogyi 13.3-on áll, és menni irtózatosan megy... 0-100 5.4 sec, de fölötte sincs megállás, induláskor 100m gumicsík nem akadály, 4-ben még nyekken a gumi, táncol a feneke.
Cserébe a 20-as felniken olyan puha a rugózás, hogy vicc, akkora a rugóút, mint egy Lada Niván...
-
macilaci78
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest