Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
A drót csak feliratosan létezik?
-
Đusty
addikt
válasz
HoTaZo
üzenetére
Majd nekifutok egyszer. A Palasttal meg vigyázni kell miután végig olvastam 5 részt az utolsónál találtam meg a szinkronost
.
Pont amikor már nem számított semmi annak a résznek már nemsok értelme volt csak történelem meg a megfelelő lezárás, de legalább volt vége. Állítólag csinálják a második évadát. -
Đusty
addikt
-
Đusty
addikt
válasz
freeland0806
üzenetére
1923 teljesen jó, csak anyázós, a yellowstone nekem nem jött be egy részt sem tudtam végig nézni, felejtős vacak,
-
Đusty
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem tudtam mihez kezdjek, scifi kizárva, krimi uncsi, akció sok túlgondolt kamu, fogalmam nem volt mit keresek, csak egy jó sorozatot szerettem volna.
Erre ezt az egy mondatot láttam meg az írásodból:
"egyszerűen nincs mit nem szeretni benne."Ez annyira betalált, hogy gondolom ezt írták az óriásplakátjára is

Köszi szépen, tényleg üdítő színfolt a mostaniak között, az első évadot le is daráltam ami tökéletesen megfelelt a leírásnak.
Remélem jó lesz a folytatás is.
ezer hála -
Đusty
addikt
-
Đusty
addikt
-
Đusty
addikt
Én [ezt] a listát használom, bevált, a ryan-nél tartok és csak 3 sorozatot ugrottam át ami nem jött be, remélem a továbbiak is nézhetőek lesznek.
-
Đusty
addikt
válasz
Pitterix
üzenetére
Akkor valaki aki tudja miről beszélek?

A függetlenség napja (film, 1996) – Wikipédia (wikipedia.org)
előzetes alapján nekem teljesen ez jön le majdnem 1 az 1 ben.
-
Đusty
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Köszi, valóban, elnézést.
-
Đusty
addikt
Nekem ez az osloi lány csalódás az első 3 rész alapján egy zs kategóriás dvd film a 90-es évekből, nem tudom fel jönne e legalább az ABC közepéig ha tovább nézném. Nem egy fauda az biztos.
-
Đusty
addikt
-
Đusty
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Köszi, akkor még várok.
-
Đusty
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Összvisz 4 rész? Lezár valamit vagy csak nyitva hagy kérdéseket mert akkor inkább neki sem állok és mostanában sajnos ez a jellemző.
-
Đusty
addikt
Az alvilág királynője a 3. évadtól csak feliratos formában létezik?
-
Đusty
addikt
Ez a nyerd meg az életed sorozat nagyon beteg volt.
-
Đusty
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
A killing meglepően jó én is most nézem. A sharp objectre azt írják vontatott így az nekem kimarad ha misztikum is van benne főleg, a másik kettőt kipróbálom én is majd amit írtál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
Janaboy