- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
FollowTheORI #79226 üzenetére
ó igen, megvan minden hozzá hogy jól sikerüljön ez
reméljük így is lesz
-
stoon
addikt
válasz
FollowTheORI #78414 üzenetére
holnap én is elkezdem nézni kíváncsi vagyak.... majd meglátjuk
-
Essejó
veterán
válasz
FollowTheORI #77886 üzenetére
Pont le xxxrom a játékokat!
Talán a Netflix átveszi majd mint annyi mást. -
markknight
veterán
válasz
FollowTheORI #77517 üzenetére
Pont ez az, hogy nem volt vele végig.. stoon: Tisztán látszik, hogy ez egy férfinek a keze. Van egy leakelt képem amit alig lehet megtalálni ott maszk nélkül látszik a cipzárfej. -
Essejó
veterán
válasz
FollowTheORI #77506 üzenetére
Esetleg lehet a méreg keverő is, akit ott hagyott a kötélen lógva. Helyben volt, és tudta, hogy fel akarja adni magát a Jediknek. -
Essejó
veterán
válasz
FollowTheORI #77470 üzenetére
Vagy esetleg a nem látott arcú Alkoholyst, akki később a másik ikert Jedi gyilkossá neveli. Különben, hogy kerül hozzá. -
pruzsi
őstag
válasz
FollowTheORI #71735 üzenetére
Sajnos nem ,egybként 3-4 évad lehet maximum, horror elem nincs benne.
-
k-adi
nagyúr
válasz
FollowTheORI #69830 üzenetére
"azt hittem szar lesz (főleg Jason Segel miatt)"
pedig pont JS a legjobb benneLiaison pedig belassult most, még 2 rész van hátra, remélem jól sikerül az évadzáró, mert amúgy érdekes a téma
"Apple még mindig többnnyire jól választ be."
Háááát, azért ezt így nem merném kijelenteni... annyi a különbség a többi streaminghez képest, hogy nagyon szélsőségben mozognak
- azaz ami "jó" náluk az "tényleg nagyon jó, minőségi" 8-9 pontosak (pl. Fekete madár, Direkt terápia, The Morning Show, stb.)
- viszont az ilyen néhány kiemelkedő kivétel mellett bőven többségben van a szörnyen szánalmas kategória sajnos még (pl. amit említettél is Echo3, Mosquito Coast, stb.)valószínűleg csak azért tűnik így, mert még mert túl szűk a kínálat náluk, ellenben a netflix esetén, ahol a tripla akkora mennyiség miatt nagyobb a szórás már
-
bobalazs
nagyúr
válasz
FollowTheORI #67973 üzenetére
Megnéztem ezt az utolsó befutók (last horses) első évadát. Egy 8/10et én is tudok rá adni. Mert néha átment túl egyszerűbe, néha meg túlbonyolítottba, de összességében nem rossz. Kicsit túlzás volt szerintem pl a
, az öreg karakterét bírtam, nagyon laza volt. Láttam már jobb kémfilmet, de egyszer nézősnek jó, és könnyen volt fogyasztható. Kémfilmekhez híven sok a szövegelés. Az akció nem annyira, de nem volt ez baj.hacker csávó képességei Más.
Négy nap múlva Mayor of Kingstown második évad. Gondolom, remélem, hogy aki az első évad fordítását bevállalta Katablanka, majd folytatja.
-
Major Lion
senior tag
válasz
FollowTheORI #67627 üzenetére
Echo3-at meg nem lattam de a Mosquito az tenyleg szar.
-
k-adi
nagyúr
válasz
FollowTheORI #67627 üzenetére
így van sajnos, az echo3 eddig elég gagyi, a Mosquito-t pedig 1. évad után kaszáltam is... azt leírod nekem hogy a Mosquito S2-ben kiderül legalább valami?
-
k-adi
nagyúr
válasz
FollowTheORI #67221 üzenetére
ja elég sok a bénázás, főleg úgy ciki hogy mekkora támogatást kapnak a .... tól
jó nyilván kell a dráma, stb.. de néha valóban nyoma sincs a profizmusnak pedig hát ők nagy delták vagy mi
-
Mik76
senior tag
válasz
FollowTheORI #66511 üzenetére
Siman. Persze az utobbi evekbol okulva, meg egy tulbonyolitott okorseg is lehet a vege, de en bizakoko vagyok.
-
spiky03
veterán
válasz
FollowTheORI #65475 üzenetére
Én elszoktam tekerni addig, amíg feldobja a következő részt
De valóban lenne még mit fejleszteni a D+ appon.
-
madgie
titán
válasz
FollowTheORI #65469 üzenetére
Hát, ha valamiben
csak sétálgatnak két részen át, erőltetve egy nagyon erős Cyberpunk, de nem igazán SW hangulatot, majd a harmadik rész rendesen SW lesz, hogy utána minden részben ott legyen Mon Mothma is, az nekem minden, csak nem egy konzisztens valami. A legyek ura gyereksztoriról nem is beszélve, ahol eskü azt hittem, a fiatalkori énjét alakító színész autista, annyira nem ment neki a színészet maga De reméljük a legjobbakat...
-
CptAdamica
veterán
válasz
FollowTheORI #65027 üzenetére
-
Grave_444
nagyúr
válasz
FollowTheORI #63357 üzenetére
Szerintem ez nem véletlen animációs.
-
sh4d0w
félisten
válasz
FollowTheORI #63032 üzenetére
George Lucas szerint az, úgyhogy vitázhatunk rajta - feleslegesen
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
FollowTheORI #60040 üzenetére
Avasaralának beüt a stimlánsa és teleküldi atommal a Földet, Holden szerelmet vall neki és kivégzi, utána Bobbie megválasztja Amost az új vezetőként, mert kinek van jobb sztorija, ha nem neki... Félek egy picit
-
Mik76
senior tag
válasz
FollowTheORI #59942 üzenetére
Hetedik epizodot neztuk tegnap. Bejon a nosztalgia faktor, Debra engem is idegesit tobbnyire. A sraccal semmi bajom, viszont a
fo genya Kurt nem tudom hany embernel esett le hogy a Highlander-bol (is) van. -
dellfanboy
őstag
válasz
FollowTheORI #59942 üzenetére
huu, mennyire elszorakoznek en avval a rendornenivel
johet a lanya is
nekem tulsokszor jon be a kepbe Debra az nem tetszik, raadasul a szegenyes szokincse is kicsit uncsi mar... ertem en a valo eletbe ferj/feleseg nahde a jobol is megart a sok..
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #58784 üzenetére
Érdekes dolgokat tudnak produkálni ezek a streaming szolgáltatások. Nálam pl. az HBO GO-val voltak gondok régebben. A Netflix meg a 8 éves okostévémen is hasít.
Volt régen ilyen média szerver program PC-re és akkor a PS3-on lehetett böngészni meg filmeket nézni rajta keresztül. Kivéve ha TP Link routered volt, mert az valamiért bezavart
Tiszta okkultizmus ez az egész.
-
Iramirez
aktív tag
válasz
FollowTheORI #58520 üzenetére
"Nekem pont az tetszik, hogy nem sietik el a dolgokat, szép lassan adagolják."
eddig pont azért nekem is.De ha maradnak a dramaturgiai kérdések..a lassúság..hát elfogy a türelem -
Janaboy
Topikgazda
válasz
FollowTheORI #58520 üzenetére
Szerintem a kuszabb követhetőseg betesz egy sorinak..
-
CharlieDrop
veterán
válasz
FollowTheORI #58144 üzenetére
Nekem is bejön eddig
-
la_cc
addikt
válasz
FollowTheORI #57715 üzenetére
Azért a drogfüggőség komplex-em téma, mint, hogy "megterhelő" szakma, amit csinálnak... Sok egyéb körülmény is kell, hogy ide eljusson valaki.
-
Maxxy10
addikt
válasz
FollowTheORI #57715 üzenetére
Na igen... Nem csodálom, hogy a legtöbb színész porszívó lesz
-
brownus
veterán
válasz
FollowTheORI #57495 üzenetére
én már mindent láttam, mindet is :d
-
fant0mi
őstag
válasz
FollowTheORI #57495 üzenetére
Csak a sajat gyartasu filmek szarok. Egyebkent annyira nem zavar, mert a sorozatok jok.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
FollowTheORI #57362 üzenetére
nekem tetszik, bár itt a 3. résznél éreztem némi visszaesést, sajnos Roy keveset szerepel
-
bobalazs
nagyúr
válasz
FollowTheORI #56206 üzenetére
persze meg a baywatch, de az más műfaj,arra senki se kiváncsi.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
FollowTheORI #56102 üzenetére
Nem olvastam a regényeket ugyan, de amire egy író több kötetet pazarol világ és karakterépítésben, nehezebb elcseszni véglegesen képi formában (nem feltétlenül igaz nyilván, lásd witcher
). Itt is azért erősen igyekeznek, de néha kifejezetten jók a jelenetek és pár karakter is rendben van.
Még kivárós, mi lesz belőle; a könyvek meg felkerültek kívánságlistára.Izzadságszagú a GoT imidzs erőlködés, persze szagtalan az egész és ez mindig nagy baj nekem egy fantasy esetében, stb. Viszont csini a kiscsaj .
-
gyuromoj
veterán
válasz
FollowTheORI #56102 üzenetére
Múlthéten toltam le, egynek jó volt. Ha folytatják azt megnézem azért majd.
Tegnap viszont egy délután alatt lement a Fate: The Winx Saga és az viszont nagyon bejött. Lehet azért mert rövidebb és eseménydúsabb volt. -
Pitterix
őstag
válasz
FollowTheORI #55612 üzenetére
De akkor is gyanúsnak kellet volna, hogy legyen Bucky boynak a dolog. Vagy a repkedő bajuszosnak. -
Pitterix
őstag
válasz
FollowTheORI #55256 üzenetére
nekem a melegséggel nincs bajom, de hogy újra egy leszbi betcsaj legyen....Szegény Luke meg hoppon marad, pedig azt hittem befűzi az új betcit.
-
válasz
FollowTheORI #55256 üzenetére
Az már nem Gotham, hanem Göttinham.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
FollowTheORI #55057 üzenetére
raktam neki 2-3 hete egy "reminder"-t, elkezdem, hátha jó lesz
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
FollowTheORI #55057 üzenetére
Ahm..jó lenne és ha jól látom holnap jön?
-
válasz
FollowTheORI #54955 üzenetére
Nekem se, pedig Pedro Pascal nagy kedvenc. Spec behozhattak volna egy közel ismeretlent, pl anno az Arthur Dayne-t játszó Luke Roberts-et
a Mormont lány valódi neve meg Ramsey??? Teljesen megkavart a cikket a olvasva, hogy miről beszélnek ezek.
-
k-adi
nagyúr
válasz
pedro jó, a másik kérdéses inkább
-
Aventador91
őstag
válasz
hát, ennél rosszabb szereposztást nem lehetett volna kitalálni az biztos..
-
Louro
őstag
válasz
FollowTheORI #54879 üzenetére
Uh, első évadról nincsenek jó érzések.... a Lost-os pasi mintha túltolta volna....de akkor lehet elkezdem.... háttérbe jó lesz.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
FollowTheORI #54655 üzenetére
Jó volt ez a Next, ebből csak egy évad van/lesz?
-
Aventador91
őstag
válasz
FollowTheORI #54739 üzenetére
én már valahol a 3. évad körül abbahagytam. meglepő hogy még mindig megy
-
k-adi
nagyúr
válasz
FollowTheORI #54746 üzenetére
"ő a leggyengébb láncszem a sorozatban"
ami elég kínos, ugyanis ő egyben a főszereplő is, a legtöbb játékidővel epizódonként
(red mellett persze)
mintha úgy olvastam volna valahol hogy lelépne de igen, James becsületes katona.. mondjuk így s8 idején már nincs hova lelépni.. azt hittem s8 lesz a vége, de ha lesz is s9 akkor kitudja tényleg meddig húzzák ezt még
-
Maxxy10
addikt
válasz
Én a második évadnàl járok de ha Elizabeth karaktere így folytatódik akkor hamarosan kaszálni fogom.
-
k-adi
nagyúr
válasz
ja főleg, hogy a mostani évad is szünetre kényszerült a covid miatt, de egyáltalán nem is hiányzott
ez a s8e3 rész is olyan gagyi volt, hogy már nem is tudom miért nézem
-
spiky03
veterán
válasz
FollowTheORI #54664 üzenetére
Hehe ebből láttam pár részt kiskoromban. -
bobalazs
nagyúr
válasz
Kösz a next-ről nem hallottam még, érdekes a téma, pár rész már le is ment. Kicsit olyan Person of Interest beütése van szerintem. Tetszik.
-
nubreed
veterán
válasz
Köszi!
A Raised by Wolves is megvolt, a Next még nem, arra ránézek majd.
-
Tamas1982.1
tag
válasz
FollowTheORI #54652 üzenetére
Köszi!
Amit legutoljára néztem:
Stargirl
Pozitív csalódás volt, gyengén indult az első rész, de aztán a csapatépítős részekig meglepően jó volt. Utána nem nagyon tudtak mit kezdeni a szereplőkkel, volt 1-2 felesleges rész és a vége is összecsapott lett. Azt se magyarázták meg, hogy Green Lantern, Doctor Fate, Golden Age Flash stb. szerepére miért nem kerestek társakat ha ott vannak a tárgyaik? Shiv-et is felépítették majd ment a tömlőcbe. Úgy gondolom, hogy a CW váltás után behozzák majd a Green Arrow-Flash arrowverse vonalat ami lehúzza arra a szerintem túlhúzott, túlmagyarázott szintre az egészet. Az összes DC sorozatot el kezdtem nézni anno, de mindet kukáztam eddig. A messze legrosszabbnak a Supergirl-t tekintem eddig.
-
S e t h
nagyúr
válasz
FollowTheORI #54414 üzenetére
Annyira cuki volt amikor a csajok verbális csatát vívtak a parancsnoki állásokból, tudtam volna őket megzabálni!
-
Apollyon
Korrektor
válasz
FollowTheORI #54414 üzenetére
ST: Discovery S3E11
Eh... szerintem volt ennél sokkal jobb rész is már, enyhén szólva. Most ebben a részben megtudtuk, hogy a Nagy Burn-t, mi okozta. Elpusztult rengeteg hajó, Federation már alig van, pláne, hogy galaxis-szerte megsemmisült majdnem minden dilithium. Kiderült, hogy mi ennek a szinte egész évadon keresztül húzódott, misztikus rejtélynek a megoldása, az egész galaxis égésnek az egyetlen okozója: egy árva, akaratlanul ténykedett félős kelpian. Hogy is mondjam finoman... ez nagyon béna, lapos sztori lett. Ebben még bíztam, hogy itt legalább valami klassz dolog lesz, erre még itt is egy giga csalódás. Ennél jobbat nem hiszem, hogy nem tudtak volna kitalálni.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
FollowTheORI #54187 üzenetére
+1 maximálisan egyetértek. A színésszel és a karakterrel se volt bajom, de a Milleres vonal nekem se tetszett.
Egyébként ez a Marco + fia karakter nagyon jó választás volt, valami elképesztően ellenszenvesek. Naomi viselkedése ellenben teljesen röhejes és életszerűtlen. Így meg úgy szereti a gyerekét, de azért egész életében szart rá. Reakcióként viszont a Filip jelleme is kicsit erőltetett volt, illetve előtte a báros jelenet, hogy a barátai istenként tisztelik kb., akik még a saját anyjától is meg akarják óvni őt. Mindegy, Naomi igazából az egyetlen "jó" karakter a sorozatban aki nagyon nem szimpatikus, szerintem nincs is jól kidolgozva, jó oldalon van, de mégis vannak bicskanyitogató húzásai (mint pl. amikor pár évaddal ezelőtt protomolekulát "lopott"), szerintem totál nem illik Holdenhez, remélem szakítanak. Jobban illene a sráchoz a Babbage nevű military keménynő.
A többi történet oké, fura volt látni hogy Fred mennyivel erősebb karakter Holdennél. Az Eriches vonal is érdekes volt, jó volt látni a Földet így meg az építészetet.
A látvány egyébként továbbra is fenomenális, ennél jobb CGI-t én már nem is várnék, eléggé hangulatos az egész. A zárójelenet meg minden eddigi évadnál jobb részeket sejtet a következőkben. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FollowTheORI #54157 üzenetére
Az öreg kb valszeg össze is csinálta magát remélem.
-
k-adi
nagyúr
válasz
FollowTheORI #54157 üzenetére
-
woodworm
veterán
válasz
FollowTheORI #53863 üzenetére
A regényfolyam lezáratlansága miatt elég nehéz lesz ebből kerek sztorit kihozni, vagy nyitva hagyják, vagy összecsapják a végét, mint Trónok harcánál.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #53393 üzenetére
Hát, erre én se nagyon, pedig másfél évet vártam rá. Ez olyan Star Warsos rész volt inkább, mint Star Trek.
Már az előző évadokban is hülyét kaptam Burnham ökölbe szorult arcától és itt is az első 10 percben főleg az első 5-ben. Még az utána lévő vicces jelenetből is hiányzott az érzelmi töltet, nekem nem tudta eladni továbbra sem egyik jelenetét sem. Borzasztó a színésznő, minden jelenetéből süt, hogy hiányzik belőle az empátia, nekem olyan ő, mintha egy darab fa próbálna színészkedni.Azért kíváncsi leszek majd, hogy miért
?nől ki a haja A sztori viszont tetszik, de ez is a tipikus kezdés, hogy nyilván semmit nem tudunk és csak remélni tudom, hogy jó lesz az írás és Burnhammel együtt fedezzük majd fel a sztorit és fenn tudják tartani majd az érdeklődést. Mert ez a
meg nem tudom még mi volt pontosanThe Burn az nagyon érdekel. Hogy hogyan jutottak el odáig és hogy alakul ki a jelenlegi helyzet. Remélem nem lesz lyuk a sztoriban, hiszen mégiscsak120 éve , remélem nem csak az a bizonyos esemény lesz megmagyarázva. Meg az is érdekel, hogy miért nézett ki~930 évet ugrottunk az időben úgy, mint egy Falmer a Skyrimból vagy az egyik szörnyike már nem is tudom melyik filmből vagy sorozatból és igazából milyen fajhoz tartozik.Cosmos Mondjuk kíváncsi leszek az új pasira is, meg hogy hogyan sikerült
, mi a háttérsztorija, mert nekem az nem elég, hogykiimádkoznia a vízből azt a növényt . Meg hogy most komolyan a trailer alapján összeboronálják Burnhammel?random módon sok száz évente születik egy ilyen ember
A vége meg egyszerűen giccses volt, az a pillanat nagyon nagy jelentőségű, és valahogy nem jött át ez sem.Borzasztó vegyes érzelmeim vannak, egy részről továbbra is eszméletlen minőségű a sori, kár hogy ezzel a gagyit is el tudja vinni a vállán.
Mire ez kifut remélem jön a Picard új évad, az legalább a nosztalgiával elvisz a hátán. Bár abból a szempontból tök mindegy, hogy egyik jelenlegi ST sem nyújtja azt, amire az elmúlt 60 év épült és hiányzik más sorikból is: a felfedezést és annak az örömét továbbra is hiányolom.
Az egyetlen pozitívum, hogy a korábbi szellemiséget továbbra is tartja, összefogásra buzdít, pozitív és próbálja fenntartani a reményt és remélem ebben továbbra is előremutató lesz.
-
alakesh
tag
válasz
FollowTheORI #53393 üzenetére
a második évad pörgőssége, izgalma után nekem ez most egy picit vontatott volt, de remélhetőleg felpörögnek az események hamarosan
Viszont kíváncsi leszek erre a "The Burn" sztorira, egy elég kemény koncepciót dobtak be az írók azzal, hogy minden dilithium felrobbant... -
Apollyon
Korrektor
válasz
FollowTheORI #53139 üzenetére
Na ebben az is probléma hogy míg megnézed a Prometheust, ott is vannak ugyan kérdések, de ott nagyobb részére a filmben választ is kapsz, holott az kb. egy 2 és fél órás film, a nem megválaszolt kérdések pedig nem mennek az élmény rovására. Ebben a sorozatban a teljes évaddal jóval nagyobb idő állt rendelkezésre egy élvezhető és értelmes történet kivitelezésre, ehelyett a szereplők inkonzisztens viselkedése lett a kimenetel, a fizika törvényeinek áthágásával ami már átment egy szürreál fantáziába Így az első pár rész alapján felvezetett történet szemben áll saját magával. -
Apollyon
Korrektor
válasz
FollowTheORI #53127 üzenetére
Raised By Wolves S01
Most csak úgy hirtelen, amikre nem kaptunk választ:
- mi történt Tallyval, tényleg őt láttuk-e?
- miért haluztak a robotok (androidok) is Tallyt, amikor az ő "agyuk" gyakorlatilag csak áramkör?
- miért lett Marcus feje olyan eres, valszeg a lenyelt szemektől, de mi történik vele? - most csak mégjobban haluzik... (de legalább nem droid, mint ahogy gondoltam)
- azt mondta Mothernek a Creator, hogy nem a meglévő gyerekek nevelése a célja, hanem a magzata, az emberiség jövője jeligén, tehát akkor mi az a fura teremtmény?
- ha észrevette a Creator-féle interaktív szimuláció, hogy Mother letölti az archívumait, akkor azt miért nem vette észre, hogy valami nagyon idegen épül be Mother magzatába?+ bónusz: belerepülnek a bolygó izzó magjába, az oda felé vezető úton már tönkremennek a droidok, a forró láva meg kiköpi őket (merthogy a sikló lávaálló) és akkor már velük is szinte minden rendben? te jó ég.. Meg még volna egy pár, egy komplett évad épült bosszantó és felesleges rejtélyekre. Ez azért nem olyan, mint a Star Wars-ban az Erő, hogy tudjuk hogy van, van értelme, de nem tudjuk pontosan mi az (persze ezt lerombolták a hülye midikloriánokkal de ez most mindegy). Meg ez a Paul, ahogy visszamondta, hogy a muter meg fater meg lett ölve és a helyébe lépve, és ezt így halál pontosan körülírva Sol által – amikor egyébként senki mással nem volt ennyire közlékeny a Sol. Mindenesetre elég béna, hogy van ez a Sol, ami amúgy le van járatva elég durván, de aztán mégis olyan hatalmat adnak neki, hogy kb. rádióként sugároz a szereplők fejébe konkrét gondolatokat. Nyilván nem mindenkinek tetszik ez a sorozat, de alapjáraton egyébként nagyon profi és kreatív a megvalósítás, viszont az évad végéhez közelítva a sztori úgy szétesik, mint ha Móricka írta volna ovis korában. Ez így totál komolytalan és hiteltelen, mindenesetre ha a 2. évad is ilyen eszelős agymenés lesz, akkor azt már nem fogom végignézni. -
woodworm
veterán
válasz
FollowTheORI #52927 üzenetére
Szerintem ugyanez köszön vissza az Aliens és az Avatar kapcsán is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FollowTheORI #52929 üzenetére
Hát talán majd kibontják, csak gőzzel az ember türelemmel kivárni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FollowTheORI #52927 üzenetére
Ez mondjuk igaz, ez a Raised by Wolves is rohadt jó, top kategória lehetne, csak olyan sekélyesen áll hozzá érdekes témákhoz (androidok hogy nevelnek gyereket, egy gyerek hogy lesz civilizált civilizáció nélkül, vallási háborúskodás).
Pl. az egy tök érdekes dolog lehetett volna, hogyFather hogy veszi rá a gyerekeket, hogy öljenek, mert enniük kell, de ezt is lezárták egy huszárvágással. -
Bad Pritt
félisten
válasz
FollowTheORI #52924 üzenetére
És ez nem lustaság szerinted?
Ha Fathert kicseréled Bishopra (nem a jellemüket, csak magát az android testet), ugyanazt le lehetne forgatni itt is, meg az Aliens-ben is. -
törölt tag
válasz
FollowTheORI #52889 üzenetére
Hehe, The 100-et már lenyomom majd becsületből én is 2 hét múlva, amikor jön az uccsó rész.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
FollowTheORI #52826 üzenetére
Igen meg voltak! Csak kifelejtettem pedig a Mandalorian egy szuszra téma volt ahogy illik.
Titans láttam, Doom Patrolra is rá nézek köszönöm!
Hasonlónak tűnik stílusra mint a Punisher, vagy teljesen más? -
Micsurin
nagyúr
válasz
FollowTheORI #52823 üzenetére
Utolsót pont most kezdtük csak lapos volt az első rész meg kicsit wtf.
Alteredet nagyon szerettem kár, hogy kasza lett a 2. után.
Westworld lett volna az az Otherworld csak reflexből nyomtam rá a felugró szóra.The Orvilleben nem zavaró, hogy kicsit Star Trek paródia hatású?
Köszi! Love, Death & Robots ennek is mindenképpen adok esélyt szép a grafika is hasonló mint a 9-ben volt.
TF Prime is megvolt egész jó volt de az Energon jobban tetszett.
Igen kimaradt, hogy rajzfilm is jöhet ilyen téren mindenevő vagyok, anime is jöhet bár ott az angol szinkron mindenképpen kikötés. Nem szeretek olvasni, ha van angol szinkron akkor nincs nagyon plusz szűrőm. -
Aventador91
őstag
válasz
FollowTheORI #52801 üzenetére
ne spoilerezz
-
grizlisandor
veterán
válasz
FollowTheORI #52771 üzenetére
Én is maradok, bár nekem érezhetően gyengébb volt, valószínűleg elfogyott a hűha faktor.
Valahogy érzeztem, hogy ekszelenciás uram sokáig nem marad képben. Helyi teremtmény h-h sertés ízű, és nem csirke, mint minden egzotikus hús. Az első 3 epizódós hszemben
tévedtem, a hívők csinálták ezeket a nekromantákat. Nem írtam le, pedig fennakadtam az első 3 részben, hogy 12 magzatról beszéltek, miközben csak 6 gyerek volt. Szerk.:
The 100 S7E13
Én már .nem tudom, hogy mi van -
Ellia
addikt
válasz
FollowTheORI #52771 üzenetére
Hála égnek már csak pár rész van a 100-ból, ez az évad eddig harmatgyenge (az eddigi középszar minőséghez képest is) :/
-
válasz
FollowTheORI #52712 üzenetére
Köszi, akkor bevárom a 4. Reszt mindenképp.
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
FollowTheORI #52707 üzenetére
ez így sántít, akkor minek venné ki a szemét? Illetve amikor bemegy hozzajuk akkor is a szemét takarja le.
Ha csak nem alapbol ellenséget lát mindenkiben.. -
Narxis
nagyúr
válasz
FollowTheORI #50669 üzenetére
Full nem értem a hype-ot. 2 dolog miatt volt érdekes ez a sorozat. A robotok története és az azokkal való interakció (erőszakolás, szex, színfalak mögötti dolgok) és William története.
Már akkor fogtam a fejem amikor Maeve azt a jedi képességet kapta de a 3. évadra különösen sok lett a Deus Ex Machina.
A lövöldözős jelenetek nevetségesek voltak mert a statisztákhoz képest a star wars rohamosztagasai igazi mesterlövészek voltak. Egyszerűen megállíthatatlanok voltak a host-ok holott azt gondolná az ember, hogy ilyen fejlett technológia mellett sokkal jobb fegyvereket használnak főleg a parkban ahol szintén nem volt normális fegyverzet. Nem voltak tiszták az indítékok is, még Maeve-t meg lehetett érteni a gyereke miatt, Dolores-t nem nagyon. Az mese habbal amit az utolsó részben mondott a miértre. Hihetetlen szerintem.
A másik problémám a
Rehoboam nevű AI-ja. Ugye úgy állítják be, hogy mindenkinek meghatározta az életét és minden döntésed irányítva volt akit meg nem lehetett irányítani azt kinyírták vagy eldugták a pincébe. Most nem azért de ha az AI rendre és hatékonyságra törekszik, márpedig ez volt sugallva akkor mindenki a leghatékonyabb életét éli, olyan munkát végez ami a képességeinek megfelelő hiszen azt tudja végezni a leghatékonyabban. A mindenki azt csinál amit akar szabadság volt szembe állítva az AI-val ami gonosz és elnyomó volt mert nem engedte, hogy bármit csinálhass. Ez már nagyon politika szagú. Szóval nagyon nem értem a hype-ot, akkor abba már bele se kezdek, hogy Bernard történetszál mennyire értelmetlen volt a 3. évadban... Egy jó kis scifi sorozat ez de az írók nem tudják tartani sem a tempót sem a minőséget szvsz.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
FollowTheORI #49990 üzenetére
Az első részben a világ bemutatása nagyon beszippantott, remélem több "való világ" jelenet lesz mostantól.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FollowTheORI #49939 üzenetére
Kicsit nekem is zavaró, de azért ne felejtsük el hogy jó sok idő eltelt már, így nyílván érthető ha fejlesztették a flottát.
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
FollowTheORI #49775 üzenetére
Koszi, neha ugy érződik mintha jóval több lenne persze 30 se kevés.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
FollowTheORI #49747 üzenetére
Kezdetnek pl egy jelentős bevásárlás a részvényekbe megágyaz a hatalomátvételnek. Conspiracy©®™
-
Mik76
senior tag
válasz
FollowTheORI #48954 üzenetére
Igen. Ketten vagyunk magyarok a jeloltek kozott.
Attila Zalanyi, az Infinity Ward-nal dolgozik.gyurmoj:
Koszi! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FollowTheORI #48779 üzenetére
Hja hát innen még bármerre el lehet vinni a témát. Maga a karakter irritáló mint a dög, viszont a színész nagyon jól játszik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FollowTheORI #47936 üzenetére
"Jah... bár mondjuk annyira azért nem volt rövid."
Még 40 perc sem volt, nem vagyok ehhez hozzászokva.
-
brownus
veterán
válasz
FollowTheORI #47873 üzenetére
Szeretnék csak picit lopni :D ne kelljen sok miatyánkot elmormolni :)
Jaja, pl. a prime-on még megnézzük a good omens, american godsot, meg találtam még 1et, hirtelen nem ugrik be a címe. És pihentetem..
A netflix és az HBO go az stabil, maradnak.
Tegnap megnéztük az úr sötét anyagai első részét, és csak az van fent.:( sajnos, mert nagyon eltalált a hangulata -
xy.zsolt
őstag
válasz
FollowTheORI #47873 üzenetére
nem lopás az ha rögtön önként vissza is adod
-
woros
őstag
válasz
FollowTheORI #46204 üzenetére
Jól van örülök, hogy ennyien nézitek.
Én úgy tudom, hogy lesz 7. évad is, mert azt is berendelte már rég az ABC. Ezt a Jemmát én se tudtam hova tenni, de, mint kiderültzombi és ez lett belőle, ha jól értettem..a kis dobozkába zárta be a félelmeit, szorongásait stb. bajait A fején látszott még az 5. évadból a Kree-s rabszolgás aranyozott jelképe is. Feliratról vagyis Benderről tud vki vmit? Mert bár angol felirattal nézem és úgy sok mindent meg tudok érteni, de azért legalább életjelet adhatna vagy, hogy mire (ne) számítsunk tőle a shieldel kapcsolatban.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
FollowTheORI #45230 üzenetére
Ha a Varys-es kommentrészemre gondolsz... persze egyszer szólt Varys, hogy ezt nem kéne, de ennyi, "egyszer mondott ellent". Nekem ha lennénet tanácsadóim, azért csak kíváncsi lennék arra, hogy miért is tette azt amit. Ehhez képest csak kimondta az ítéletet és ennyi. Akár honnan nézem, ez így karcsú, és olcsó befejezése a karakternek. -
sayCet
aktív tag
válasz
FollowTheORI #44691 üzenetére
+Van saját topikja a GoT-nak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FollowTheORI #44623 üzenetére
Én mondtam.
-
Aventador91
őstag
válasz
FollowTheORI #44594 üzenetére
lassan meg kéne nézni újra
-
k-adi
nagyúr
válasz
FollowTheORI #44487 üzenetére
Ha sorozat és Damian Lewis- akkor a homeland mellett a >> Billions
-
brownus
veterán
válasz
FollowTheORI #44487 üzenetére
tényleg, nem juthat minden az ember eszébe
homeland, altered carbon, és ha már lewis, billions
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #43945 üzenetére
Aah, hang szempontból, bocsi.
Elkezdtem nézni, és 20 perc után ki akartam kapcsolni, annyira nem tetszett, majd jött a fürdős jelenet és aztán ottmaradtam.
A hangkeverés nekem fontos, a sorozatok nagy része nagyon steril, nincs zene vagy hanghatás csak bedobnak egy mikrofont a szereplők közé aztán annyi.
A Falling Water volt nagyon jó ebből a szempontból, a lassított és egyéb jelenetek iszonyatosan erős atmoszférát teremtettek a hangkeveréssel együtt. Nagyon sok részt visszatekertem ott, és azoknak volt is értelme.
A Nightflyersben lévő zene kicsit hajazott a Life c. filmben lévőre, a basszusok pedig ugyanazok voltak, mint a Cloverfield Paradox c. filmben és a hangkeverés hasonlított a Falling Water-ben lévőre. Kicsit olyan volt, mintha több helyről szedték volna össze az ötleteket, kezdve az Űrodüsszeia. c filmmel.
Végignéztem a sorozatot, bár értelmét nem sokat láttam, így, hogy nem lesz folytatás. De a hangkeverés nagyon sokat hozzáadott a részekhez, kár, hogy a fele így is unalmas és érdektelen.
Tetszett jó pár Netflixes alkotás, de úgy tűnik itt is óvatosnak kell lenni, mert kicsit megszaladt a mennyiség, a minőség / végeredmény meg nem biztos, hogy jó lesz. -
flash-
veterán
válasz
FollowTheORI #43949 üzenetére
na köszi, ez tetszetős
be is enkórózom
Banshee, punisher megvolt azok eléggé bejöttekjó krimit meg nehéz találni, Luther, életfogytig zsaru bejöttek,
örök kedvenc a dexter, hát azt nem tudja azóta se semmi überelni,történet, karakterek,feszültség, csúúcs.. -
törölt tag
válasz
FollowTheORI #43158 üzenetére
Jól mondod. Egy parazita. Ami tulajdonképpen, megöli a gazdatestet. Ehhez képest, a végére meg nekiállt lelkizni. Nálam ez kissé disszonáns.
De túl tudok lépni rajta, pici fogcsikorgatással.Ami a folytatást illeti:
Mika Watkins: When I went into it I had a strong idea for season 1 and then I had plans for season 2, 3 and a look for season 4. Link -
gyuromoj
veterán
válasz
FollowTheORI #42894 üzenetére
Lehet ez is közre játszik, Russo tesók nyilatkozták tegnap:
Eredetileg szerették volna beintegrálni a Netflix sorozatok hőseit is a Végtelen háborúba, de nem tudták kieszközölni a dolgot a színészek időbeosztása és a forgatás menetrendje miatt - ez jó hír a Daredevil-kasza miatt szomorkodóknak, ugyanis ez komoly esélyt jelenthet arra nézve, hogy a kisebb kaliberű szuperhősök feltűnhessenek a Marvel Moziverzum későbbi alkotásaiban. -
törölt tag
válasz
FollowTheORI #42763 üzenetére
Voltaképp igen. De aki keres, talál
szerk: Van felirat is már hozzá. Első részhez biztosan. Többit még nem néztem. Jó lesz ez a YT Red, ha így adja.Asszony meg elaluszikált az ABBA fimen, úgyhogy csúszni fog a premier nálam sajnos. Nincs szívem felkelteni
-
Ellia
addikt
válasz
FollowTheORI #42652 üzenetére
Amúgy tényleg nincsenek - anno valahol nyilatkozták, hogy maguk a zombik is egyre rosszabb állapotúak lesznek az évek során.
Ez mondjuk nem oszt nem szoroz, ez már rég nem az a sorozat, hogy bármelyik szereplőért is izguljak...
-
Ellia
addikt
válasz
FollowTheORI #42460 üzenetére
A sorozat a '89-es NES-es Castlevania III: Dracula's Curse-on alapszik, nem az "új" Lord of Shadow rebootolt szérián (amire szerintem gondolhatsz). Szóval nem, nem igazán spoilerez
-
sugarforce
addikt
válasz
FollowTheORI #42355 üzenetére
Hat nem a legjobb a viszonyuk, kepregenyekben sem nyilatkozik rola valami fenyesen, nemhiaba lett vege a partnerseguknek, nemhiaba jott a kepbe jason todd sem.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Milyen TV-t vegyek?
- Mortal Kombat 1 (2023)
- E-roller topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest