Hirdetés
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Rabbit
Kellemes meglepetés volt a sorozat, Jason Bateman alakítása szerintem zseni volt, nekem anno már az Ozarkban is bejött, itt is szerintem ő viszi a pálmát. A sztori rendben van, a lezárás is teljesen okés, remélem nem rontják el azzal, hogy csinálnak egy season 2-t.. -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekem tetszett összességében, de az vicc, hogy ebből akartak még 1 évadot csinálni. Normál lezárás kellett volna, és akkor 1-nek elmegy kategória. Abban meg totál egyet értek, hogy a csaj karakter az vmi eszméletlen irritáló volt számomra (is)
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Első évadot néztem meg, de akkor ebben valszín ennyi volt és nem több. Inkább akkor nekikezdek a Mayor of Kingstown aktuális évadának..
-
-
-
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ezt végignéztük, nekem személy szerint tetszett, bár a 3. évad gyengébb volt, mint az első 2.
Liar Game-t nézném még meg, de sehol nincs fent, max ilyen webes streamen, pedig elvileg jófajta az is. Ha esetleg vki látta, tudja hol lehet elérni, akkor azt megköszönöm.
-
-
-
válasz
Soulfly842
üzenetére
Az a helyzet, hogy kezdek (kezdünk a feleségemmel) teljesen rákattani az ázsiai sorozatokra.
Ajánlásokat tudnál írni? Mi is nagyon szeretjük ezt a vonalat nejemmel, könnyebbség lenne javaslat alapján menni.
-
-
-
The Bondsman-t nézi valaki? Vélemény róla?
-
-
-
Mai nap ledaráltam az Invincible utolsó 3 részét egyben. Hát azt hiszem így kell superhero-s sorozatot csinálni, engem mind a 3 évad megvett kilóra, valszín újra fogom még nézni illetve gondolkozom a compendiumok beszerzésén is..
-
-
Nemtudom ki nézi a yellowjackets 3. évadát,
hát nekem baromi nagy csalódás. Hova akarnak kilyukadni? Az első évad szerintem teljesen vállalható volt, a második már középszar a harmadik meg így a 4 rész alatt kb nem szól semmiről.. Csak én érzem így vagy más is nehezen rágja át magát a részeken? -
válasz
radi8tor
üzenetére
Én is megnéztem tegnap, hát durva volt, hogy miként jutottak ide a
barlangba. Az is durva, hogy vannak a kiválasztottak a többieknek meg sok sikert! Hja és nekem a best jelenet az volt mikor a csaj mondja, hogy nem para a hullám, mert egy toronyház tetején van, aztán jön a cunami és viszlát.. -
-
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Mayor-t pont most kezdtem el nézni és 3 rész után azt kell mondjam, hogy meglepően jó, sőt nagyon király. Nekem kicsit Wired utánérzetem van /sajnos abba csak belekezdtem anno és nem néztem végig, idén tervben van, hogy végre megnézzem azt is/
Sokáig nem kezdtem neki, J. Renner miatt,
Nálam is ugyanez volt, most meg verem a fejem a falba kb, hogy rég megnézhettem volna, kiemelkedően fasza ebben a szerepben. -
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Pl Brian akiről kvázi az első évad szól, őt hova helyezi el? Rosszul fogalmaztam nem utalás, de a régi ismeretében teljesebb az élmény, legalábbis szerintem. -
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem 3 évadig szórakoztató volt a sorozat, mi feleségemmel nagyon éltük. A 4. évad totál bukta, aki azt kitalálta többet nem engedném film/sorozat készítés közelébe..
-
-
válasz
mephi666
üzenetére
Nekem is nagyon bejött, Dexter színésze telitalálat, viszont Debra engem vérbe idegesít, ott el lett b@szva kicsit a casting..
Grave_444: Az eredeti sorozat mennyire ajánlott? Szemezgetek vele egy ideje.
Jól eltalált sorozat, szerintem 1-2 gyengébb évad van, de nyílván ez szubjekítv. Mindenképp adj neki egy esélyt, szerintem nem fogod megbánni.. /nekem az első 2 évad a kedvencem (:/ -
válasz
Janaboy
üzenetére
Mondjuk várható volt, mikor
bement Sinatrahoz és elkezdte befenyegetni. Én le is lőttem a poént asszonypajtásnak, számomra egyértelmű volt, hogy mivel kemény a faszi a csajával tetetik el láb alól. Amivel viszont nem számoltak, hogy Sinatrát említette Xaviernek, akinek innen egyértelmű lesz, hogy ki ölte meg Billy-t /hiába trükköznek itt a gyógyszerrel/.
Várom a folytatást nem kicsit, ellenben nagyon
-
válasz
Nordic
üzenetére
Breaking Bad-t a legyet kergetünk a laborban résznél kaszáltam. Nálam volt mikor totál ráfüggtem, mert olyan érdekfeszítő volt a történés, utána meg leült az egész és csak szenvedtem. Mai napig nem fejeztem be.
Janaboy: most lehet várni amíg kijön a köv rész, tűkön ülök
-
-
Tegnap kezdtük el a Paradise c. sorozatot a Disney-n. Nem nagyon láttam eddig sehol, hogy hype-olták volna, teljesen véletlen futottunk bele asszonnyal. Első pilot rész után azt tudom mondani, hogy engem meglepett, kíváncsi leszek hova fut ki a sztori. Az első rész elég odab@szósra sikeredett.
-
Liar Game című sorozatot tudja valaki, hogy melyik streamingen lehet megtekinteni vagy honnan lehet esetleg beszerezni?
-
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Igen Netflixen nézzük. Nahh ezekből is láttunk párat, de köszi a listát, ránézek

-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
2 rész után azt hiszem mondhatom totál behúzott

-FreaK-: mi is feleségemmel nézzük, megvan most az új kedvenc, darálás indul (:
-
The Fall /Gillian Anderson/című sorozatot nézte valaki? Tegnap kezdtünk neki, első rész alapján egész bíztatónak tűnik.
-
-
-
Nemtudom volt e már róla szó, most fejeztük be a Disclaimer című sorozatot /AppleTV+/, szerintem nagyon jó kis darab lett. Cate Blanchett és Sacha Baron Cohen a két főszereplő, de szerintem az idős urat alakító -számomra ismeretlen- Kevin Kline vitte a pálmát.
Alap sztori, hogy a Cate Blanchett-t által alakított Catherine Ravenscroft felfedez egy könyvet, ami róla szól, illetve egy olyan eseményről amit szeretett volna titokban tartani. Megismerkedik egy fiatal sráccal, mikor kettesben nyaral a fiával, ebből szerelmi légyott lesz, majd a srác megfullad miközben Catherine gyermekét menti meg a viharos tengerből. Ami nekem külön nagyon bejött a sorozatban, hogy bizonyos helyzetekben a szereplők gondolatai alá vannak narrátor által mondva, ezáltal kicsit olyan, mintha könyvet olvasna az ember /a sorozat amúgy regény alapján készült/ radi8tor: itthon mindenbe belefolyik a politika, lásd pl, hogy orosz meg bangladeshi oldalról jöttek a 10-es szavazatok a sorozatra..
-
válasz
Skynet258
üzenetére
Itt is, nagyon jó kis sorozat, nagyon jó szereplőkkel.
Sajnáltam a Fionás dolgot, kár, hogy ő nem volt benne végig, úgy lett volna kerek egész. pekoka: Dramedy-ben pont most nézzük a Dead to me-t, azt nagyon tudom ajánlani, szerintem remek kis sorozat, nagyon jó szereplőkkel.
-
-
válasz
mephi666
üzenetére
Teljesen más vonal, mint Dahmer, egy pszihopata sorozatgyilkost nem nagyon lehet egy lapon emlegetni ezzel a két sráccal /igaz szerintem Lyle azért kretén volt rendesen, legalábbis a sorozatból nekem az jött le/
Ami nagyon tetszett a sorozatban az a két tárgyalás teljesen eltérő dinamikája, a másodikban nagyon csúnyán összecsukják a védelmet, illetve Lyle telefonos mutatványa rendesen alá is b@sz az egésznek. Amúgy mi tegnap fejeztük be és utána olvastam, most 2023-ban perujrafelvétel vagy mi történt a következők miatt: - találtak egy levelet Eric-től amit unokatesójának írt 88-ban, hogy próbálja kerülni az apját, mert egyre rosszabb és az apja megfenyegette, hogy ha bárkinek is elmondja /gondolom a sexuális abuzust/, akkor baj lesz - illetve egy zenekarnak a tagja is bejelentkezett, hogy 14 éves korában bedrogozta és megerőszakolta Jose Menendez Ha bármiben is tudnak nyerni, akkor a kitervelt emberölés megdől és mérséklődik a büntetés, amit valszín már le is töltöttek. Meglássuk.. -
válasz
Pro Koryak
üzenetére
7. rész pörgött le belőle tegnap, hát egy szóval tudom jellemezni az egészet: beteg
Nekem a Dahmer is nagyon bejött, szerintem ez se marad le tőle színvonalban, ha ilyet tudnak lerakni az aszalra, akkor felőlem jöhet még pár évad. -
-
-
-
-
válasz
Phoen|x
üzenetére
Az öregre elég rendesen be van rágva a community, szerintem dedikálni se mer elmenni, mert meglincselné a felháborodott tömeg..
Olvasgattam anno pár topikot a könyvekkel kapcsolatban, érdekes teóriák merültek fel, hogy miért nem írja meg Martin a végét. Voltak akik szerint annyira belecsavarodott a sztoriba, hogy nem tudja miként vágja ki magát belőle /az ugye látszik, hogy a sorozatos befejezést könyvben nem lehet eladni, mert egy kalap sz@r lett/. A másik elmélet, hogy olyan szereplőt is megölt a könyvben akire szükség lenne egy értelmes folytatáshoz /sokan Quentyn Martell-re tippelnek/.
All in all, az öreg nyílván leszarja, mert a sorozattal kaszált egy valag pénz, könyv vonalon meg valszín ez már sose lesz befejezve /6. kötetet is mióta ígérgeti../ -
-
-
-
Apple Tv-n indult egy új sorozat egyelőre 2 rész van fent belőle, Presumed Innocent néven fut. Ez is könyvadaptáció, nagyon jól alakul a sztori, engem teljesen berántott, remélem nem b@sszák el. Egy dolgon égtem ki, a főszereplő Jake Gyllenhaal filmbeli neje, olyan, mintha a nagyanyja volna
Alap történet spoileresen:adott a Chichago-i főűgyész helyettese Rusty Sabich /Jake Gyllenhaal/, akinek a kolleganője egy gyilkosság áldozata lesz. Hasonló képpen ölik meg, mint egy másik gyilkossági ügyben, ahol ez a ügyvédnő juttatta rács mögé a gylkost. Kiderül. hogy Rusty szeretője volt a hölgy, így letartóztatják /nem mellesleg a hölgy terhes volt, hogy kitől még kérdéses/, szabad lábon védekezhet. -
Dark Matterst nézi itt valaki? Nekem eddig bejön, érdekes a sztori, jó a színészi felhozatal is /Jennifer Connellyt különösen bírom
/. Remélem a végére se laposodik el, vagy nem rontják el és nem lesz vmi összecsapott lezárás. -
Silo-nak tegnap értünk a végére, nem bántam, hogy belekezdtünk. Olyannyira nem, hogy valszín nekiugrok könyv formában, nem tudom kivárni mire ezt leforgatják..
Aki meg akar kicsit borzongani, annak ajánlom a Jeffrey Dahmer-ről készült sorozatot. Evan Peters a főszereplő és vmi eszméletlen jól játsza a sorozatgyilkost. A fő sztoriszál mellett, bemutatja az is, hogy az áldozatok családjait mennyire nyomoritotta meg Dahmer “ügyködése”. -
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ha nem olvastad a könyvet, akkor ez simán így van ahogy írod, ha olvastad, akkor a második évadtól kezdve kvázi egy másik mese..
Szerencsés vagy, én sajna nem tudok így elvonatkoztatni, nekem eléggé megölte az élményt így.. Asimov könyveket még nem olvastam, most pont azon gondolkoztam teszek egy próbát az Alapítvány sorozattal, hátha annak fényében, hogy nem ismerem a könyvet egy jó sorit kapok.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekünk is bejött, feleségemmel néztük, legyen vmi csajos sorozat is. Kicsit a közepe felé leült /legalábbis nekem/ de összességében teljesen vállalható volt, ahogy írod Kristen karaktere baromi jó volt (: /hozzáteszem én jókat kacarásztam a többi klub béli goldigger csajokon-nyanyákon/ Nekem Kristen férje volt idegesítő mint karakter /nem az alakítása/, vmi jobb f@szit képzeltem volna el mellé (:
-
Nekem is nagyon bejött ez a sorozat, hatalmasat dobott rajta, a
/ismerettségi körben volt aki emiatt nem nézte végig, mert annyira nyomasztotta, illetve nem erre számított/.hogy a kezdeti vidámság után egyre komolyabb irányba ment a történet. Ha nem láttad, akkor ajánlom a most készült interjút a zaklatóval, a színésznő eszméletlen jól hozza a karaktert /nálam simán Emmy díjas/.A srác kemény dolgokon ment keresztül, nyílván nagyon sajnálja az ember, de szerintem ő is "benne" van ebben, komoly gondok vannak nála fejben.. -
-
Darkból lepörgött a 3. évad fele, csak nekem tűnik ez gyengébbnek, mint az első kettő? Remélem a vége nem vmi összecsapott sz@r lesz, kár lenne érte.
-
-
-
-
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Falloutot még nem láttam de fel van vésve, a Híd viszont szerintem pazar, nagyon sajnáltam, hogy vége lett, Saga Norén karaktere vmi eszméletlen..
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Régit is láttam, mostaniból 4. részt nézem épp, szerintem nagyon jól nyúltak hozzá. Aki esetleg szeret olvasni, annak a könyvet is maximálisan ajánlom.
-
-
-
válasz
Grave_444
üzenetére
Én mindenképp megnézem, de megvárom míg az összes rész felkerül, nekem nagyon tetszett a régi film is illetve a könyvet is olvastam és az is csak ajánlani tudom.
paatrick: Szóval nézi valaki? Ennyire nem jó vagy csak túl bonyolult az egyszerű lelkeknek?
Nekem bejön, hétről hétre várjuk a köv részt, viszont nagyon kiváncsi leszek, hogy hova fut ki, ha bullshit vége lesz, akkor idegbe kerülök
-
-
-
válasz
fecaga21
üzenetére
Én feleségemmel akartam megnézetni, mert nekem nagyon nagy kedvenc volt anno /10+ éve pörgettem végig a sorozatot/. Első évad után kaszálta a nejem, és azt kell mondjam, hogy részben igazat adok neki, hiába durván jók a későbbi évadok, az első mostani szemmel már igencsak lassúcskának tűnik /kb színfalak felállítása zajlik, az meg manapság már nem divat/. Ennek ellenére én maximálisan ajánlom..
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Sose fogom megérteni, hogy mi visz erre rá valakit. Nem látja, hogy egy szép csaj, erre csinál magából egy lefosott km követ..
VágniValó: én Lisa Kudrow-t szoktam felhozni példának, főleg úgy, hogy a sorozatbeli női partnerei szépen hazavágták magukat szintén a plasztikával.
-
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Sokáig néztem, nekem volt amikor nagyon bejött, volt amikor unalmas volt. 3. évad legyet kergetek a laborban rész után raktam le
-
-
-
-
válasz
Major Lion
üzenetére
Ezt simán láthatom a Blaha aluljáróban is
-
-
-
Boardwalk empire-t én pl tutti előrébb raktam volna..
dellfanboy: Sopranos-t meg akartam nézetni asszonnyal, aki első évad után el is kaszálta, és meg kell mondjam, hogy most nekem is elég vontatottnak hatott az egész. Tudom, hogy utána beindul a sorozat, nade, mint a példa mutatja, nem mindenki várja ki..

volandy: thx ránézek!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest