Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android szakmai topik
- Havi előfizetéses csomagot kínál az Apple kreatív munkákhoz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, csak a gyerekek ijesztgetései elég középszerűen voltak megoldva, gagyi volt.
A negyedik rész csigaszemes jeleneténél majdnem hangosan felröhögtem.
Ezzel szemben a mostani 5-ik rész viszont nagyon jó lett. Más rendezte mint az első négy részt, nem ismerős a név, de ennyi alapján érzi hogyan kell a feszültséget felépíteni. -
_drk
addikt
Bele kell tekerni!
Lost-ot úgy néztem újra nem rég, hogy részeket atnyomtam.
Umbrella Acedemy-nél a suttogós afro nőt egy az egybe tekertem. Az a karakter a 3. Évadban kb 2-3 órán át csak siránkozott. Kinek van erre ideje meg kedve.
De látszik is egyből a jeleneten, hogy itt csak kőkemény drámázás lesz, egyik sír meg majd a másik is, mindezt 2 olyan karakter adja elő akik kutyát nem érdekelnek.Amúgy elkezdtem én is már ezt a From-ot. Első évad jó eddig, de az látszik hogy lassú.
-
Bad Pritt
félisten
15 éve ennél jobbak voltak a rejtélyes sorozatok. Az X-Akták, Lost, Rejtély, de még a Battlestar Galactica is sokkal okosabban voltak felépítve még azzal együtt is, hogy igyekeztek állandóan maxon tartani a wtf faktort és néha túlzásba vitték a cliffhangereket. A Fromnál tényleg az az érzése az embernek, hogy variációk egy témára alapon igyekeznek mixelni az eddig ismert toposzokat, de az nonszensz, hogy három évad 30 része alatt épp csak körvonalazódik a rejtély maga, megoldás meg sehol. Fenti sorozatoknál érdemes megnézni, hova jutottak ennyi idő alatt.
Szörnyekkel kapcsolatban az a poén,hogy még így sem tudni, mennyien vannak, de az sem egyértelmű, hogy ez tudatos a készítők részéről vagy szimplán szarnak bele.
A wiki 21 szörnyet különböztet meg és a mosolygós gyerek újjászületésénél pl. nem volt ott a bajszos csávó szerelme az első évadból meg az öreg nyanya sem. Most akkor vagy egy egész falura vonatkozik az örök élet átok úgy, hogy nem mindenkinek volt feláldozható gyereke, vagy cserélgették az extrákat tökmindegy alapon évadok között.
Az újdonságok már nekem is kezdenek kicsit sok lenni, Van pár érdekesség, aminek utánaolvasgathat az ember, ha érdeklődik a sori iránt (kulcsszavak: Ubume, Dr. Mabuse), de ezek is csak lógnak a levegőben és nem ellensúlyozzák a hiányosságokat. Nálam a színészek meg a hangulat elviszi a hátán az egészet, de az a közel 8 pont IMDb-n szerintem is bőven túlzás, főleg mert már most kezd karikatúrába fordulni a sztori, ha a következő évad is így folytatódik akkor szerintem nekünk is off.a reinkarnációt én már az első évad végén megtippeltem és bejött, párom annyit mondott, hogy ha ez is egy ilyen időutazós f*szság lesz akkor abbahagyja és ez is bejött. 
-
Nordic
Közösségépítő
Annak ellenére, hogy nehezen értettem meg az első évadot szerintem nagyon is megéri. A 2. szerintem még sokkal jobb is lett mint az első. Az elsőnek az a legnagyobb baja, hogy nem annyira pörgős, inkább csak egyfajta alapozása a történetnek. Elsőre nekem ezért sem tetszett annyira. Aztán a 2. évad megjelenése előtt újra megnéztem, mert sok mindenre nem emlékeztem, és másodjára már jobban tetszett, főleg, hogy jobban is értettem a dolgokat.
-
Tigerclaw
nagyúr
-
Tigerclaw
nagyúr
Apple TV+ sorozatokból nekem ami bejött:
- Long Way unscripted reality sorozat - mind a 3 eddigi évad. Ewan McGregor top alkotása számomra, főleg mert magát alakítja. Az utolsó Dél- Amerikai a kedvencem. (negatívum, hogy nem tízszer hosszabb)
- Severance - nagyon egyedi, lassú, részről részre érdekesebb. Nehéz eljutni a végére, de megéri.
- Alapítvány - nálam top 3-as scifi mostanában
- Silo - másik top 3-as scifi
- The Morning Show - nagyon minőségi, jó story, szerethető szereplők.
- See, részletesen kidolgozott disztópia, érdekes, látványos és bár van Mad Max/Fallout beütése, de nem olyan harsány, nem eltúlzott.
- For All Mankind, szintén minőségi "mi lett volna ha" scifi a 70-es évekbeli űrversennyel startolva.
- Ted Lasso, üde, nagyon lightos vígjáték, sajna nagyon fukarul mérve a vígjáték elemeket. Nagyrészt a mai brit szappanoperákra hajaz, ami nekem nem jön be, de nem kárba veszett idő megnézni.
- Teherán, jó kis kémstory, Homeland szerű beütéssel, ritkán választott helyszínnel.
- Little America - nagyon jó, epizódonként eltérő story-kEz csak aminek a nagy részét vagy 2 éve láttam. Ahogy látom vannak újak is bőven, gondolom közöttük hasonlóan jók, vagy jobbak is. Szóval ha hiányzik valami, csak azért van mert nem láttam még.
A Constellation-t feladtam pár rész után. Jól indul, majd meredeken zuhan
-
Lajmund
őstag
Akinek nincs gèpe annak a helyében vennék valamit hasznàltan ami bőven olcsóbb mint pàr előfizetés és torrenteznék. Nekem a tv csak monitor szóval ha megszüntetik mindenhol a jelszomegosztást marad a torrent csak kicsit macerásabb de ingyé nem érdekel. Nem fogok èvi 200èrt előfizukat venni ugy hogy néha nézek valamit elalvosnak. Netflix csak azt èrte el hogy nem nézem az agymoso szarjaikat ami olyan meg letöltöm. ..szom fog kèt hetente bejelentkezni bohockodni. Nem baj kevesebb pc szart nézek.
-
paatrick
őstag
Én azt látom hogy az emberek kvázi azt nézik amit eléjük rak a rendszer vagy amiről ódákat szól a fizetett hirdetés az indexen
Más magyarázat nincs rá hogy miért lett pl a Rebel Moon no.1 a netflixen.Szerintem a Siló első 2 részén simán mindenki túljut hisz addig "izgalmas", utána lassul be ahol valószínű többen abbahagyták, erre utalnak az imdb kritikák is.
-
paatrick
őstag
Ez nem színvonal hanem a valóság. A tiktok minivideók megemelik a dopaminszintet, kényszerítve az agyadat hogy még többet nézd. Az agyad így ahhoz próbál alkalmazkodni hogy azonnali ingerek jönnek fél percenként vagy még hamarabb.
Romlik a hosszútávú koncentrációs képesség és átalakul a memória. Avagy kérdezz meg egy tiktok pörgetőt hogy mit látott 15 perccel ezelőtt. Fogalma nem lesz, az agya felvette a dopamint, de már nem emlékszik hogy miért.
Ez nem a tiktokkal kezdődött de most ez járatja a csúcsra, és mivel nagyon sokan használják a hatásai kiterjednek a filmekre, sorozatokra magára az életre is. -
totron
addikt
Nyilván nem készülhet minden mindenkinek - a színvonal (hiánya) ott mutatkozik meg, hogy valaki ezt nem érti, nem látja. Rengetegen az instant limonádékra vannak belőve, többségük ki sem lát az ízléséből, engem személy szerint ez zavar. Van egyszer a Film+ szintű rendezési iskola, amiben működnek a sebtiben összedobált közhelyek, van aztán olyan, ahol alapozás is folyik -hogy lehessen végkifejlet. Elárulja nekem.valako, hogy az adott világ atmoszféráját hkgy szívja magába, a szereplők motivációit, esetleg azok változásait hogy éli meg ha csak átfutunk a történeten? Mihez kezdenétek ha könyvben jönnének szembe leíró részek? A megfelelő időpont/szellemi állapot is fontos, délután kettőkor nem fog működni. Sokan önismerethiányosan harapnak bele mindenbe és várják a hatást.. Vagy épp tekernek évadok záróepizódjaira - és csak azokra - és nem értik mások miért írták le katartikusnak..
-
BitRider
senior tag
Pedig pont egy jól eltalált sorozat, nem az az elmebeteg kapkodós, mint megannyi, Rebecca Ferguson meg csodás. Nekem tudod mennyire felüdülés volt, ahogy pl. rendesen átbeszélik szellőztető rendszer működését, ahogy egyébként is normális emberek beszélgetnének egymással? És nem volt szétvágva másodperces jelenetekre, hanem igenis mindennek jelentősége vagy tartalma van, de minimum érdekes.
Szerintem kár érte, ha erre nem éreztetek rá, de ez nem a Silo hibája, hanem pont a többi sorozaté, ahol nem hagynak időt az egyszerűbb beszélgetésekre, apróságokra, hiszen kell az ideg és a haladás, vagy eleve képtelenek normális párbeszédeket írni... Sajnos az emberek már ez utóbbiakhoz vannak szoktatva.
-
-
Lehet valamikor megnézem, ha csak ha épp nagyon unatkozom, mert a For All Mankind 3. évada már nagyon-nagyon szappanopera volt, bár úgy olvastam, hogy ebből a 4. évadban visszavettek.
Annyian tartják itt vontatottnak, hogy egyre jobban érdekel a Silo.

A Hijack szerintem erősen gagyi, Idris Elba sajnos csak egy marketingfogás benne.
-
tzimash
őstag
Annak mi értelme? Ha eljut oda valami, hogy na jó én inkább áttekernék, akkor minek nézzem, egyértelmű hogy nem érdekel
. Ha meg érdekel, akkor szeretek minden másodpercet látni, hallani.
Néha elcsodálkozok, hogy mennyi szabadideje van az embereknek, hogy belefér érdektelen, (számukra) unalmas sorozatokat nézniük
Nem kifejezetten neked szól, csak már többször is olvastam itt a 2x sebességről, meg az áttekerésről
Értem én, hogy 90%-ban oké a sori és csak a maradék 10%-ot pörgetik át, de engem a fene majd megenne, hogy mit nem hallottam vagy láttam ezalatt. -
mephi666
nagyúr
lemegy kicsit a kondiba, mint az orosz csajok

on: ez az Ozark nekem bejön
vannak benne mondjuk hülyeségek, de ennek ellenére szórakoztat... pl a tag lő pisztollyal 3-4et, majd azzal a lendülettel bedugja a fegyvert hátra a gatyájába 
Reacher S02-vel is haladok... ez az ember nem jár, hanem vonul
S02 amúgy kevésbé tetszik, mint az első... alig haladt ez a rész is valamerre és a következő már a lezárás(?) lesz -
Tasunkó
őstag
Az Ozark a BB-nek inkább csak egy szelete volt. Érezhető volt az inspiráció a BB-vel, meg gondoltam is hogy szeretnék biztos annak látni. A BB szintje inkább a Drót, de a BB még zseniálisabb mert végig a folytatólagos történetből tekint ki, míg a Drót próbálja a kitekintést történetbe ágyazni. Nameg a Breaking Bad, az a kis emberek története, az Ozark meg a kaszinókapitalizmus játékosának a meséje.
-
-
Frod
addikt
Na, épp a héten volt róla szól, erre tessék: 2024.01.26-án érkezik az AppleTv-re a Band of Brothers/Pacific újabb melléksorozata a Masters of the Air.
-
paatrick
őstag
-
Ellia
addikt
Pontosan,
igazából ez egy prológ kb., bemutatta az új csapatot aminek a dinamikája docogot egy kicsit de nagyjából okes volt - viszont az eroviszonyokat nagyon eltoltak a vámpírok irányába - hogy a végén zarjanak egy cliffhangerrel (a visszahozott karakternek viszont örülök). -
Tasunkó
őstag
Az X-akták annakidején is olcsó hatásvadász sorozat volt, semmit nem jelentettek, ahogy a Lost sem. Sokan nézték, akik gyakran koruknál fogva egyébként is valami szirszarokat találtak meg, csak egy közösségbe kovácsolódtak ezáltal így lett egy hype-ja. A folytatólagos sorozat ezeréves zsáner, csak épp nem gondolkodtak ilyen hosszban, csak 6-8 részben, de még ez sem biztos, az meg egyáltalán hogy a Lost miatt történt volna, hiszen a Sopranos 1999.
Az első 10-be olyakat tennék, amiknek nem nagyon akad párjuk. Jól szemléltethető a BB-el, ezért tenném ide a True Detective-t, erős megváltó áthallásos metaforákkal tűzdelve a McConaughey, nagyon kidolgozott filozófiai háttérrel, ugyanakkor a mainstreamnek is elfogadhatóak. Ezek után hiába keres valaki hasonló szintet már csak várakozhat, hogy a jövőben talán, szóval ha megelőzik, akkor legalább olyan előzné meg, ami szintén párját ritkítja. -
Mire gondolsz?
A Lost annyiban különbözik a korábbi sorozatoktól, hogy nem epizodikus, hanem konkrét történetet mesél el, folytatásos szappanopera módjára, extra hatásvadász módon. De ez nem új, lásd pl 24. Ha meg jó sorozatot akarok mondani, akkor pl a Wire is ilyen történetmeséléssel operál, nem a hagyományos epizodikussal, és ez is régebbi.
Viszont magyarországi viszonylatban tényleg ez volt az első igazán népszerű sorozat ebben folytatásos műfajban.
-
negyven2
nagyúr
Nem tudom, hogy hol írtam bármi ilyesmit, hogy hol mennyi a minimum órabér meg a keresett. Csak annyit jegyeztem meg, hogy minden ilyen streaming áremeléskor előkerülnek (még itt a ph!-n is) az olyan kommentek és cikkek, akik egy ilyen hírt úgy értelmeznek, hogy Magyarországon is $13.99 lesz majd a Disney+ havidíja! Ezzel már futottunk egy kört a tavalyi áremeléskor is, ahol szintén nem lett a hazai $7 körüli árból hírtelen $11 körüli Ft. Sőt semmilyen áremelést nem kaptunk még.
Csak egyrészt alapvetően sok a clickbait alapú cím és lead: "júj-jújtöbb mint 30%-al drágul a Disney+ ami $14 dollár lesz majd", ami igaz és jobb esetben a cikkből kiderül, hogy az USA-ban.
Amúgy eddig USA, külföldi alapú áremelést kaptunk meg itt streaming szolgáltatok setében? Ha jól emlékszem talán a Netflix-nél volt, hogy 3990 Ft-ról ment 4490 Ft-ra fel. De többi maradt ugyan annyi, pedig mind a Prime Video, HBO Max (még a Max elött) és a Disney+ is emelet már árat.
Vagyis igen, mi kicsit speciálisabb helyezettben vagyunk ezeknél a szolgáltatóknál, hiszen pl. tartalomból is kevesebbet kapunk.
-
Köszi, hogy időt szántál rá, nincs benne sajnos. A our girl-t épp most kezdtem el unalomból, meg ennek várom a folytatását épp (meg még 5 másiknak. )
Csak eszembe jut egyszer a címe a sorozatnak, tök izgi volt.
-
negyven2
nagyúr
Igazából az eddigi infók alapján ez egy Star Wars Rebels 5. évada is lehetne. És valószínűleg tényleg nem kell érteni, ismerni az előzményt, mert úgy csinálták meg, hogy az is értse az évadott, aki egy darab CW/Rebels részt se látott. Természetesen a teljes képhez valószínűleg ajánlott lesz azok ismerete. Kb. olyasmi, hogy igazából a SW filmek esetén se kell a 9 fő filmen kívül semmi, de azért ott is a plusz dolgok hozzáadnak a történethez.
-
paatrick
őstag
Sajnos pedig ha gondolkozol még rajta akkor rájössz hogy az egész rész kb egy öncélú parasztvakítással egyenlő. És egyre nagyobb logikai problémák jönnek elő
Nem látunk semmi "védelmet" az űrhajósok családja körül. Miért? Miután meghalt a család a másik űrhajós semmilyen pszichológiai segítséget nem kap. Miért? Mit csinál az irányítóközpont? Hol a NASA? stb. stb. -
paatrick
őstag
Harmadikkal az a legnagyobb baj hogy az eddigi részek logikailag nehezen kikezdhetőek, tehát el tudod hinni hogy megtörténhet. Ez viszont kapásból hülyeséggel indít mert
ha tudunk 1:1-be androidot gyártani amit tudunk távolról irányítani akkor mi a francért megy föl az ember az űrbe. Logikusabb betárolni 2-3 androidot odafönn, kaja se kell neki, levegő se. -
negyven2
nagyúr
Bár mini series-nek indult, de annak sikere esetén még megvolt az ötletük 2. és 3. évadra is (vagyis az első sikerétől tették függővé azokat). Vagyis mondhatjuk azt is, hogy 3 evádra terveztek. De az ilyen kijelentések, nem jelenetek semmit, hiszen a Strange New Worlds-t is 2 évadra tervezték, és mégis jön a 3. évad. Vagyis bármi lehet még.
Ugye technikailag minden sorozat befejezést kaszának hívunk, legyen az előre megtervezett évadok, mini sorozatok vagy a klasszikus értelmében vett "vége van", "ekkor vége lesz" típus. És ott van a fordítója is, hogy igazából minden "elkaszált" sorozatott lehet folyatni, ha van rá igény, akarat vagy ötlett (más kérdés, hogy sok olyant láttuk, ahol nem kellett volna mégse folyatni).
Terry Matalas, a sorozat készítőjének van terve a folyatása, ami a 25. században játszódna, és a 3 évad alatt felvezetett " New Next Generation" és az "Old Next Generation" tagjainak a kalandjairól szólna majd. Ez ugye a Star Trek: Legacy. Majd kiderül, hogy a Paramount berendeli-e valamikor. Patrick Stewart már régebben is nyilatkozott, hogy ő ameddig csak tudja, szívesen játszaná tovább Picard szerepét (vagy ha kiöregszik, akkor még ott van alternatívának Tom Hardy
). -
oriic
HÁZIGAZDA
Egy részről ez nem a legjobb megoldás, mert rákényszerít sokakat, hogy pótolják az előzményeket (ami amúgy tök jó dolog, mert remek cuccokról van szó), de más részről meg mocsok sok a lusta ember aki ezt nem fogja megcsinálni. Ennek vélhetőleg az lesz a következménye, hogy megnézi az új sorozatot és anyázza, hogy de szar, mert semmit nem ért belőle.

-
markknight
nagyúr
Külső szemlékőként szerintem szépen fel van vezetve pedig. Ott a Rogue One, benne volt az Andor. Nem készült hozzá semmilyen más kontent, fogták és csináltak neki egy sorozatot. Majd készült egy Mandalorian amiben láthattuk Ahsokát. Hozzá készült egy csomó cucc, aki akarta pótolta, aki nem az meg felfogja úgy, hogy a Mandalorianban látott Jedi lánykához készül egy külön sorozat. Az már csak hab a tortán, hogy a trailerbe Ezrát, Sabine-t meg Herát mutogatták. Koca SW fannak pont elég ennyi egyelőre.
-
stoon
addikt
köszi! ez IS jó hír nekem. szerintem jó a sorozat!
(#70147) gyuromoj:azért a többi szezonba IS "folyt" a vér...

(#70151) radi8tor : a lovagrész vicces volt
bár ahogy Boo "mesélte" hogy biztos nem örülnek a látogatásának, ahoz képest gyorsan lerendezte. kicsit töltelékes szaga volt a nyomozosdinak de legalább nem volt annyira unalmas és vontatott, mint a "dokis" -
Sokkal többet nem tudtunk meg belőle, szerintem. Amiben "winnie"-nek igaza van, az hogy a telexes cikk nem teljesen precízen emeli át a forrás cikkben elhangzottakat (de nagyjából azért igen). Amiben nincs igaza, hogy nem veszi figyelembe, hogy ez a cikk egy "átvétel"(?), azaz itt a szerző csak a forrás cikkben elhangzottakkal tud "dolgozni", így nem lehet rajta számonkérni olyan információkat, amik ott nem találhatók meg, pl. hogy hogyan is kellene értelmezni a cikkben szereplő számokat. (Plusz az átvételre vonatkoznak egyéb megkötések is, pl. terjedelmiek. Amennyire tudom.)
Sajnos a tweet-ek csak kritizálnak, de nem igazán mondanak semmit arról, hogy akkor mégis mit kellene még tudni a témáról, vagy a tévesnek minősített infok esetén mi lenne a helyes (pl. akkor ki a legnépszerűbb streaming szolgáltató Amerikában?) Illetve szerintem vannak benne simán kötözködések is már a végén (pl. "Mert a nézők heti 1 sorozatrésznél többet nem néznek?", "milyen lenne, ha egy nemzet minden harmadik lakosa végignézné!")
-
-
nubreed
nagyúr
Az első néhány résznél még azon gondolkoztam, hogy ez vajon végig ilyen unalmas lesz? Nem erre számítottam. Ott még nem igazán jött át, de aztán nem adtam fel, most már tudom, hogy jól is tettem, ez a sorozat így működik jól, egyáltalán nem baj, hogy nem látunk minden részben szanaszét lőtt hajóroncsokat meg tengeri csatákat.
-
woodworm
veterán
-
törölt tag
-
Valty
aktív tag
Én ezt mind tudom, de 48m USD 2022-ben nem egy nagy költségvetés, persze annak tekintetében, hogy összesen pár tucat német sorozata van a Netflixnek rá tudják fogni.
Akárhogy is, megvolt az esélyük, hogy pár évre újra kiszolgálják a német piacot és úgy néz ki nem élnek veleSzerintem a túlzott komplexitást miatt kapott cancel-t, mivel eléggé figyelni kell mi történik, ez nem épp az a sorozat, amit az ember karácsonyfa diszítés közben bekapcsol

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Gitáros topic
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Cyberpunk 2077
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A wiki 21 szörnyet különböztet meg és a mosolygós gyerek újjászületésénél pl. nem volt ott a bajszos csávó szerelme az első évadból meg az öreg nyanya sem. Most akkor vagy egy egész falura vonatkozik az örök élet átok úgy, hogy nem mindenkinek volt feláldozható gyereke, vagy cserélgették az extrákat tökmindegy alapon évadok között.

vannak benne mondjuk hülyeségek, de ennek ellenére szórakoztat... pl a tag lő pisztollyal 3-4et, majd azzal a lendülettel bedugja a fegyvert hátra a gatyájába 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Eszedbe ne jusson tovább nézni.
Janaboy