Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Így a végére a dupla rész nagyon jól esett. Rendesen kimaxolták az izgalmat és a drámát.
Tipikusan az a fajta story, amit étlen szomjan bármeddig elnéznék megállás nélkül.
Hiába, továbbra is Taylor Sheridan bérenc maradok és a cowboy romantika megrögzött szerelmese. Biztos a korral jár.
-
V.Stryker
nagyúr
Ez a Yellowjackets sorozat egyre betegebb.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
lezso6
üzenetére
A netflixen a dokumentumfilmek amelyek között vannak tényleg jók. A sorozatok nálam az űbergagyi szint. Egy két európai/skandináv krimi ami még jó.
Amúgy meg azt gondolom,hogy nem kell minden sorozatot vérkomolyan venni, van amelyiken csak szórakozni kell. Nem kell mindtől a világ igazságát várni. -
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
Szerintem egyáltalán nem mondták,hogy milyen király az olajipar. Sőt, amit mondtak benne róla, hogy kb nagyapáink erre építették fel a civilizációnkat, hogy kb. a fél világ megtérdelne nélküle...a végén fele meg már elejtették ,hogy igazából már látszik a vége az olajiparnak. Sztem tök reális dolgok voltak benne.
A bikinis csaj anyucival meg külön jó volt.
Bár én a mexikói csajba tudnék beleszeretni. -
V.Stryker
nagyúr
Landman (2024) - Az olajügynök
Most már biztos. Menthetetlen Taylor Sheridan bérenc vagyok. Megint megvett kilóra a cowboy romantikával, a poénokkal, a jó zenékkel... ismét zseni egy sorozat. Minden percét imádtam.
10-es skálán adnék neki 12-őt. Szóval 10/10**
-
V.Stryker
nagyúr
7 rész után a "A sakál" cimű sorozat marha jó. 7-8/10 pont simán jár neki. Jól fel van építve, izgalmas. Nekem tetszik.
És Taylor Sheridanba megint nem kell csalódnom...második rész vége fele, "Az olajügynök" zseni. Minden percét imádom. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Vagy inkább nem volt otthon dinnyeföld.
Egyszer kapta volna meg, aztán a gyerek akkor is rájuk nyitott. Így már érthető, hogy miért hisztis.
-
V.Stryker
nagyúr
Az új Lioness évad csak számomra lett idegesítő? Valahogy Joe állandó kirohanásai olyan indokolatlannak tűnnek vagy nem is tudom. Valahogy nem áll össze az egész. Két rész után már nincs is motivációm tovább nézni.
Bár lehet csak nekem furcsa, mert rendvédelemben dolgozom. Ott meg felfele nem igazán ugatsz. Pláne nem ilyen stílusban. -
V.Stryker
nagyúr
Fekete galamb (2024, Netflix)
Két részt néztem meg belőle eddig és az alapján olyan bugyutácska, de valahogy nézeti magát. Vannak benne hibák (pl. )mikor a gitártokkal megy valahová, aztán köv percben már anélkül rohangál.
Fel nem foghatom, hogy teljesen céltalanul, a sztorihoz egyáltalán nem kapcsolódó tételként, a két egymáshoz simuló férfitesteket miért kell a pofámba nyomni. K.rvára hoznék erre valami szabályt,hogy olyan mértékben lehet csak jelen ez bárhol, amilyen az aránya a társadalomba a b.ziknak. Semmi bajom velük, de ez már túl van lihegve és ettől kezd bajom lenni velük...
-
V.Stryker
nagyúr
Tudtok ajánlani az Outlanderhez hasonló sorozatot, ami kevésbé romantikus, hanem inkább akció dominál? Szinkronos lenne jó.
-
V.Stryker
nagyúr
Így 5 rész alapján a Sárkányok háza szerintem ritka sz.r. Ezt is csak a hipe tartja életben. Sajnos pár cgi sárkány itt kevés lesz.
-
V.Stryker
nagyúr
Poldark (2015–2019)
Teljesen jó kosztümös kaland sorozat, némi romantikával. Nem tocsog a vérben, mégis izgalmas, fordulatos. Részenként 5-10 perc nyáladzásos romantika előfordulhat, de túl lehet élni. A feleségem egyszer megkérdezte, hogy miért nézek szappanoperát....
Amúgy szerintem egyáltalán nem az, max a csöpögős részek miatt. Kifejezetten tetszett, hogy az 4-5 évad lett szvsz a legizgalmasabb és a befejezés is nem várt fordulatokat hozott.
Ha valaki marvelles sorozatokra reszeli a répát, akkor ez nem nekivaló. Leginkább 30 feletti (na jó, 35
) kollégáknak és kollegináknak ajánlom.
Ha tudtok hasonlót, szivesen veszem az ajánlást. -
V.Stryker
nagyúr
A sárkányok házának első évadárol tudtok ajanlani valami jo magyar összefoglalót? Nézném a masodikat, de már azt se tudom ki kivel van.
-
V.Stryker
nagyúr
Ajánlanátok meló mellé valami normális sorozatot? Lehetőleg szinkronost, legyen vagy 3 évad minimum.Történelmi témának örülnék. Semmi gagyi...
Az utolsó királyságot akartam megnézni, de sajna nem szinkronos....meló mellett az nem túl optimális. -
V.Stryker
nagyúr
Drót (S01-S05)
Már egyszer belekezdtem évekkel ezelőtt és 1-2 rész után abbahagytam, de nem hagyott nyugodni, hogy mégis mitől vezeti sok oldal listáját ez a sorozat. Őszintén szólva valahol a 3-ik évad közepén kezdtem megérteni, hogy mégis mivel érdemelte ki ez a sorozat a maga helyét. Röviden kifejezve, rendkívül hitelesen jeleníti meg a 2000-es évek amerikájának a társadalom alsó peremén élőket, a drog üzleteket. Ezekkel párhuzamosan a politikai szálak működését és nem utolsó sorban a rendőrség és a nyomozás működését.
Nem tudom, hogy a fiatalabb korosztályt mennyire köti le a nem túl gyors cselekményszál, de a hozzám hasonló, negyedik X-ben járó boomereknek szerintem egyszer kötelező darab.
A végére összehozta nálam a 9/10 pontot. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én is megnéztem belőle két részt. Maga a sorozat szerintem nagyon jó, túl jó. De egyszerűen engem is annyira nyomasztott a hangulata, hogy elengedtem. Teljesen kiölt belőlem aznapra minden jókedvet.
-
V.Stryker
nagyúr
Minden elvárás nélkül, kissé előítéletesen álltam neki. Spanyol sorozat, Netflix... De aztán meggyőzött. Mondhatni az első rész felénél már könnyek közt röhögtem... mit röhögtem, nyerítettem.
Középkorú férfiként nagyon sok dolgot felhoz, amit a saját életembe is belelátok. Ebből kifolyólag nem tudom, hogy nagyon fiataloknak mennyire fog tetszeni. De középkorú, nős férfiaknál szerintem nagyrészt be fog találni. Könnyed, humoros, néhol erős, de folyamatos poénokkal és végre nem túlzásba vitt píszível.
Gyerekekkel nem ajánlom, mert elég sok benne a sexualitás.
Igazából nem tudom, hogy miért kéne levonnom tőle bármiért pontot, szóval a maga műfajában 10/10 lehet. -
V.Stryker
nagyúr
Nem sorozat,de az idei évem egyik leghasznosabban eltöltött közel 1,5 órája ez a doksi volt a netflixen.
Hozd magad formába: Az evés titkos tudománya
Javaslom mindenkinek. Én a gyerekeimtől is elkértem ezt a másfél órát, hogy motiváljam őket és, hogy kicsit megértsék.
-
V.Stryker
nagyúr
Bármelyik platformról tudtok ajánlani valami nyomozós/krimi sorozatot, ami most az újjakból való? Mindegy,hogy feliratos vagy szinkronos, csak ne legyen valami bugyuta sz.r.
Pl. Netlix - Antracit-ba tegnap belenéztem. Majd kitéptem a hajam egy fél rész alatt. Szóval kicsit magasabbra a lécet.
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki nézte már a Constellation sorozatot? Kisül ebből vmi értelmes dolog? Két rész után egy igazi sz@rnak tűnik.

-
V.Stryker
nagyúr
Most nézem a Tabu sorozatot Tom Hardy-val. Tudtok ajánlani valami hasonlót, szinkronosan?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekem főleg a doku filmek jönnek be onnan. Szinte kívétel nélkül minőségi munka mind.
A sorozatok a kovid alatt hígultak, de tény, hogy most mintha kezdene magához térni. -
V.Stryker
nagyúr
Ez a Guy Ritchie féle Úriemberek sorozat nagyon adja. Pedig az hittem minőség cuccot a netflixen már nem tudok nézni. Na de ez...zeneileg és cselekményileg is ott van.
Tigerclaw - Annyira szerintem nem lassúak, vagy nem mind. Én inkább ellenkezőleg látom, hogy pl. a netflixhez képest sokkal minőségibbek az anyagok rajta. Nincs sok, de azért azok jól.
totron - Nem az a fajta feszkó, ahogy írják. Amúgy annyira nem jó. Nekem egy kicsit ez negatív volt, de igazából az élethelyzet is lehet az oka, mert nagyon feszült vagyok mostanság.
-
V.Stryker
nagyúr
Szeretem a háborús filmeket, így nagyon vártam ezt a sorozatot. Vagy a várakozásaim voltak túl nagyok, vagy a sorozat lett gyenge, de számomra csalódás.
Maga a sztori nem is lenne rossz, de pont ahol még kicsit kibonthattak volna az adott jeleneten, ott abbamaradt és ugrottak. A látvány gyenge... maga a digitálisan kreált sok repülős jelenetek szerintem harmatgyengék. A PC játékok kb. 10 éve is tudták ezt a szintet ha nem jobbat.
Ami aztán végképp kiverte a biztit, az a sok sok valótlanság. Nem voltam ott
, de kétlem,hogy ilyen jól lettek volna tartva az amerikai foglyok, ilyen empatikus lett volna a fogolytábor parancsnok, elektromos világítás meg szobákra osztott épületek a foglyoknak, akik rajzolgatnak, könyvet olvasnak? Mint egy nyári tábor? WTF?
Jó lehetett volna és mindenképp megérte megnézni, az az idő nem elpazarolt végülis, de sokkal jobb is lehetett volna.
Persze az nagy amerikai zászlós hős cukormázos csöpögés ki nem maradhatott volna.Nálam 5-6/10.
-
V.Stryker
nagyúr
Bűnügyi nyilvántartás (2024 AppleTV+)
Ha egy szóval kéne jellemeznem a sorozatot, akkor az a "feszült" lenne. Izgalmas, nem kiszámítható, jó karakterekkel, de végig rohadt feszült a hangulata és ettől a néző is feszült lesz. A két főszereprő nagyon jól hozza, a sztori is jó, a végkifejlet is teljesen elfogadható. Nekem egy igazán jó filmzene hiányzott alóla, de ezt leszámítva a krimi sorozat kedvelők nem hiszem, hogy csalódnak benne.Nálam 8/10.
-
V.Stryker
nagyúr
Jó kis túszmentős akció dráma sorozat. Nehéz róla úgy beszélni, hogy ne spojlerezzek, de legyen elég annyi, hogy nekem kifejezetten tetszett, hogy végre egy sorozat, ahogy nem sikerül minden egyből. Sőt, a vége nekem kifejezetten tetszik, hogy ott sem az történt, amit vártam.
Persze volt benne hiba is. Pl.amikor előszőr majdnem kiszabadítják azon az úton, akkor a férjét meglövik, de addig hol volt a többi katona? Egy utána lévő vágóképen látszik, hogy csacsorásznak a kocsi elejénél, miközben a teherautó végén meg lőnek. WTF?
Na az nem adta ki. Továbbá az se, hogy amikor a tesóját részegen összeszedik a hintaágyból, akkor hót borostás, amikor berakják a kocsiba és elindulnak, akkor van olyan jelenet, hogy meg van borotválkozva.
Nálam mindenképp több pontot kap, mint az imdb-n. 8/10 jár neki.
-
V.Stryker
nagyúr
Direkt terápia (2023 Apple TV+)
Első két rész után marha jó ki sorozat. Legalábbis én nagyon jól szórakoztam rajta. Néha hangosan röhögtem a szituktól. Egész komoly témákat is érint, de valahogy mégis könnyedén mennek a cselekmények. Jöhet a többi rész....
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Dehogy. A black spot nalam a top 1.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Mondj párat.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Köszi. Pont a hétvégén fejeztem be az első évadot.
Valami hasonlót szinkronosan tudsz ajánlani? -
V.Stryker
nagyúr
Tudtok ajánlani krimi, leginkább skandináv krimi sorozatokat?
-
V.Stryker
nagyúr
Ki milyen sorozat adatbázist használ, ahol meg lehet nézni, hogy egy sorozat melyik streaming szolgáltatónál volt/van/lesz, hány részes és hogy mikor jönnek a részei?
-
V.Stryker
nagyúr
Köszönöm az ajánlást a Slow Horses c. sorozatra. Zseni nagyon. A második évad még talán jobb, mint az első.
Gary Oldman-hez hozzávágnék ezért az alakításért egy oscart. -
V.Stryker
nagyúr
Én nem vagyok homofób, tök elfogadó vagyok, de amit a Netflix művel, azt már lassan nem is a vicces kategória. Minek kellett ilyen erősen belevinni a "Testek" -be a homokos szálat?
Lassan ettől a folyamatos, erőszakos
érzékenyítéstől lesznek előítéleteim.... -
V.Stryker
nagyúr
A Jimmy korszakban gyerek voltam, a zenéje ma sem hat meg, nem is a stílusom és nem is Jimmy miatt, hanem Nagy Ervin miatt adtam esélyt a sorozatnak.
Lelövöm a poént az elején: Fantasztikus, egyszerűen csak szuperlatívuszokban tudok beszélni erről a 10 részes sorozatról. Nincs benne sok zene (szerencsére) és nem is az az akciós, fondorlatos műfaj, de mégis végig leköt, mégis izgalmas.
A színészgárda zseniális, nagyon adják a karaktereket. Senkibe nem tudok belekötni, mindenki nagyon jó benne, de néhány színész meg egyszerűen zseniális.Előttem vki írta, hogy nagyon negatívan lett feltüntetve Jimmy. Nekem a családban volt olyan személy, aki fogalmazzunk úgy beosztásánál fogva többször volt akár a Dáridóban, akár Jimmy-s buliban és emlékszem,hogy többször volt téma, hogy ő tényleg ilyen volt.
Az alpári beszéd, pl. ami a vége felé a tv felvétel során is volt, az kb. pont így zajlott. Vagy a feleségverés sem a kamu része a dolognak. Meg hát nem érdemes tagadni, hogy a családja végig rajta élősködött. Árpika még a halála után is ezzel házalt a médiában. Komolyan mondom, talán a legeslegjobb magyar sorozat, amit láttam evör. Azt gondolom, hogy ez nemzetközi szinten is megállná a helyét. A netlixen lévő sorik 80%-a meg végképp meg sem közelítni. Csak ámulok, hogy magyar szinten ezt így lehet produkálni. A végtelen állami zsebből készülő hulladékok meg sehol nincsenek.
-
V.Stryker
nagyúr
Tudtok ajánlani valami jó sci-fi sorozatot, ami nem szuperhősös? Legutóbb az Invasion tetszett nagyon.
-
V.Stryker
nagyúr
Invázió (Apple TV+)
Kicsit értetlenül állok az IMDB 6,3 -as értékelés mellett, mert ez egy iszonyat jó sorozat. A gyerekszál miatt kicsit hajaz a Stranger Things-re, de nekem annál sokkal jobban tetszett. Tény, az első 1-2 rész kicsit lassan indul, de utána nagyon fordulatos, izgalmas sorozat lett belőle. Epekedve várom a 3-ik évadot.Special Ops: Lioness (SkyShowtime)
Aki kedveli a terrorista hajhászós, kémes, nemistőtnekcsaklőnek sorozatokat, annak bátran ajánlom. Nagyon jó kis sorozat. Erősek benne a mellékszálak is. Túl sok logikai buktatót még nem találtam. Sajnos csak az 5-ik résznál tart,... Nem kell minden sorozatnak megváltania a világot.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
andrisbandi
üzenetére
Köszi. Találtam is pár jót. Majd írok véleményt.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
andrisbandi
üzenetére
Megvolt. Jó volt.
Van masik?

-
V.Stryker
nagyúr
Tudtok ajánlani valami szinkronos, nem a látványra fókuszáló sorozatot, ami lehet sci-fi, nyomozós, krimi, thriller, vígjáték is.
Munka mellett, a háttérben szeretném félig nézni.
A fekete vitorlákat próbáltam most, de nem valami nagy szám. Az Office -t is próbáltam...az nagy idiótaság. Irritált a csóka benne nagyon. -
V.Stryker
nagyúr
Daily Alaska (Disney+)
Jó kis oknyomozós újságírós sorozat. Van benne izgalom, szerethető karakterek. Simán adok rá 9/10-et. -
V.Stryker
nagyúr
Éjjeli ügynök (2023) - Netflix
Vegyes érzésekkel de ajánlom a sorozatot. Meglehetősen izgalmas és nem is kiszámítható. Cserébe viszont tele van hibákkal.
Egyik kedvencem, amikor az ügynök srác egyik pillantaban mindent ken/vág, a másik pillanatban hülye, mint a segg és a csajt kérdezgeti,hogy mit csináljanak. A másik a végén, amikor az elnök elleni merényletnél a robbantás után megbilincselik és rohan oda a csaj és a kislány ,hogy engedjék el, a katona meg feláll. Persze, majd pont egy kislány vernyákolására lazítanak a fogáson...
Azért egy 6,5/10 -et megkaphat.
-
V.Stryker
nagyúr
1923 - Taylor Sheridan, te állat...
10/10
-
V.Stryker
nagyúr
Megmondom őszintén, hogy amilyen fostalicska a Lost of us, annyira kellemes meglepetés a Halo sorozat 3-4 rész megnézése után. Tegyetek vele egy próbát. Kellemes felüdülés magyar színészeket látni. A cgi szerintem teljesen jó, nem gagyi, a Szövetség lényei pedig prímán vannak mintázva.
-
V.Stryker
nagyúr
A Spartacus Vér és homok fent van valamelyik streamingen?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Főleg, hogy ez a dolog a történelem során mindig jelen volt. A görög társadalom anno erre épült.
Az sokkal zavaróbb, amikor a píszí jegyében történelmet hamisítanak. Pl. a négerekkel és indiánokkal való bánásmód elítélendő és tragikus. Személyes szégyenérzetem is van benne, pedig sok közöm nem volt hozzá. Ennek ellenére, amikor az 1800-as években jól öltözött, pisztolyos néger cowboyt mutatnak, amikor még a gyapottföldről se tehették ki a lábukat...a belem kifordul.
Nem tudom felfogni, hogy mit akarnak elérni, hogy egyenlőként mutatják őket abban a korban a fehér emberrel. Rohadtúl nem voltak azok... nem volt rendjén, de ezen már nem lehet változtatni.

-
V.Stryker
nagyúr
Fauda 4. évad
Tök jó volt. Nem éreztem megfáradást benne. Na de a vége
..... menjenek a ....ba -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Tudtok mondani olyan szinkronnal rendelkező sorozatot, ami ilyen vicces, gyerekes, háttérben gyerek jelenlétében is futtatható, mint pl.a Jim szerint a világ, Jóbarátok, Két pasi meg egy kicsi.... ilyesmikre gondolnék.
Agymenők neem, azoktól idegbajt kapok.
-
V.Stryker
nagyúr
A Nagy Fehér Főnök
Nekem 4 rész után nagyon tetszik. Mondjuk Lengyel Tamás elég garancia volt, hogy nem lesz ez rossz. Érdekes magyar humorral, de a valóságtól nem elrugaszkodott sorozat. Sőt, nagyon sok esetben a magyar Black Mirror-t éreztem benne.Humoros, de komolyabb hangvételű (pl. a Mi kis falunkhoz képest).
8/10 minimum jár neki.
-
V.Stryker
nagyúr
For All Mankind harmadik évadát érdemes nézni? Ez a Mars-os dolgot? Olyan elb@szottul kezdődik, hogy szkeptikus vagyok.
-
V.Stryker
nagyúr
Ebben a For All Mankind-ben bakker azért adnak a dohányzásnak.
-
V.Stryker
nagyúr
Tudtok ajánlani valami jó kis sci fi sorit? időutazós nem jó.
Akár régebbi is jó. -
V.Stryker
nagyúr
Clarkson's Farm
Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Nagyon kellemes, rendkívül szórakoztató, minőségi műsor. Imádtuk nézni. Jól szórakoztunk és közben - mi tagadás - tanultunk is belőle.Nagyon tudnék örülni sokkal több ilyen műsornak.
-
V.Stryker
nagyúr
Egyszerűen zseni. Krimi - thriller műfajban komolyan mondom az egyik legjobb. Nagyon jól eltalálták az arányokat. Ahol fáradt már a sorozat, pl. a 4-ik évadban, ott már csak fele annyi rész volt. Jól átgondolták, nem kiszámítható.
Ha valaki nem látta és a műfajban szeretne egy tényleg jó, izgalmas sorozatot, akkor bátran ajánlom.10/9 jár neki. 1 pont mínusz csak azért jár, mert semmi felejthetetlen zene nem volt benne.
Köszönöm, hogy ajánlottátok.
-
V.Stryker
nagyúr
Andor
Ez egy nagy kaki. Három rész nagyjából semmire nem volt jó. Kár érte.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
OgreImre
üzenetére
Elit alakulat - természetesen megvolt. Tetszett.
Dark - első évad megvolt, aztán már annyira nem motivált, hogy nézzem
Das Boot - Megvolt. Tetszett, nagyon.
Tehran - Megvolt. Nem kötött le.
Counterpart - nem volt meg, megnéztem tegnap két részt és nem kötött le.Ezek az időutazós, több dimenziós filmek nekem nem tetszenek.
Marvell és egyéb szuperhősös sz@rságoktól, meg kifordul a belem. Nem akarok ezzel megsérteni senkit. Nekem nagyon nem jönnek be. Szerintem max 15 éves korosztálynak valók, még akkor is ha telerakják trágársággal, vérrel és sexxel. -
V.Stryker
nagyúr
Tudtok ajánlani valami jó thrillert, háborús akcióst, nyomozóst?
-
V.Stryker
nagyúr
Uhh srácok, ez a Black Bird k.rva kemény.
-
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt, Veronica! (Netflix)
Bátran ajánlom ez a jó kis brazil krimi, thriller, sorozatot. Izgalmas, nem is annyira kiszámítható, jók a karrakterek. És a második évad semmivel nem rosszabb az elsőnél.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Használtam előtte, de nem volt annyira vészes. A színészgárda miatt mégis bevállaltam. Kár volt.
-
V.Stryker
nagyúr
Outer Range 1. évad
Ez egy katyvasz. Kár volt az időért. Se eleje, se vége. Nem derül ki belőle semmi, értelmetlen jelenetek. Fogalmam sincs miről szólt végülis konkrétan. K.rva idegesítő, hogy emberek eljutnak valahová benne, de nem derül ki, hogy miért és hogy onnan visszajutnak-e és úgy egyáltalán minek mentek oda.Ez egy k.rva nagy 1/10.
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Tudni valamit arról, hogy a Sárkányok háza részei milyen időközönként fognak jönni? Útálom hetes szünetekkel nézni a sorozatokat.
-
V.Stryker
nagyúr
Most, hogy előfizettem az amazonra, elkezdtem nézni a The Grand Tour c. sorozatot, ami a régi Top Gear-es arcok amazonnak készített netes műsora. Az első évad első rész egy olyan belépő volt, zeneileg, látványilag, hogy nagyjából az állam meg kellett keresnem a földön.
Az első évad után is zseniális.
Valahogy úgy jellemezném, hogy ha megnézed itthon BÁRMELYIK autós tartalmat, akkor az itthoniak egy Valami amerika c. film, a másik meg az Avatar. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Reklámmentesség és YT Music az egesz csaladnak.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Di Natale
üzenetére
Pont ezen filóztam én is. Feltettem és hát nem is tudom.Vagy csak nem tolja az arcomba a dolgokat. Azt látom, hogy nagyrészt feliratos minden, ami még végülis nem is gond.
Épp most csináltam egy táblázatot a feleségemnek, hogy miként állunk . Tv előfizetésünk már nagyon rég nincs, csak net és ezek a streaming szolgáltatások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen processzort vegyek?
- Metal topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár én a mexikói csajba tudnék beleszeretni.
Egyszer kapta volna meg, aztán a gyerek akkor is rájuk nyitott. Így már érthető, hogy miért hisztis.
) kollégáknak és kollegináknak ajánlom.

Persze az nagy amerikai zászlós hős cukormázos csöpögés ki nem maradhatott volna.