-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
Köszi. Sajnos szeretek sms-ben is helyesen írni.
Jeleztem a fejlesztőknek, remélem visszarakják, emiatt nem szívesen váltanék vissza eu romra.
A legtöbb magyar nyelvben használt ékezetes karakter (á, í, ó, ő, ú és ű) kódolást vált (tehát csak az é, ö és ü nem) és rövid sms-t tesz csak lehetővé -
Sprinti83
tag
válasz
#73029888 #11450 üzenetére
Na jó.....akkor nem kicsit lett gyorsabb
Downgrade ?Rápróbáltál?
Érdekesség.Megycsináltam a bootloader nyitási procedúrát.Kb fél órán belül köldték az sms-t hogy nyithatom.
Van olyan costum rom ami minimum annyira használható mint a 8.5.4 esetleg plussz tudással,amire érdemes lenne váltani akár stabil 9-ről akár 8-ról? -
Black_Raven
veterán
A Miuihu-n szines a led az biztos. Nem azt akartad feltenni?
vince: nekem ez volt az első miui BL nyitásom, de kevés dolog volt ennél egyszerűbb. Este kitöltöttem a "formanyomtatványt" és elküldtem, nem jött azonnal semmi. Reggelre a telón volt egy sms hogy nyithatok. Letöltötte a progit a gépen, összedugtam a telóval és kész is volt.A fiókhoz csatolást egy hónappal előtte megtettem a fejlesztőiben.A Mi fiókos dolgokat meg a telefonon megcsináltam és már 100%-ot mutatott.
-
vince
őstag
válasz
mikej95 #11376 üzenetére
Azért nem kell pilótavizsga a bl nyitáshoz. Ha a készüléket a fiókhoz kapcsolod 72 órával a kérelem benyújtása előtt, akkor gyakorlatilag egy-két órán belül megvan az egész, én legalábbis nem találkoztam IP hibával az általam nyitott 5 db Xiaomi telefon esetén. Volt olyan, amire pár percen belül jött az sms, hogy nyithatom a bl-t.
-
vince
őstag
válasz
rooland #11350 üzenetére
Kínai fejlesztői ágon (és persze az erre épülő hu és eu romokban is) hónapok óta működik négy szín a lehetséges hétből. Hogy a global/stabil verzióba mikor kerül be, azt nem tudom. Azon lehet háborogni, hogy miért nem bírják megoldani, hogy a piros, kék és zöld szín önmagában is tudjon üzemelni, a használatot ez lényegében nem befolyásolja: 3 színt tudsz beállítani értesítéshez (nem fogadott hívás, sms és értesítés) és ennél nagyobb a repertoár
(#11352) Kuter
Ezt nehezen tudom elképzelni... -
trebrona
nagyúr
válasz
kaposznyak #11235 üzenetére
Visszaállítás(inkább betöltés a helyes kifejezés) előtt alapértelmezett SMS alkalmazássá kell állítani, majd ha végzett, vissza kell állítani a gyárit. -
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Hogyan tudom egy Huawei Ascend 300-ról legegyszerűbben áttraszferálni az SMS-eket?
Pár progit már próbáltam, de az általuk kreált backup-al nem tudott mit kezdeni.
-
Attipapa
aktív tag
válasz
trebrona #10754 üzenetére
Nem néztem meg a linket, hogy mire mutat, mivel ahogyan írtam is, én a hetit(17.11.9) használom, be is linkeltem ide amikor lassúságomra hivatkoztam,de aztán levettem. Nem tudhattam, hogy vótmá
(#10756) horn3t
Ne ijedj meg, ez nem hardver hiba, és az új rommal sem lesz jobb. Valószínű, hogy gyenge a 4G. Nálam is az volt amíg be nem üzemelték az új tornyot. Azóta nem volt sms arról hogy elérhetetlen vagyok.Tégy úgy, ahogyan trebrona javasolta!
Én nem tudtam úgy tenni, mert nincs 3G csak EDGE meg 4G. -
Attipapa
aktív tag
válasz
lócitrom #10707 üzenetére
Fogalmam nincs,hogy a fogadó félnél hogy néz ki,csak azt tudom,hogy hosszabb sms- t is el tudok küldeni 1 sms ben ékezetesen. Erdei munkahelyen dolgoznak kollégáim,ahol csak itt- ott van térerő,de arra elég hogy az sms- t megkapják.email szóba sem jöhet,ezért jó hogy leírhatom 160 karakterben az üzenetet és nem mms ben vagy 2- 3 sms ben küldi el a telefon.Eddig még mindenki el tudta olvasni,nem volt panasz.
-
Lordus
senior tag
válasz
Kicsit Bob #10315 üzenetére
tuti, hogy nem bénáskodás, néztem a kijelzőt, ráböktem a névre, majd kirakott egy másikat (ráadásul telszámot, nem is mentett névjegyet) és azt hívta
Másik problémám:
SMS elküldésének sikerességéről érdekes módon hosszú percekkel későbbk kapok értesítést. Azt is észrevettem, hogy mintha olyankor jönne az értesítés, amikor bekapcsol a kijelző.Másvalakinél ilyen?
remélem javítanak rajta anélkül, hogy más dolgokat elrontanának... Meg a töltés jelző hangot is megcsinálhatnák kapcsolhatóra, a dev romban már hónapok óta olyan...
-
St3ven
addikt
válasz
orso0355 #10035 üzenetére
Az még a jobbik eset. Nekem ki sem jelezte a hívást. Nem fogadottként sem, és még SMS sem jött.
Mintha meg sem történt volna. A hívó fél híváslistájában pedig bent volt a hívás, és elmondása szerint hallotta a normál kicsöngés hangot, mint minden kimenő hívás esetében.
-
csiga8
senior tag
Remélem nem lesz kiátkozva.
( nem találok a problémámhoz megfelelő fórumot )
Több mint 25 éve ugyanaz az SMS hangom (volt) és szeretném megint ugyanazt.
A linken szereplőhöz nagyon hasonlít, de nem ezt a temető hangzásút, hanem a klasszikus sms hangot keresem. ( X4-re)
Hátha valakinek van ilyen, ha segítene, megköszönném.
-
gyurasz
tag
válasz
fgordon #9530 üzenetére
Szerintem nem fogsz különbséget találni az akkuk közt, a hiba a típusban van. Nekem, aki szintén több éve többfajta Xiaomi telefont használok olyan ez a 4X mintha egy normál Xiaomi jóval olcsóbb (lehet még olcsóbb?
) koppintott másolata lenne. Én is hozzászoktam a valódi (!) használat melletti több napos üzemidőhöz. Szintén volt 3-as és jelenlegi 4 Prime tulajként én is panaszkodtam az akkuidőre, a helyzet mindenféle folyamatok kikapcsolásával, éjszakai repülőüzemmóddal, szinkronizáció OFF, állandó 3G stb. némileg kezelhető, igaz más Xiaomi modellel nem kellett bűvészkedni, ment ahogy ment, folyamatos wifi, gps, helyzetmeghatározás bekapcsolva stb. Mégis jóval többet bírt.
Még nagyobb gáz (elvégre elsősorban telefon), hogy a 3G amúgy is ajánlott, mivel 4G alatt sokszor csak SMS-t kapsz a hívásról (megyeszékhely, jó 4G térerő, új Sim kártya stb). Most akkor ilyen egy megbízható B20-as telefon? (3G-n a probéma megszűnik). Egyedi probléma? A korábbi hozzászólásokból nem gondolnám.
A videófelvétel hangjára nem térnék ki külön negatívumként, mindig is gyenge volt.
Viszont (mielőtt varjúznának és tsai) soha nem vennék Samut és lehet, hogy mazochizmus, de szeretem a Xiaomi telókat, alig várom, hogy az 5-ös piacra kerüljön.
Csak ezt a 4X-et nem kellett volna piacra dobni ebben a formában. Valami nem jól sikerült ebben a telefonban, és ezt Xiaomi fanként is le merem írni
.
-
Attipapa
aktív tag
válasz
tillatrilla #9520 üzenetére
Ez is bemondja, ha telepítesz rá egy appot.
( Pl. Enhanced SMS&Caller ID.apk)
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy a 4X bemondja a hívó fél számát,vagy üzenet érkezése esetén bemondja a küldő sms számát? Asszony LG Leonja kb 2 éves,övé majdnem kezdetektől mondja. Lányom Leonja is mondja. Nekem eddig Huawei G620S volt,az nem mondta be. Van egy Honor 7 Lite is itthon,az sem mondja be. Ez a funkció mitől függ? Ja,és e-mag-nál 2 év garival van a 4X.
-
orso0355
őstag
Hát figyi, sztereotip leszek, de anyu vajon mire akarja használni? Mert ha átlag dolgokra, mint telefonálás, sms, esetleg internet, facebook, viber, akkor rohadt felesleges bármit is mókolgatni rajta. Kivesz, bekapcs, jól beállít (fóruminfók hasznosak, fenti kereső főleg), és global stabillal boldogan lehet élni, voilá. Nekem is ez van, és nem csak a fent említettekre használom 😃
-
Chabee
tag
Sziasztok!
Elnézés a láma kérdésért, de létezik az, hogy csak a SIM1 képes mobilinternetre? Kérdezem ezt azért, mert nekem 2 db SIM van a telóban. Mivel a sajátom csak mikro méretű (nem törhető tovább), így azt tettem az első foglalatba. A céges, amin a net van az nano méretűvé lehet alakítani, mert új SIM, így az ment a kettes foglalatba. Namost a sajátomnál (SIM1) kikapcsoltam az adatforgalom engedélyezését (Adatforgalom beállítása\Adathasználat off) a cégesnél (SIM2) engedélyezve maradt. De nincs mobilnetem. Viszont kaptam SMS, hogy a saját kártyám szánalmas 20MB-os adatforgalmát feléltem. További gyanús körülmény, hogy a SIM2-nél nincs olyan menü, hogy "Hozzáférési pontok nevei" és "Preferált hálózattípus". A topik címadó cikkét átolvastam, de ott nem térnek ki az adatkommunikáció résznél, hogy csak a SIM1 tud mobilnetezni. (Nokia 630-ról váltottam, ott mindegy volt melyik választottam ki ment a net.)
Most vagy benéztem valamit valahol, vagy így jártam.Na én vagyok a láma. Nem görgettem le a menü aljáig, ott lehet kiválasztani, hogy melyik SIM legyen a mobilnetes.
Leülhetek egyes. -
mpo
veterán
Lehet, hogy a telefon+én vagy a szolgáltató vagy más, de a kártyaőrtől néha 2 SMS-t kapok ugyanolyan időponttal.
Tudok a beállításokban valamit tenni? -
bunnyhu
senior tag
Wow, tegnap késő este kitöltöttem az unlock igénylést, ma reggelre itt az SMS, engedélyezték. Felgyorsult a rendszer
-
ZEN1TH
őstag
válasz
Black_Raven #7876 üzenetére
-
ZEN1TH
őstag
Esetleg sim kartyat csereljek szerintetek? Lehetseges hogy amiatt gyatra az uzemido? Asszem egy regebbi darab, 4g megy rajta egyebkent. Sokszor van hogy jon az sms nem fogadott hivasrol pedig halozaton vagyok, nem emlekszem hogy ez software vagy sim hiba.
-
ZEN1TH
őstag
En is aktivaltam, megis ott van. Jott is sms illetve ott a telefonszamom a mi fiokban. Masnak is ilyen ramaty az akkuido stock romon? Erdemes egyebet feltenni? Nem szorakoztam eddig roottal meg stbvel mert egyszeruen lusta voltam es remeltem hogy nem lesz gond, de 4100as akksitol ez nagyon halvany amit nalam produkal. Alig jobb mint az elhasznalt akkus moto razr i-mnel. Abban meg 2000es akku sincs...
-
vince
őstag
válasz
Black_Raven #7855 üzenetére
Valószínűleg te már aktiváltad (egy sms-t küld a rendszer).
-
Black_Raven
veterán
[kép]Ez érdekes mert nekem nem szokott ott lenni a Xiaomi aktiválás.
vince:Nekem minden úgymond tiltva van, vagyiis minden értesités tiltva, minden engedély tiltva, sőt akkumulátornál a kilőhető leállitandó appoknál van. Nincs Mi Cloude, nincs telefonszám, Mi fiók csak a Band email címmel van. Szóval nekem nem tud sms-t küldeni.Szürke minden ilyen..
-
air
nagyúr
Írta valaki, hogy 2 órán belül megkapta a BL nyitási engedélyt.
Én szerdán kértem, de még semmi válasz nem jött.
Most beléptem a fiókba, és a "You have been unlocked" üzenet fogadott, és alatt ott az "Unlock tool download" gomb.
Mintha azt írták volna, hogy SMS-ben fogok értesítés kapni. De nem kaptam.
Ez szokásos eljárás? -
vince
őstag
Figyelmedbe ajánlom az összefoglalót! A következő miui romok léteznek a telefonhoz:
- Global stable (ez van fent neked, ezzel szállít az eustock, de ez nem az eu rom)
- Global developer
- China stable
- China developer
- Xiaomi.eu stable (eu rom)
- Xiaomi.eu developer (eu rom)
- MIUIHU (hu rom)Utóbbi három tud landscape sms-t.
-
DJGABI
addikt
ha nem töltesz külső forrásokból apk-t, meg kattintgatsz a böngészőben össze-vissza minden kamu felugró ablakra, akkor szerintem totál felesleges droidra víruskergető
(#7415) Bander78 az sms app nem tud forogni
miui
(#7417) fradi81 gyárival sehogy, mondjuk anno én töltöttem store-ból olyat ami tudta, pár frissítés után azt is kinyírták... newpipe-ot ajánlotta talán pont itt valaki, de ez is csak háttérben tud játszani, lezártnál asszem nem
(#7419) air +1, szerintem maradjunk a topic témájánál
-
Bander78
tag
Eustock-os telefonnal (android: 6.0.1 MMB29M, MIUI: Global 8.5 Stabil, 8.5.2.0 MAMMIED) a következő hibákat tapasztaltam, hátha van rá megoldás:
1. A telefon random (szerencsére azért ritkán) feloldja magát, képernyő bekapcs, majd visszazár.
2. SMS íráskor a képernyőt nem hajlandó elforgatni, pedig engedélyezve van a beállításoknál, valamint a fényképeket is elforgatja. -
hzsolee
őstag
válasz
Black_Raven #6934 üzenetére
Az jó, már várom a hétfőt.
Még két dolog:
A kollegának a resetre válaszodkor jutott eszembe, hogy mi van olyankor ha annyira kiakad, hogy az akku ki-be megoldás lenne a megoldás. De hát ez nem olyan...
A másik meg a tok/glass dolog. Tokot azt már rendeltem, de glass-t nem igazán találok. Visszaolvasva sem. A keretes nem tetszik, az "elvált szélű" meg kimondottan randa. A "kisebb méret" meg megint nem megoldás. Ez a kerekített széle feladja nekem a leckét. Egyáltalán kell rá? Karcolódik? Néztem videókat, de bírja a strapát. Mondjuk nem így szoktam sms-t írni, mint ahogy a faszi teszi a kulcsokkal(ha egyáltalán jó típust linkelek)
-
orso0355
őstag
Köszi!
Bajom a következő.
Fastboot, unlock now, minden fasza, látja a gép a telót, de sikertelen az unlock, merthogy szerinte nincs hozzárendelve az accounthoz az eszközöm (pedig de). Ha viszont be próbálok lépni az i.mi.com-on, nem enged csak úgy simán, hanem sms-t küld. Amit persze nem tudok megnézni, mivel a mobilon csak egy FASTBOOT felirat van, nyilván.
Szerintetek most hogyan tovább?
-
fradi81
veterán
A reenger-nél aki most regisztrál kap ingyen hívás lehetőséget?
Mit lehet tenni ha regisztráltam már, kaptam emailt, de sms jelszót nem így nem tudok belépni? -
Jakuu
őstag
válasz
orso0355 #6278 üzenetére
Nekem a kereso, de sajnos az eu romban nincs benne. A nova launcherben beallitottam dupla koppra es mar fel is ugrott a kereso, amibe eleg volt egy szotoredeket vagy szamot irni es minden talalatot megjelenitettt, zeneszamokban, smsek szovegeben, telefonszamokban, appok neveben etc. Ez a funkcio nagyon hianyzik most nekem, hogy egyelore nincs feloldott bl, root es twrp, hogy mas romot tegyek fel.
-
KilgoreTrout
senior tag
Sziasztok,
Rootolni szeretném a készüléket (csak az adblock, illetve a Viper miatt), mi a legegyszerűbb módja? Minél kevésbé szeretnék belemókolni a készülékbe, illetve ha lehetséges, az OTA update is jó lenne, ha megmaradna.
Egyelőre a bootloader unlock-kal birkózom (valami túl sok IP-t ír kínaiul a megerősítő SMS kód beírása után).
TWRP-t muszáj felrakni? Előző telefonomnál mintha tudtam volna úgy is rootolni, hogy megmaradt az eredeti recovery, és USB-n keresztül indította a TWRP-t egy program (ha ennek így van értelme). -
vzoltan87
tag
Hali!
Tudja valaki, hol tudom átállítani az SMS karakterkódolást, hogy ne zabálja az üzeneteket?
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #5771 üzenetére
Nem, sajnos, hiszen ott nincs mihez párosítani. Csak a gyári Mi Fit app mellett használható. És eddig jó is volt
még küzdök azért egy kicsit. Nem adom fel
Az összes szóba jöhető emailt és telefonszámot kipróbáltam, de csak egy fiókom van - ahhoz email és telefonszám is párosítva van, hiszen pénteken kértem a bootloader nyitáshoz az smst
bármelyikkel jelentkezem be, ugyanazt a fiókot adja. :-/
-
Mobiltanuló
újonc
Sziasztok! A segítségeteket kérem: Xiaomi Redmi Note 4 okostelefonom van. Az SMS értesítési hangot nem lehet beállítani, csak rezeg a készülék. Minden más értesítési hang (mail, naptári emlékeztető stb.) működik. Mit kellen tennem? Előre is köszönöm! József
-
orso0355
őstag
Nos, egyelőre IMÁDOM
komoly újdonság nekem ez a MIUI, de azért egy idő után majd biztosan átláthatóbb lesz. Az nagyon fontos előny (számomra és szerintem), hogy MINDENT (de mindent!) a legalapabb dolgoktól kezdve, egyesével lehet személyre szabni. Ezt szeretem.
Az ujjlenyomat/pin-kód kombóval egyelőre küzdök, de menni fog
A nemkívánatos, felesleges google és egyéb appokat majd lezúzom, egyelőre tulajdonképpen elférnek, nem különösebben zavarnak, szóval egyelőre belakom. Mindenem drive-ban volt (kapcsolatok, sms-ek, app mentések), így nagyjából 15 perc alatt konyhakész lett a kis redmiJUHÚ!
Köszi nektek, hogy ezt a sok infót közzétettétek/teszitek, mert enélkül a fórum nélkül kb hozzá se tudnék szagolni a beállításokhoz
-
kutymorg
tag
Sziasztok!
A Bootloader nyitása (sms megjött hozzá) jár bármilyen hátránnyal a későbbiekben (gondolok itt biztonságra elsősorban).
A MIUIHU esetében a későbbi frissítés automatikus (jön értesítés róla és megmaradnak a felhasználói adatok) vagy mindig tiszta telepítést kell csinálni?
Milyen előnyei vannak a magyar ROM-nak a stabil (-hoz képest?
Többszínű értesítésjelző várható valamikor?
Köszönöm! -
Zaji
őstag
Azt írod nem stabil rendszerek. Akkor milyen ROM-mal érdemes próbálkozni? Nekem a legnagyobb gondom ezzel a mobillal az, hogy SMS-ben értesítenek a hívásokról. Kicsörög pl kétszer aztán ennyi. Sokan azt gondolják én nyomom ki.
Mivel ebben használom a céges SIM-et ez egy kicsit kellemetlen, sőt. -
Janou
őstag
Sziasztok
Ismerősöm vett egy ilyen Redmi 4X-et. Minden okés lenne vele, de néma üzemmódban nem rezeg a teló viber, messenger és pl. sms üzenet érkezésekor. Engedélyek beállítva, lakat rajta, telefon beállításoknál és a vibernél is be van állítva a rezgés. Ennek ellenére nem rezeg. Érdekes módon viszont hívásnál igen, illetve ha nincs néma üzemmódban akkor is, de olyankor viberben is működik. Családban található Redmi 3S ugyanígy beállítva tökéletesen működik. Valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a probléma?
-
Krisszalai
csendes tag
válasz
Dave Crank #5249 üzenetére
Vissza nem hozza, csak mellőzi a használatát a csempének
Kitenni úgy tudod, hogy bal gomb hosszan / vagy két ujjas csipés mozdulat, widgetek - kapcsolók - lámpa.LaraxHUN: ott van az nyugodj meg
SMS-nél, nem fogadott hívásnál alapból működik, de a Beállítások - telepített alkalmazások - értesítések alatt amelyik alkalmazásra szeretnéd, be tudod állítani.
-
Nimda
addikt
válasz
Attipapa #5191 üzenetére
Igen, sajnos én is tapasztaltam a 8.5.2.0-val, hogy néha nem csörög ki a teló mikor hívnak.Eleinte azt hittem, hogy a hívó fél rakja le idő előtt, de mikor kaptam 3 nem fogadott hívásról sms-t, már gyanússá vált a dolog.
A kérdésem az, hogy visszarakható a gyári frissítő programmal a 8.2.10.0-ás rom?
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Krisszalai #5164 üzenetére
Valóban orvosolta a 8.2.10.0-ás,de a 12-esben ismét előjött a hiba,és az erről frissülő 8.5.2.0-val is ugyanaz a helyzet. Próbáltam a 8.2.10-es firmware alapokra twrp mentésből felrakni,de akkor is dobálja a hálózatot. A Miui9-es verziókkal ugyanaz a helyzet. Egyik rommal sem stabil a hálózat. Természetesen jó lefedettségű helyen élők ebből semmit nem vesznek észre.( mielőtt még megköveznének azért írom).Az egyetlen használható ROM a stabil térerővel, az én környezetemben az a 8.2.10.0 stable. Ahol most ülök és írok,2 csík 4G térerő van.A MIUI9-eseken és 8.12.0,vagy 8.5.2.0 stablekkal csak akkor van térerő,ha a pref. hálózatokat 2G- re állítom,akkor lesz 2 csík. 4G nél csak kaptam az smseket. Nem egyedi eset,mert a galaxy s7edge- t 1 hétig tudtam használni,de meguntam hogy csak smseket kapok,ezért meg is váltam tőle. Huawei P9 profi volt ebből a szempontból,meg a Lite8 is. Sajna ez a nagy helyzet,de októberben adja át a t. az új átjátszó tornyot 300 m- re a lakásomtól ami kizárólag a falura fog szórni. Addig marad a 8.2.10 stabil.Rossz lefedettségű helyen lakóknak nem javaslom a frissítést. Nem hülyeséget írok,több napos munka van ebben a tapasztalati véleményben,de azért offolom😋
-
kamant
csendes tag
válasz
LyonnaisFan1 #5077 üzenetére
Javították az 1 órán belüli hívások kijelzését is.
Ha találtam hibát (külső sms-küldő beállítása esetén a partnerlistában üzenetküldés gomb a "gyári" programot indítja, ha ezt letiltottam, nem csinál semmit), hol tudom/érdemes jelezni a fejlesztők felé?
-
vince
őstag
válasz
leslie_smith #5010 üzenetére
Recoveryhez egy újabb út: benyomod a fizikai gombokat egyszerre, majd mikor rezzen, elengeded a képernyőzár gombot, míg indul a twrp.
Melyik az ami már használható lenne és be lehet lakni?
Mindegyik használható, kisebb, inkább kényelmi különbségek vannak közöttük. Az eu és hu a kínai romra épül. Itt egy lista, eu vs. global (forrás):
Based on China Stable / Weekly builds (except HMNote3SE)
Enabled search gesture (swipe up) on the desktop
Enabled MiDrive in File Explorer
Added landscape mode for SMS app
Sunrise/Sunset in the weather app
Google apps support integrated
Importing theme from zhuti.xiaomi.com via ThemeManager
No useless Chinese bloatware apps
More free RAM due to less background processes
Unified flat style app icons for both system and 3rd party apps (eg. Play Store icon flat too, unlike official global MIUI)
Advanced menu with color icons (not just text like in official MIUI releases)
No any Chinese character under the full system
Mi Video, Mi Music, Mi Radio, Mi Browser: No any useless Chinese content
No possibility to re-lock bootloader accidentally with flash any xiaomi.eu release
Added real 27 languages translation made by Official MIUI Fansites and MIUI Fans
Added EU T9 dialer support
Added charging sound switch
Added Spell Checker switch
Added Screen-OFF animation
Optimized GPS settings for EU
Optimized Battery consumption
Optimized RAM consumption
Added GSMalphabet into SMS app
Added more icons grid layout 4x5, 4x6, 5x5, 5x6
Added Toggles 5x3 layout
SafetyNet passed (Android Pay)
Play Store Certified
Deodexed
And more, and more made by our 5 years MIUI mods experience..hu esetén nem tudok ilyen listáról, de mindjárt összeírom, ami eszembe jut, itt már kifutok a szerkesztési időből
-
sipoczgabor
tag
sziasztok! ez az LTE hívásos dolog amikor nem csöng ki hanem pl kapsz sms-t hogy kerestek, ez mindig előfordul? ma produkált ilyet a telefonom, Voda kártyás, euronics global 8.2 6os android. kb 3 hetes készülék, ma volt egy ilyenem, azóta se tudtam reprodukálni, se vezetékesről se 2 darab telenoros számról. kb 5x próbálkoztam, most kezdjek félni? hátha csak rosszabb lessz és egyre gyakrabban fog jelentkezni?
-
Faterkam
addikt
A 4G-s híváskimaradás és vagy csúszás, jelen van a Redmi 3s (voda), Vernee Mars (Telenor) telefonoknál is. Saját tapasztalat. A vodánál néha csak az 5. csengetésnél szólalt meg, a Telenornál elég sokszor csak sms jött a hívásról. Mindkét telefonba 2 sim van! A Vernee-nél segített az elsődleges simek megcserélése!
-
wszab
kezdő
Sziasztok!
Biztosan én bénázok el valamit, de nem nagyon sikerül a boatloader nyitási kérelem elküldése.
A telefonomra jött már egy kód, amit visszaküldenék, de mindig "The number of IP requests you have exceeded" választ kapok, próbáltam még, aztán "SMS sent to the upper limit jött" (persze ezek kínaiul, google translate fordítás). Találtam ilyen hibát fórumon, azt javasolják, hogy kínai vpn vagy proxy szerverről próbálkozzak. Másnak nem volt ilyen problémája? Most persze várnom kell, remélem valamikor felszabadul az SMS limit. -
Nimda
addikt
Ha valaki használ, MiBand2-t, mit állítsak be az engedélyeknél, hogy az sms-t jelezze a kütyü?Minden mást értesítést jelez, csak ezt nem.A MiFit alkalmazásnak látszólag minden engedélyt megadtam mégsem jelzi.
A teló az első indítás után frissült a 8.2.10-re.Ilyenkor érdemes csinálni egy gyári visszaállítást, vagy nem érdemes vele foglalkozni?
-
aelod
veterán
válasz
Vjankovics82 #4400 üzenetére
Minden olyan appnál be kell állítani a rezgést ahol szeretnéd, hogy jelezzen. Viszont ha lenémítod nem fog rezegni, csak hívásnál és sms-nél. Viber, messenger ilyenek felejtős global stable-ön legalább is ez a bug.
-
axelot74
csendes tag
Nem tudom elküldeni a bootloader nyitó kérelmet. Az sms megjön az ellenőrző kóddal, beírom a megfelelő mezőbe, majd a tovább gombra nyomva feugrik egy ablak kínai ákombákomokkal. Írtam a xiaomi fórumra, ahol azt a választ kaptam, hogy hamarosan javítják a hibát, addig naponta csak egyszer próbálkozzak - különben feketelistára tesznek -, vagy használjak proxy-t kínai IP címmel.
Úgy emlékszem másnál is volt ilyen malőr, szóval elvileg hamarosan javítja lesz. -
mdraco
őstag
válasz
novakalex #4122 üzenetére
A hivatalos mi fit alkalmazás kijelzi a hivó nevét, ki írta az sms-t, az értesítéseknél pedig, pl. egy skype ikon jelenik meg ha valaki írt, de nem jelzi, hogy ki írt. Viszont ezek megoldhatók third party appokal: egy példa Mi Bandage, ami magyar fejlesztésű. Itt a topikja: [link]
-
!attis!
tag
udv!
Tulajdonosa lettem én is egy ilyen csoda telefonnak. Eustocktol vettem, tehát global rom van rajt. Szeretném megpróbálni a MUI9et. Sajnos a bootloader nyitásnál elakadtam. MiFlashUnlock program linkje megjött már smsben.Ezért megpróbálkoztam a booloader nyitásával. A program láttja fastboot modban a telefon, valamiért a második lépésnél elakad, és nem történik meg a nyitás.. mi lehet a gond? Az engedélyt ma kértem meg... lehet az a baj, hogy túl korán szerettem volna nyitni?
-
Lil21
csendes tag
Igen, én is azon gondolkodom, hogy azért pár dologban mégis csak jobban tetszik. XD
Most az apróságok megszokhatóak, meg azért javítják is majd idővel, remélem. Mondjuk azért a 4G meg B20, azért nyom kicsit a latban, úgy, hogy vidéki is vagyok. Néha rendetlenkedik a (banki sms-esek késnek), de amúgy semmi gondom nincs vele.
-
Nkboy
senior tag
Ma (szombaton) 4-kor kértem a feloldást. Most jött meg az sms, hogy ok. Gyors volt.
-
Flyte33
tag
Legyszi segitsetek,mert idegesit h igy irja az smst.koszi
-
Flyte33
tag
Sziasztok.En is vettem tegnap egy ilyen telot,eddig tetszik,csak lenne egy kerdesem,az sms irasnal hogy kell kiszedni a T9-et?koszi
-
mclane_
aktív tag
Sziasztok,
Global verziós készülékem van stable 8.2.10 ROMmal, sokszor előfordul, hogy az asztalon van előttem a telefon és egyszer csak kapok egy SMSt nem fogadott hívásról, úgy, hogy ki sem csöngött előtte; hívás közben előfordul, hogy nem hallanak a másik oldalon.
Miől lehet ez?
Kösz. -
Bambuszpro
tag
válasz
trebrona #3416 üzenetére
Megvolt a hiba oka. Múltkor mérgemben egy teljesen más telefon szám hozzárendelésével csináltam egy másik acc-ot. SMS-ben az volt az account száma amit mérgemben csináltam. Nem értem miért erre küldte a visszaigazolást amikor nem is ezt a számot adtam meg ahhoz. Na mindegy.
Most meg 99%-nál leállt. Így most kénytelen vagyok várni 72 órát.
-
Bambuszpro
tag
válasz
Sutee89 #3408 üzenetére
Igen. Sorrend fastboot->gépre kapcsol->mi unlock elindít-> driver telepítés -> bejelentkezés
Egy engedély ellenőrzés után azt írja ki "Your device isn't suported by Mi unlock".
Alatta link a bootloader engedély kéréshez. Az engedélyt megkaptam mert sms is jött róla és az oldalon is már a letöltési linkhez dob.Maga a fiók stimmel. Program fent kiírja az azonosító számot és az stimmel a miui oldalon bejelentkezett account számával.
Telefonon is engedélyezve van a nyitás a fejlesztői beállításokban.
-
mikej95
aktív tag
válasz
Sutee89 #3384 üzenetére
Csodák csodájára most elsőre ment. Persze az SMS-t megint kérni kellett, nem küldte automatikusan, de legalább a "nehezén" túl vagyok. Valaki igazán csinálhatna mókolt drivert, ami felnyomja a bootlader írásvédettségét. Valamelyik Redmi Note-hoz van szóval nem lehetetlen.
-
Sutee89
aktív tag
válasz
Bambuszpro #3295 üzenetére
Próbálkoztam.
Nem tudom a titkot, próbáltam otthonról, munkahelyről, mobilnetről, wifiről, mindig ugyanúgy és egyszercsak elfogadta az sms-kódot. -
-
aelod
veterán
válasz
Dave Crank #3158 üzenetére
Bocs ha sokat kérdezek de az sms-eknél hogy lehet beállítani, hogy ne ömlesztve jelenítse meg a beérkezett üzeneteket hanem feladó szerint?
-
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok!
Van aki használja a készüléken az otp smartbank alkalmazást?
Olyanokat olvasni, hogy MIUI rendszereket nem igazán szereti a hárombetűs bank androidos appja.Az ujjlenyomatolvasós belépés mennyire kivitelezhető? Tudtommal már ilyet is tud, hogy egy rögzített ujjlenyomatot kér a belépéshez, és nem kell sms és más kódokkal szórakozni. Gyors és biztonságos.
-
Daemos
tag
Hali,
Érdeklődnék hogy a telefon rezgése "néma módban" csak sima hívás és sms-értesítésnél rezeg ?
Be van állítva hogy néma üzemmódba is rezegjen de a Viber, messenger,face....stb értesítések ugyan úgy nem rezegnek.
-
Krisszalai
csendes tag
Ti hoztatok létre MI usert? MI az előnye (azon kívül, hogy ki tudom kapcsolni az ajánlott programokat, kisebbre tudom venni az ikonokat, szép témákat tölthetek rá, rootolhatom) és valami hátrányos dolgot tapasztaltatok-e? Mindig zavar, hogy hozzáférhetnek az sms-ekhez, mindenhez. A googlénak már eladtam a lelkem is,az is belelát mindenbe, nem szeretnék még Kínával is kapcsolatban lenni.
-
Bambuszpro
tag
válasz
lócitrom #2625 üzenetére
Az oldalon mi fiókba bejelentkezve fennt megjelenik a telefon. Az sms-ek közül csak az elsőt kapom
meg de utána meg hibaüzenetet írt kínaiul. Google szerint "IP számát alkalmazás meghaladta".
Megpróbáltam öcsém gépéről is de ott is ezt írta.
Gondolom túl sokat próbálkoztam sikertelenül.Erre van valami tipp?
-
Bambuszpro
tag
Egy kis segítségre lenne szükségem. Tegnapi nap megpróbáltam kérelmet beadni a xiaominak hogy nyissák ki a bootloaderem de az adatlap helyes kitöltése után valami kínai hibaüzenetet dobált fel. Sokadik próbálkozásra sikerült továbbmennem a megerősítő sms-ig ahol meg is kaptam de a kódot nem fogadta el. Többször is újra küldettem vele de azokat meg sem kaptam.Utána meg megint ki írt valamit kínaiul. (gondolom ,hogy túl léptem a 10 sms-t/nap) Ezt mind vivaldi alatt hozta össze.
ma újra próbálkoztam de a legfrissebb firefox alatt. Az adatkitöltős része elsőre el is fogadta de a második résznél amikor a megkapott visszaigazoló kódot írtam be megint ki írt valamit kínaiul. De itt sikerült kimásolnom a hibaüzenetet és a google azt mondta valami ip túllépés.
Ugye ez most nem azt jelenti ,hogy fekete listára került?
Szeretném rootolni a drágát.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- Sorozatok
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest