-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lil21
csendes tag
válasz
grafnet #20899 üzenetére
Ó, mindenhol látszik. Csak ennél a legfeltűnőbb, azért fotóztam ezt így be.
A fehér alapon pl, csak az alsó része látványos, amúgy az oldalsó sáv halványabb. Sosem volt még telefonon lévő kijelzőhibával (laptop pixelhibával már nanáhogy xD), azért is írtam ide először, mielőtt nézem, hogy intézhető ez garanciával. -
Lil21
csendes tag
Tavaly nyáron vettünk két 4X-et, és most az egyik - a vőlegényemének - a jobb alsó sarkában megjelent egy apró, fekete-szürkés folt, amit fehér részen vettünk észre. De a Pokemon Gonál pedig kiderült, hogy egyébként ez egészen, végig jobb oldalt látható.
Gondolom, ez kijelző-hiba, látott már valaki ilyesmit? Meg gondolom, rosszabb is lesz.
Én voltam az, aki jó párszor elejtettem a sajátomat, nem ő. xD -
Lil21
csendes tag
Múltkor páromnak jött előbb a frissítés, most nekem (egyikünk 8.2.10.0 stabil, másikunk 8.5.2.0 stabil).
Aki írta, hogy az ikonok között nem lát semmi különbséget... Valószínű csak annak tűnik fel, aki minden vackot használ - mint én - tumblr, instagram, stb... Hát nem gyengén bántja a szememet. XD Minden ikon kifehéredett... de majd megszokom. ><Ha a zenelejátszó háttérbe kerül egy másik futó app miatt - mint pl. csak simán zene mellett szeretnél játszani, vagy bármi - olyankor a zenelejátszó hangja drasztikusan csökken, kb. 60%-ot. Ezt lehet állítani, és ha igen, hol...? Ez megint úgy, hogy az enyémnél oké, a másiknál nem. XD Az arany és a fekete telefonunk totál két külön életet él. xDD
-
Lil21
csendes tag
Múltkor itt problémáztam rajta, hogy Redmi 3-hoz térjek vissza (mert visszakaptuk a lopott telefont), vagy maradjak a 4x-nél, de maradok, most hogy jobban átgondoltam, nem is értem, miért akartam annyira foggal-körömmel ragaszkodni hozzá. XD Hát na, a rezgés, a színes led, stb. dolgok hiányoznak, de majd csak foglalkoznak ezzel a későbbiekben. A B20 meg azért nekem elég sokat nyom a latban.
A Redmi 3-as topicban írtam a storyt, de a lényege kb. az, hogy a visszakapott lopott telefon nem lett volna meg, ha a MiCloudba nem szinkronizálódtak volna fel a képek. Ugyanis a feltett profilkép alapján körözést adtak ki, és így lett meg. Az illető rettentően meg volt lepődve, hogy lopott, mert ő egy kisebbségitől vette NÉGYEZER forintért, és csak netezésre és fotózásra használta. ><
Mindenkinek az volt a tippje - aki hallotta a storyt - hogy aki ellopta, látta, hogy hupsz, ez nem iphone, oké, valami bóvli, passzoljuk tovább. Egyáltalán nem ismerték fel, mi ez, mennyit érthet, és emiatt nem is mókoltak vele. Ezért nem is vigyáztak rá (mezőgazdász emberke használta), úgyhogy az általam felrakott fólia annyira karcos volt, hogy én még ilyen karcos telefont nem láttam. xD De a kijelző megmenekült legalább. A szilikon tok amivel ellopták rajta volt, de a sötétbarna 50 árnyalatával, annyira mocskos lett. Emiatt a szép ezüst telefon sarkai megcsikaródtak, mert a közéjük ment kosz szépen kikoptatta. Ezentúl a sim-tálca lyukját nagyon szétmacerálták, de semmi baja sincsen, és hát igen, még az aksi is szuper.
Szóval a MiCloud kb megmentette a helyzetet, mert imei alapján nagyon nem volt talált a rendőrségnél, ők pedig arra vártak. -
Lil21
csendes tag
Írtam már régebben is, hogy én konkrétan imakos fóliát vágtam tönkre, mert a tokjaim feltolták. XD
Páromnak tökéletesen bevált, nem áll el a szélein. Nekem másik üvegfólia lett rendelve, ami a tok miatt direkt kicsi, végif levegõs is volt - de vettem azt a szmötyit, azóta is minden oké vele. ^^
Eleinte a cuccal körbekenve hagyott egy ilyen belsõ-levegõs sávot, de két nap után az is eltűnt. Hirtelen nem tudom linkelni, de párszor már írtak itt róla. Csak azért írom le, mert én kivoltam tõle, mekkora rész levegõs. XDMeg nem tudom, írta valaki, hogy vesz vagy tízféle fóliát, és majd mesél a tesztekrõl, nem tudom, hogy õ elõkerül-e már.
-
Lil21
csendes tag
Igen, én is azon gondolkodom, hogy azért pár dologban mégis csak jobban tetszik. XD
Most az apróságok megszokhatóak, meg azért javítják is majd idővel, remélem. Mondjuk azért a 4G meg B20, azért nyom kicsit a latban, úgy, hogy vidéki is vagyok. Néha rendetlenkedik a (banki sms-esek késnek), de amúgy semmi gondom nincs vele.
-
Lil21
csendes tag
válasz
Krisszalai #3734 üzenetére
Ritka bárgyú kérdésem van... Volt olyan, aki visszaváltott Redmi 4x-ről Redmi 3-ra...? Vagy megszokta, mert jobb, és ha kijön az új Miui, jobb lesz?
Az én előző arany Redmi 3-am csobbant a tengerbe, de a párom ellopott fehér/ezüst Redmi 3-asa előkerül, aztán komolyan elgondolkodtam rajta, melyik telefonon adjunk túl. ><
(Amúgy a MiCloudról nem tudta az illető leválasztani a telefont/nem is akarta, és szépen töltődnek fel az általa készített képek, a körözési képről pedig felismerték.) Persze az részletkérdés, hogy amíg "ellopott volt", mennyire nyírták ki az aksit, stb...
-
Lil21
csendes tag
Volt ez a "szélén levegős a fólia"-ügy, és nekem is rövidebb üvegfóliám volt, ami naná, hogy elállt a széleken. Olvastam itt, hogy a fórumban ajánlottátok ezt itt, úgyhogy rendeltem is egyet. 25-én rendeltem, 27-én feladták, most negyedikén meg is érkezett.
Tökéletesen helyre tudtam hozni vele a széleket, volt, ahol nagyobb levegő-rés is volt. (A tíz csomaghoz még egy ajándékot is hozzádobott egyébként.)
Próbáltam lefotózni, de valahogy sehol sem voltam olyan körülmények között, hogy jól látszódjon, remélem, a lényeg átjön, aki kételkedett volna a cuccban. ^^ -
Lil21
csendes tag
Múltkor írtam hozzászólást, hogy nekem is a sokak által használt "fehér elejűt" szintén leszedte a tokom. Nekem ugyan nem az a tok van, amit te rendeltél, hanem egy saját kép-készítős hard szilikon tok. Ezt tolta le nekem az üvegfóliát, helyette csak egy ilyet rendeltem, így rövidebben simul a kijelzőre, és nem macerálja a tok. Két hét alatt itt volt a cucc, viszont azt tudnod kell róla, hogy ez is körben levegős lesz felrakás után.
Írták már itt a fórumban, hogy erre van egy jó cucc - fzoli posztolta itt - a cucc pedig itt van.
-
Lil21
csendes tag
válasz
bunnyhu #2252 üzenetére
Igen, ez szándékosan ilyen bizonyos tokokhoz. ^^
Tapasztalat... xD
Nemrég tönkrevágtam a megérkezett imak fóliát, aminek fehér eleje volt - és itt rengetegen ajánlották -, mert én csináltattam egy saját képes hard szilikontokot, és az mind a négy sarokirányból egy délelőtt alatt feltolta az üvegfóliát a telefonról, pedig passzolt minden irányból = kuka. ><És ilyen típusút rendeltem pluszban - hasonlóan a tiedhez ezt itt- így, mivel ekkora sávot kihagy az üvegfólia, pont addig ér a szilikontok, ameddig a fólia. (A hard szilikontoknak ami védi a telefon szélét, az jó kemény és éles, továbbér, mint a puha változaté.)
Első körben is lehetett volna ennyi eszem, hogy jobban összenézem, mi a helyzet, és akkor a kemény szilikonnal nem teszek tönkre egy imak fóliát, grrr. (Páromnak persze okés az imak, mert nem olyan tokja van.)Szóval rohadtul össze kell nézni, melyik fóliát milyen tokkal párosítod, és akkor minden szuper. XD
-
Lil21
csendes tag
Jaj-juj... ezek a képek... Ma érkeztek meg az imakos üvegfóliák (fekete és fehér - amit itt is ajánlottak többen), de én konkrétan megkérem egyik haveromat, rakja fel, nem merem bevállalni... XD
Arany telefonom van, de végül a fehér elejűt választottam... pedig utálom, hogy arany telefon létére az eleje fehér... de valahogy az az arany képen nem volt szép.
(Amúgy kegyetlen parázok, mióta pár hete megvan, nehogy összekarcoljam, pamuttok-féleségben van, nekem nincsenek rajta csikarások, nem olyan kijelzőnek tűnik, mint ami hamar csikaródna.) -
Lil21
csendes tag
A páromé volt (mindketten 4x-el nyomjuk már), és elvileg be volt állítva, de távolról semmit sem tudtunk/tudunk tenni. Októberben lopták el, és májusban kezdtek el megjelenni a képek, de úgy, hogy még a memóriakártya is benne van a telefonban, mert mutatja azt is a fiók, hogy előtte pár nappal törölték a rajta lévő képeket.
Szóóóval a tolvaj elrakta egy ideig, aztán mikor bekapcsolta, rájött, nem tudott vele mit kezdeni - ugye párom jelszava nélkül a miui-fiókból sem tud kilépni -, úgyhogy a tettes valószínű, látta, mert szépen kinyomogatta a gps-es dolgokat, meg ilyesmit, és úgy passzolta tovább. Emlékszem, hogy el is rejtettük a miu fiók ikonját egy ilyen csoportos kacatos mappába, szóval, az illető aki használja a telefont (akinek lepasszolták), totál gyanútlan.
A telefon meg ráadásul ugyanúgy a városban van, ahol ellopták, mert a profilképek hátterében egy híres gyógyszertár van a főutcáról. Szóval kabaré.
Természetesen a rendőrség tud róla (az ügyet újraindították, miután új nyom lett), állítólag arcfelismerővel keresik a tettest, hááát, majd meglátjuk. >< Nekem az imei szám-szolgáltató kombó rémlett ilyen téren.Mindkettőnknek úgy van Miui-fiókja, hogy két telefon van a fiókhoz csatolva.
-
Lil21
csendes tag
válasz
emerzee #1690 üzenetére
Biztos le akarod ezeket tiltani...?
Ezek a saját Miui-fiókodba töltögetik fel a dolgokat.Párom Redmi3-át ellopták (kirabolta az illető, elszaladt vele), és ha nem lenne a MiCloud, akkor eléggé meg lennénk lőve. Az illető ugyanis boldogan lövöldöz magáról képeket, miközben ez a Miui-fiókban megjelenik, mert ugye nem tudta leválasztani. XD Idő kérdése és meglesz a tettes.
Az én telefonom meg véletlenül elázott, és ha nem lett volna a MiCloud, az összes nyaralós képeinknek annyi lett volna kb.
Úgyhogy elég hasznos dolog, lehet, nem kéne kinyírni. -
Lil21
csendes tag
válasz
gyenesmartin #1485 üzenetére
Jaja, pontosan ugyanígy néz ki, és természetesen rezeg néma üzemmódban, ha hívnak, és sms van, a gond azzal van, ha internet is van mellette. Ha írnak Face-n, ha így ha úgy kapsz mélt, semmi rezgés értesítéskor. Már mindent átbújtunk, arra jutottunk, hogy ez ilyen.
-
Lil21
csendes tag
válasz
gyenesmartin #1480 üzenetére
Elárulnád akkor a varázslatot? XD
Nem hiszem, hogy ennyire gázak lennénk, más is írta, hogy nem műxik. -
Lil21
csendes tag
válasz
lócitrom #1391 üzenetére
Mi csak Lampardtól vásárolunk, úgyhogy ezek is tőle vannak. ^^
Amúgy a gyártás: 2017-05 (mindkettő)
5.0" HD Display. Mármint LCD (mindkettő)
(ili9881c_HD720p_video_EbbgDJN) - az arany
(ili9881c_HD720p_video_Ebbg) - feketeJah, upadate.
Nah már a szimpla fizetéses sms-ek is késnek. xD Óje.
A telefonálással továbbra sincs gáz. De lehet, le kéne kopognom.
Hozzátenném, hogy az arany, azaz az enyémmel van gond, a párom feketéje megkapja időben az sms-eket. Én negyed órás késéssel kapom őket.Valaki kérdezte, az arany mennyire arany. Én amikor vettem, nem is tudtam, hogy a felső és alsó csíkrész az, ami arany, viszont a középső rész inkább ilyen rózsaszínes-arany. ^^
"Érdekes, nő létemre pont zavar az arany-fehér kombó, már a képeken is. A fehérrel van bajom. Miért nem arany rajta az is, ha már egyszer arany a teló?
Viszont lehet rá venni olyan védőfóliát, ami eltakarja a fehéret: így néz ki
A redmi3s helyből full arany, az azért (is) tetszett és csaptam le rá, ebből a 4X-ből viszont a fekete szebb nekem.
"
Amúgy jah. A redmi 3-am is full arany volt... a fehér részt én sem értem, miért kellett bele... az az ezüsthöz passzolt.
-
Lil21
csendes tag
Tegnap beruháztunk két ilyen telcsire, miután én és a párom Redmi 3-ainak "ámen" lett, szipp.
Az övét - egy ezüst/fehéret - ellopták, az persze külön vicc, hogy figyeljük, milyen profilképeket tölt fel magáról, az, aki használja, de még nincs meg...
Az enyém - arany - pedig megkóstolta Görögországban az Égei-tengert, épp 50% esély van rá, hogy talán lesz belőle énekes halott, de az úgy sem lesz már sohasem száz százalékos. Aztán miután már ennyire vert minket a sors, így vettünk kettő 4x-et.Azaz igazság, hogy nagyon imádtam a hármasomat, és csak lesek, milyen dolgokat tud/nem tud a négyes.
Nyilvánvalóan 100%-osan örülnénk ezeknek az új telcsiknek, ha nem lennének viszonyításai alapjaink, úgyhogy bocsánat a nyaffért, mert egyébként szuper kütyü. ^^Ez a led-es macera egy külön "vicc", bár eskü, nem vagyok vak (vagy van erről info valahol?), párom feketéje kéken értesít, enyém, az arany-fehér pedig fehéren. xD
Én is az a típus vagyok, aki mindig rezgőn hagyta, némán, úgyhogy nem gyengén bosszankodok miatta, hogy nem rezeg. -.- A rezgőmotor meg hát...Még most kezdek neki a tokok-üvegfóliák rendelésének (láttam, mit linkeltetek, ami okés, köszönet érte), szegények addig bele vannak tuszkolva az eddigi hármas tokjaiba. xD Hát na, ez a flipes cucc, szilikontokban, telefonálni lehet benne, kiesni nem esik ki, addig jó van alapon.
Csak az vígasztal az egészben, hogy a fényképező tényleg mérföldekkel jobbnak érződik, és az akku sem merül annyira, mikor mobilneten nyúzom ezerrel. (Bár nem tudom, számított-e, hogy azt egy évig nyúztam így minden nap.)
Jha, 3G vs. 4G... A hívásokkal nincsen gond, az sms részéről gondolom, szintén az tehet - de a bankkártyás-netes fizetéskor kiküldött Mastercard-, és banki utalásokkor küldött sms-ek sosem érnek ide, csak ha rányomunk még egyszer a küldésre. (Vidék amúgy, B20-as.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest