- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- 
			  Mobilarena   
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Nimda addikt Igen a külső alkalmazások ikonjai fehérek lettek, ami szvsz jobban illik a gyári dizájnhoz.Amit még észrevettem, hogy az óra alatti napok neve nincs rövidítve, kiírja teljes hosszban.Akku idő így másfél nap után, érzésre nem nagyon változott, se több, se kevesebb a fogyasztás a diagram szerint. 
- 

Nem régóta használom a 4x-et, de eszembe nem jutna visszaváltani, pedig a 3-at is nagyon szerettem. Ujjlenyomatolvasó bejövős, én nem érzem rosszabbnak az üzemidőt, méricskélni mondjuk nem szoktam, de a két munkanapomat ez is kibírja, hármat meg a 3-as is csak szerencsével bírt. Gyorsabbnak tűnik, és a masszívabb, minőségibb ház is jobban tetszik. 
- 

Jakuu őstag Mint irtam menj el szepen az i.mi.com oldalra, belepsz a miuis accountoddal es voila, ott latnod kell a keszulekeket. Kulon ki is tudod valasztani, melyik keszulek, ha kozos az account. Az meg lenyegtelen ebben az esetben, hogy gps ki van kapcsolva, ha nem tudott hozzaferni a miuis fiokhoz, hogy kikapcsolja a i.mi.com-os szervizt, amit ha bekapcsoltal, latni fogod a keszulek helyzetet. Legalabbis igy kell mukodnie, elobb ki is probaltam, bekapcsolta a szolgaltatas egybol a gpsemet. Az mas kerdes, ha betudott lepni a miui fiokba kikapcsolni a szolgaltatasat ennek a funkcionak. 
- 

gyenesmartin őstag Ja.Engem csak a hívás érdekel. Ha le van némítva akkor az úgyis azért van, mert nem érek rá, ne zavarjanak. Úgyis észreveszem, ha rá tudok érni és előveszem a telefont. 
 Ha valakit zavar, hogy nem rezeg ekkor az használja nem néma üzemmódban csengőhangnak pedig tegyen be egy üres/néma mp3-at vagy valami mást.
- 

lócitrom őstag 
- 

Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

még úton a telefon, de megrendeltem hozzá én is ezt. Aliexpress rulez
 még úton a telefon, de megrendeltem hozzá én is ezt. Aliexpress rulez