- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
axelot74
csendes tag
A fastboot rom sem feltétlenül gyalul mindent. Nekem 8.5.2.0-ra a 8.5.4.0 mem akart felmenni ota frissítéssel. Mindig elhasalt félúton. Végül miflash-sel raktam fel, azt a configot választva, hogy a data particiót ne piszkálja. Minden appom, adatom és beállításom megmaradt, a rom pedig szépen felment.
-
axelot74
csendes tag
Ma éjszaka valamiért elkezdte az csinálni a telóm, hogy minden egyes akkumulátor szint százalék csökkenésnél ad egy hanglelzést. (A beállított értesítési hang szólal meg.) Nagyon idegesítő móka ez éjszaka. Azért fura igazán, mert napok óta hozzá sem nyúltam a beállításokhoz, és eddig ne csinlta. Global stable 8.5.4.0 rom van rajta. Van valakinek öttlete, hol lehet ezt kikapcsolni?
Most írás közben nem jelzett, de éjjel kétszer is felébresztett, kikaocsolt kijelzőnél, repmódban. Semmi üzenet, vagy értesítés nem volt, az összes látható változás az 1% akku csökkenés, csak ebből gondolom, hogy ez lehet az oka... -
axelot74
csendes tag
válasz
zserrbo #6466 üzenetére
Multiling O Keyboard, és olyan layoutot csinálsz, amilyet akarsz. Minden testreszabható benne: szín, méret, forma, pozíció, sorok száma, kiosztás, mi jön fel hosszú nyomásra, szójavaslat, stb. Emellett ingyenes, kicsi, tudja a swipe-ot... Mondjuk a saját layout létrehozásához kell egy kis türelem és odafigyelés.
-
axelot74
csendes tag
Nem tudom elküldeni a bootloader nyitó kérelmet. Az sms megjön az ellenőrző kóddal, beírom a megfelelő mezőbe, majd a tovább gombra nyomva feugrik egy ablak kínai ákombákomokkal. Írtam a xiaomi fórumra, ahol azt a választ kaptam, hogy hamarosan javítják a hibát, addig naponta csak egyszer próbálkozzak - különben feketelistára tesznek -, vagy használjak proxy-t kínai IP címmel.
Úgy emlékszem másnál is volt ilyen malőr, szóval elvileg hamarosan javítja lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged