Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
Nekem egyáltalán nincs rá panaszom, pedig nyúzom mint az állat. Állandó neten van (vagy wifi, vagy 4G), jó, éjszakára nincs, ez igaz, de sajnos nem alszom túl sokat
viszont szerintem sokat használom, nem telefonálásra, inkább netezésre meg baszkurálásra (munkahelyen nálunk nem lehet telefonálni, tehát inkább üzenetek vannak, fb messenger, google allo, gmail, ilyesmi. Sőt, én játszom is rajta (na, mit kapok ezért
) Átlag 3 naponta töltöm, és most éppen nincs fotóm, de simán volt nekem is 7-8 óra SOT egy töltéssel.aelod, nekem sincs egyáltalán Xiaomi aktiválás, se SIM kártya aktiválás, semmilyen aktiválás.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

viszont szerintem sokat használom, nem telefonálásra, inkább netezésre meg baszkurálásra (munkahelyen nálunk nem lehet telefonálni, tehát inkább üzenetek vannak, fb messenger, google allo, gmail, ilyesmi. Sőt, én játszom is rajta (na, mit kapok ezért
) Átlag 3 naponta töltöm, és most éppen nincs fotóm, de simán volt nekem is 7-8 óra SOT egy töltéssel.