- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
válasz
gyurasz #9549 üzenetére
A "4G-n nem cseng ki a telefon" hibát korai romokkal és néhány embernél produkálta a telefon, hónapok óta se híre, se hamva ennek a hibának. Nyilván nem egyedi probléma (és akit érintett, azt egy cseppet sem vígasztalta, hogy másnál pl. sosem fordult elő), de úgy tűnik, hogy ezt a hibát legalább javították. Az értesítő led is kezd színesedni, a hétből már négy megy neki
-
orso0355
őstag
válasz
gyurasz #9549 üzenetére
Nekem ez az első Xiaomi telefonom, és nálam egyik hibát se produkálja, se a 4g-s hívás gondokat, se az alacsony akkudiőt, se semmit, amit ti írtok, ezért nem értem, hogy mi lehet a gond? Én nem videózom, max ha nagyon muszáj, szóval ez engem nem érint, de telefonálok, GPS, Wifi, mobilnet stb. stb. mind van, és nálam tényleg tökjól teljesít. Én vagyok valamiért szerencsés? Vagy mi lehet a különbség oka?
Mivel első ilyenem, így nem lehetek még különösebben elfogult se, viszont más Xiaomikhez se tudom hasonlítani. (Más kérdés, hogy elvárhatunk-e ugyanolyan teljesítményt egy jóval olcsóbb készüléktől.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest