Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurasz
tag
válasz
fgordon #9530 üzenetére
Szerintem nem fogsz különbséget találni az akkuk közt, a hiba a típusban van. Nekem, aki szintén több éve többfajta Xiaomi telefont használok olyan ez a 4X mintha egy normál Xiaomi jóval olcsóbb (lehet még olcsóbb?
) koppintott másolata lenne. Én is hozzászoktam a valódi (!) használat melletti több napos üzemidőhöz. Szintén volt 3-as és jelenlegi 4 Prime tulajként én is panaszkodtam az akkuidőre, a helyzet mindenféle folyamatok kikapcsolásával, éjszakai repülőüzemmóddal, szinkronizáció OFF, állandó 3G stb. némileg kezelhető, igaz más Xiaomi modellel nem kellett bűvészkedni, ment ahogy ment, folyamatos wifi, gps, helyzetmeghatározás bekapcsolva stb. Mégis jóval többet bírt.
Még nagyobb gáz (elvégre elsősorban telefon), hogy a 3G amúgy is ajánlott, mivel 4G alatt sokszor csak SMS-t kapsz a hívásról (megyeszékhely, jó 4G térerő, új Sim kártya stb). Most akkor ilyen egy megbízható B20-as telefon? (3G-n a probéma megszűnik). Egyedi probléma? A korábbi hozzászólásokból nem gondolnám.
A videófelvétel hangjára nem térnék ki külön negatívumként, mindig is gyenge volt.
Viszont (mielőtt varjúznának és tsai) soha nem vennék Samut és lehet, hogy mazochizmus, de szeretem a Xiaomi telókat, alig várom, hogy az 5-ös piacra kerüljön.
Csak ezt a 4X-et nem kellett volna piacra dobni ebben a formában. Valami nem jól sikerült ebben a telefonban, és ezt Xiaomi fanként is le merem írni
.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Ukrajnai háború
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobilhasználat külföldön
- Vicces képek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem adták oda a kisgyermeket a szülőknek, mert az anyja bicegett
- További aktív témák...