- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurasz
tag
válasz
fgordon #9530 üzenetére
Szerintem nem fogsz különbséget találni az akkuk közt, a hiba a típusban van. Nekem, aki szintén több éve többfajta Xiaomi telefont használok olyan ez a 4X mintha egy normál Xiaomi jóval olcsóbb (lehet még olcsóbb?
) koppintott másolata lenne. Én is hozzászoktam a valódi (!) használat melletti több napos üzemidőhöz. Szintén volt 3-as és jelenlegi 4 Prime tulajként én is panaszkodtam az akkuidőre, a helyzet mindenféle folyamatok kikapcsolásával, éjszakai repülőüzemmóddal, szinkronizáció OFF, állandó 3G stb. némileg kezelhető, igaz más Xiaomi modellel nem kellett bűvészkedni, ment ahogy ment, folyamatos wifi, gps, helyzetmeghatározás bekapcsolva stb. Mégis jóval többet bírt.
Még nagyobb gáz (elvégre elsősorban telefon), hogy a 3G amúgy is ajánlott, mivel 4G alatt sokszor csak SMS-t kapsz a hívásról (megyeszékhely, jó 4G térerő, új Sim kártya stb). Most akkor ilyen egy megbízható B20-as telefon? (3G-n a probéma megszűnik). Egyedi probléma? A korábbi hozzászólásokból nem gondolnám.
A videófelvétel hangjára nem térnék ki külön negatívumként, mindig is gyenge volt.
Viszont (mielőtt varjúznának és tsai) soha nem vennék Samut és lehet, hogy mazochizmus, de szeretem a Xiaomi telókat, alig várom, hogy az 5-ös piacra kerüljön.
Csak ezt a 4X-et nem kellett volna piacra dobni ebben a formában. Valami nem jól sikerült ebben a telefonban, és ezt Xiaomi fanként is le merem írni
.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest