-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gyurasz #15489 üzenetére
Váltsatok LOS vagy RR-re ha zavar a MIUI hülyeségei...
Engem inkább ezek zavarnak:
""Important Bug Fixes
Fix - The battery level is incorrect on status bar (01-16)
Fix - There are two Security in Accessibility settings (01-16)
Fix - Battery is draining very fast when the device is in idle mode (01-16)""Vajon ezek a hibák a Stable-ba is benne vannak vagy csak a legutóbbi 1-2 BETA ROM-ban?
-
aelod
veterán
válasz
gyurasz #12129 üzenetére
8.5.2-global stable-ön nekem is volt 4g hívás gond. Annyi különbséggel, hogy nekem nincs sms szolgáltatás a nem fogadott hívásokról. A másik bug, hogy ha hívnak felveszem a hívó felet hallom de én hiába beszélek engem nem hall a partner. Ilyenkor visszahívom és megy a dolog de elég idegesítő tud lenni. Ismerősöknél nem gáz a dolog de ha ismeretlen szám hív az már gáz mivel én azokat nem hivogatom vissza, hogy miért keresett.
A jelenséget 2 és 3G-n is tapasztaltamMost 8.5.4 van és azon is jelentkezett a probléma.
-
sxxorp
őstag
válasz
gyurasz #11985 üzenetére
Írtam, hogy az SD625 jobb, ez igaz a legtöbb felhasználási módra. DE az SD625-höz kapcsolt GPU a jóval nagyobb pixelszámot grafikailag intenzív feladatok esetén nem tudja úgy meghajtani, mint amikor valamivel gyengébb CPU/GPU-ra eresztesz jóval könnyebb feladatot:
még a Redmi 3s Prime vs Redmi 4 Prime összehasonlítás, lent az onscreen tesztek (amik a tényleges megjelenítést mutatják): kb. másfélszer jobb ebben még az SD430 is HD képernyővel, mint az SD625 FHD-val. Mondjuk az SD435 ebben uazt tudja, mint a 430.
Nem baj, ha egy általam elfogadott szakoldalnak hiszek, mikor a tesztek alapján azt állítják, hogy játékokban nem tud annyit hasítani a számomra felesleges FullHD-felbontás miatt a papíron jobb processzor?
Emellett már az elején sejthető volt, hogy nagyobb támogatottságot kap a 4X a B20-as globális verzió miatt, és a hivatalos garancia sem volt megvetendő, emellett a brutális akksi elég jó üzemidőt ad a kevésbé hatékony processzor mellett is. -
C0d3r
addikt
válasz
gyurasz #10045 üzenetére
Nekem továbbra is úgy van, hogy akár 2G vagy 3G-n vagyok, wifi-re csatlakozás után átáll 4G-re, mobilhálózat típusnál "IWLAN"-t ír. Azért is zavar, mert hiába állítom át a 4G-t, hogy ne legyen gyengébb a térerő (gondolva ezzel az akku kímélésre), amint átáll 2/3G-ről, visszaesik a térerő.
ROM: 8.5.2.0 -
vince
őstag
válasz
gyurasz #9549 üzenetére
A "4G-n nem cseng ki a telefon" hibát korai romokkal és néhány embernél produkálta a telefon, hónapok óta se híre, se hamva ennek a hibának. Nyilván nem egyedi probléma (és akit érintett, azt egy cseppet sem vígasztalta, hogy másnál pl. sosem fordult elő), de úgy tűnik, hogy ezt a hibát legalább javították. Az értesítő led is kezd színesedni, a hétből már négy megy neki
-
orso0355
őstag
válasz
gyurasz #9549 üzenetére
Nekem ez az első Xiaomi telefonom, és nálam egyik hibát se produkálja, se a 4g-s hívás gondokat, se az alacsony akkudiőt, se semmit, amit ti írtok, ezért nem értem, hogy mi lehet a gond? Én nem videózom, max ha nagyon muszáj, szóval ez engem nem érint, de telefonálok, GPS, Wifi, mobilnet stb. stb. mind van, és nálam tényleg tökjól teljesít. Én vagyok valamiért szerencsés? Vagy mi lehet a különbség oka?
Mivel első ilyenem, így nem lehetek még különösebben elfogult se, viszont más Xiaomikhez se tudom hasonlítani. (Más kérdés, hogy elvárhatunk-e ugyanolyan teljesítményt egy jóval olcsóbb készüléktől.)
-
orso0355
őstag
válasz
gyurasz #8418 üzenetére
És akkor nekem hogy frissült OTA-n 8.5.4-re magától?
Egy olyat vettem észre már tegnap este, hogy az állandó wifi kapcsolatot valahogy nem mindig tartja állandón, holott ez kifejezetten be van rajta jelölve. Pl. ha megnyitom a Messengert, akkor látom felül, hogy "kapcsolódás" "kapcsolódva". Ez a 8.5.2-n sose volt. Lehet hogy a verzió miatt van? Vagy valami más beállítás okozza?
-
Tschubi
tag
válasz
gyurasz #4586 üzenetére
Egyre nagyobb a gyanu bennem, hogy én úgy próbálkoztam, hogy nem volt net kapcsolat, ezért nem hozott fel TV-ket. Egy régi készüléknél valóban jól jön egy ilyen alkalmazás. Az én TV-mhez, mivel SMART, két távírányítot is adtak, így a telefonos írányítgatás inkább csak érdekesség lesz egyelőre.
-
starr
őstag
válasz
gyurasz #4143 üzenetére
Nincs minden egyes takshoz külön CPU, és azokon mind Apmer mérő.
Jobb híján csak abból tud statisztikát csinálni, hogy mi hány mp-ig futott.
Ha egész nap nem nyúlnánk a telefonhoz, akkor az Android rendszer közel 100% lenne, mivel más nem futott.
Amikor sokat nyomkodom, az Android rendszerre kevesebb % esik.
A kijelzőn sincs Amper mérő, ezért azt is csak becsülni tudja a fényerő függvényében. -
SutiAdi
tag
válasz
gyurasz #3538 üzenetére
Ezek szerint nem vagyok vele egyedül és ez egy common problem. Erősen gondolkodom, hogy nem állok neki küzdeni vele, inkább visszaküldöm, még teljesen gyári, minden fóliával rajta. Már megbántam, hogy két hete nem vettem meg az osztrák mediamarktban az A5-öt 250 euróért. Oké, hogy az 30e-rel drágább, de amoled, vízálló, type c, a szoftver pedig öszehasonlíthatatlanul stabilabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest