- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Bander78 #13900 üzenetére
Egy lehetőség, a speciális beállítást keresd meg, a szerver címe is fontos. A lépéseket lásd lentebb (miután megcsináltam valakinek, utólagosan leírt hevenyészett jegyzetemben sajnos csak ennyi maradt meg):
Play Áruházból Outlook App
Felhasználó ...Kézi beállítás
Speciális beállítás:
Szerver: mail. ...
Tartomány\felhasználónév
JelszóLehet, hogy létezik egyszerűbb lehetőség is.
-
-
-
vince
őstag
válasz
Bander78 #3410 üzenetére
Nekem nem tűnik úgy, hogy jobban gyűjtené az ujjlenyomatokat, mint a fólia nélküli kijelző, de az lehet, hogy létezik olyan fólia, ami kevésbé ujjlenyomatosodik. Érzékelési hibákat, színtorzítást nem tapasztalok. A fólia színezetlen része elüt a színezett résztől (mint bármelyik keretes fólia), #945-ben látszik a fotókon, engem nem zavar.
-
cuccos19
tag
válasz
Bander78 #1770 üzenetére
A kamerája mindenképpen jobb lehet a 4X-nek mint a 4A-nak, mert az utóbbi nélkülözi a PD autofókuszt. Nekem a Note 3 Pro is "strapatokban" van, el sem tudnám képzelni nélküle, mert bár szép a fém, de vékony és csúszós a tok nélkül a telefon (nincs lapát tenyerem, de meg tudom fogni, és egy kézzel még anyum Redmi 2-esét sem tudom kezelni, úgyhogy nekem minden telefon kétkezes). Én valami ilyesmi tokot nézek a leendő Redmi 4X-emre. Tudom, hogy ez nem mindenkinek jön be, de nekem mondjuk okostelefon előtt szinte minden telefonom "strapateló" volt, úgyhogy nem idegen nekem ez a fajta látvány.
-
nyikszi
őstag
válasz
Bander78 #1770 üzenetére
Szia! Én pénteken vettem meg. Ma is volt benne navigáció, Pokémon, egy kis telefon. Tökéletes, gyors, pontos, alig merül, eddig csak pozitívan tudok nyilatkozni a készülékről. Amitől tartottam, hogy a wifit itthon ez is eldobálja 2,4 GHz-en majd, mert az LG g2 és a tabletek sajna csak 5 GHz-en stabil, valamiért 2,4-en eldobálja. Egy kicsit betettem a 4x-en az előbb és nem szakadt meg egyszer sem a net. Lassabbnak lassabb, de nem szedek le vele több gigányi cuccot
A fényképező része nekem elmegy kategória, de én soha nem vártam el egy telefontól, hogy kiváló képeket készítsen, arra ott a DSLR. Arra jó, ha nincs más...
Ami problema, hogy a Hélium backupot még mindig nem sikerült életre keltenem. Olvastam fórumokon, hogy többeknek probléma. Ja, nálam a kései csengésre nem panaszkodtak még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anime filmek és sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest