- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokopo
aktív tag
válasz
kokopo #16609 üzenetére
Esetleg akit erdekel a tema itt tud szavazni
-
Daemos
tag
válasz
kokopo #16424 üzenetére
Beallitasok, video beallitasok es azon belul is a hangforras opcional lehet választani! Nekem hangra optimalizált-ra van allitva es ugy nincs viz alatti hangfelvétel effektus...
Meg azt vettem eszre hogy a video felbontasba engedi a 4k video felvetelt... valaki le tudna ellenőrizni hogy tényleg annyiba vesz fel? -
trebrona
nagyúr
válasz
kokopo #16309 üzenetére
De igen, lazyflasher mindig kell rom után, különben csak Mi logo.
Kis olvasmány: Dm-verity protection, azaz a MIUI új védelme
-
trebrona
nagyúr
válasz
kokopo #16300 üzenetére
Csináld ugyanúgy, mint eddig, de miután feltetted a romot, újraindítás előtt ezt is tedd fel: lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip
Ezután be fog tudni bootolni.
(#16301) orso0355:
gyári állapotú telefont ne hozz már fel példának! -
trebrona
nagyúr
válasz
kokopo #14665 üzenetére
Igyekeztem tényleg mindent összeszedni, hogy bárkinek segítséget nyújtson, aki még nem is hallott eddig akár a Xiaomi-ról és MIUI-ról.
Sokszor nem azért írom egy-egy válaszban, hogy olvassa el a kérdező az összefoglalót, mert nem akarok segíteni, hanem mert nem is tudok akkor éppen litániát írni, vagy linkelni. Ezért is lenne jó, ha tényleg szánna rá mindenki egy kis időt, mert valóban vannak benne olyan dolgok is, amik már az alapoknál is segítenek. Akár a GYIK, akár a tippek,trükkök. (Lehet, hogy régebbi motorosok is fedeznének fel újdonságokat.)
Akinek pedig már mások az igényei, neki ott a Mélyvíz.
Szerk: Neked ment válasz, de nyilván mindenkihez szól.
-
-
mpo
veterán
válasz
kokopo #11580 üzenetére
Mobillal fotózáskor is ajánlott megnézni, hogy a fehéregyensúly (white balance) mire van állítva.
Ha nem a fényviszonyoknak megfelelő, utólag a képet kijavítani nem nagyon lehet.
Az érzékelő kicsi, objektív igazából nincs (nincs mélységélesség), ezért ezt mindenképp ajánlatos beállítani.
Itt egy kép, ami bemutatja, mire jó a fehéregyensúly:
[kép] -
Attipapa
aktív tag
válasz
kokopo #11234 üzenetére
Nem is bugyuta a kérdés
Már tegnap írtam Neked, hogy ez az EU rom és ennek van közvetlen elérése, nem kell az en.miui-n keresztül. (#11148) Attipapa. Oda van írva szépen"[ROM] [face ID] XIAOMI.EU ROM (MIUI 9) v7.11.17 [Updated]
Még mindíg csak ezt tudom mondani. Hogy működik-e nálad a 4G,azt meg csak Te tudod megmondani.
ITT VAN -
-
vince
őstag
A fórumán van néhány panasz merülésre, de úgy látom nem általános. Újraindítottad a készüléket frissítés óta?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Synology NAS
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- iPhone topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest