- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
Updater ott van mindegyik telefonon. Ha normális helyről veszed (szerintem leginkább eustockos telefonokkal vagyunk itt a fórumon, de emag, edigital, ... is ilyennel szállít), akkor azon global stable lesz (6-os android miui8-cal). Ezt viszonylag ritkán frissítik, elméletileg stabil (de most volt pl. egy visszavont verzió). Erről simán (mókolás nélkül), a gyári updaterrel tudsz váltani fejlesztői verzióra, ami hetente frissül (7.1 android+miui9).
Ezen túl fastboot romot is feltehetsz cn/global + stable/dev verziók bármelyikét, plusz ott vannak a nyitott bootloader mellett twrp-n keresztül felrakható egyéb romok (eu és hu a két legnépszerűbb felénk, de van már több másik is).Nálam pl. a típushibák egyike sem jelentkezett május óta, bár viszonylag hamar váltottam custom romra (nem tudom, hogy lehet-e összefüggés, csak a rend kedvéért jelzem
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Csak Pénteken Honor Magic V2 16/512 GB - purple lila - hibátlan + gyári magic toll (pen)
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő