- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
Updater ott van mindegyik telefonon. Ha normális helyről veszed (szerintem leginkább eustockos telefonokkal vagyunk itt a fórumon, de emag, edigital, ... is ilyennel szállít), akkor azon global stable lesz (6-os android miui8-cal). Ezt viszonylag ritkán frissítik, elméletileg stabil (de most volt pl. egy visszavont verzió). Erről simán (mókolás nélkül), a gyári updaterrel tudsz váltani fejlesztői verzióra, ami hetente frissül (7.1 android+miui9).
Ezen túl fastboot romot is feltehetsz cn/global + stable/dev verziók bármelyikét, plusz ott vannak a nyitott bootloader mellett twrp-n keresztül felrakható egyéb romok (eu és hu a két legnépszerűbb felénk, de van már több másik is).Nálam pl. a típushibák egyike sem jelentkezett május óta, bár viszonylag hamar váltottam custom romra (nem tudom, hogy lehet-e összefüggés, csak a rend kedvéért jelzem
).
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest