Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Válasz1:
Nem szeretem az ilyen "kirohanásokat".Én pl. nem olvastam, amit írtál (sokszor vagyok mobilról), bár én a Spemallról szoktam mostanában rendelni, vagy az EUstockot mondanám.
Az Árukeresőn pl. ezer meg kettő bolt van, a normál garanciás helyek mindegyike ajánlható.Most hirtelen a Puremobile.hu és a Mall.hu ugrik be, de sok másik is lehet.
Válasz2:
Bocsánatodért esedezem a többi topiklakóval együtt, hogy nem válaszoltuk meg azonnal és nyomban kérdésedet. Remélem, meg tudsz nekünk bocsájtani, és nem lesz öri hari.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Üzleti előfizetők hirdetései
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest