- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
liskov
tag
Mennyire rendszeres a dolog? Voltam mostanában vidéken is, ott sem tapasztaltam ilyet. Valószínűleg csak egy frekvencián fordul elő a dolog és ott se mindig.
Melyik szolgáltatónál vagy? Eddig csak Voda-sok panaszkodtak.
Érdekes, mert a hivatalos fórumon se nagyon látom, hogy panaszkodnának az emberek a 8.5.2-re.
-
Attipapa
aktív tag
Próbáld, meg, de szerintem upgrade nem megy az update-el ( azt hiszem, ezt már itt leírta valaki "update= frissítés")
A MiFlash az egyetlen megoldás,és az általam írt beállítással nem bántja a belső memóriát.
Lépj ki előtte a MiClaud-ból, és ne feledd levenni az újlenyomatot, vagy képernyőzár kódot!!!!Ha nincs nyitott bootloadered,akkor így csináld meg: felraksz egy MIUI8-as global dev romot (7.6.8) updater-el, ez sajna gyalul, úgyhogy mentésre szükséged lesz. A gyári mentés ok, csak a vibert,meg egy két olyan könyvtárat mentsél le ami a belső memorián tárol. Ezután szépen updater-el visszarakod a 8.2.10.0-át és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest