- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltex70
csendes tag
Így hirtelen az Emag-on néztem szét, Redmi note 4x, 5, 5A, 5plus, 6, 6A, S1, S2, MI A1
igaz hogy már 50k fölött vagyok, de fene bánja, imádom a márkát
melyiket ajánljátok? Akkuidő, stb alapján? Vagy várjak pár napot, kiszárad annyira a 4x-em hogy használható lesz?
-
zsoltex70
csendes tag
Sziasztok! Kicsit szomorú vagyok, tegnap 1-2 másodpercre úszott egyet a 4x-em , hagytam száradni , de nem úgy néz ki hogy magához fog térni
van még esély rá , hogy feléled?
Ha mégis cserélnem kellene, melyik xiaomi tipust ajánljátok hasonló árban , 45k körül? Köszi
-
zsoltex70
csendes tag
Hi boys! A 21412-re van valakinek ötlete, tippje?
-
zsoltex70
csendes tag
Hello srácok! Frissitettem ma a legújabb globálra én is, hogy hátha megoldódik a problémám, de nem! Az ujjlenyomat hozzáadás nem akar működni
az előző globálnal gyorsan frissében hozzaadtam egy ujjlenyomatot, hogy majd később pótolom a többit, hetekig próbáltam, de plusz lenyomatot az istennek se tudok hozzáadni! A mai frissítésen felbuzdulva, töröltem azt az egy ujjlenyomatot is, hogy akkor elejétől kezdve felviszem amit gondoltam, de basszus most már azt az egyet se engedi, a képernyőzár jelszó megadása után visszaugrik az elejére hogy nem sikerült hozzáadni az ujjlenyomatot, próbáljam megint
mi lehet a gond? Valami apróság felett elsiklok? Köszi
-
zsoltex70
csendes tag
Tehát ha az egyik szolgáltatonál mutatja a 4G-t, a másiknál nem, akkor valószínűleg a SIM a ludas
a Telenor kérésre kicseréli 4G képesre vajon?
-
zsoltex70
csendes tag
Hello mindenki
lehet amatőr kérdés, de a két SIM kártya foglalat egyenértékű? Tudja mindkettő a 4G-t, vagy ez SIM kártya függő?
-
zsoltex70
csendes tag
-
zsoltex70
csendes tag
MIUI 9.2.5.0 frissítés:
1. Kamera vizjel funkció javítása
2. A fülhallgató kimenet hangerő és hangzás javítása
3. Android biztonsági verzió frissítés
4. Face unlock: gyorsabb felismerés, gyorsabb feloldás
5. Gyorsabb MIUI, gyorsabb sebesség és memoriaoptimalizálás
Az SmartBank QR belépési problémára van ötlete valakinek? -
zsoltex70
csendes tag
Egy kicsit off
van/volt másnak is problémája 4x-en OTP SmartBank-ban a QR kódos azonosítással? 2 hónapja a QR kód beolvasás után nem megy tovább, a jelszót sem kéri, azt írja hogy vegyem fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
az sms azonosítás működik, az appot tudom használni, csak a rengeteg sms díját felszámolják
köszi
-
zsoltex70
csendes tag
Hello srácok! 3 hetes az X4-em
) Szinte az egész fórumot atolvastam!! Megjelent a MIUI 9 lehetősége nekem is ma a telómon! Annyira megosztó a fórumon, most akkor frissitsem vagy inkább ne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged