- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
-
Tosee
őstag
Sziasztok!
A lehúzott értesítési sáv színe mi alapján változik? Lehet ezt fixálni vagy valahogy szabályozni? Esetleg az időjárás apptól függ az aktuális szín?
Android verzió: 7.1.2
Miui verzió: Global 9.1 -
törölt tag
válasz
Yellow73_a #15095 üzenetére
Elképzelhető.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #15093 üzenetére
A legújabbat?
Mesélj milyen?
-
Yellow73_a
tag
válasz
#73029888 #15088 üzenetére
Esetleg lehet az, hogy decemberben módosítottuk a Telenoros szerződésünket. Előtte sem volt mobil internet előfizetés az én számomhoz, de adatmennyiség alapú elszámolással tudtam GPRS internetkapcsolatot létesíteni.
Most már semmilyen formában sincs mobilnetem, már GPRS kapcsolatot sem tudok létesíteni lehet, hogy ezért 3G csak? -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Black_Raven #15093 üzenetére
Hát akkor most már mehet a Rock & Roll!
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #15089 üzenetére
Néha megcsúszok nah. XD
Más:
[link] (LOS14.1 20180110)
Changelog:
"2018/01/10:Auto CDMA/LTE Switch&Cleanup obsoleted function"
-
padzso
tag
Sikerült 15 órán túli sot-t kinyernem 90% töltésből, kb. 3,5 nap alatt merült 10%-ra (max. 50% fényerő, 3G-n, pár perc hívás, net csak wifin, játék nélkül, éjszakára repcsi mód). Mindez gyári beállításokkal.
Nagyon én sem hiszem... :-) -
törölt tag
válasz
Yellow73_a #15086 üzenetére
Próbáld ki a repülögépes üzemmód be és kikapcsolását. Nálam ha otthon vagyok 4G ír ki,de ha a netet letíltjak mert nem fizettem be akkor 3G ír ki nekem.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Yellow73_a #15086 üzenetére
Azt felejtsd el hogy 4g, de csak 3g-t ír..
nem szoftverhiba, vmi más..
-
Yellow73_a
tag
Az utóbbi hetekben azt vettem észre, hogy mindig csak 3G kapcsolatot jelez ki a telefonom, hiába van 4G preferált hálózatra állítva. Emlékeim szerint régebben ment a 4G is.
Különösebben nincs jelentősége, mert alapvetően nem használok mobilnetet, csak furcsa, hogy miért nem 4G a kapcsolat, amikor elvileg elérhető a Telenor 4G hálózat (is).
Az előfizetés céges Telenor.
Mi lehet a bibi? Telefon, vagy szolgáltató?
Arra is gondoltam, hogy esetleg szoftverhiba, tulajdonképpen van 4G, de csak 3G-t ír ki? -
aelod
veterán
válasz
Spain10514 #15081 üzenetére
Én is játszom vele, simán fut.
-
Spain10514
újonc
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne ,hogy csak nekem laggol a Real Racing 3 ezen a telefonon?
-
G@ben
addikt
Találkozott már valaki itthon sima, vékony, fekete szilikon tokkal, aminek a hátulja nem olyan mintás, mint a smirgli, hanem sima? Nagyon sok boltot bejártam, de mindenhol ugyanaz a 2 fajta van: egy vastag, szögletes, ami nekem nem kényelmes, meg a vékony, mintázott hátuljú, ami viszont csúszik. Érdekesség, hogy a vékonyból a többi szín (átlátszó, zöld, rózsaszín) nem mintázott hátuljú, hanem sima, és azok tapadnak is rendesen.
-
szimi57
őstag
Megjött. Nagyon jó. Rendelek egy kéket is.
-
törölt tag
Köszi a válaszokat, valószínűleg megváltás lesz a J3 után, amivel két hétig sikerült együttélnem, aztán szétrepedt a kijelzője a zsebemben.
32 giga tárhely, 3 giga RAM, anyaghasználat, kamera stb., ezek miatt mát megéri a váltás, plusz a felülettel se kell variálni, úgy szép, ahogy van.
-
Dhampir
félisten
(#15055) mpo
(#15060) Teaway
Köszönöm szépen, elmentem a Kedvencekbe.
-
orso0355
őstag
(Hiába jelölöm be, hogy off, az app néha mégis feketíti, bocs. Most olvastam vissza kicsit, és láttam. Odafigyelek rá.)
-
siddis
őstag
Hszi-Pio-Kicsöng (édes-savanyú dinasztia-beli) kínai gondolkodónak tulajdonítják azt a híres mondást, hogy "ha valami nem jó neked, hagyd abba". Úgy hogy nyugodalmas jó éjszakát, kellemes pihenést kívánok a kedves topiktársaknak!
-
siddis
őstag
válasz
Viktor0610 #15067 üzenetére
sajnos nincs normális ROM >> szemét saomi >> addig nem is lesz normális ROM míg ki nem adják a kernelt >> szemét saomi >> nem adja ki a kernelt >> végre kiadnak egy saomi-hoz egy kernelt >> ??????????????
-
-
fradi81
veterán
-
A Gearbestről rendelem ezeket a cuccokat.
Nem hiszem, hogy kamuznának.
Kihagytam a felsorolásból az okosizzót.A háztartási, higiéniai cuccok a Miija néven futnak.
-
-
qge
aktív tag
válasz
Viktor0610 #15046 üzenetére
Szerintem óvatosan ezzel, látszólag most divat lett mindenhez odaírni, hogy xiaomi...elhiszed, hogy egy cég gyárt telefont és törölközőt is? Délelőttös műszak nyomja a telefont, délutános meg esernyőt...
-
törölt tag
Sziasztok, hajlok arra, hogy beruházzak egy ilyen készülékbe. A kérdésem az lenne, hogy milyen hibákkal, hátulütőkkel számoljak, ha out of the box használnám, semmi mókolás, és jellemzően sok lenne a navi (Waze), fotó, böngészés, hívás, mail és Messenger. köszi a válaszokat előre is!
-
siddis
őstag
Lesznek itt ROM-ok nemsokára..
"It is exciting news that the kernel source code for Mi Max 2 is finally and officially released today, 08-Jan-2018!" -
orso0355
őstag
válasz
Háhá 😃
Teló, powerbank, karkötő, ütésre színváltós gumimacska (kedvenc 😃), headset, hátizsák... nekem is lesz még onnan szerintem 😃
Nem szégyen, ha tetszik valami, ami minőségi.Amúgy volt itt valahol porszívóteszt, és nagyon jóra értékelték, nekem is szimpi, főleg, hogy mobilról irányíthatnám 😃 (kis kerek okos, tudjátok).
Gyertek az offba, erről dumálhatnánk jól.😃
-
mpo
veterán
válasz
És #15045 Neerpelt is.
Porszívóval óvatosan, mert jót, azt nem soknak sikerül gyártani, a Samsungnak különösen nem ment.
AAAA, sorrendben: energiaosztály, kemény padló, szőnyeg, porkibocsátás.
Egy AAAA Bosch-t találtam, azt meg nálunk a Bosch nem kívánja forgalmazni.
A végén AACA Bosch lett, porzsák nélküli, 5 év garanciával, mert egy napig 20%-os engedmény volt.Ha műszaki cikket keresel, itt arra szűkíthetsz, amire akarsz, ilyen magyar oldal nincs:
[link] -
Neerpelt
tag
Bocsánat volt már mi pad 3, szóval a 4-et várom
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Xiaomi törölköző?! Nekem csak egy Xiaomi macskám volt régesrégen, de szegény elpusztult....
-
-
Neerpelt
tag
Én nem tudom mennyire ciki rajongani egy kínai márkáért, eddig is igen elégedett voltam ezzel a telefonnal, de most hogy távirányítóként is tudom használni, egészen oda vagyok
Gondolkozom rajta ha legközelebb is valamilyen cuccot veszek, akkor Xiaomi legyen... pl. a tabletjeik meg a porszívók is elég meggyőzőnek tűnnek
Tudtok esetleg erről valamit? Már alig árulják a mi pad 2-t, ezért hogy a 3 mikorra várható?
-
P€P€
csendes tag
válasz
grafnet #14993 üzenetére
Sziasztok, most kapcsolodtam be a topicba. Ez a 9.1-es verzió milyen rom ? Mert anyámnak vettem most global verziójút 3/32 -est azon 8.2 van és most jött egy frissítés meg már kibontáskor is volt egy frissítés azt telepitettem. Kérdés: ezeket bátran lehet telepíteni amúgy ? Mert windowsnal már hozzá szoktam: lesz ami lesz
-
-
andrás47
senior tag
Heló !
Itt létezik ilyen a 4X-nél : fényérzékelő sensor kalibrálás ?
Mostanában nagyon elsötétül, nem úgy követi a fény viszonyokat mint kellene.
Ki-be kapcsolást már csináltam, most már nem is automatán használom, pedig jó volt egy darabig. -
Teaway
veterán
válasz
Silence1975 #15036 üzenetére
Beállítások ► BT ► Párosított eszközök ► itt az eszköz neve mellett jobbra nyíl ► Párosítás törlése
-
orso0355
őstag
válasz
Viktor0610 #15018 üzenetére
Mondjuk az is igaz
elvégre bármikor készen áll arra, hogy bekapcsold
-
Teaway
veterán
válasz
Silence1975 #15012 üzenetére
Párosított eszközt elfelejteted vele, utána újból felismerteted.
-
Dr.NX
addikt
Itt le van írva, hogy miért tévedés amit írsz:
https://www.xda-developers.com/gplv2-and-its-infringement-by-xiaomi/ -
siddis
őstag
..volt ma már arról szó, hogy melyik a jobb kijelző.?
..ugyanaz fóliában.? -
-
Black_Raven
veterán
válasz
bodnar10261 #15013 üzenetére
Ott van az Összefoglalóban a többivel együtt! Egyszer átfuthatnád a kérések helyett.
Ha tetszik a Miui, minek kéne lecserélni bármire(RR). Aki meg unja, na az lecseréli.
-
bodnar10261
aktív tag
-
Silence1975
újonc
Sziasztok!
Auto kihangositóhoz szeretném csatlakoztatni a telót. (bluetooth)
Egy pillanatra felugrik mindig egy ablak,
Hogy hibás pin vagy jelszó, ez eltűnik, és sikertelen lesz a csatlakozás.
Hogyan tudok új jelszót megadni?
Vagy valami más ötlet? -
kidnou
őstag
válasz
lócitrom #15005 üzenetére
Még tavaly olvastam. Meg valami olyat is, hogy aki eddig kiadta, ezután az se akarja. Igazából nem a amiatt tartanak, hogy a az "egyszerű paraszt" jobb romot csinál, hanem az újabban egyre divatosabb beépített trójaiak miatt. Ebben igazuk van, mert ha lopják az adatodat, nem a romot fogod szidni hanem a telefont
-
-
lócitrom
őstag
válasz
kidnou #15004 üzenetére
hát így kimondottan én erről nem tudok, hogy emiatt nem merik. ez eleve rossz marketing lenne. de mondjuk erről mindig az jut eszembe, hogy az OTP hogy kib@szott a néppel, amikor a nyitott/root-olt telefonokról és több egyedi rendszerről letiltotta az alkalmazását, mondván biztonsági kockázatot jelentenek
-
Lordus
senior tag
SMS problémával nem találkozott még senki?
Egy olyan problémám van, hogy mióta megvan a telefon, global és miuihu rommal is azt csinálja, hogy ha elküldök egy üzenetet, akkor a visszajelző hang csak hosszú percek múlva játszódik le.
Ezt igazából kikapcsolt kijelzőnél csinálja, ha sms írás után nem kapcsolom ki a kijelzőt, akkor általában azonnal megkapom a kézbesítési jelentést.
Mi2S-emnél nem volt ilyen.
Másnál esetleg? -
joe47
csendes tag
Üdv. Mindenkinek!
Nemrég kaptam egy Redmi 4X-nek és lenne pár kérdésem.
Kérlek nézzétek el nekem azt, hogy ezt a tengernyi hozzászólást nem olvasom végig.
Az első az, hogy üzenet érkezésekor nem tudom beállítani, hogy ne rezegjen, csak ha lenémítom a telefont.
A másik pedig az, hogy be lehet e állítani úgy a készüléket, hogy üzenet érkezéskor ne jelenjen meg az értesítő sávban, ne lehessen elolvasni az üzenetet egyből a kijelzőről?
Nagyon köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DOOM - The Dark Ages
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged