-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attipapa
aktív tag
Nem a MiFit appot rakták be, hanem az asszitens-ben, - főképernyőtől balra azaz jobbra suhintva- integrálva van a MiFit alkalmazás lépésszám kijelzése. Választható, hogy a MiFit, vagy a telefon szenzor által érzékelt lépésszámot mutassa.
Nem tudom melyik verziót, és hogyan raktad fel, de a LED már több verzióval ezelőtt is színes volt
Frissítés jön OTA-n.(#11286) Lordus
Benne van az, nem hiszem, hogy kivették. Külön kell bekapcsolni azt hiszem az üzenetek beállításában.
EU-n vagyok, nem tudom megnézni, de úgy rémlik. -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
bunnyhu #11287 üzenetére
Az enyém éjjel a töltőn volt. Hajnalban frissítettem, azután újra feltöltöttem 100 %-ra.
Azóta volt kb 40-50 perc zenehallgatás fülessel, 10 perc telefonálás, dual SIM, ez-az megnézése, és most 96 %.Más: Tényleg eltűnt a GPS kapcsoló widget? Nem találom! Csak a redőnyt lehúzva tudom aktiválni...
Valamint a BT kapcsoló widget sem kapcsol be-ki, hanem odavisz a BT-menühöz. -
kangool
tag
Frissítettem Global stabil rom MIUI9-re. Kezdőképernyőn az óra, wifi, stb. ikonok fekete színűek lettek. Kerestem mindenhol, google nem volt a barátom, ezt hol tudom fehérre állítani?
-
bunnyhu
senior tag
Hmm, miui 9.1 alatt 12 óra után még mindig 100% az akksi. Namost vagy baromi takarékos lett vagy nem tökéletes az akksi kijelzés
-
-
El Rey
tag
Nekem még a Global beta rom van fent. Ma este frissítem a Stabilra.
Akinek már fent van a Stabil az nézzen már meg valamit legyen szíves.
Galériában böljön rá egy tetszőleges képre majd jobb alul ... Egyebekre.
A felbukkanó 5 soros "menüben" látszik valami? Mert a betában tök üres. Ugyan reagál ha rábökök csak nincsenek feliratozva a menük. Remélem, hogy javították.Köszi.
-
starr
őstag
Tegnap felraktam a MiuiHU-t, eddig szuper.
Osztott képernyőn tényleg fut mindkét app
Az arcfelismeréses feloldás kiválóan működik.
Automatikus feladatok benne vannak.
Camera2 API működik.
Sok extra feature, ami alapból megavn, de le van tiltva, pl.: gyorsfényképezés.
Ezek a gyári Globál Miui9-el nem működnek.
Ami romolásra adja a fejét, érdemes kipróbálni.Előtte Resurrection Remix volt, de nem tetszett. Számomra undorítóan néz ki, pont emiatt tartottam az androidtól 4 év windows phone után
Viszont azt vettem észre, hogy ott a fehér tényleg fehér volt (EBBG kijelző). Szerintem nem az EBBG minőségével van baj, hanem lusták beállítani a megfelelő színhőmérsékletet. Megtaláltam már a BOE és az EBBG kalibrációs fájlt, de nem mertem még hozzányúlni -
aelod
veterán
Frissítés utáni tapasztalatok.
Eddig minden faja, pörgősebb lett a rendszer. Osztott képernyő szuper (végre). Amit észrevettem, hogy jobban merül, mivel az android rendszer akku használata feljebb kúszott a korábbi verzióhoz képest. Ez mitől van? Vagy eleve ilyen a fogyasztás N-on? 28,2%-on van a fogyasztása a droidnak. Korábban ez ilyen 11 körül volt nálam... -
Nimda
addikt
válasz
Attipapa #10077 üzenetére
Nos, sikeresen felment a legfrissebb eu rom.A ledek sajnos maradtak fehérek, minden más eddig szuper.Az elején volt egy kis fc, állandóan leállt a gplay, de a google szolgáltatások frissítése után helyreállt.A mifit-et hogy értetted, hogy berakták?Nekem ugyanúgy telepíteni kellett playról.Ez a rom frissül majd OTA-n?
-
Neerpelt
tag
Az a jó hírem van a stabil global romosoknak, hogy a fogyasztás ugyanolyan jó maradt.
Viszont találtam egy ártatlan bugot az osztott képernyős módban, amikor az egyik alkalmazást bezárom, a helyén csak sötétség marad. De a nyitva maradt ablak szépen reagál a sötét részeken is.
jelentettem a hibát kínaiéknak.
Viszont jól látom, hogy az app vaultból és a szegény ember fotóboltjából nem valósult meg semmi?
-
Ájvé
veterán
válasz
TomPack #11270 üzenetére
Mit frissítettél? Ha nincs probléma akkor nem kell csinálni semmit. Nekem mindegy hogy használod, döntsd el magad.
"Egyébként a beállítások menüből gyári beállítások visszaállítása az egyenlő egy resettel?"
Igen.
"Vagy van erre valami billenytűkombinációs megoldás?"
Nem tudok róla, menüből vagy recoveryből lehet csinálni. -
Barcode_Rec
tag
Sziasztok!
Mit kell beállítani egy UPC TC7200.U routeren vagy a telefonon, hogy működjön normálisan a net? Egyszerűen nem jövök rá. Letöltés rendben van, viszont feltöltési sebesség 0. Ugyanez volt a helyzet a 8.5.4-esen és most a 9.1.1-es rendszeren is. Gyári beállításokat már visszaállítottam, újra telepítettem, sajnos nincs változás.
-
TomPack
őstag
Lefrissítettem. Érdemes egyáltalán resetelni a telót, ha újkora óta csak 3 alkalmazás volt rá telepítve, szinkronizáció ki volt kapcsolva, és ezután is így szeretném tovább használni?
Egyébként a beállítások menüből gyári beállítások visszaállítása az egyenlő egy resettel? Vagy van erre valami billenytűkombinációs megoldás? -
bododani
senior tag
Sziasztok. Annyi mindent olvasgattam hogy nem tudom eldönteni. Telóm mutatja a miui 9.1.1.0-t, frissíthetem OTA? Mik a tapasztalataitok, nem lassul a teló?
-
lócitrom
őstag
MIUI 9 stable óta a biztonsági mentés egy kalap sz@r, legalábbis nálam. gondoltam mentek mindent vele. erre kb. 80%-ával nem csinál semmit. nem ír hibát, csak jelzi a legelején, hogy egyes alkalmazásokat nem biztos, hogy tud menteni. na de kb. majdnem mindet kihagyja? listán meg pipával jelzi, hogy rendben van, holott kiírja azt is, hogy 0 megabájtot mentett belőlük. mi a bánat ez? valakinek van ötlete és megoldása?
-
ivatti10
aktív tag
A gyári recoveryben (global 9.1 verzió)a Wipe Data-ra nyomva dob fel még választási lehetőséget(cache, data, stb.), vagy egyből kezdi törölni a Data-t? Köszi!
-
pasztoha
tag
Letöltöttem, települt a legújabb verzió, nem mókolt, gyári. Eddig a miui 8 alatt, ha e-mailt kaptam, kiírta, hogy honnan jött. Most már nem, így meg kell néznem, ha akarom, ha nem. Van megoldás arra, hogy a feladót is kiírja?
-
aelod
veterán
Felraktam a miui9et, magiskel rootoltam is. Otp smartbank működik magisk alatt? Ha igen mit kell beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest