-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
válasz
bododani #28451 üzenetére
Vagy esetleg megpróbálhatnál egy custom ROM-ot. Lineage OS 16 problémamentesen, gyorsan működik rajta eddigi tapasztalatok alapján, és Android 9 alapú... (persze a leharcoltságon az nem segít)
Szolgáltatós telefont nem feltétlenül vennék... Eleve zárt, más szolgáltató kártyájával nem működik, és még a frissítéseket is jóvá kell hagynia a szolgáltatónak, mielőtt megkaphatja a készülék, ami ugye további késéseket okoz... -
lócitrom
őstag
válasz
bododani #26218 üzenetére
ember, önmagában az, hogy egy mobil eszközt erre használsz nemigen erre kitalált processzorral hihetetlen módon eszi. az egész eszköz nem erre való. sőt, 2 nap az még bőven jó volt ennek ellenére is. ennél átlagban a többség a dupláját kihozta, torrent nélkül még a telefon zsenge állapotában. úgyhogy nem a telefonnal van baj. egyébként ennyi idő alatt ez relatíve normális. az akkumulátorok már elavultak a mai igényekhez képest, ettől eltekintve ez elfogadható.
más
többen használtátok/teszteltétek a telefont egyedi rendszerekkel. már nem tudom mik voltak elfogadhatóak. AEX meg dotOS rémlik. jelenleg melyik Oreo vagy Pie alapú rendszer az, amin minden működik és jól bánik a telefon erőforrásaival? -
role_of_72
tag
válasz
bododani #26000 üzenetére
Nem tudom milyen rendszer van a telódon (nekem az alap Global Stable MIUI 10 van fenn), de már a 8.5.x óta azt vettem észre, hogy ha kevés a telefonon a szabad hely, akkor valamiért gyorsabban merül...
Amint viszont csinálok rajta ~9GB szabad helyet, onnantól lassabban merül. Érdekes módon 3GB nem elég neki ehhez, sem 5, 9-nél már jobb - legalábbis nekem érzésre ilyen. (2 SIM van benne, így SD kártyás okosságokkal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni.)
Másnak esetleg van ilyen/hasonló/ellenkező tapasztalata?
-
qge
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest