- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
matelijah #16224 üzenetére
Bár, nem írtad meg, hogy mire kell, de hacsak nem az eredeti T-Mobile-os ROM-odról törölted le véletlenül, akkor nem sok hasznát fogod venni.
A nem T-Mobile kinézetű ROM-okon ugyanis sehogy sem működnek rendesen a T-Mobile-os oldalak, mint pl. a Web'n'Walk, és ezzel együtt a MobileTV. MobileTV-hez már 2x leírtam, hogy mit kell tenni, ha az kell, akkor keress.
Jah, most látom, hogy Flb-t használsz, tehát tuti semmi szükséged a Web'nWalk.apk-ra. -
llaszlo
veterán
válasz
matelijah #12014 üzenetére
És akkor fehér lesz az óra? Mert én állítgattam és volt vele gondom. Ha meg tudom csinálni akkor majd összedobok egy másik framework-ös verziót is. De nálam vagy az volt a gond, hogy fekete volt az óra vagy elcsúsztak a gombok.
n00n: Csinálsz egy tesztet? Mert akkor csinálok egy olyan ROM-ot amiben eleve az a Framework van. De az enyémet nem akarom lecserélni egyelőre, mert nagyon jól működik.
-
szente
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R5
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest