- Poco X6 Pro - ötös alá
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
matelijah #16224 üzenetére
Bár, nem írtad meg, hogy mire kell, de hacsak nem az eredeti T-Mobile-os ROM-odról törölted le véletlenül, akkor nem sok hasznát fogod venni.
A nem T-Mobile kinézetű ROM-okon ugyanis sehogy sem működnek rendesen a T-Mobile-os oldalak, mint pl. a Web'n'Walk, és ezzel együtt a MobileTV. MobileTV-hez már 2x leírtam, hogy mit kell tenni, ha az kell, akkor keress.
Jah, most látom, hogy Flb-t használsz, tehát tuti semmi szükséged a Web'nWalk.apk-ra. -
llaszlo
veterán
válasz
matelijah #12014 üzenetére
És akkor fehér lesz az óra? Mert én állítgattam és volt vele gondom. Ha meg tudom csinálni akkor majd összedobok egy másik framework-ös verziót is. De nálam vagy az volt a gond, hogy fekete volt az óra vagy elcsúsztak a gombok.
n00n: Csinálsz egy tesztet? Mert akkor csinálok egy olyan ROM-ot amiben eleve az a Framework van. De az enyémet nem akarom lecserélni egyelőre, mert nagyon jól működik.
-
szente
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Hálózati / IP kamera
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Xbox Series X|S
- Home server / házi szerver építése
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest