Új hozzászólás Aktív témák
-
bounty123
őstag
Hello
Fura, leginkább kábel vagy kártya hibára gyanakodnék. Esetleg próbáld ki egy kártyaolvasóban, hogy azzal mennyire stabil a kártyára másolás.
Ext partíció foglaltsága: azt a 'favágó' linuxos módszert tudom rá, hogy egy terminál app-ban (pl. better terminal emulator) kiadod a df parancsot, ez kiírja az összes partíció adatait, ezek között ott lesz az ext is.
Igen, minden kikapcsolás után javítás nélkül csak olvashatóként csatolódik be az ext2 partíció, ezért nem megy az install. Ha neked sose romlik el, akkor lehet nem megy az apps2sd, ha csak néha nem romlik el, akkor passz
-
CoolBoy323
nagyúr
szentem ez van nekem is...
én 200 ft-tal drágábban vettem, pedig elvileg így is féláron volt XD
havertól vettem, és ez kingstone ELVILEG, és szerintem vmikből kiszerelhetik...
és nálam sem lehet másolni nagy fileokat rá, csak 100.jára... nem túl rég írtam is erről a problémámról...
-
llaszlo
veterán
Csak egy válasz. Gagyi, kuka. Más is megszívta én is. Plusz csináltam egy felmérést korábban ezért tudom. Vegyél egy Sandisk-et/Kingston-t vagy valami más normális márkát drágább, de legalább nem fosik be, plusz ha üzletben veszed még gari is jár hozzá. Ha neten veszed akkor csak csomagoltat vegyél.
Az ilyen neve nincs és főleg csomagolatlan (rányomnak valami márkanevet) kártyák nagy része gagyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest