Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Winchester95
őstag
-
hitchins
őstag
válasz
#03372544 #24224 üzenetére
Igen ez szubjektív, hogy kinek mi tetszik ill., mi áll kézre. Lehet nekem túl szögletes a kezem
Hát inkább az SP/M2 vs Z/ZR kamera különbség érdekelne. Merthogy azon agyalok leginkább megéri-e nekem a +25et kiadni Z-re.
Eddig itt tartok, bár ez lehet már nem Z topicba való.
M2 - gyengébb kamera, gyenge kijelző felbontás, + élénk színek, jó akkuidő, friss kontstukció, jó ár KitKat (official)
SP -régebbi konstrukció, fakóbb kijelző, formára ez tetszik legkevésbé + hd kijelző, kamera??, ár
Z - ár, akkuidő +full hd, IP57, Kit Kat
Proc különbségek nem nagyon érdekelnek, számomra abban a m2 is elegendőt nyújt. Kamera viszont lehet döntő.
Lumia 800-am van... még, jó lenne ha annál azért jobb képeket/videókat készítene a leendő telefonom.
-
-
válasz
#03372544 #24213 üzenetére
Költői túlzással merészeltem élni... - nem ment át.
ZL nem volt a listában, így értelemszerűen nem került szóba. Ennyi erővel Z1-et is lehetett volna javasolni...
A felelősségteljes használat pedig röviden. Nem ismeretlen forrásból telepítgetünk, és csak azt telepítünk, amit használunk is. Ha valamelyik app kinyírja a telót (sokszor befagy, elszáll) azt könyörtelenül kukázni...
Sokan - túl sokan - ezt nem érzik magukénak, így aztán az n+1-ik beszélegtő, sms-ező, chat app is fut, holott egyszer ha használta.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
#03372544 #24201 üzenetére
Bocs, elismerem, kicsit durva volt.
"ismerős így ismerős ugy" hol érdekel ez bárkit is? A friss szoftvert kéne feltenni ra, nem mondjuk a februári szart. Az csinálta ezt. A július végi soha nem csinált ilyent (csak ha hardveres oka volt). És mi az előrelépés a z 4. 4. 4-e és az sp 4. 3-a kozott? Szerintem semmi. ART le tiltva /sdre nem lehet irni, flash csak mokolva. Jobb? Nem hiszem. A cfw már más téma.
Mert az sp lehet h kap cm12-t IS zárt bootloaderre. Ami Semmi másról nem mondható el.Persze hogy a z jobb, nem is ezen vitázok, csak ne írjunk hulyesegeket, pletyka alapján.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
#03372544 #24198 üzenetére
[MODERÁLVA] Ne hogy már a pletykák alapján ítélj el valamit!És amúgy a znek is vége. Az a kalap fos szoftver az spn februárban jelent meg. Azóta volt három javítás. Kicsit le vagy maradva.
Nekem van mindkettő készülék. Egyikkel sincs bajom. Már amennyire sikerült a zt használni.
[ Módosította: #65675776 ]
-
AttiMiller
csendes tag
-
szityu161
tag
válasz
#03372544 #23921 üzenetére
Mondom, nullára van gyalulva a telefon memóriája, sőt sd kártya sincs benne amiből bármi adatot kiolvashatna. Csináltam olyat is hogy cwm-el wipe meg factori reset majd úgy húztam rá flashtoolal a 4.4.4-et. Megjegyzem, nem ráfrissítéseket csinálok. Sem pc companionnal, sem ota-val.
-
Daw93
senior tag
válasz
#03372544 #23821 üzenetére
Nekem is tökéletesen működik a 4.4.2 és a 4.4.4 is. Kicsit laggos az értesítési sáv, de kb max heti 10x ha belaggol.. az akksi jobban bírja, igaz lassabban is tölt. A kezelőfelület szerintem szebb az átlátszó gomb és értesítési sáv miatt. A 4.4.4 ben pedig eltűnt mindenféle lag ami a 4.4.2-ben volt..
Én most 4.4.2-n vagyok és eddig tökéletes, sose jött elő a folyamatos lagg, app crash, se a nagyon gyors merülés, pedig azóta fent van mióta kijött, sőt nem is frissen raktam, hanem sony pc companionnal ráfrissítettem.. (1 hétig francia 4.4.4 volt fent, az is tökéletes volt nálam, végül az egyszerűbb rootolás miatt visszament a 4.4.2 kitkat)
-
Deck
titán
válasz
#03372544 #23817 üzenetére
Most mit csináljak vele ha szar?? Felraktam fenn volt 1-2 napig. Akad a status bar, laggolnak a programok, merül. A 4.3 al meg semmi gond. Akkor hazudjak? Neten rákerestem de nem csak nekem szar a 4.4. Lehet utána keresni..
Naponta újraindítani? Ez is vicc. 4.3at nem kell.
A 4.4 visszalépés a 4.3hoz képest!
-
szityu161
tag
válasz
#03372544 #23696 üzenetére
Chrome-ra fogták rá, amit kizártnak tartok. Nemrég újrarakott romból még azelőtt likvidáltama Chrome-ot mielőtt netre csatlakozott volna a telefon akármilyen google accountal vagy bármivel, aztán az első bejövő hívás már problémás volt. Na meg egy böngészőnek mi köze lenne akármi híváshoz meg kihangosításhoz...
-
szityu161
tag
válasz
#03372544 #23692 üzenetére
Most már az lesz. Egy vagy két hét tesztelés. 4.3-at sokan ajnározták hogy ilyen jó meg olyan jó, érdekes módon csak ennél jelentkezett ez a hiba, meg a kicsöng aztán semmi hang probléma. Szerintem az se mindegy hogy a telót hol gyártották. Két teljesen egyforma készülék nincs valamelyiken az egyik rom tökéletes, valamelyiken nagyon nem, akármit csinálsz. Gyártottam már elektronikai alkatrészt amit az üzemben kellett flashelni, ott is volt olyan eszköz amin az adott dolog az istennek sem működött rendesen az adott szoftverrel, de a többi igen. Lehet a telefonoknál is így van. Nálam a 4.3 hibádzik hol így hol úgy.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
#03372544 #23641 üzenetére
Megvenném de nincs belőle pro verzió azért is csodáltam.
Ami jó app megveszem nem szórakozok pár száz vagy 1-2 ezer forinton se gta-k mind megvettem azok bejöttek.
erről van amúgy szó, állítva okés a reklám helye felül de eldöntve borzalmasKöszönöm a reklámot szépen kiszedte, kár hogy a képnem lett nagyobb mármint nem húzta ki.
De más alkalmazásban tudom hogy a reklám be van pozicionálva alulról. -
CortezX
aktív tag
-
törölt tag
válasz
#03372544 #23412 üzenetére
Szerintem semmi esély sincs arra, hogy a Z kapjon L-t. Z2 és Z2 Tablet nem kapott 4.4.4-et, míg a régebbi modellek (Z, Tablet Z, stb) már igen. Csak arra tudok gondolni, hogy az új modelleknél kimarad a 4.4.4, és 4.4.2 után már egyből L-re fognak frissülni. Ahova megérkezett a 4.4.4, ott felejtős az L..
-
törölt tag
válasz
#03372544 #23371 üzenetére
én raktam csak át az alaplapot egyikből a másikba, ami nekem van az gyári rev3-as érintős , amit vettem olcsón az valami ismeretlen verziós utángyártott, azt mondta a srác hogy frissítette a telót és utána már nem működött, most tolom fel a wp8.1-et a telóra PST4S-el
az NSU4R az nem tudja frissíteni, beállítja a telót flash módba és kilép hibával
hogy nem frissíthető
a PST4S meg simán tolja rá
PST4S=Product Support Tools for Store
NSU4R=Nokia Software Updater For Retail -
szityu161
tag
válasz
#03372544 #23353 üzenetére
Nálam volt gps hiba, ideiglenes képernyő halál a 4.4.2-nél mikor bármit nyomsz fizikai gomboknál csak az üres fekete képernyőt látod és csak sokadik nyomogatásra jelenik meg a kép. Valamint alapból kihangosítva fogadta a hívást sok esetben. Híváskezdeményezéskos sokszor semmi hang csak akkor ha kihangosítottam a telefont. Ja és gyorsan merülő aksi, sokszor gyenge wifi. Azért várok 1-2 hetet mert ha ezekre már nincs panasz akkor kipróbálom:-)
-
rozsomak
tag
válasz
#03372544 #23303 üzenetére
Nekem ezek egyáltalán nem működtek (T-s 4.4.2 fw), semmi hatása nem volt bármit is csináltam.
Kb 8-9óra alatt csontra merült a telefon.
Az itt többek által említett root, recovery, existenz 7.0 ultra (gyári 4.3as felturbózva) flashelés bejött. Nagyon gyors és nagyon jó az üzemedije.
LTE hálózat,mobilnet, FB, whatsapp, skype, 2 email fiók, nyomogatás/telefonálgatás és nap végére még midnig ~60% az akksi.
Tegnap pl. reggel 7től este 8ig 68%-ra merült csak.Lumia téma: én 920ról váltottam. Amiket tapasztaltam eddig az az, hogy a 920nak jobb a kamerája (azt kell mondjam sokkal jobb..) és a 920nak sokkal jobb a telefonálás közbeni hang minősége (hd voice mindkettőn).
A Z kijelzőjének a betekintési szögei nem annyira jók, de nagyobb méret és nagyobb felbontás is. Hiába nagyobb a telefon mint a 920as, vékonyabb, a sarkai nem olyan élesek, zsebben hordva egyértelműen kényelmesebb.
A sok zárófedél a csatlakozókon macerás a mindennapokban, a vízállóságért cserébe vállalható (ha tényleg vízálló..
Ahhoz képest hogy a Z is elég régi hw, bőven megfelel ma is a mindennapokban.
Én szerettem a winphonet (xperia P-ről váltottam 920ra), de nagyon sok olyan dolog van, ami az androidban sokkal jobb. Ha valaki csak egy megbízható telefont szeretne ami gyors, mindig működik, nem akarja újraindítgatni és csak telefonál, smsezik, fotóz, instant messageingel (itt mondjuk az értesítések elég kiszámíthatatlanok voltak), webezik, arra teljesen jó a WP.az Xperia P nem volt egy sikerstory, elég béna vas volt benne, akadós fw-rel, de a Z megint meghozta a bizalmat az android felé (4.3as existenz rommal ugye..
)
-
dSERiES
senior tag
válasz
#03372544 #23291 üzenetére
Én speciel nem tudok használható alternatívaként kezelni egy WP-s telefont. Oké, hogy gyorsabb(nak tűnik), de ha az lenne a lényeg akkor vennék egy Nokia 3210-est
Ha nem elég a teljesítmény, akkor egy jobb Androidosat veszek, ennyi
1ébként ha 1 kicsit utána néz az ember, a régi kis Z is tökéletesen elég és használható a mindennapokban, bosszúság-mentesen.Root, de-bloat, Greenify, up-time ne legyen sok.. ennyi.. vagy 50 alkalmazásom van telepítve és meg se röccen, akksi: 2 nap.
-
lmisi
senior tag
válasz
#03372544 #23287 üzenetére
Az ms és az ios is az animációk gyors és zökkenőmentes prezentációjával "veri át" az embert. Gyakran előfordulhat hogy időben még hosszabban is tarthat a mutatvány mint a droidon pedig érzésre minden gyorsabban történik. Pont ezért fejezte be anno az ms a gyorsasági kampányát az android ellen, mert csúnyán belebukott. Mindkét rendszer (ios és msphonwin anyámtyúkja...) elsődleges prioritást ad képernyőkezelésnek.
Múltkor egyébként egy ipad2 szivatott ezzel, minden pörgott forgott rajta menuszinten, de egy sima levelezést nem lehetett beállítani rajta, aztán egy reboot segített rajta.
Az ms csiszi csuszi ablakozó csempés rendszere egy utálék. Persze az emberek 5 - 10 % bejön a többi menekül. De legalább semmit nem lehet vele kezdeni, pl kicserélni, de még egy tárcsázót sem.1 hónapja a gazd. igazgatónknak vágta hanyat magát a levelezés.
Egyszerűen nem volt hajlandó leveleket fogadni, aztán autentikációs hibával elszállt.
Gondoltam újra megadom a jelszót nekije.
No nem ez förtelem közölte velem amíg az imap szinkronizáció tart, addig semmilyen imap beállítást nem változtathatsz. Mondom de hát az előbb közölted billy boy hogy nem tudsz belépni a fiókba.
Na jó akkor reboot, utána beenged levelezés beállításokba. Beírom jelszót újra, szinkronizálás, megint autentikáció hiba. Természetesen megint nem lehet változtatni, csak reboot után.
A megoldás végül az volt hogy mail fiók letöröl 0-ról felvesz.Baccús ezt csinálja desktopon és még server verziókban is évtizedek óta az ms. Kinéz egy-két tulajdonságot/dolgot magának rágyúr és még jobban megmarketingeli, a maradék meg megy a levesbe, futottak még kategóriába.
Na jó kifüstölögtem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- Ubiquiti hálózati eszközök
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest