Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlolczka
őstag
válasz
boogie84 #13273 üzenetére
[link]Valamivel természetesebbek a szinek,kevesebb elmosódás tapasztalható.A kameránál még vagy 6-7 uj funkció telepitését kinálja.Ami a Z1-nél van azt mind,plusz a többi.Csak azt nem értem mért nem lehetett egybe gyúrni.Összessége jobb lett az egész gyors lagmentes.Az üzemidőre leszek kiváncsi.Pedig én is a tiszta telepités hive vagyok,de ez most elmaradt.
-
Dikri
aktív tag
válasz
boogie84 #12734 üzenetére
Nem a sony programját használom, hanem a romba égettem egy programot, nem látszik az alkalmazások között sem. Viszont minden ilyen programot lehet tiltani, ennek ellenére is annak aki ért hozzá.
Viszont ezzel a programmal lehet SMS-utján is kommunikálni, és a programhoz volt rendelve a SIM kártyám, amint kicserélték és felléptek háloztara egyből küldte a SIM kártya adatait SMS-ben. -
soldier2
őstag
válasz
boogie84 #12734 üzenetére
Cellainformáció, Wifi IP címe alapján, GPS. Mindegy neki, csak legyen bekapcsolva, és csatlakozzon hálózatra a telefon. Ha már vissza nem kaphatom én tuti elszórakoznék azzal, hogy pl hetente (legyen ideje a csókának belakni) csinálnék egy full wipeot. Idegbaj fogja kornyékezni egy idő után.
Azt mondjuk nem tudom, hogy hogyan tudod megmondani milyen hálózatra csatlakozott. -
skul0
aktív tag
válasz
boogie84 #12035 üzenetére
Kibontottam, bekapcsoltam és egyből jött az értesítés, hogy frissítés érhető el, és lefrissítettem OTA-an.
Lehet megpróbálok egy gyalulást, mert egy játékot akartam feltenni, a Vice City-t, de nagyon laggolt, amire nem számítottam, így egyenlőre felesleges pénzkidobás volt. Azt gondoltam ennek a vasnak ez nem gond...
-
hito
nagyúr
válasz
boogie84 #11903 üzenetére
Már vettem, de nem erre vettem, hanem csak úgy. Nem tudtam otthagyni ennyi pénzért (38eFt). Így most lecserélem az S4 zoom-omat, mert ebben is van 10x-es optikai zoom. Mondjuk nem összehasonlítható a két eszköz, QX10 fapados (szinte csak EV-t lehet állítani, még ISO-t sem, minden automata), S4 zoom-on meg a záridőtől elkezdve a blende-n át, minden állítható amit csak el lehet képzelni. Ebből a szempontból egy felsőkategóriás kompaktnak is odaver, a képminőség már más tészta. Ott elvérzik még a QX10-zel szemben is, nemhogy egy kompakttal szemben. 808-am is van, valószínű az is megy az apróba, a rendszer már nagyon kaki droidhoz képest és veszteségmentes zoom ide vagy oda, az mégsem optikai és nem is olyan minőségű.
Tehát lenne a Z a QX10-zel. Kompakt meg azért sem alternatíva, mert ennyi pénzért nem kapok 10x-es optikai zoom-ot, fullHD-val, ilyen kis méretben. A papírvékony kompaktokban általában nincs 10x-es zoom, HD-t tudnak és kb. ennyibe kerülnek. Úgyhogy jó ez
-
Krati1982
csendes tag
válasz
boogie84 #11818 üzenetére
Sziasztok!
Bocs ha a kérdésem alap, de szerdán megjön a Sony Z-m és szeretnék bele rendelni memória kártyát.
A net elvileg azt írja, hogy micro sd megy bele max. 32gb.Micro SDHC kártya is ugyanúgy belemegy?
Ugye ez a gyorsabb fajta, de ezt konkréten nem írja a teló leírásában, hogy sdhc hanem csak sd. -
darvinya
titán
válasz
boogie84 #11203 üzenetére
Volt itt teszt is róla.
Egy két dolgot hiányolok ami az Ericsson mobiljában van.
Persze az nem kapható, csak rendelhető min.30db.Na az tipikus nagy beruházáshoz való strapa telo, na meg távolság/légnyomás/hőmérséklet mérő, gyorsulás/giroszkóp/iránytű, GPS, 500m walkitalki+zárt GSM, GSM edge, 8mp kamera+LED villanó(bár lehet xeon)+gyorsgomb, zseblámpa+gyorsgomb, vízálló, ütés és por álló, WiFi, stb amit bele kérnek.
-
SonyNex7
senior tag
-
-
gti16v
őstag
válasz
boogie84 #10362 üzenetére
arra tudok,gondolni,hogy a készülék melegedése,egyenértékű ezzel a hajszáritásaal
-
válasz
boogie84 #10317 üzenetére
Mindkét modellem vízálló.
Mindig tudatában vagyok, ha bénán zárom a fedeleket, beázhat a hibámból.
...éppezért hetente ellenőrzöm is a tömítőgyűrűket...(#10318) Cris99:
...azért ahhoz, hogy pára színezze el, ott elég magas páratartalom kell.
Sok egyéb, nem vízálló modellen is csak egy nem vízzáró hátlap választja el az indikátort a külvilágtól.
Ha pedig olyannyira szélsőséges helyeken használják a mobilt, tényleg körültekintően kell a vízzáró rétegeket használni. -
SkyS1gn
félisten
válasz
boogie84 #10317 üzenetére
Mondjuk ezt tényleg buziságnak tartom hogyha elszineződik valami, nincs gari, nem elég hogy ha akárhol máshol ázik is be el fog színeződni egyértelműen, de ottvan még a pára... hideg/meleg, kíváncsi vagyok télen hány embernek fog elszíneződni ha ki-be mászkál a telefonnal.
-
válasz
boogie84 #10315 üzenetére
...és ezt miért ilyen gúnyosan kell feltenni?!
Mintha eddig soha, sehol nem láttunk volna még hibás darabot.
Vagy sérült O gyűrűt...
Vagy a tömítés közé került piszkot, ami miatt nem volt vízzáró az a tömítés...Sok olyan lehetőség van, ami még a gyártási hibát kiáltás előtt számbavehető.
Grat!
-
Bigkok
csendes tag
válasz
boogie84 #9778 üzenetére
igen...
bár én is félek egy kicsit,már egy hónapja csak nyűglődöm mi legyen és már bosszantót a sok folt a fényképeken.. és most a frissítés oda melegszik is nagyon. ráírattam még a javítási lapra a töltő csatlakozó fedelét is mert nagyon könnyen jár már..kíváncsian várom majd a fejleményeket..
-
csokszi
tag
-
-
darvinya
titán
válasz
boogie84 #9189 üzenetére
QuickTime, iTunes, stb.
Más!
Aki most Bp. 11. Budafoki felé megy az emiatt nem tud haladni. [Csak linkelem, de kép.]
-
-
válasz
boogie84 #9092 üzenetére
Az úgy már más tészta.
Viszont jelenleg a Go!Net XL 2 hónapig 1 ezres szintén, ugyancsak 1 GB, ha letelik a 2 hónap akkor visszaváltasz a másikra. Ha vársz még egy hónapot, és csak akkor váltasz vissza az L-re, akkor az csak 490 lesz szintén 2 hónapig. Bővebb infó.
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz
boogie84 #8809 üzenetére
Mert azzal kezdtem hogy technikusi évem kezdem szeptemberben, csak hétvégente járok haza. Eddíg is a telefonjaim váltották ki a gépet, ezt akarom most mégkomolyabbra venni
Amúgy volt ez a Genius nemrég iponon ahol egér is van, egész jó áron.
-
Deck
titán
válasz
boogie84 #8095 üzenetére
Persze, hogy megmarad. Max susal újrarakod. Nekem mikor gariztatni kellett leszarták h rootolt régebben meg 1kattintással eltávolítható.
Rootal van, rendszer backup, témázgatás, deodexelés, cwm, sok programnak kell, reklám blokkolás mivel a reklámok nagyon szívják az akksit, mert kipucolni a romot a sok hülye felesleges apptól stb..
-
válasz
boogie84 #7939 üzenetére
...azért valljuk be, ilyen esetben óriási szélsőségeknek kell lennie.
Az az indikátor egy átlagos páratartalom mellett nem színeződik el csak úgy.De érdemes kipróbálnod. Ha van otthon régi mobilod, szedd szét, és kísérletezz.
Ami pedig magát az indikátor szerepét illeti.
Ti komolyan magát az indikátort - és vele együtt "csak" a garit féltitek?!
Pedig pont az indikátor a visszajelző eszköz, hogy a készüléked, az értéked az, ami sérülhet a túlzott nedvesség bekerülése miatt...Ez a sérülés pedig fizikai, így az, legyen az mechanikai, vagy nedvesség - nem garanciális hiba.
Egyébként én pont a mellettem lévő pálmaházban (Fűvészkert Budapest) teszteltem egy indikátort.
Az ottani pára sem színezte el, pedig hosszú percekig a telóm burkolatán volt egy másik akkuról levett indikátor."Éééés (többek állították h egy ilyen zsebes izzadás párásodás is betesz a lapkának) elszíneződik a lapka.
Na ilyenkor mi van? Ugrott a gari, mert bealudtam, fáradt voltam, és elfelejtettem visszacsukni az ajtócskát?"Egyértelműen igen!
A felhasználó hibázott, mert elfelejtette az ajtót betenni, és így tette ki a terméket nedvességnek.
Ez felhasználói hiba, nem garanciális.De ez a szitu egy alapesetben nem vízálló mobil esetében is, csak ott nincs mit elfelejteni becsukni, és ígyis-úgyis ugrik a gari.
Mindegy hogyan csűrjük csavarjuk, a vízálló modellek is csak akkor vízállóak, ha az összes vízzáró felületet bezárjuk.
Minden egyéb esetben ha beázik az eszköz az alapesetben felhasználói hiba. -
válasz
boogie84 #7914 üzenetére
Na akkor szerintem itt tegyük tisztába a dolgot!
A gyártók - és nem csak a Sony - a különböző védelmeket feltételhez kötik.
A tengeralattjáró is beázik, ha nyitott ajtóval merülnek alá.
A Sony is mindig figyelmeztet - SŐT, maga a szoftver is egyes modellek esetén felhívják a figyelmet, hogy csukd be az ajtót a vízállóság miatt!
A használati utasításban is benne van, a vízállóság feltétele a zárt fedelek.
A Sonim is beázik, ha a csatlakozót takaró gumit nem teszed a helyére.
Nagy poén, épp a Cordon (Sony és Samsung szerviz is egyben) adott vissza egyik ügyfelemnek egy Xcover strapa Samsungot, mert az beázott... (a téma az én vízálló mobiljaim kapcsán került elő)
Esély persze van, ha ilyen esetben is biztosan tudjuk, hogy becsuktuk az ajtócskákat - mert be kell !!
- hogy gyári hibát vélelmezünk, és gyanítunk.
Ilyenkor persze nem egyszerű a bizonyítás, mert sajnos egyértelműen kell bizonyíttatni (hogy kié a bizonyítás ténye az tényállástól függ) hogy teszem azt a tömítő "o" gyűrű gyári hibás volt, és mellette szivárgott be a víz...Egy szónak is száz a vége, a vízálló mobil ha beázik, az egyértelműen látszik, és nagyon nehéz bebizonyítani, hogy nem felhasználói hiba miatt (nem zárta be, nem tette a helyére a vízzáró réteget) történt!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- Ubiquiti hálózati eszközök
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest