-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
Akkor foglaljuk össze: idejön egy (ex-)drogos, műnőkre (is) bukó figura, aki egy telefon kijelzőjét egy monitoréval hasonlítja össze, színhűség szempontjából az AMOLED-et tekinti etalonnak, bukik pártízezret, mert kipróbálás nélkül vett meg egy telefont, majd modorosblogra illő önteltséggel leidiótáz mindenkit azért, mert más a véleményük - természetesen mindezt azután, hogy kikérte magának a véleménynyilvánítás jogát.
Kár, hogy itt nincs ignore funkció a fórummotorba építve.
[ Szerkesztve ]
-
NY_A
őstag
Vicces vagy! Én bírom az ilyen figurákat. Amikor a haverom megkapta a biciklijét nekem nagyon tetszett, de mivel nem volt rá keret így inkább elkezdtem fikázni. Ez 9 éves koromban volt. Ez a szitu teljesen arra emlékeztet. Pont azon a dolgon próbálsz fogást venni, ami kiemeli a készüléket a többi közül, és ez az igen jó tulajdonságokkal bíró kijelző.
-
s4tch
veterán
AMOLED (Wave1) után váltottam, kb. 10 perc volt megszokni a fakóbb színeket, és élvezni, hogy napfényben is tökéletesen látható a kijelző, napszemüvegben is. Elég jó ez a kijelző; csípem a mai napig a Wave-ét, de ez élesebb, kiegyensúlyozottabb képet ad, éjjel halványabb, nappal fényesebb, szóval használhatóbb. Igen, azon fekete a fekete, ezen meg sötétszürke, na bumm.
-
mrlujoak
veterán
Hmm, azért ne rugaszkodjunk el a valóságtól, és a valósághű színektől!
Az egy tény, hogy aki huzamosabb ideig Samoled-et használt, annak minden más fakónak hat. De nem az!
A Samsung kijelzői mesterkélt, túlszínezettek! - bizonyított tény.
1 szín van, ami valósághű, és igen is nagy fegyverténye, az pedig a fekete!DE.
A fehér, az nem fehér, hanem kékes valami.
A színpaletta összes színe túlszaturált.
Az égkék inkább liláskék...Inkább egy nem egészen tökéletesen mély fekete, mint az összes többi, nem színhelyes szín...
Weboldalaknál sem a fekete háttér az elterjedt, mint ahogy a könyveknél sem.
Az alap menüt tudod max úgy állítani, hogy szép fekete legyen benne, de minden más egyéb (filmek, játékok, alkalmazások) nem döntően fekete alapúak.Szóval nem, nem gyalázat. Valóságos.
Anno egy Galaxy S-en végignéztem reggel az ágyban egy filmet. Hajnalodott, tehát relatíve sötét volt a szobában. A közel másfél óra alatt olyan mértékben hozzászokott az agyam a túlszínezett képi világhoz, hogy miután reggel hazaindultam, olyan volt, mintha egy téli, komor, színektől mentes világba léptem volna ki. Pedig dehogy, verőfényes napsütés volt...
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Path of Exile 2
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Nézzük együtt élőben az Xbox Developer_Direct 25-öt!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- World of Tanks - MMO
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy A55 256/8GB Awesome Navy 2év garancia!
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest