Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
rebrov100
csendes tag
válasz
neorow1 #4921 üzenetére
Szia!
Neked javították már a buborékosodást így? Én holnap adom le T szervizbe, gondolom 2 hétig búcsút inthetek a telefonnak. Az alját hogy tudják cserélni? Már előre félek a csavarhúzójuktól, meg a karcoktól. Remélem pozitívan zárul az ügyem. Ez akkor is blama és nagyot csalódtam a Sonyban. (is). Amíg a gyártás Japánban volt más kategória volt....De rájöttem, nincs tökéletes telefon.....kivéve az Emporiákat
-
rebrov100
csendes tag
Sziasztok!
Egyet értek. Ez nem így működik. Lehet a melegedés miatt van, használtam autós tartóban is GPS és BT bekapcsolva, + napsütés. Ekkor valóbban melegedett, de ezért nem kéne ott valaminek elválnia. Ráadásul ok, nem látszik, ha nem forgatom. Ha viszont bele van téve egy sötétebb rápattintós tokba (nekem is így van), akkor gyönyörűen ott virít. Egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy a nagy SONY ilyet gyárt ennyi pénzért. Akkor adják 50-ért és elfogadom, ez ennyit tud. De majd 100 ezerért....
Szerintem ez egyértelmű konstrukciós hiba lesz. Ma benn voltam vele szervizben, a válasz:
kicserélik az alkatrészt (mit is pontosan?), vagy javítják, vagy csere. Ja és vigyem hozzá az akkut isEnnyit erről.....Holnap adom be.
Ha konstrukciós hiba lesz, mindegy mit csinálnak a cserénél is előjön. Szép dizájn elem az átlátszó csík, csak illet volna normálisan megcsinálni. Majd megírom mire jutottam. -
-
rebrov100
csendes tag
válasz
spawn21 #3276 üzenetére
Sziasztok!
Az átlátszó sávban nekem is előjött a buborékos hiba, főleg sötét háttér előtt látszik.
Gondolom ez szervizt jelent, majd összeragasztják valahogy.
A telefonnal egyébként nagyon elégedett vagyok. DE:
Vérlázítónak tartom, hogy 20e forintból előállított kínában ki tudja kik által összetákolt telefont 100 ezer forintét adnak és ezt a minőséget kapja az ember. Ugyanez volt már a tapasztalatom sok nagy gyártóval, pixelhibák, hanghiba, stb....
Ezért a rohadt magas árért igazán letesztelhetnék mielőtt kiadják kereskedelmi forgalomba.
Megérdemelné az összes, hogy egy telefont se adjanak el, kicsit elszaladt a ló a gyártókkal.
Vagy adják annyiért amennyibe a kínai Sony kerül. Én a japánt jobban szerettem.......
Vigyem vissza a T-be, aztán két hétig nincs telefon. Majd a sok "hozzáértő" szervizes meg több kárt csinál, mint hasznot!
Javaslat? -
rebrov100
csendes tag
Azért nem semmire használom. MS Exchange vállalati környezetben, telefonálás, gyors böngészés,ritkán Sygic navigáció. Úgy használom mint munkaeszközt. Nálam ezzel a használattal menjen el két napot, mivel függök tőle anyagilag. Persze ha valakinek GTA-zni kell rajta, meg folyamatos Facebook agymosás, azoknak lehet elég a 12 óra...... Nekem játékra van PC-m, PSP-m, meg Xbox-om, már ha rám jön a játszhatnék havonta egyszer
Egyébként tényleg ku*va jó telefon ebben nincs is vita. -
rebrov100
csendes tag
Sziasztok!
Ezen a problémán nem lovagolunk, de ha minden tesztben 2-3 napot vagy esetleg 4-5 napot írnak, akkor jogos elvárás szerintem, hogy fél nap után ne kelljen töltőért kapni. Ráadásul ez kiválasztási szempont volt nálam és ugye nem két forint ez a telefon.
De a lényeg, amit kitapasztaltam:
Beállítások/Fiókok és szinkronizálás/Háttér-adatforgalom és az automatikus szinkronizálás ki van kapcsolva, és csak sima gms van engedélyezve (GPRS/EDGE). Szinkronizálás Exchange szerverrel óránként, ugyanez beállítható Facebookra is.Kijelző automatikus energiatakarékos módban. Ekkor 12 óra alatt 7%-ot veszít az akku a kapacitásából. Így már lőtávolságban van akár 4 nap is. Azt sejtem, ha be van kapcsolva a háttér-adatforgalom akkor itt valami szívja le az akksit, esetleg folyamatos adatkapcsolatot generál. E-mail szinkronra pedig bőven elég a 2G.Üdv. Reb
-
rebrov100
csendes tag
Ezt sejtettem sajna. Be lehet úgy állítani, hogy kikapcsolt képernyőnél kapcsolja le a wifit. de ez nekem ne jó. Olyan progi kéne ami csak akkor kapcsolódik fel mobil adatátvitelre vagy wifire ha épp kell, pl szinkronizálás. egyébként pedig mindent tilt.
Ilyen nincs? -
rebrov100
csendes tag
Sziasztok!
Nem nyugodtam bele az akksi készenléti időbe, ezért tesztelgetek különböző beállításokat.
Szóval, ha csak Wifi volt bekapcsolva és óránként levelezést szinkronizált, akkor is 12 óra alatt 100%-ról 30%-ra esett le az akku. (automatikus fényerő, sima gsm, mobil adat ki).
Kikapcsoltam mindent, fiókok és szinkronizálás alatt a háttér adatokat és automatikus szinkronizálást, és a mobilhálózatoknál adatok nincs engedélyezve. Wifi sincs bekapcsolva. Így 14 óra alatt 100%-ról 92%-ra esett az akksi szint. Nem értem, hogy lehet ekkora különbség a két beállítás közt, az az óránkénti 1 szinkronizálás wifin nem falhat ennyi energiát. Gyanítom a háttér adatok ha be vannak kapcsolva az lehet a ludas. De próbálom a variációkat.Üdv. Reb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S kistestvére spéci kijelzővel és alumínium borítással érkezik a boltok polcaira, árban viszont még kissé húzós.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest