- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
rebrov100 #4912 üzenetére
"válasz:
kicserélik az alkatrészt (mit is pontosan?), vagy javítják, vagy csere. Ja és vigyem hozzá az akkut isEnnyit erről.....Holnap adom be."
Uhf. Na itt látszik mennyire értenek hozzá...
Legalább egy minimális felkészültség lenne...
A P előtti LG telefonomban elsőre nem működött a GPS. Akármit csináltam vele, nem ment. Fórumoztam át egy estét, töltöttem le tesztprogikat és egyszerűen nem működött.
Másnap visszavittem. A szervizes ránézett a telefonra. Gondoltam akkor kimegyünk és kipróbáljuk hogy nem megy... vagy megmutatja mit csináltam rosszul... Szal ránézett, aszondja ő ilyet még nem látott. Majd azzal a lendülettel adott egy bontatlan újat.
Hazamentem, kipróbáltam, 3 másodperc alatt talált műholdat.
De röhej, hogy ennyire felkészületlenek ezek az "emberek". -
xtibi
tag
válasz
rebrov100 #2197 üzenetére
Parádés. Tehát, ha kikapcsolsz szinte mindent, amivel folyamatos kapcsolatban vagy és nem használod nagyon a képernyőt, de ritkán telefonálsz, ugyanakkor nem netezel, akkor már látod a 4 napot? Akkor miért kellett ez a telefon? Mert szép?
Egyetértek, hogy ez nem lovaglás kérdése, ha nem megy, akkor kérdés, hogy mit csinálunk rosszul, másként és el akarjuk érni, hogy tudjunk többet üzemidőben. Szerintem.
Kíváncsi leszek, holnap már munkakörnyezetben próbálom ki az üzemidőt. Majd felteszek egy akkuhasználat képet, hogy elemezhessük, hátha kisül valami.
Szerk.: És ez továbbra is egy k* jó telefon és ha nem akar üzemelni 3 napig, akkor se bántam meg, és ha másnak sikerül, lehet, nekem is...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest