- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
storm3
senior tag
válasz
bdani94 #25934 üzenetére
Ha zart a bl akkor azt semmilyen uton modon nem lehet nyitni? Mert felul azt irja a szerzo a topikosszefoglaloba hogy nyitott vagy zart pedig a bootloader unlock allowed nem ezt jelenti. Tehat a kérdés, hogy szolgaltatost lehet e nyitni? Angolrol valo forditas szerint nem, viszont a leiras most kicsit megkavart.
-
darvinya
titán
válasz
bdani94 #10308 üzenetére
Innét letöltöd a zip-et.[link]
A zip-ben lévő app mappából kiveszed az app-okat.
Utána Beállítások-Alkalmazások-Mind(fül)-Home app-ban adatok törlése(törölni az adatokat, azaz a eddigi egyéni elredezéseket)
Root joggal rendelkezve ezeket(3 apk) app-okat bemásolod a system könyvtárba.
Ott a app-ok jogait (egyesével) rw-r-r -re állítod.
Utána átmozgatod a system/app könyvtárba.
Ekkor felülírod a benne lévőt.
Restart telo és kész.(#10309) calamites
Igen kiírta, hogy minden adat el fog veszni.
Az a 2. lehetőséget választottad akkor gyalul.
Ott nem marad semmi. -
Csaszi87
tag
válasz
bdani94 #10012 üzenetére
Total commanderrel rámész, hogy telepíted és már kész is. Még átnevezgetni se kell.
Többiek:
Tudnátok nekem ajánlani olyan appot amivel rejtetté lehet tenni pl a galériában pár kiválasztott képet, sms-t stb. Szóval amin le tudnék rejteni nem publikus cuccokat ha véletlenül illetéktelenek kezébe kerülne szegénykémRoot jogos megoldás is szóba jöhet akár...
-
Hubzsi
tag
-
TomWexX
addikt
válasz
bdani94 #2476 üzenetére
Én ezt a leírást alkalmaztam:
"Hivatalos ROM-ok feltelepítése Flashtool-lal (r-chee fórumtárs leírása kiegészítve és frissítve)
Kell hozzá a Flashtool (jelenlegi verzió: 0.9.6.0 - kapcsold ki a vírusirtódat a telepítés alatt), amivel felteszed az új firmware-t, aztán maga a 6.1.A.0.452-es firmware. Tehát firmware valahová kicsomagol (vagy az alap C:\Flashtool\firmwares mappába), Flashtool elindítva >> "villám" jelre klikkel >> "Flashmode" kiválaszt >> "OK" >> firmware kiválaszt/betallóz >> "OK" >> utasításokat követ (telefont kikapcsolni, majd nyomva tartott hangerő gombbal (én "hang le" gombot nyomtam) a telót a PC-hez csatlakoztatni. Némi illesztőprogi bizergálás után elindul a flash-elés. Nálam ötödszörre sikerült a Flashtool-nak a telóhoz folyamatosan csatlakoznia.
Pár perc alatt lefut (91%-nál egy időre megállt, na mondom, ennek vége), gépről teló leválaszt, és a telefon egy végtelennek tűnő bekapcsolási folyamat után feléled… a korábbi beállításaink, alkalmazásaink nélkül.
(Már amennyiben a wipe menüpontok ki lettek pipálva.)"
Hozzáteszem, nekem elsőre sikerült minden. Ha nincs fent a PCC, akkor azt telepítsd, mivel onnan nyeri ki a driver-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest