- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtibi
tag
Talán a hülye kérdés pici túlzás volt, bár... a melegnek nincs hozzá köze. Sértés? Ugyan.
Egy kép vagy video alapján megítélni bármit (idézlek "csak ebben nem győzött meg") anélkül, hogy kipróbálnád, hogy Te mit tudsz kezdeni velük elég fura. Én mielőtt megvettem volna, mindkettővel készítettem képeket, kipróbáltam. Ugyan szerintem nem egy kategória, az SGS3-at messze nem tudtam annyira biztosan megfogni, mint a P-t, pláne fél kézzel. Ez az, amiben a tesztekkel és cikkekkel, meg összehasonlításokkal semmire nem mész, mert a te kezedben, a te remegéseddel, a te levegővételeddel és a te szívritmusoddal dől el, milyen képet csinálsz egyikkel és másikkal. És ez egyetlen összehasonlító tesztben sem szerepel, hogy a tesztelő milyen érzésekkel kezel egy-egy gépet. Hát igen, ezért kell kipróbálni, mert mindegy ki mit mond. És nem a szoftverfrissítéstől lesznek jók a képek, hanem attól, aki csinálja.Én nem vagyok nagy fotós, automatán használom a telefont, ilyenek sikerülnek: Az első kb. 40 képet a megvételtől számított 2 napon belül lőttem el, tehát nem készültem fel.
[link]
Továbbra is állítom, rendes fotóhoz rendes fényképezőgép kell. -
NY_A
őstag
A fényképezővel nekem már alapból sem volt gondom, igaz homályban kissé szemcsésedik a kép. Az ICS-el nem romlott a helyzet, igaz szerintem nem is javult. Tegnap voltunk asszonnyal kirándulni ott lőttem néhány fotót, és videó is készült. Miután visszanéztem PC-n és tv-n őket, teljesen elégedett voltam a minőségével. Szerintem teljességgel elfogadható a minősége.
-
xtibi
tag
Ahogy mondani szokták: Hülye kérdésre...
A kamerája eddig is jó volt. Ha beleolvastál volna kicsit is a fórumba, nem igazán találsz panaszt, ugyanakkor a tesztek kicsit lehúzzák, a használók meg nem. Ezt kérdés nélkül is kideríthetted volna.
Ha fényképezőgépet keresel automata üzemmódban plakát méretű képek készítésére, javaslom, legalább a bridge kategóriánál kezdd a keresgélést és ne a telefonok között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest