Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• TomWexX

addikt

válasz bdani94 #2476 üzenetére

Én ezt a leírást alkalmaztam:
    "Hivatalos ROM-ok feltelepítése Flashtool-lal (r-chee fórumtárs leírása kiegészítve és frissítve)
    Kell hozzá a Flashtool (jelenlegi verzió: 0.9.6.0 - kapcsold ki a vírusirtódat a telepítés alatt), amivel felteszed az új firmware-t, aztán maga a 6.1.A.0.452-es firmware. Tehát firmware valahová kicsomagol (vagy az alap C:\Flashtool\firmwares mappába), Flashtool elindítva >> "villám" jelre klikkel >> "Flashmode" kiválaszt >> "OK" >> firmware kiválaszt/betallóz >> "OK" >> utasításokat követ (telefont kikapcsolni, majd nyomva tartott hangerő gombbal (én "hang le" gombot nyomtam) a telót a PC-hez csatlakoztatni. Némi illesztőprogi bizergálás után elindul a flash-elés. Nálam ötödszörre sikerült a Flashtool-nak a telóhoz folyamatosan csatlakoznia :).
    Pár perc alatt lefut (91%-nál egy időre megállt, na mondom, ennek vége :) ), gépről teló leválaszt, és a telefon egy végtelennek tűnő bekapcsolási folyamat után feléled… a korábbi beállításaink, alkalmazásaink nélkül. :D (Már amennyiben a wipe menüpontok ki lettek pipálva.)"

Hozzáteszem, nekem elsőre sikerült minden. Ha nincs fent a PCC, akkor azt telepítsd, mivel onnan nyeri ki a driver-t.

Új hozzászólás Aktív témák