- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tonylau53
csendes tag
sziasztok. az ébresztés beállításnál, alarm ill. zene válltás igen hosszú, ellenben kikapcsolt telónál is ébreszt (idáig nem.-jól tudom?
-
tonylau53
csendes tag
Bocsi :Hogy kell a registry patcherrel , petchelni? mi az a petchelés ?
-
tonylau53
csendes tag
feltettem az új 2.0-t, és csak a dolfin megy fel a netre, a többi progi(samsung apps, stb.) azt írja ki, hogy nincs net. ötlet?
-
tonylau53
csendes tag
nem tudom mi történt, vagy 5szörre raktam fel , ugyan úgy és most , szó nélkül elindult. arra azért még mindig kiváncsi vagyok, hogy a download módból, hogy kell kilépni ?
-
tonylau53
csendes tag
sziasztok. a multi azt írja ki, hogy
Download Start Ch[0]
Serial port open error!
mit csináltam rosszul ?
ha végkép nem indul, download modból ,hogy lehet kilépni ? -
tonylau53
csendes tag
sziasztok. letöltöttem a "smart guard" progit, de semmi emil címet nem fogad el. tudja Valaki , hogy miért ?
-
tonylau53
csendes tag
sziasztok. eltünt a" samsung apps" ikonja , kiraktam az apps widgetet, de így sem tudok a telóról felmenni az apps-ra, mert ez meg nem csinál semmit.tudtok erről, valamiit?
-
tonylau53
csendes tag
sziasztok. megnyitom a médiaha böngészőt, és tele van különböző ikonokkal(??) , mintha a játékokból lennének kiszedve( focilabda,teherautó...). Egyszer már kitöröltem őket egyenként,(nincsenek külön mappában), de újra elő kerültek. Mik ezek, és mit lehet velük tenni, hogy amappa, ne legyen velük tele ?
-
tonylau53
csendes tag
sziasztok. Nekem elsőre egy android sikerült,(azt is használom a második telónak) utána jött a Wave. Amióta megvan, az android portálokról nem igazán töltöttem le semmit.
Amúgy t-s vagyok, multiztam 1.2-re, és tökéletes minden. ébresztés, stb..
-
tonylau53
csendes tag
szasztok. Gondom van a névjeegyekkel. A melós telón tároltam, ( voda845) átküldtem bluetooton és mndig olvashatattlan. (ékezetlen, ékezetes.automata módban) Próbáltam PC sznkron, + outlokkal is. Valakinek 1 jó ötlete? (467db, esetenként több szám stb. kézzel nem szeretném átírni) A teló t-s 1.2-re frissítve, de alapon is ue. csinálta.
-
tonylau53
csendes tag
sziasztok. T-s vagyok, ezért Multiloderral akartam feltenni az XXJI5 -ös fw-t. Letöltés, kibontás, hiányzott belőle az SHP app. utána XXJF1. Teljesen jó lenne, de nincs benne magyar nyelv, annélkül teljesen kuka vagyok . segítsetek. tehetek bele CSC- t v. csak ujabb fw-vel? Előre is köszi a segítséget.
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Battlefield 1
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest