- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
Binyi01
aktív tag
válasz
chipi-85 #47622 üzenetére
úgy tudom, egy évig letöltheted azt, amit már megvettél, bár azt passzolom, h ez akkor is marad - e, ha új telód lesz. Az lenne a biztos, ha írnál Samuéknak, Nekik tudniuk kell biztosra.
Nem szóltam, duvi közben leírta a tutit.mrhitoshi: most mit 'duzzogsz'? várható volt, erről szóltak a hírek... az, h bedobták itt páran szeptember végét, az nem jelent semmit.
-
duvi
nagyúr
válasz
chipi-85 #47622 üzenetére
Sajnos nem lehet másik készülékre átvinni a megvásárolt programokat
Az orosz badablogon pár hete volt egy post erről. Rákérdeztek a samunál, hogy ha eladja a régi Wave I-et akkor átviheti-e a megvásárolt alkalmazásait egy új Wave-re? Határozott nem volt a válasz és az IMEI számra hivatkozott a samu illetékese. Tehát nem az appstore fiókhoz köt a vásárlás, hanem a telefonunk IMEI számához.
Frissítve!
Közben épp most került fel az olasz badablogra egy új fejlemény! Ezek alapján át lehet vinni mégis az új Wave III-ra a korábbi készülékre megvett alkalmazásokat! Forrás -
peterk
senior tag
válasz
chipi-85 #18673 üzenetére
Minden tiszteletem Karmáé, de ebben szerintem nincs igaza. Mutass olyan platformot, ami 4-5 hónap alatt többet fejlődött. Az első iPhone-ra például 1 évig(!) még SDK sem volt, anélkül pedig ugye nem fejleszthető semmi.
Az appstore szűk 2 évvel a telefon megjelenése után nyílt meg. De a firmware fejlődése sem volt gyorsabb, nézd vissza, hogy mennyi idő telt el, mire érdemi fejlesztések megjelentek a telefonra. Az android is hasonló cipőben járt, bár arra kezdetektől volt SDK, de érdemi appstore-ra ott is egy évet kellett várni. A firmware-t nézve pedig az android lényegében úgy az 1.6-os verziótól lett használható, de még az is erősen so-so. A 2.1-2.2-re lehet azt mondani, hogy a Wave-től itt elvárt módon hozza az okostelefon szintet. Ez két év...
Persze tudom, 2010-et írunk, és ma mások az alap elvárások, mint 2 vagy 4 éve. Igaz. Ezért kell(ett volna) megfontolni, hogy a kiváló hardver és alacsony ár csábításának engedsz-e, mert az amit jelenleg tud már döntően elég számodra, vagy pedig nem elég és inkább megveszed 30-40 ezerrel drágábban a konkurrens platform felsőkatos telefonját.
Egy analógiával élve: A Window Phone 7 valószínűleg a mobil játékpiac egyik "monstere" lesz 1-2 éven belül, az iPhone-al versengő játék kínálattal. De ettől még aki holnap megvesz egy WP7-es telefont, és azt várja, hogy holnapután játékok tömegét tudja letölteni, az olvasson többet mobilarénát.
-
Varszegig
veterán
válasz
chipi-85 #18681 üzenetére
én is 8910-ről jöttem wave-re, és sokkal jobban szeretem a wave-et mint a 8910-et. Egyszerűen nem szerettem a symbiant, hiába volt jó a telefon. Pl. céges mailre ott meg kellett vennem a roadsyncet, ami aztán 1 hónap után véglegesen kifeküdt. A wave-en meg ld. az aláírásom.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
chipi-85 #18673 üzenetére
Rendben, az lemaradt. De te következtetések és gondolatok alapján vetted a telefont?
A http://www.samsungapps.com/ nem egy titkos, zárt oldal, ahová nem lehetett volna benézni, hogy milyen appok vannak. Szóval sikerült nem eléggé körülnézned mielőtt megvetted volna, és most azok a hülyék, akik ezt-azt írtak róla, és te bedőltél ennek.Már többen javasolták: add el a telefon, nem neked való.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
chipi-85 #18627 üzenetére
Ha csak ez bánt:
a Galaxy S-ben nincs egy vaku sem, télen így napi 6,5 órára korlátozódik a fényképezési készsége, azon kívűl az Androidos készülékek tök egy kaptafák, a programok 90%-a pedig értelmetlen, túl nagy a mérete, kevésbé telefon, mint pad
De ami a szempontodból is fontos :sokkal drágább, csupán azért, mert egyelőre még Android hype van!A Wave azért ilyen 'olcsó', mert a gyártó ezzel vezette be a saját fejlesztésű OS-t
SDK-t ingyen le lehet tölteni, és neki ülni megcsinálni, amire szükség van.Ezt leszámítva érthető a részedről a csalódás is. Nyilván mindenki a legjobbat szeretné kapni
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
chipi-85 #18634 üzenetére
Akkor mégis, hogy vetted meg? Csak ebben topicban 100x leírták, hogy se MSN, se Skype nincs Wave-re. zack-kel értek egyet, csak magadnak köszönheted ezt.
Megint egy ember, aki idejön, szidja a telefont 4-5 hozzászóláson keresztül, aztán lelép. Ez már nem az első. Valaki fizet ezért??
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
chipi-85 #18627 üzenetére
A normál telefon funkciókon túl: GPS, film, zene, e-mail (csak hotmail), fényképezés (bár ez ritka), internet, rövidebb e-book-ok olvasása.
IM, Skype és társai azért nem érdekelnek, mert reggel 8-tól este 24-ig gép előtt ülök, aki akar, PC-n keresztül elér, ott ezek futnak. A többi időben meg pont hagyjanak békén vagy írjanak offline üzenetet.Játékok már nem is nagyon érdekelnek, max. a Sudoku.
Továbbá a telefon kinézete, anyaghasználata is tetszik, és megengedhetem magamnak, hogy akár egy ilyen "drága" telefont vegyek, úgyis, hogy fenti funkciókat akár egy olcsóbb telefon is tudja.
Ami például hiányzik: 1, egy jobb naptár -> több funkció; 2, testre szabható adatvédelem (én akarom kiválasztani mihez kérjen és mihez ne jelszót); 3, egy jobb fájlböngésző.
-
Jadro
veterán
válasz
chipi-85 #18623 üzenetére
Idézek Tőled: "Volt előbb egy kocsis példa: Van egy M3-as BMW-d 420LE-vel, de fából vannak az ülések, nincs szervó kormány, nincs benne se rádió se klíma! M3-as egy és külső, de csak egy dácsia belsővel!!!"
Ezek után meg azt írod hogy mindkettőn lehet sms-t írni, telefonálni, érintőkijelzősek stb. Összezavarsz. Egyszer érted hogy mi a különbség a kettő között, máskor meg simán egy kalap alá veszed őket.
Nem, egyáltalán nem ugyanaz a kettőt nyomkodni, nem csak a külső más hanem a belső is. Volt Pulse-om is. Azzal is lehetett telefonálni igen, bár néha megszenvedtem hogy értsem mit beszélnek, vagy éppen napsütésben megnézzem hogy egyáltalán ki a hívó. Azzal is lehetett netezni persze, csak napon kicsit nehézkes volt kisilabizálni a betűket. Folytathatnám a sort. Igaz, csak negyedébe került akkor nekem. Sőt, az andoid market már akkor is nagyon jól tele volt programokkal. Van aki viszont meg van elégedve a készülékkel.
Szóval kinek a pap, kinek a papné. Mellesleg én sem nagyon értem hogy miért vettél Wave-t, ha pont azokat a szolgáltatásokat emeled ki amiben egyelőre gyengébb a készülék.
Még anyni a végére hogy bizonyos szempontból nekem sem jött be annyira mint amennyire szeretném. De utánaolvastam és olyan dolgokban szenved hiányt ami vagy nem is kell, vagy tudok rá várni. A nekem fontos dolgokat tudja jól vagy macerásabban. De tudja.
Manapság már rengeteg helyről lehet információt beszerezni, érdemes olvasgatni. Persze ennek ellenére én is belefutottam jól a Pulse-ba. Höhö.
-
zack
nagyúr
válasz
chipi-85 #18623 üzenetére
Nem értünk félre. De megspórolhattad volna magadnak a vételt, ha a saját szempontjaidat szem előtt tartva átolvasod a topikot.
Ez nem a telefont minősíti, hanem téged. Megveszed, és még te vagy felháborodva mekkora szart kaptál 85-90k-ért. Ha pedig nem veszed a fáradtságot PH-s tagként hogy tájékozódj mielőtt okostelót veszel, akkor meg is érdemled hogy így jártál. 1000x leírtuk azt is, hogy idő kell amíg az app store használható lesz. A többi OP rendszerhez képest a Bada "újszülött", ezért is került a Wave annyiba amennyibe. Hasonló hardverrel + Androiddal számolj rá még 40k-t (Galaxy S). A többi csúcsmodell is jóval gyengébb hardveresen, és mindegyik 30-40k drágább. Tehát ha neked a felsoroltak fícsörök kellenek akkor megtalálhattad volna egy Nokia 6710 Navi-ban is 25k olcsóbban.
Sok a ferdítés és erős túlzások amiket írsz, bár ahogy nézem a többiek részben kijavították a téves infókat. Az pedig, hogy azt kérdezik tőled mit tud, és te erre ezeket tudod válaszolni, szintén téged ill. a hozzáértésedet minősíti. Vagy ha nem, akkor itt is csak a ferdítés volt a célod. De a hsz-ek alapján inkább az előbbi...
Volt I8910-em, és csak kapkodom a fejemet, hogy miről beszélsz, tudnék is mit írni erre, de nincs kedvem. A lényege az lenne, hogy a Wave sokkal jobb okosteló mint az I8910. -
-
Jadro
veterán
válasz
chipi-85 #18606 üzenetére
Pörgesd meg kicsit azt a Corby-t és meglátjuk hogy csinálja meg.
Azért a Wave rohadtul gyors, szaggatásmentes, mindent szinte azonnal csinál jó a kamerája, lehet játszani vele (ha erre van éppen igény)
Vagy csak vidd ki mindkettőt a napra és próbálj meg böngészni. No van különbség ugye?
Persze a programfelhozatal nem nagy vasziszdasz még ez igaz.
-
-
Varszegig
veterán
válasz
chipi-85 #16763 üzenetére
nem jár garivesztéssel a kieses frissítés. Az a hivatalos útja. A többire válaszoltak. JF1-en is van szerintem predektiv mindenféle módban. Valamit rosszul nézel.
cryingdr4g0n: 2 értelmes dolgot tudnék kiemelni, az egyik a kifejezetten igényes memo widget, és a másik egy szintén jó design-ú bevásárlólista app. A többi kuka. Ja, van egy még szebb iránytű, tényleg igényes munka.
Shurycen:push mail esetén a gmailnél megadhatod, mikor pusholjon, mikor kussoljon
Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest