Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Möhe Nem menekülhet a Bada sem.
PS4
-
study
tag
Most már biztos: a Sony kivásárolja a Sony Ericssonból az Ericsson részét. A japánok komoly változásokat is terveznek.Technet
-
csongi
veterán
Nekem bejött a telefon, bár jó lenne a bada 2,0 . Csak lenne rá igo, és kielégítene.
-
Attelah
tag
Hali!
Mi a legfrissebb Firm amit a Kies ajánlott fel? Csak feltennék egy olyat mielőtt beviszem a szervizbe.
A (TMH) produkt kódot már nem tudom visszacsinálni ugye?Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
bokrosolajos
őstag
válasz leslieke #48791 üzenetére
Az meg azért nem lehetséges, mivel anélkül fel sem ajánlaná a frissítést, hiszen a KIES nem csatlakoztatná a készüléket. Itt valami más kutya van elesve! Valami számomra eddig nem használt porton akar kommunikálni, ami nem volt megnyitva. Ennyire buta szegény, hogy ezt sem ellenőrzi. De a winfosommal is van valami gebasz, mert a tűzfalat állítani sem tudom
Otthon kap még egy próbát a vadi új laptopról. Csak hát oda direkt nem akartam feltenni ezt a KIES nevezetű lomha buta szoftot ...Egy éve kérdezgetitek, hogy miért nem frissítek már FW-t? Hát, ezért!
De most már nem adom fel! Nincs visszaút -
Fogash
tag
válasz bokrosolajos #48789 üzenetére
szerintem te direkt szívatod magad ezzel a telefonnal...
Nekem júniusban volt 1 éves a wave1em, azóta a gyári T-s fw van rajta. Magamat is meglepve 19 alkalmazást és 1 widgetet töltöttem le rá, bár csak 4-5öt használok több-kevesebb rendszerességgel. Plusz megvettem a R66 örökéletet, és nálam egész jól működik is.
A böngészőhöz hozzászoktam, van pár funkció, amit kimondottan szeretek benne, nagy fájdalmam a skype hiánya. Remélem a 2.0 után ez is összejön majd nekik.
Emellett gyönyörű képe van, tetszik a fémház, a valódi híváskezelő-fotó-bill.zár gombok, 3 napig megy egy töltéssel, ezért telefoncsere még elvi síkon se mozog. Az eddig kézbe vett androidokban elvesztem, számomra feleslegesen sok állítható cucc van benne. Ez arra tol, hogy majd egyszer iPhone (kb a 7es) lesz az utód, mert azt bekapcsolom, oszt működik.
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #48788 üzenetére
Nálam sem volt eddig gond vele, két gépen minimum háromszor frissítettem kiessel, meg vagy tízszer multiztam... Lehet, hogy valami USB vagy driver nyűg van bokrosolajosnál!
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
bokrosolajos
őstag
válasz ADAM1337 #48787 üzenetére
Igen persze, most sem a badával van baj initself,hanem megint a KIES szívat!
Mégis, hogyan lehet kiadni egy olyan szoftvert, ami nem ellenőrzi a beállításokat? Nem nagy kunszt egy porton csinálni egy próba fel/letöltést, mielőtt neki kezdene...
De azt sem tudnák nekem megmagyarázni a félszigetiek, hogy ha egyszer már letöltött egy FW-t a PC-re, akkor ugyan mia rákért nem azt használja fel, miért kell neki újra és újra letölteni
Ezt nem lehet máshogy nevezni, mint hogy primitív
Kinézet változtatás helyett inkább azzal foglalkozzanak, hogy működjön rendesen, amit kiadnak.Abban is igazad van,ha multizni akarok, akkor meg már nem 1.2-t
-
leslieke
Jómunkásember
Nekem négyszer frissített hibamentesen a Kies: JEE -> JI3 -> JI5 -> JL2 -> KF3
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
ADAM1337
nagyúr
válasz bokrosolajos #48785 üzenetére
Nekem a kies soha se tudott frissíteni azért kell a multiloader. (Helyedben meglesném azt a vodás 2.0-t már)
A kies-t nem minősíteném kb. hasonló véleményen lehetünk róla, ahogy ismerem a véleményedet róla, jobb nélküle maradjunk annyiban. -
study
tag
válasz bokrosolajos #48785 üzenetére
Tegnap elkeseredettségemben már a Nokiákat is nézegettem.
Orvos látott már?[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
válasz ADAM1337 #48781 üzenetére
Miért kellene multiloader? Ez a béna még a port beállításokat sem ellenőrizte le, mielőtt elkezdte. Szerintem nem tudja eltolni a kémjelentést a sárgáknak és ezen break-el
Most itt van a telefon, ami ugyanúgy működik de még mindig JF2-es szoft van, de nem tud Exchange-t szinkronizálni, mert nem engedi elmenteni a beállításokatSoha az életben nem veszek többé Samsungot, az biztos!
Tegnap elkeseredettségemben már a Nokiákat is nézegettem. Pedig az elmúlt húsz évben sikeresen megvoltam nélküleTomWexX: nem, az összes hiba nem jelentkezett még nálam, ne essünk túlzásokba, nálam a fényképező gombja szuperál, a képernyő sem égett be és videot is tökéletesen rögzít kártyára. De az biztos, hogy a nem szeressük egymást a badával kölcsönös
Utánaolvastam én a beállításnál jelentkező misztikus Save failed hibaüzenetnek is, de arra sem, soha senki nem kapott választ. Ennyit a Samsung kliens elégedettségi programjáról
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz bokrosolajos #48780 üzenetére
Nálad az összes létező és nem létező hiba megjelenik badánál. Lehet ez is rátesz pár lapáttal a gyűlöletedre nem? Nálam semmi ilyen gond nem volt, ezért nem tudom mi lehet a gond. Olvass kicsit utána mire kell figyelni Kies-sel való frissítésnél, (pl.: mysamsungwave.hu)vagy használj multiloadert!
(#48782) peter_k: Én is ugyanígy gondolom, számomra is unalmassá vált a bada, pedig szeret(t)em.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
peter_k
tag
Következő telefonom biztos nem bada-s lesz.
Bár nagyon elégedett vagyok a telefon minőségével, a haverok droidos és iPhon telefonjait próbálgatva, nekem nagyon hiányoznak a programok és a telefonnal való mókolás, basztatás.
A bada unalmas.
Ez a legnagyobb baja az én szememben. Ezért is várja mindenki a 2.0-t.
Nem hiszem, hogy sokkal jobb lesz tőle a telefon, de végre lehet vele foglalkozni. -
ADAM1337
nagyúr
válasz bokrosolajos #48780 üzenetére
multiloader.
-
bokrosolajos
őstag
Nem értem, miért van még bárki, aki a badát szeretni tudja... Androidon 20 perc alatt kész volt rootolással egy FW csere és ott volt a kártyán az előző is, biztonságinak
Na most ez az Exchange téma alaposan felb szta az agyam, hogy a filléres Androidos telefonnal lehet Naptárat szinkronizálni, ez az okostelefonnak csúfolt készülék meg még erre is képtelen (lásd pár hsz-szel korábban) , ezért elhatároztam hogy egy év után FW-t frissítek
Felhasználóbarát
nak csúfolt, de primitívszoftvere előbb letölti a csomagot, majd közli, hogy nem találja a telefont, vegyem ki az akksit bla bla bla.Megcsinálom, látom semmi nem változott a telefonon, next round, újra Frissítés, ahogy írta.
Mit tesz a koreaija? Újra letölti netről a teljes csomagot (!), majd közli, hogy nem látja a telefont, vegyem ki az akksit és kezdjem újra bla bla bla és ez a kör újra és újra ugyanígy végződikIlyenkor mi a helyzet ?
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz unrealnoise #48771 üzenetére
Hát ezt a "stabil verzióban" dolgot azért nem erőltetném... Asszony Gioja stabil mint a beton, meg a legtöbb progi is, de pl. a Badán betonstabil Empire Defense droidon nem kicsit instabil... A mindennapos FC-zésekről (jó, ez asszonynál egyáltalán nem jellemző) amivel minden fórum tele van ne is beszéljünk...
leslieke: én megértem, teljesen jó rendszer a Bada, nekem sincs vele semmi bajom. Tényleg csak, hogy meguntam, az elmúlt 4 évben volt minimum 4 féle platformmal dolgom, jövő ilyenkor jöhet az ötödik
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz unrealnoise #48768 üzenetére
Tényleg olyan nehéz elképzelni, hogy vannak felhasználók, akiknek elég és megfelelő a Bada?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Orlin
addikt
Ha Facebook-on teljes verzióra váltok akkor kikapcsol a telefon magától...Elég idegesítő mert minden jelszót el is felejt...:s
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
doctorur
tag
Látom megint kiújult a "melyik a legjobb oprendszer" kérdéskör.
Azt gondolom, hogy mindegyik érv elfogadható, mert nagyrészt tényeken alapul. Ami inkább fontosabb az az érzelmi megközelítés (és ez nagy mértékben romlott), mivel ez dönti majd el a bada sorsát.
Amennyiben a samsung nem tud 1-2 héten belül megjelenni egy stabil bada-val és a beígért eszközökkel, akkor elveszítheti a karácsonyra vásárlók nagy részét, ami a telefont vásárlók jóval több, mint fele. Ez a gáz. Ha nincs vevő, akkor nincs piac és persze nincs fejlesztés se, ez pedig ki fogja nyírni az oprendszert. A néhány fanatikuson kívül a többség okostelefont a szolgáltatások miatt vesz, amit a programok képviselnek.
Nagyon rezeg a léc! -
HaKo
aktív tag
válasz bokrosolajos #48770 üzenetére
Az, hogy nem írok nagyzoló százalékos értékelést mer' az a menő, leszűrhető, hogy a Bada vagy a WP7 lenne az esetleges befutó... Ki írta hogy Wave I? Tudtommal lassan kijön a III... Nem tudom neked honnan jött a 95%... Amúgy nekem elég a Wave I, és sem III-at sem más telefont nem tervezek venni ameddig ez bírja. De ha kellene ezeken gondolkodnék.
@unrealnoise: Igaz, nem használtam Androidos telefont, de nekem eddig nem volt túl szimpatikus, valahogy nem tűnt olyan átláthatónak... Persze ez huzamosabb használat után lehet változna...
Nem tetszik az sem, hogy 1-1 feladathoz van 1000 féle program... rohadtul nincs kedvem azzal szórakozni, hogy mindegyiket végigpróbáljam, hogy melyik a jobb... Sőt utánaolvasni sincs kedvem. Ilyen pl. a root, navik, vagy egyszerűen a számítógépes szinkronizálás. Egy csomó olyan dolog amivel többet lehet kihozni belőle. Sajnos én olyan vagyok, hogy az adott dologból szeretem kihozni amit lehet, még ha nem is használom ki, vagy csak nagyon ritkán.
Na én erre viszont sajnálom az időt az Androidnál.
Badánál is a Naviknak olvastam utána (ezeket is ritkán használom) illetve egy zseblámpa és jelszókezelő progi volt az elengedhetetlen számomra. Többi ami fennt van az nem szükséges, csak néha jól jöhet. -
unrealnoise
senior tag
iOS: 70% (optimalizált rendszerek (bár nem mintha sebességben az android lassabb lenne, szvsz ez az optimalizáció, meg hogy csak pár készülékre kell elkészíteniük az iOS5-öt, inkább a "programozóknak" előny, mint a felhasználóknak...) itunes, meg ilyesmik. persze egyre több online felhőszolgáltatás van más OS-ekre is, így egyre kevésbé előny ezen szolgáltatáscsomag.)
Android: 90% (Mit mondjak? fejlődik mint az állat, nagy telefonválaszték, széles paletta, teljesen testreszabható, minden van erre is, és még egy apple kütyünél jóval olcsóbb cuccal is nagyon élevezetes rajta minden...
Bada: 10% (de ez csak akkor ha nem készül android emulátor, és tényleg belehúznak... ha elkészítik az emulátort, vége a Badanak számomra.)
WP: 50% (Minden a Microsoft-on múlik, ha sok erőforrást fordítanak a rendszer felé, felveheti a harcot a másik kettővel is.)
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
unrealnoise
senior tag
Mi van?
"Android nekem sok, nem szeretnék sok időt beleölni..." Miért kellene bele sok időt ölni? Azért mert esetleg alapból többet tud mint a Bada? Azért mert az a pár app ami szükséges lenne, rögtön elérhető lenne, egy stabil verzióban? Hát nem mondom, szerintem nem kell hozzá nagy ész, hogy ez nem időpazarlás, hanem inkább spórolás, Bada-ál folyamatosan lehet ezzel szemben lesni, hogy jajj, mikor jön már ki ez meg az, mikor lesz már jobb ez meg az, és ilyenek. Totál noszensz az érvelésed android ellen, abszolút nulla. Attól még, hogy sokat tud, nem lesz "sok", sőt, talán még kezelhetőbb és felhasználóbarátabb is lehet, azért mert nem kell kompromisszumot kötnöd. iOS valóban drága, de egy jó csomagban viszonylag korrekt áron hozzájuthatsz, és az előfizetési díjad sem verdesi az eget. (most természetesen inkább a sima iphone 4-ről beszélek), wp7 meg nekem túl zárt, túl erőltetett, és egyszerűen kevés készülék közül lehet választani, amin az fut, ergo lehet, hogy nem tudsz eléggé személyedhez passzoló telefont választani.steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
bokrosolajos
őstag
Pofajenő a kérdés az volt, hogy milyen lesz a következő telefonod! Úgy gondolod, 95% az esélye, hogy vegyél még egy Wave I-est?
Szopás 2. Exchange beállítás végén azt mondja, hogy 'A mentés nem sikerült'. Ezzel vége a folyamatnak, nem lehet felvinni új fiókot. Bravo Samsung!
-
HaKo
aktív tag
Na akkor én is leírom...
Én nagyjából elégedett vagyok a Badával. Nekem nincsen szükségem nagyon programokra, igazából most is csak pár darab van fennt. Nekem alapvetően elég lenne akár egy zárt oprendszeres telefon... De a Wifi a netezéshez illetve az office dokumentumok megnyitása, illetve fényképező fontos. Esetleg MSN, de abban ugye a Wave amúgy sem csúcs... mégis megvagyok.
Viszont fontos a minőség, és hogy ne kelljen naponta tölteni. Ezekben szintén jó a Wave.
Ha most kellene telefont vennem, akkor elgondolkodnék a Badán. Android nekem sok, nem szeretnék sok időt beleölni... iOS drága, WP7 lenne még egy lehetséges alternatíva. Zárt oprendszeres telók meg lassan kihalnak. -
unrealnoise
senior tag
-
snecizero
senior tag
Én sem adom el az biztos. De, a következő telefonom nem badás lesz az is biztos.
Inkább androidos. Esetleg ,de nem. A bada 2.0 úgy sem rughat labdába egy androiddal szemben.Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
PofaJenö
senior tag
üdv
1% droid
1% wp7
2% ios (csak azért mert tetszik 4-es szögletessége)
96% Wave I
és max elégedett vagyok vele.Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
Tomajdon
aktív tag
Akinek a legutóbbi Bada 2.0-ja van (BUKI1): ha kikapcsoljátok a telót, nektek is újraindul pár perccel később?
Ja, amúgy:
Android: 55%
Bada: 5%
Nokia winpho 7: 40%Nekem is az a helyzet, hogy kezdem megunni. Azért raktam fel megint a Bada 2.0-t, hogy legyen vmi új, és majd szerintem nemsokára teszem vissza az 1.2-t... Androidon az a jó, hogy a sok módosításnak hála bármilyen kinézete lehet a telódnak.
[ Szerkesztve ]
-
MxM19
aktív tag
Nem akarok hírdetni de ha valakinek egy Kiválló állapotú full tartozékos Tmobilos garanciás Wave 1 re lenne szüksége az nézzen rá a hírdetésemre.Olcsón.(35k)
KERESEK ZTE BLADE ELŐLAPOT OLCSÓN!!!!!Vagy olyan illetőt aki T-mobilnál dolgozik,stb...
-
gelbelex
őstag
Bada-index: Ennyiért, amennyibe a Wave II kerül, ma is a Wave II-t venném.
Remélem, hogy a 2.0-ban lesz normális hangprofil-kezelés és több hangsávot kezelni képes videolejátszó, valamint multitask-hoz méltó memóriakezelés. Aztán meglátom.A 2.0 szerintem nincs még kész. Nyilván készen lehetne, ha a Samu komolya(bba)n venné, de az a sejtésem, hogy egyenlőre csak a Gugli sakkban tartására kell.
-
CarKiller47
tag
válasz szimike79 #48760 üzenetére
Sajnos én a csere mellett döntöttem. Csak sajnos nagyon sok pénzt bebuktam ezen a Wave-en. 25 ezerért tudom eladni, bár ez főképp azért van, mert nem vigyáztam rá. Szerencsére van annyim, hogy valami jobbat vegyek, de ez még nem történt meg. Majd karácsonykor. Addig hátha lesz 2.0 is.
-
szimike79
őstag
Mi ez a világ vége hangulat a fórumon?
Ahogy látom a sok apró bosszúság azért megtette hatását! A Samunak lenne még mit tennie azért, hogy megtartsa az eddigi klienseket, mert az édes kevés ha újakat szerez. Ahhoz, hogy sikeres legyen a bada, kellene egy biztos bázis, ami sajnos jelenleg nem valami nagy. Sok hír volt arról, hogy a Samu most majd rágyúr a badára, de szerintem ennek nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Nálam is így fogyott el a kezdeti lelkesedés. Régebben minden hírmorzsának örülni tudtam, na majd most, gondoltam. Ma már csak legyintek egyet. Ez sajna nagyon rányomja a bélyegét nálam az egészre. Egyenlőre nem áll szándékomban telót váltani, bár a gondolat már foglalkoztatott, de a fő visszatartó erő most még nem enged (azok a fránya anyagiak). Hogy maradok-e a badánál? Ez most nagyban a Samun múlik, ha tudnak olyat nyújtani számomra a 2.0-val ami kielégítő lehet zsenge igényeimnek akkor gyarapíthatom a bada tábort.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #48753 üzenetére
Nálam egyszerű a helyzet: nincs semmi bajom a Badával, egyszerűen meguntam... Most majd a 2.0 kapcsán lesz egy kis pörgés, meg talán kicsit előbbre lép az android (de már azt is meguntam...), de nincs már meg az a kellemes izgalom, mint az elején. Működik, vanak kipróbálható appok, ennyi.
-
duvi
nagyúr
válasz F-ECT$ #48746 üzenetére
Azért az SE androidos menüje köszönő viszonyban sincs a Samsung (androidon is használt) TouchWiz felületével. A galaxy család viszont megkapta:
"az Android egész felhasználói felületét átszabták az új platformjuk képére, már a képernyőzár feloldása is az ott ismert megoldással történik, amit tetéz a dinamikusan állítható, hétben maximalizált oldalszámú készenléti képernyő, melyre nem meglepő módon widgeteket, parancsikonokat és mappákat rakhatunk ki." Tehát lényegesen könnyebben igazodtam volna el, ha ezt a felületet kapom kézbe az Arc esetében is. De tényleg nem akarom túlragozni a témát. Mindkét rendszer jó, csak a felhasználóknak kell az igényeiknek megfelelő döntést meghozni. -
leslieke
Jómunkásember
Legutóbb kicsit több jelentkező volt, akik a badánál maradnának.
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
Kösz, hogy nem válaszoltatok, látom kivívtam magamnak
Mindegy is, mert láthatjátok, bennem megvolt a szándék, de kiírta, a feltételeknél, amikor rányomtam, hogy töltsem fel 100%-ra az akkumulátort, ami akkor 78%-on állt. Feltettem USB kábel a PC-re, USB hibakeresés mód, nehogy kommunikáljon, egy óra úlva leesett 71%-ra, majd két és fél óra múlva 68%-ra. Ennyit akkor sem merül egy nap, ha nincs kábel közelében Ez nem töltődik USB-n keresztül, hanem feltölti a PC-tMiért ölné meg a badát ha lenne Androidos app futtató?
Aki megunta a lagolós droidos készülékeket, azoknak jó alternatíva lenne egy atombiztos OS, amin futnak a kedvenc appok!Nahát, nahát! Milyen nem meglepő eredmény, leslieke és duvi a két tag, akiknek 80% felett áll az index, hogy következő telójukon is bada fusson
Mindenki más eléggé borúlátó e tekintetben.
Nálam 0%. Ebben sincs semmi meglepő. -
MxM19
aktív tag
válasz consono #48747 üzenetére
Én meg úgy vagyok vele ha el tudom adni akkor eladom vasárnapig.Ha meg nem akkor megtartom.Nekem semmi bajom a badával.Program is van rá elég.Egyedül a flasht hiányolom belőlle.De majd 1 hónap múlva talán meglesz.+a w**ez támogatás is.
Ennek a wavenek SuperAMOLED el nagyon szép a képe.KERESEK ZTE BLADE ELŐLAPOT OLCSÓN!!!!!Vagy olyan illetőt aki T-mobilnál dolgozik,stb...
-
consono
nagyúr
Nálam valami ilyesmi:
- WP7(8?): 40%
- BB(X): 20%
- Android: 20%
- Bada: 10%
- iOS: 5%
- más: 5%De persze ez nem jelent semmit, mert jövő karácsonyig szerintem nem lesz új telefonom...
-
duvi
nagyúr
-Nálam még mindig 90% az index. A hiányzó 10% is a sok p*csölés miatt van. Inkább ne ígérgessenek addig semmit, amíg nem látják a konkrét számokat/időpontokat. Ettől még ugyan úgy szeretem a Wave II-met
Egy kis off. ha már szóba kerültek a rendszer megítélések:
-Pár napja vettünk (összedobta a család) a fiam szülinapjára egy SE Arc S telót a T-nél.
Nulla ismerettel nekiálltam beüzemelni. Szép is, jó is, gyors is. DE. Amíg a Wave II-t bekapcsoltam és használtam, addig az androidon 100x tovább tartott a beüzemelés.Mondhatnám, hogy:"Öreg vagyok már ehhez a melóhoz!" Még mindig van egy jó pár "sötét folt" a beállítási rendszerében. Macerásabb a szinkronizálás, adatforgalom letiltása. (biztos van rá letölthető alkalmazás) Egyszóval egyszerűbb a Wave használata.Ráadásul amikor kézbe veszem a Wave fémháza után az Arc-ot, olyan érzésem van mintha egy játéktelefont tartanék a kezemben. Mivel a játékok is szerepeltek a prioritások között, ezért lett végül android. Remélem nem sértettem megy egy androidos tulajdonost se! Nem állt szándékomban és elismerem az előnyeit maximálisan! Egyszerűen jobban szeretem a Wave-t a badával és az áttekinthetőségével. -
ABal
őstag
LOL még a végén kiderül, hogy a legoptimistábbak/legtürelmesebbek egyike vagyok a 20%-ommal!
A felől persze nem volt kérségem, hogy leslieke majd lenyom.
[ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
sede7
tag
Gyakorlatilag nulla.
Szerettem, most is jóban vagyunk, de kinőttem.
A kevéske program még csak-csak, de a memória elfogyása és a Dolphin fogyatékai számomra elfogadhatatlanok. A nehézkes levelezőkliensről, az alkalmankénti újraindulásról, egy-egy program szintén ritka, de azért előforduló spontán bezáródásáról nem is beszélve.
Elvileg februártól iOS lesz, de azért örülök, hogy addig még megismerhetem az új badát (elvileg ), kíváncsi vagyok rá, és biztos lesz olyan dolog, ami hiányozni fog (pl. névjegyzékben, híváslistában jobbra/balra elhúzással hívás/SMS, stb - de amit lehet, utólag majd beszerzek rá).[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
-
ABal
őstag
Kíváncsi vagyok, hol áll nálatok most a Bada bizalmi indexe?
(Vagyis, kb. hány százalék a valószínűsége annak, hogy a következő telefonotokon Bada fut?)Nálam a mai napon ez olyan 15-20%-on áll.
-
duvi
nagyúr
Lehetséges, hogy tegnap előtt a Wave M és Y nem a végleges 2.0-val lett bemutatva az oroszoknál Ez megint csak felveti a kérdést: hogy áll a végleges 2.0 fejlesztése? A KIES nem hivatalos firmwarnek detektálja a rajtuk levő szoftvereket. (persze a KIES-től láttunk már csodákat...) Forrás
-
Binyi01
aktív tag
Srácok, fájó szívvel valószínűleg meg kell, hogy váljak a Wave - től. Ha vkit érdekel, priviben érdeklődhet.
[ Szerkesztve ]
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
consono
nagyúr
-
F-ECT$
titán
válasz leslieke #48725 üzenetére
"Az viszont igaz, hogy az emulátor megölheti a Badát."
Ez kétélű fegyver. Egyrészt jó lenne a felhasználóknak, mert lenne sok app (bár kérdés, hogy a fizetős appokat hogyan tudná kezelni); másrészt meg a fejlesztők azt gondolnák, hogy minek natív bada appokat fejleszteni, ha úgyis ott az emulátor.
Dive ever, work never.
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #48725 üzenetére
Hát, ha ők nem csinálnak, akkor majd valaki más fog... A RIM a BB PlayBook 2.0-s rendszerébe már beépítette ezt, persze nem teljes a kompatibilitás, a HP TouchPadra több próbálkozás is van ilyen téren és ugye a Wave-en is fut valamennyire az android, nem lehetetlen dolog az apk-k futtatása. Ráadásul akkor nem is kellene a modemmel meg power managementtel foglalkozni, ha csak egy android runtime-ot írnak... Ha lenne sok időm futnék vele még pár kört a ScummVM-en felbuzdulva (az is parancssorbol lett fordítva cygwin alól), hogy legalább a DalvikVM menjen...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz unrealnoise #48724 üzenetére
Én elégedett vagyok a Badával - a nyilvánvaló hibái és hiányosságai ellenére is. A programok mennyisége eddig se és ezután se fog érdekelni.
Az viszont igaz, hogy az emulátor megölheti a Badát. Pedig elég sok pénzt beleölt már a Samsung ahhoz, hogy csak úgy kidobja az a kukába az egészet.
-
unrealnoise
senior tag
válasz leslieke #48723 üzenetére
jah, csak a Bada-nak meg a bada rendszerre épülő app boltnak nem, így újfent semmi értelme az egésznek... Azaz ha ez az emulátor nagyon jó lesz, simán fut majd minden, akkor újfent kérdezném, miért vennék Bada-t? Csak a hardver miatt? mondjuk a Wave-et emiatt vettem lényegében, azt hittem az OS azért kicsit jobb, mint lett...
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #48710 üzenetére
Nem hiszem, hogy kellene bárki jóváhagyása, az Android ingyenesen letölthető és azt lehet vele csinálni, amit akarsz. Itt persze az AOSP-ról beszélek (és újra él a gingerbread repo is, végre, két hónap után...).
-
Orlin
addikt
A könyvjelzőket nem tudom mozgatni?Szeretném rendezni őket
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
bokrosolajos
őstag
Minden mindegy alapon: ha most rányomok arra gombra, hogy fw frissítés, akkor mi történik? Arra gondoltam, ha nagyon béna is az 1.2, most már nem kell sokáig szívni velem, mire kijön a 2.0
Szóval, mit veszítek utána? Sütiboltos navi használható marad-e? Régebbi appok, pl, gyári NFS? -
leslieke
Jómunkásember
Lengyeleknél 1530 zloty a Wave 3 ára, ami 104.000 Ft, 68 Ft-os árfolyamon átszámítva.
-
leslieke
Jómunkásember
Foursquare widget az ukrán appson.
-
bokrosolajos
őstag
QR nem abszolút nem haszontalan, én is használom. Kontaktokat, url-eket meg lehet vele jeleníteni, névjegyzékbe elmenteni, letöltési linkeket generálni, ha tovább akarsz egy oldalt küldeni ismerősnek, hogy "találtam egy tök jó oldalt" stb.
De ahogy a Samsung csinálja, annak nincs értelme!Másik szopóág: új KIESt feltettem, beadtam a derekam, mivel annyi Androidos ismerősöm van, aki meghív mindenféle programra, jó lenne szinkronizálni a Gnaptárral az eseményeket.
Gondolom kitaláltátok már, KIES hibaüzenet: nem lehet szinkronizálni a Gmail-es fiókkal
SZ.Á.N.A.L.O.M. -
ABal
őstag
válasz bokrosolajos #48709 üzenetére
Nekem rendesen behozza az áruházat.
Mondjuk nem konkrétan azt a terméket, amelynek az oldaláról elindultam.Sok hasznát az egésznek a jelenlegi formájában nem látom.
-
Orlin
addikt
Nekem simán nyitotta az oldalakat!!!
-
F-ECT$
titán
Most olvastam, hogy ezekkel a QR kódokkal nem árt vigyázni, mert bármilyen url-t bele lehet kódolni, ergó kártékony oldalra is lazán el tud vinni.
Dive ever, work never.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz unrealnoise #48708 üzenetére
Állítólag a Samsung dolgozik egy ilyen droid emulátoron, tehát hivatalos lesz. Gondolom a Google jóváhagyásával. Telefongyártás terén már úgyis nagyon összefogtak.
-
bokrosolajos
őstag
Kezdjük anapot egy szánalmas Samsung újítással!
Kicsit megkésve, felrakták a QR kódokat az alkalmazásboltba. Tök' jó mondom, kipróbálom, nem kell elindítani semmit... Na most a kód nem közvetlen a telefonra telepít, hanem csak az url-t passzolja, ahol is az oldalt nem tudja lekezelni a gyönyörű Wave böngészője, szétesik és nem jelennek meg dolgok, például a letöltés gomb
[ Szerkesztve ]
-
unrealnoise
senior tag
Kicsit le vagyok maradva, de olvastam valami droid-emulátorról. ez hivatalos app lesz? a google/droid team ezt engedi? oké, nekünk jó lenne, bár szvsz lassabbak lennének az appok, meg ha valaki annyira ki van éhezve droidra, vegyen olyan eszközt, de szóval a lényeg, hogy szvsz a bada akkor követ el nagy hibát, ha egy másik rendszer alá nyomja végül is a felhasználókat. Nagyon jó OS-t kell írni és sokkal gyorsabban, aztán meg VALÓDI csúcskészülékeket is ki kell adni, hogy a high-tech kütyübuzik is megtalálják a saját terméküket a palettán, mert azért abból nagyobb nyereségük is lehetne, valamint talán jelentősebben szélesedne a badat használók tábora.
-
Alan[HUN]
senior tag
Na lecsekkoltam, biztosan működik-e, de megvan a megoldás! Bal felső sarokból lerántod a "menüt" és a legalján, a Kijelentkezés alatt, ott van kis betűkkel, hogy Desktop site/Asztali verzió (nekem angol, azért nem vagyok biztos a magyar nevekben), arra ráböksz, miután betöltötte, a profilodon megkeresed a hsz.-t, majd a jobb felső sarkában (ahol amúgy is szokott lenni az erre szolgáló ikon, csak nem fog látszani), böksz egyet, mire megjelenik, aztán mégegyszer és innentől az asztalihoz hasonlóan kérdez, stb.
Igen, kicsit lassú, kicsit macerás, de a miénk![ Szerkesztve ]
-
Attelah
tag
Hali!
Mint írtam pár napja a teló képernyőjének fényereje egy újraindítást követően szemmel láthatóan több árnyalattal gyengébb lett. Tegnap összehasonlítottam egy másik Wave 1-el 6-os fényerő értéken és beigazolódott hogy nem a szemem káprázik.
Visszaviszem a telót a T-mobilba, mivel még garis.
Kérdésem, hogy tegyek rá egy hivatalosan megjelent, Kiessel elérhető firmware-t vagy maradhat rajta a JID?
Ugye én ezt multival tettem rá és XEH-ra változtattam a produktkódot. Lehet ebből gond?
Véleményem szerint a kijelző nem a firm miatt hibásodott meg.Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Politika
- Need for Speed: World Online
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest