Hirdetés
Aktív témák
-
Tomajdon
aktív tag
-
snecizero
senior tag
Vártam és csak vártam. Október, November a bada 2.0 meg sehol.
Lehet hogy nem is létezik Szerintem nem éri meg a wave III az árát. Ha ennyi pénzem volna akkor inkább samsung galaxy 2. De wave 3 na ne ez vicc ténleg. És a SG 2 hőz talán olcsóbban hozzá lehet férni. És csak most nézem ,hogy a wave 3 nak a hangszórója hátul van. Ami részemről szerintem nagy hiba.[ Szerkesztve ]
Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
Dhampir
félisten
-
Paca2
senior tag
módosítottam az órán, sztem így jobb, letölthető ugyanonnan
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz brendoncsopi #48984 üzenetére
Wave 3-at csak akkor válaszd, ha nincs igényed arra, hogy sok programból válogathass, mert az Badára nincs.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
brendoncsopi
tag
Hy all. Szerintetek mennyivel lesz jobban használhatóbb a 2.0val a bada? Mindjuk engem spec a wave3 is érdekelne,de arról még nincs senkinek kézzel fogható infója ha jol tudom.
Az az igazság hogy teló vásárlás előtt állok és jol megfontolom. Most droidom van,de nem zárkóznék el a váltástól se,mert nekem néha katyvasz az egész. Bár lehet egy jobb gépen jobban is fut.
Szerintetek érdemes a Galaxy s+ és a Nexus S mellett Wave 3at is bevenni a kalapba?Tudom lerágott csont lassan amiket kérdezek,de mégis érdekel hogy labdába tud e rugni egy Nexus S mellett?!
Vajon milyen lesz az üzemideje az uj telcsinek? Mert droidnál sajna gyalázatos,zsebben merül 40-50%ot délutánig ha elfoglaltságom van és nem használom szinte semmire,elvégre nem egy vezetékes telefont vettem.
Ja és a fő szempont még hogy laggmentes lesz e?! -
Tomajdon
aktív tag
Mi a tököm ez? A Kies fosból szeretnék telepíteni alkalmazásokat, erre itt szivat hogy Az alkalmazás telepítőcsomagja hibás. Mi hibás istenem???!!! Eddig jó volt, most meg nem!! Ááá a koreaiak kenjék a hajukra ezt a szart!!
-
Paca2
senior tag
Xperia
[ Szerkesztve ]
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Dhampir
félisten
Ma már a 307 forintot is érintette az Euró. A dollár erősödött az Euróval szemben. [link]
-
lesli.h
aktív tag
Sziasztok.
Használ valaki a telójához Sony Ericsson MW 600 stereó bluetoot headsettet ? -
leslieke
Jómunkásember
Itt a november, van már Bada 2.0??
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Paca2
senior tag
válasz mZoleee #48969 üzenetére
megkísérlem feltenni a mysamsungwave.hu-ra (de ez csak 1.2-re van nekem)
-
TomWexX
addikt
November van! Bada 2.0-t akarok MOST!!!
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
duvi
nagyúr
Opppsz! Most látom csak, hogy te a mobil nézetet kérdezted. Én nem szoktam ezt használni, mert sok funkció nem működik ezen.(pl. friss hozzászólások számszerű kijelzése) Mobil nézettel valóban gond van nálam is. Nem nagyon akar rendesen betöltődni a fórum(az oldal túl nagy hibaüzi feljön, de nem zár be semmit a rendszer). Ez valszeg az oldal hibája lesz. Pár hete kapcsolták be a PH mobil verzióját. Gondolom, van még mit finomítani rajta...
-
radav
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, újabb Wave rejtély. Restart volt általam is, és a 2000 hozzászólás betöltése közben magától is. A teljes verzió működik, más oldalak is. Csak a m.mobilarena fórumok ilyen érdekesen. A mobil verzióban lehet valahogy állítani a hozzászólások számát? Nekem eddig 20 volt és nem láttam ilyen opciót.
-
radav
csendes tag
Másnak megy Waveről ez a fórum?
Nekem a mai napon 3G-ről egyáltalán nem, Wi-fi-ről pedig a friss 20 helyett (mobil verzio) bejön az első 2040 db (persze nincs elég memória, oldal túl nagy, widgetek záródnak) és a navigációs gombokkal sem tudok sehova lépni. -
boszitom
csendes tag
-
szebev
senior tag
válasz szimike79 #48954 üzenetére
Pontosan igy gondolkoztam en is ahogy Te !
Mas :
Kiirt olyat a telo netezes elott, hogy kapcsoljam be a 3g vagy a wifit , holott engadelyezve van a 3g... A masik az, hogy kiirta orszagon kivul vagyok engedelyezem-e a roomingot ami ugye plusz penzel jar! Nehany percre ra mar tudtam hasznalni a netet, de bosszantott, hogy akkor nem tudtam hasznalni . Nem tudjatok mi lehetett a baj?[ Szerkesztve ]
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
Dhampir
félisten
-
szimike79
őstag
válasz szebev #48951 üzenetére
Ha meglesz a 2.0-a nekünk is, és nem lesz számottevő különbség a két teló firmje között, akkor nem hinném hogy zavaró lenne. A Wave2-eseknek is szívesen segítettünk, ha tudtunk. Amúgy majdnem olyan nagy bada fórum jellege van a WaveI-es topicnak, ami nem baj, mert bada terén talán mi vagyunk a legtapasztaltabbak.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
SlyChocolate
senior tag
Mai felfedezésem.
Jelenleg a 2.0 KI1-et használom és poénból rákattintottam a beállítások - kijelző - betűtípusok alatt lévő "További betűtípusok" gombra és hozott az apps-ről lomot hozzá.
Bár igaz csak a két régi Rosemary és a Cool jazz fontot de mégis.
Tudtam új karakter típusokat telepíteni.
Ez tetszik!!! -
bokrosolajos
őstag
válasz Attelah #48946 üzenetére
Működik, de nagyjából frissítés után is ugyanolyan vacak. Jobban jársz ha
- touch.facebook.com-ot használod widgetről
- letöltöd a Facebook java-s kliensét
Bármelyik jobb megoldás. Főleg a második.1.2 tapasztalat. Miután lefrissítettem 1.2-re, olyan zavaró dolgok jelentek meg, amik az 1.0-n soha:
- lag a főmenü betöltésekor
- lag a menüben lapozáskor
- GPS pont ugyanolyan xar
- böngésző felugrál, de ez a legkevesebb
- memória problémák (pl. Hermit játéknál)
A legszebb az egészben, hogy Exchange-be ugyanúgy nem tudok felvinni, maradt a Save Failed nevű misztikus Samsung error message ...Ndrive11: nem tudjátok, nálatok sem működik a napszak automatikus váltás? Hiába van kipipálva, este is a nappali témát mutatja Ezen kívül, indításkor kérdezi, hogy a vásárlási listát akarom-e érvényesíteni (kamera fájlok) amit, persze érvényesítettem le is töltötte, ha tovább nyomom, akkor is ott van, ha leokézom, akkor update-eli ...
-
boszitom
csendes tag
válasz leslieke #48938 üzenetére
Hali Skacok!
Nem lesz ez a gép rossz, hát ha még egy kedvező ár is jön(ne) hozzá!?
Valszeg (a jelenlegi Wave tulajok közül) nem mindenki akarja majd a cserét, de ha
a W3 fórum is ilyen szépen alakul, mint ez itt >>> az több user kedvét is meghoz-
hatja.Kell ez a gép, ill. BadaOS a palettára, színesebbé teszi >>> meg lesz mit szidni a
Kies mellett (olyan olajosan).SGS 5 a csúcs
-
Hanz
tag
Vajon ez a wifi direct müködik másik wifi képes mobillal, vagy abban is benne kell hogy legyen ez a képesség?
-
Attelah
tag
A natív Facebook működött JL2/JL1 alatt? Mert nekem nem valami acélos. Nehezen lép be, sokszor kiírja hogy a FB server nem stabil vagy Nem sikerült a serverhez csatlakozni vagy HTTP időtúlépés. A Barátok fül alatt nem tölti be az ismerősöket, viszont keresni tudok név szerint. Chat nem működik, nem mutatja az online emberkéket.
KF3/KG2 alatt hogy muzsikál?[ Szerkesztve ]
Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
szimike79
őstag
válasz leslieke #48938 üzenetére
Jó lesz a teló, mind minőségben, mind dizájnban. A bada 2.0-a is bejövős, tetszik amit láttam.
DE, itt már tényleg feltűnt a pentile matrix. Ezt 4 col-on már nem kellett volna erőltetni. Míg a WaveI-en alig észrevehető, engem legalább is nem zavar, a Wave3-nál már igencsak feltűnő, főleg a mappába rendezésnél lehet nagyon látni., mikor ráközelítenek a 3D-s hatás miatt.A mappa tartalmának listázását ezzel a 3D-s animációval viszont szépen megoldották. Ha az egész ilyen szépen meg lesz csinálva, akkor tényleg jó lesz. És természetesen ha WaveI-en is így fog futni.
Egy kicsit más: Ma néztem, az apps-on rengeteg progi kapott frissítést. Csak nem a 2.0-ra készítették fel őket?
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
beszizoli
csendes tag
Sziasztok.Valaki tudna segíteni?Frissíteni szerettem volna bada 2-0-ra,de elszállt minden!Ezt írja ki Download mode vagy bejön a samsund Wave II. és semmit sem csinál vagy UPLOAD data to pc. ez a 3 verzió van!Mit lehet tenni?Aki tudna segíteni,annak nagyon meg köszönöm!Priviben légyszi.
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Ki lehet kapcsolni valahogy pc csatlakoztatáskor töltési funkciót.
Mert mire sikerül normálisan csatlakoztatnom az áldott kiessel 5 kell kihúznom, és ez a akksinak nem tesz jót. -
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
válasz snecizero #48936 üzenetére
Szerintem ez a két játék is már a 2.0-ra és a 100 ezres nyereményre készül: Space Escape, Asylum
-
snecizero
senior tag
Köszönöm a válaszokat. De nem vagyok fejlesztő és nem is leszek.
Úgy hogy ugrott a lové. De már nagyon várom a bada 2.0.
Szerintem ha lesz egy jó bada 2.0 szoftverünk wave 1 és 2 re. Akkor szerintem utána sürübben fognak jönni már a javítások. Jó lesz ez csak kitartás.Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
snecizero
senior tag
Szevasztok.
Kaptam egy e-mailt a noreply-innovator@samsungmobile.com ról.
Angolul van és sajna nem értem. De remélem valami elindult és jó írányba.
Ha esetleg valaki kitudná venni a lényeget ebből akkor azt megköszönném.SAMSUNG Developers Newsletter
Grab your chance to win $100,000! The bada 2.0 Power App Race
Samsung Electronics announced the bada 2.0 Power App Race, a global app-lication contest hosted by the Samsung bada developer site, offering developers the chance to win up to $100,000. The bada Power App Race competition will formally launch bada 2.0 to mobile applications developers, inspiring them to create innovative new applications using the bada 2.0 SDK.
A total of ten applications - including five game applications, and five non-game applications - will be selected and rewarded with prize money totaling $1,000,000. Also, winning applications will receive the 'Power App' mark at Samsung Apps, exclusive marketing and promotion benefits.
Sign up now >
Looking for revenue beyond app sales? Samsung AdHub is the answer
Samsung AdHub is a digital advertising service from Samsung Electronics that supports in-application advertising for bada and Android developers. If you are looking for revenue streams beyond just application sales, this is the answer. This new ad service for mobile, and tablet PC app developers is the perfect opp-ortunity to diversify your business model.
Samsung AdHub has partnered with leading ad networks in the industry to serve ads into your applications. Developers can maximize their fill rates and revenue by accessing our large advertiser pool ag-gregated from our partner ad networks. Select the ad network of your choice, design how you want ads to be displayed in your application, and earn optimized ad revenue for your applications.
To mark the launch of Samsung AdHub, For a limited period of time (from Oct.10th, 2011 until the end of Dec. 2011) Samsung AdHub is raising our publisher revenue share from 60% to 80%.
Find out more >
Introducing the all-new D Forum for Smart TV Developers
Samsung D Forum is a website dedicated to the development of Samsung Smart TV app-lications, providing a wide range of tools, tips, and technical documentation essential for creating various applications.
We are greatly pleased to announce that the Samsung D Forum Website will be renewed on Oct 27th to enhance the website's accessibility and usability for Samsung Smart TV developers, please visit D Forum web site.
Find out more >
Dev Tips
[bada]Multimedia in bada
Code level introduction to the new features in bada 2.0
A Comparison between Android and bada Application Development[android]
In-App Ad(Samsung AdHub) SDK Library
New Features in Samsung Android
Common Issues in AndroidNews & Events
[Past Events] [Ongoing Events]bada 2.0 at IFA 2011
[Sep 2~7, 2011]
bada Developer Day
India [Sep 16, 2011]
Beijing [Sep 22, 2011]
Chengdu [Sep 24, 2011]
GALAXY Note hits European markets
[Oct 27, 2011]bada 2.0 Power App Race
[Sep 24, 2011]
badaCup2 competition (Poland)
[Sep 19, 2011 ~ Jan 31, 2012]
Free the TV Challenge
[Sep 01, 2011 ~ Nov 30, 2011]
Launching Promotion with InMobi
[Oct 10, 2011 ~ Dec 31, 2011]Follow Samsung Developers
If you have any ideas about Samsung Developers Newsletter, please share your opinion on our twitter&Facebook. twitter facebook
This mail account is only for outgoing mail. All contents Copyright © Samsung Electronics Co., Ltd.Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
Paca2
senior tag
válasz Tomajdon #48931 üzenetére
eszemben sincs elrontani a wave-et
jó lesz nekem a gio is, amúgy ha most vennék wave kat. telót, szinte biztosan az xperia ray-t választanám, nagyon tetszik
-
Teaway
veterán
válasz wertigo1984 #48928 üzenetére
Ráböksz a városra > More > Set DST > majd ismét a városra (ne legyen mellette napocska)
Nincs itthon csokid??
-
wertigo1984
őstag
még egy kérdés: ami gyárilag van a widgetek között Accuweather alkalmazást ha kiteszem főképernyőre, nem a valós időt mutatja, hanem egy órát késik. ezt hogyan tudom visszaállítani?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Paca2
senior tag
válasz wertigo1984 #48924 üzenetére
mint írtam még nem volt androidom, másrészt meg sztem nem baj ha vmi hasonlít, ha jóhoz hasonlít... apple meg mehet a gazdája után...
-
wertigo1984
őstag
akkor nem vagyok egyedül... amit közzétettél pár hozzászólással visszább bada 2.0-ás képet, szerintem kicsit hajaz undordroidra nem? azért kiváncsi vagyok, hogy mennyire lesz stabil... és a wave3-ra is!
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Paca2
senior tag
válasz wertigo1984 #48922 üzenetére
ha jól tudom, ez vmi memóriakezelési hiba, elég általános jelenség, talán a bada 2.0 megoldja (vannak itt nálam hozzáértőbbek is)
Tomajdon kösz
én nem multizok, majd kies-el, ha lesz, kibírom
addig is ki akarom próbálni az androidot, még nem volt, ha minden jól megy lesz ingyen egy Galaxy Gio, próbálni jó[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
sziasztok! akinek wave 2-je van, az tapasztalta-e hogy netezés közben néha kiírja, hogy "Az oldal túl nagy, nem fog teljesen betölődni", vagy valami hasonló szöveget ad ki? amúgy szerintem nagyon jó teló, aki erre adja a fejét, az jól teszi! (kolega galaxy s-ével teszteltem, a wave2 netoldalak betöltése picivel gyorsabb )
-
Paca2
senior tag
válasz SlyChocolate #48919 üzenetére
kösz
most nézem, h rosszul volt beállítva az órám 1 napos késésben voltam
-
Paca2
senior tag
aut. kikapcsolva, független, telenoros sim, NEM állt át magától
nem tudok aludni
[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
Ötlet hogy miért nem működik az e-mail küldés?
Wifin tudok küldeni, de hálózatról (se 3G, se Edge-en) nem megy, egyszerűen annyit ír ki hogy e-mail küldés sikertelen...
Nemtudok valahol utánanézni miért sikertelen az -email küldés?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
leslieke
Jómunkásember
Ugyanezen lengyel fejlesztők készítik az Asylum nevű FPS játékot is: Bemutató videó
-
leslieke
Jómunkásember
Ingyenes alkalmazás, november 3-ig: TimeTracker - magyar fejlesztés
Ingyenes játék: SplashBack
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
-
radav
csendes tag
Az óraátállás anomáliáiról szóló tapasztalatok összegzése és egy kis tesztelés eredménye:
ha az automatikus frissítés ki van kapcsolva, a bada tudja a dolgát és átállítja az órát.
Az automatikus frissítés bekapcsolt állapotában viszont szolgáltatónként eltérő a helyzet:
Voda: velük csak régebbi tapasztalatom van, de mindig működött az átállás magától, minden bűvészkedés nélkül.
T-mob: csak a hálózathoz csatlakozáskor frissül az idő. Aki reggel pontos ébresztést szeretne annak érdemes este kikapcsolni az automata frissítést, a többieknek pedig egy újraindítás vagy repülő mód be/ki segít.
Telenor: (ezt nem a Waven teszteltem) nem frissíti az időt, sem a restart, sem a Karma által írt 3G/2G átállítás sem segített. -
duvi
nagyúr
leslieke kedvéért a Samsung Magyarország elit kommandósai megszerezték a Wave III Magyar nyelvű kézikönyvét Hatalmas vérveszteségek árán, de sikerrel jártak és mostantól bárki letöltheti a kézikönyvet a magyarországi Samsung Wave III oldaláról!
-
duvi
nagyúr
válasz leslieke #48903 üzenetére
Ez csak az ingyenes szám
Lassan de valami beindulni látszik szoftverfejlesztés fronton. Tesztelés alatt áll a Navfree program, ami 2.0 alatt fog érkezni és ingyenes navigációs alkalmazást tisztelhetünk benne ForrásMellé még egy fejlesztői hír! Lengyelek készítik a Space Escape című játékukat badára. Béta fázisnál tartanak már. Bemutató videó a játékról.
[ Szerkesztve ]
-
potyi23
senior tag
hi.Hol tudok wave II -re valmi jo temat lehuzni? ingyenes van ?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest