Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
Most néztem, droidra van már legalább 20 féle UI, mi meg még mindig nem kaptuk meg hivatalosan a 2.0-t sem, ami szintén csak 1 éppen használatos default lehet ...
Kissé tömör unalom lett a badás lét, nem?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz consono #46098 üzenetére
Vissza lehet váltani a klasszikus, start menüs nézetre is.
A billentyűzet Windows-gombjának megnyomásával lehet visszalépni a szokványos asztali nézetre, amelyen a régi jó start menü ikonja is látható.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
consono
nagyúr
Ez így azért erős. Én feltettem, de gyakorlatilag egy Windows7+MetroUI az egész. Touch támogatás nélkül nem az igazi notebookon, de azért bejön a dolog. Mondjuk jobb lenne, ha minden Metro-s lenne, mert egy csomó dolog visszavisz a megszokott Windows desktopra és ez azért nem az igazi...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
study
tag
A Microsoft tegnap este bemutatta új operációs rendszerét, amely nem ígérget, nem csak utal a vérfrissítésre, hanem rárúgta az ajtót a világra.
Technet -
Atomgeszi
nagyúr
Névjegyeket mivel érdemes szinkronizálni és kiesben mit kell hozzá beállítani?
A legutóbbi nem mentés elkerülése végett most beállítottam, hogy minden csatlakozáskor szinkronizáljon a telefon. De mivel?Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Ferdzsoo
addikt
válasz CarKiller47 #46094 üzenetére
Registry patcher segít neked. Csak kitörlöd előle és kész is.
Aztán újratelepítésre került a rendszer, és a legújabb kiest amikor felraktam már nem rakta be elé a számítógépnevet... És hiba nélkül le is frissült a szoft."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
szimike79
őstag
válasz TomWexX #46089 üzenetére
JL2-vel nem volt ilyen gondom. Ha sok alkalmazást indítok egymás után, jó előfordulhat hogy beragad valami, és elkopik a memória. De úgy hogy 1-2 naponta újraindítom, nézem bada SI-vel mennyi a rendelkezésre álló memória, minden oké, elindítok egy játékot, 10 perc játék után kidob, kevés a rendelkezésre álló erőforrás felirattal. Ránézek SI-vel, minden rendben. JL2 alatt, ha nem mentek frissülő widgetek, akár egy hétig is elment restart nélkül, pedig többet nyúztam mint most. Rejtély a köbön.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
Kicsimix
őstag
És ez pedig ugyan úgy SHP -val. (Az összes nyelv shp-s a másikban szintúgy.)
GT-S8500_XXKF3-OXDKG2_FULL_HUN_SHP (315.94 MB)
(Verzió ellenőrzés KIES-el)IRD, KOR, O2C, TMH, VDC, VDH, XEH, XEZ
[ Szerkesztve ]
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
TomWexX
addikt
válasz CarKiller47 #46081 üzenetére
Ez egy másik kódú preconfig, egy lépéssel egyszerűbb mint amit leslieke javasolt.
(+egy érdekesség, hogy a Karma által írt preconfig kód anno nem írta át a product kódomat, viszont amit én linkeltem, azzal sikerült. Ez számomra egyébként rejtély....)(#46083) mrhitoshi: Ha jól emlékszem JL1-es CSC-d van KF2-vel feltelepítve. Már más is panaszkodott hogy ez a páros nem teljesen stabil, tehát lehet ez a gond.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Kicsimix
őstag
S8530 OXDJK8.csc
Social Hub PrémiummalIRD, KOR, O2C, ORS, TMH, VDC, VDH, XEH, XEZ
Használjátok egészséggel : )
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz CarKiller47 #46081 üzenetére
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
CarKiller47
tag
Sziasztok!
Kövezzetek meg, elolvastam az első HSZ-t, de be tudná linkelni valaki, hogyan kell preconfigot csinálni? Mert a telefonomon valami gányolt 1.0 van és szinte semmi nem kompatibilis már vele, szóval szeretnék 1.2-re frissíteni. Tudom, hogy menteni kell meg minden előtte, mert gyalulja a dolgokat.
Segítsetek egy szerencsétlen tagnak.
Előre is köszönöm. -
-
leslieke
Jómunkásember
válasz mrhitoshi #46077 üzenetére
- erre nem tudok mit mondani, ízlés kérdése minden,
- böngésző tényleg tud sz@r lenn,
- a zenelejátszó nekem még nem fagyott le,
- nálam a firm is stabil, hetekig elvan mindenféle újraindítás nélkül,A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
mrhitoshi
veterán
válasz leslieke #46046 üzenetére
Szóval:
-Egyszerűen ocsmány a Bada 2.0-hoz képest.
-Sz@r a böngésző, nem tud egy idióta mobil honlapot megnyitni, küszködik, kilép stb...
-Zene lejátszás közben egyszerűen annyira lefagyott a telefon, a képek szó szerint elmosódtak, nem is tudom leírni.
-Nem stabil a Firm. Ezt így nem tudom kifejteni, ezt így érezni kell.Szó mi szó, kezd elegem lenni ebből a bada 1.2-ből, pedig alig egy hónapja raktam vissza a bada 2.0 után.
PS4
-
Goldmen75
őstag
válasz bokrosolajos #46075 üzenetére
Köszi! De az az 1 ami abszolute nem kell
-
leslieke
Jómunkásember
Nem biztos, hogy lesz új Bada 2.0 a héten, legalábbis erre utalnak a samfirmware twitterén mai bejegyzések.
-
Goldmen75
őstag
Nem van még "béta" theme 2.0-hoz??
-
duvi
nagyúr
válasz Dhampir #46070 üzenetére
-A telefonon érdemes megformázni.
-A korábban letöltött alkalmazások csak akkor maradnak a belső memóriában, ha oda töltötted le, illetve oda is telepítetted őket.
-Ha telefonnal formázod, akkor az alap könyvtárakat automatikusan létrehozza.
(Imge, Video, Sound, Others) Ezektől függetlenül te is csinálhatsz tetszőleges könyvtárakat.
Ha van már memkarid, akkor erősen ajánlott a telepítések, letöltések, fotózások helyének azt megadni. Beállítások/Memória/Alapértelmezett memória. Itt mindenhol a memkarit jelöld be! Ezután menj be a Beállítások/Alkalmazások/Telepítési beállítások menübe és itt is válaszd ki a memória kártyát.[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Hogyan használjátok a memóriakártyát? A telefon meg tudja formázni?
A korábban letöltött alkalmazások a belső memóriában maradnak?
Be kellett állítani, hogy milyen mappákat hozzon létre, vagy automatikusan menti rá az újabb alkalmazásokat, fényképeket, videókat?
-
snecizero
senior tag
Sziasztok.
Lehet már kapni a samsung wave III. ?
Létezik már a telefon ?
És ha igen akkor a bugos bada 2.0 van rajta ?Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
Ez tényleg az, méghozzá úgy, hogy a Kiest utánozza - felküldi a telefonod product code-ját és verzióját, amire a szerver felajánl valamilyen firmware-t. Aztán ha letöltötted, ez a titkosítást is le tudja szedni róla.
Érdekes kísérlet lenne, hogy egy jó kis T-s telefon eredeti firmware-rel mit mutat.
Disclaimer: kipróbáltam az előbb, azért jár a szám.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
duvi
nagyúr
Elkészült a CheckFusDownloader új verziója, ami már támogatja a Badás készülékeket is. Mostantól lehet vele keresgélni a badás firmwareket is
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
-
Attelah
tag
válasz leslieke #46055 üzenetére
Köszi!
Hú még azt nem tudjátok hogy át lehet e írni a fényképezőben azt hogy a fénykép nevében szereplő sorszám ne fénykép001-ről induljon hanem pl fénykép654-ről? Mert Multizás után megint elölről kezdte és amikor az új firm alatt készített képek sorszáma elérte a memória kártyán maradt képek sorszámát akkor nem felülírta azokat (hála a jó istennek) hanem nyitott neki egy Fényképek002 mappát és abba tette. De most már ott tartok hogy van Fényképek003 mappám is. Teljes a rendetlenség.
[ Szerkesztve ]
Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
Nem fogom elkapkodni. Csak most gondoltam hogy elkezdek érdeklődni ez után, mert már ilyen ez a teló régóta. Összeszedem hozzá a cuccokat, aztán majd valamikor felteszem rá. Zavarni zavar, de vagy nincs időm foglalkozni vele vagy kedvem nincs hozzá mert inkább mást csinálok. Meg előtte még egyszer átolvasom a telepítés mentetét is, szóval nem akarom elrontani, türelmes leszek. Köszi az eddigieket!
Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
Aha, azt kellene tudni hogy XEJF2 vagy XXJF2. Mind a kettő 2010 júniusi. Valamint a T-snél JI2 (2010 szept.) vagy JE7 (2010 május). A teló decemberben lett vásárolva. De sztem JI2-es, úgy emlékszem, viszont az XE vagy XX-re egyáltalán nem emlékszem.
-
duvi
nagyúr
válasz Attelah #46048 üzenetére
Nekem ugyan Wave II van gyári 1.2 T-s firmware-el, de eddig semmi bajom nem volt vele. Kimondottan gyors és stabil a rendszer. Ha jól tudom akkor Wave I-re JF2 volt a gyári T-s szoft. Ha azt visszateszed akkor utána elvileg fel kell kínálnia a hivatalos frissítést KIES-en keresztül is. Nem tudom, hogy ez volt-e a pontos gyári T-s firm: S8500XEJF2
Régi motorosok talán még emlékeznek rá a T-s csapatból. -
Attelah
tag
Köszi! Elmentem a linket.
Amúgy engem is gyakran fel**sz ez a szoft. Azért tenném vissza a gyárihoz legközelebb esőt, mert azzal nem volt problémám. Ez őrült módon le tud lassulni miután leválasztom a számítógépről. Egyszerűen SMS-t írni kín szenvedés vele, mert a gépelés szaggat mint a GTA3 32 megás Savage videokártyával.
T-sre visszacsinálni lehetséges? És akkor megkaphatná a mostanában kiadott T-s firmet. Vagy mit tegyek fel rá? Már lassan ott tartok hogy a böngésző se érdekel milyen csak működjön a teló normálisan. Nem igaz hogy nincs egy stabil firm.
-
consono
nagyúr
válasz mrhitoshi #46045 üzenetére
Nekem már több mint tíz napja megy újraindulás meg mindennemű problémák nélkül az XXKF3 (1.2) Csak a kezdőképernyőre kitehető shortcutok meg a browser tördelése hiányzik a 2.0-ból...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
mrhitoshi
veterán
Azt hiszem kijelenthetem, hogy rohadt szar ez a KF2 illetve az 1.2-s bada.
Egy megváltás lesz a Bada 2.0 számomra.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
duvi
nagyúr
válasz Attelah #46041 üzenetére
Szia!
Itt megtalálod az összes Wave I firmwaret:
http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-s8500.htm
(Ingyenes regisztráció kell a letöltéshez) -
duvi
nagyúr
válasz bokrosolajos #46042 üzenetére
A kép közvetlenül a szavazás megkezdésekor készült. Ekkor éppen 90 szavazatnál tartott a számláló. Viszont azóta is tart a felmérés...
De igazad van. Semmi köze a Samsungnak az egészhez. Biztos unatkoztak és ezért csinálták az egészet[ Szerkesztve ]
-
Attelah
tag
válasz leslieke #46040 üzenetére
Akkor megint multizni kellene? Mert akkor lehet hogy feltettem volna az 1.0 JF1-et (azt hiszem ez a vásárláskor rajta levő JF2 T-s firm megfelelője, nem T-s animációkkal), de már nincsenek fent az 1.0-ás firmek itt.
-
Attelah
tag
Hali!
Kb. 2 hónapja frissítettem a T-mobilos 1.0 firmről Multiloaderrel 1.2-re. Azóta most dugtam rá a gépre Kies módban. Azt írja hogy A készüléken található verzió nem firsíthető. JID/JL1 (XEH) van rajta. Ez miért van?
A Kies verziószáma 2.0.2.11071_128. (10 perce frissült erre).Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Peti66
senior tag
Igazából, csak azért kérdeztem,mert nem szeretném,ha olyan alkalmazás menne rá amitől ledermedhet
Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Peti66 #46033 üzenetére
Innen bármit feltehetsz, amire szükséged van: http://www.samsungapps.com
-
Peti66
senior tag
Sziasztok!
Ma vettem egy 8500-ös magyar gyárilag független Samut,azt kérdezném Tőletek, mit érdemes rá rakni vagy eltávolítani
Tégla,ólom,elefánt stb. még nem volt
Ja, és igaz az,hogy az english verzióra nem lehet ráhúzni a magyart a process miattPio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
s4hu|SyD^
addikt
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
pikkubee
tag
Sziasztok,
olyan problémám merült fel, hogy amikor elindítom az operát, elkezd betölteni, aztán egyszer csak megáll a vonalka úgy 4/5 távon és ennyi. Valakinek volt már hasonló? kikapcs-bekapcs nem segített.
-
Atomgeszi
nagyúr
Ott sem tudnak mit kezdeni vele.
Melyik szoftot érdemes most felraknom?
Kéne PSH is. JL2 volt az utolsó szoft amibe volt virágbolt? JF4 után ,hogy tegyem fel? Gondolkodom egy 2.0 bétán is, azt hogy kell?Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
duvi
nagyúr
válasz leslieke #46019 üzenetére
Igen. Én is arra tippeltem volna
(részemről mindkettő nélkül elvagyok így is)
Közben kaptunk még egy kis infót az oroszoktól. Ha lassan is de készül a Bada SDK Mac OS és Linux platformra is. Mivel alacsonyabb prioritást élvez az említett két rendszer, ezért a közeljövőben nem valószínű a megjelenése.[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Még egy kis színes a franciáktól. Október 16-18 között Bada fejlesztő találkozó lesz Párizsban. Komoly szponzorok bevonásával kerül megrendezésre az esemény. Az IFA megrendezése óta, gőzerővel dolgozik a Samsung marketing részlege a Bada népszerűsítésén. Nemrégiben volt hasonló rendezvény az oroszoknál is. (szeptember 8-10 Mobilfest keretén belül) Ezen kívül épp most végeznek egy felmérést a Samsung Oroszország Facebook oldalán. Arra kíváncsiak, hogy mit szeretnének leginkább látni az Appstore kínálatában a felhasználók? Forrás
Kaptunk is mindjárt egy táblázatot a válaszokról:
Az eredmény magáért beszél... Skype-ot a népnek![ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Binyi01 #46011 üzenetére
Igazából a lényeg az lett volna, hogy életre keltsem a telefont adatvesztés nélkül(nem találom a multhavi névjegy mentést, az előtti meg május végi. És nyáron azért elég sok új telefonszám/ismeretség stb. történt és nem tudom honnan lesznek meg újra ezek a számok.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Binyi01
aktív tag
válasz leslieke #46009 üzenetére
Köszi. Mondjuk lényegesen több esélyünk lenne, ha csak Mo. - n lenne ez az akció.
Atomgeszi: És ha felteszel egy full fw - t, boot cserével? Próbáldd meg!
Dhampir:[ Szerkesztve ]
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
Dhampir
félisten
Olvastátok?
Kormányzati nyomásra lemondhat az Androidról a Samsung és az LG [link] -
Binyi01
aktív tag
Ez a legtöbb letöltés akció csak Mo. - n érvényes? És elég ha csak letöltöm és törlöm utána, vagy fent is kell hagyni?
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
Binyi01
aktív tag
Ezt még sztem nyugodtan betudhatjuk a bétának, ugyanis a flash jelet is kirakja még, hol sűrűbben, hol ritkábban.
consono: Berlin?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest