- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Alan[HUN]
senior tag
Üdv!
3 nap olvasgatás után végre összeállt, mi kell az ingyér' nDrivehoz, neki is álltam, lenn van a 10 és a 11 is! A probléma az, hogy mikor a 10-et fel akartam rakni(11 már fenn van), akkor a KIES kiírta, hogy nincs elég memória! Nos, ez kamu, a memkarin ~500 mega van szabadon a telón meg ~300, de egyébként is memkarira van beállítva az alapértelmezett telepítés, 11 gond nélkül felkúszott. Azóta hiába a próbálkozok, az "Erre a készülékre nem telepítheti, mert egyszerre csak egy készülékre lehet telepíteni...blablabla..." szöveggel visszadob. Mintha láttam volna valahol erre valami registry-s mókát, de kapásból nem volt meg, a kb. 300 hsz. meg nekem hosszú... Előre is köszönöm!
Amúgy jól láttam, az nDrive 11 már csak Androidra ingyenes? Tegnap már csak az iráni AppStoreból tudtam leszedni, ma meg már ott sem találom!
-
Attelah
tag
Ndrive 11-re visszatérve. Még nekem sem működik, szombat óta nem foglalkoztam vele.
Most fent van a Luxemburgból leszedett ingyenes 11 a telón.
1. Ezt hagyhatom rajta és mehet mellé Spanyolországból az Ndrive 10 Fin Promo?
2. Vagy előbb másoljam át a telóról az összes Ndrive 11-hez kapcsolódó fájlt a számítógépemre majd töröljem a telóról és ez után telepítsem a 10 Fin Promot?3. Ha fenn van a Fin Promo utána fel lehet mellé telepíteni a 11-et és ez után másoljam át a 10-ből a navigation.lic, navigation.chc és a ndri3.ndr fájlokat a 11-be?
4. Vagy a 10-ből előbb kimentem a szükséges 3 fájlt, letörlöm a 10-et, felteszem a 11-et és belemásolgatom a 3 fájlt?Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
MrCsiT
addikt
válasz leslieke #47396 üzenetére
..épp csak arra a kérdésre nem tudta az R66 support a választ, hogy - mint a 2.0 Beta esetében, ahol nem tudták újraregisztrálni, akik már korábbi fw mellett megvették a programot - vajon a végleges 2.0-val rendesen fog-e működni, és, ami fontosabb : hogyan lehet majd újraregisztrálni, a megváltozott fw felrakása után
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
leslieke
Jómunkásember
válasz csongi #47395 üzenetére
Kelet-EU vagy a teljes EU térképet érdemes megvenni, ezek tartalmazzák szép hazánk térképét is. Előbbi 39,99, utóbbi 49.99 euró.
Örök életre tied a navigációs licensz, és átvihető másik készülékre is.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
csongi
veterán
Hmm. akkor hogy is van ez?
R66 -
leslieke
Jómunkásember
válasz mrhitoshi #47393 üzenetére
atalá-nál viszont szinte biztos, hogy ez az ok, mivel, mint írta a zsebében volt a telefon.
A tiednek lehet jót tenne egy szervizes látogatás, mert más baja is lehet.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
Ha a hívásmegszakító gomb 5-7 másodpercig folyamatosan benyomva van, akkor a telefon újraindul firmware-től függetlenül. Csak egy megoldás van rá, olyan helyen kell tartani a telefont, ahol nem éri "hosszabb" ideig nyomás a gombot.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
atala
addikt
Azt tudja valaki, hogy zsebben miért indul újra a teló? Párszor már tapasztaltam.
Más!
Mostanában egy hasznos funkciót használok. "Mobilt hozzáférési pont". A telefon internet kapcsolatát osztja meg. Tehát egyfajta router/modem szerepét látja el. Nem kell kábellel bajlódni, a laptop, vezeték nélküli hálózatnak látja a telefont.
Jobban meríti az akkut, de annyi baj legyen.
Bocsi, ha valaki ismerte a funkciót. -
leslieke
Jómunkásember
válasz karesz560802 #47383 üzenetére
Így vagyok vele én is, tartaléknak megfelelő.
-
TomWexX
addikt
válasz karesz560802 #47383 üzenetére
Nem is értem miért ugrottak rá ennyien erre a szar Ndrive-ra, (na jó tudom, mert ingyen van ) hiszen egy bugos szar navi program.
Badán ami jó és megbízható: Route66 és Sygic! De ugye ezeket meg kell venni...Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
m.zso
aktív tag
válasz leslieke #47382 üzenetére
Hát köszönöm szépen mindnekinek. Elképeztő, h itt volt a megoldás az orrom előtt. Fent volt mindvégig a 10es Ndrive. . Érdekes. Ahogy megnyitottam a programot e térképet még ki sem válaszottam, de már van van gps jel 8 műholddal bent a lakásban, ahol eddig nem volt. Működik a térkép is véégre Holnap kipróbálom majd a buszon
Xiaomi Redmi Note 8 MIUI Global12.5.2 (RCOMIXM) 11 RKQ1.201004.002
-
consono
nagyúr
Hihetetlen hogy értéktelenednek el az egy éve még csúcs mobilok, nem csak a Wave... Ma láttam itt Optimus 7-et 42-ért, meg Galaxy S-t 50-ért és állítólag nem leélt darabok voltak...
"Mechazilla has caught the booster."
-
leslieke
Jómunkásember
válasz mrhitoshi #47379 üzenetére
Csak próba volt. Már nincs is az adatlapomon és az ndrive hozzáférést is letiltottam.
(#47380) karesz560802 Te tévedsz el vagy a navigáció visz tévútra?
(#47381) m.zso Igen.
[ Szerkesztve ]
-
karesz560802
tag
Sokkal többet vártam az ndrive-tól.Ha idegen helyen autózom,eltévedek
-
TomWexX
addikt
Twitter hírek:
- Az első wave 3 ROM elvileg szerdán kerül fel Samfirmware.com-ra (ez mondjuk nekünk nem jelent semmit )
- A badaworldinfo szerint a wave 3 300€ -val startol a piacon.Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
F-ECT$
titán
Én 120e Ft körüli kezdőárat várok azóta, mióta bejelentették a Wave 3-at, és ezt most is tartom. Persze a 0% áfás sufnigsmekben ennél 20%-kal olcsóbb lesz, és a szolgáltatóknál is csomaghűséggel olcsóbban lehet majd venni.
Aztán 2-3 hét alatt majd eldől, hogy tartható-e az ár, vagy rögtön csökkenteni kell, mint pl a Wave 1 esetén.
Dive ever, work never.
-
Tomajdon
aktív tag
-
study
tag
válasz bokrosolajos #47367 üzenetére
hogy warez-e
Mindenki más csendben van.Akkor most miért kell feszegetni? -
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #47367 üzenetére
Fácsebook integráció is van, de azt sem próbáltam
-
bokrosolajos
őstag
válasz consono #47350 üzenetére
Mivel a térkép használatáért kell fizetni, nehéz ezen túl sokat agyalni Vagy mondhatnám úgy is, hogy nem a gyártó oldaláról való linkelt térképek esetén nincs sok vita, hogy warez-e
Köszi Foursquare választ, nem is olyan rossz. Ügyesek voltak a fejlesztők, hogy felismerték a piaci rést!
Ár: Annyiért is hülyeség lenne adni, mint a Galakszi eSS, mivel jóval behatároltabbak a lehetőségei egy badás készüléknek. A végén kiderül, hogy veszteséggel tudja csak eladni a Samsung, ami azt jelenti, hogy ...
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz F-ECT$ #47354 üzenetére
Kizártnak tartom a Wave III 100.000 Ft fölötti bruttó árát. A Samsung részéről egyenlő lenne az öngyilkossággal. Kb. a mostani Samsung Galaxy S Plus hardveres kategóriája. Ennek az árához kéne belőni a Wave III-t, egy kis plusszal az újdonság miatt. Ez br. 90-100 közötti árat jelentene. Két hét múlva meglátjuk
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SpaceKombajn #47358 üzenetére
Mire hozzánk ér lesz vagy 150k bruttó ára 0 perces használtként sufni gsm-eknél...
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
100e Ft feletti áron nem fognak kapkodni érte a vásárlók.
-
duvi
nagyúr
Indiában csak novembertől lesz elérhető a Wave III, viszont bejelentették a hivatalos árát.
19.600 indiai rúpia lesz, ami átszámolva 87.700 Ft-ot jelent a jelenlegi árfolyam alapján Forrás -
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #47348 üzenetére
Erről azt hiszem már a 10-es kapcsán is voltak pengeváltások, hogy ez most warez vagy csak szemfülesség, mármint az ingyenes program felokosítása.
A foursquare integrációból én annyit láttam, hogy a célhoz érkezéskor feldobja, hogy lépjek be, gondolom postolta volna a helyemet, de nem vagyok fent, nem tudom, nem is akarom kipróbálni
-
Goldmen75
őstag
Na srácok, most kívánom, hogy minél hamarabb jöjjön a 2.0 végleges, ugyanis tegnap előtt óta az én kis wave-m is ujraindulgat
-
bokrosolajos
őstag
válasz Dhampir #47340 üzenetére
Akkor itt most megváltoztak ezek a szokások!
Ettól függetlenül is a ph!-en tilos. De én örülök ennek a változásnbak, mert látom, hogy akik leginkább ellenezték, azok most szép csendben adják a tanácsokat, és ennek van némi szolid bájaAz N11 Foursquare integrációjáról mesélhetne valaki!
-
Shurycen
tag
-
Dhampir
félisten
Egy régebben telepített, majd letörölt programot szerettem volna ismételten letölteni, de nem engedi meg, körülbelül azzal a szöveggel, hogy "ezt a terméket egyidejűleg csak egy készülékre lehet telepíteni", illetve "Ezt a terméket már letöltötte".
Lehetséges erre megoldást találni?
-
Dhampir
félisten
válasz bokrosolajos #47338 üzenetére
Persze azért még mindig az Android a masszívabb warez-platform. Minden a felhasználói szokásokon múlik.
-
bokrosolajos
őstag
Hogy felpörgött a Wave fórum?!
Térképért mindenki fizetett ugye, és csak véletlen a boltok neve megaulpoad meg multiupload, és ezeknek semmi köze a warezoláshoz -
consono
nagyúr
Banyek, a Babo Crash meg az Alchemist miért nincs a magyar store-ban? Mindegyik ingyenes a luxemburgiban és jónak tűnik...
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Ha valakinek az a gondja, hogy nem tudja újból feltelepíteni a Spamyol promos NDrive-ot!
Annak csak egy új e-mail címmel kell újból regisztrálnia, és máris letölthető!!!
Innen pedig tud frissíteni az újra!!
Csak a szükséges file-okat kell elmenteni!! -
duvi
nagyúr
A Samsung tartja az iramot és máris nyakunkon a következő rendezvényük. November 8-án fejlesztői konferenciát tart az USA-ban is. Helyszín San Francisco és a témák között szerepelni fog a bada is. Óvatos duhajként arról azért nem nyilatkoztak, hogy elindítanák az USA-ban is a badát. (Szerintem jelen állapotában nem sok esélye lenne az amcsiknál...)
Forrás John Imah Samsung fejlesztő az USA-ból.[ Szerkesztve ]
-
karesz560802
tag
És végre.Sikerült működésre bírnom az ndrive-ot .Felismeri a magyar térképet,nyitva a lakat.Még nem próbáltam ki
[ Szerkesztve ]
-
Kaji
tag
válasz consono #47326 üzenetére
Én tegnap 2.0-án próbáltam ki. Kép nekem is késett, de hang teljesen korrekt volt. Mindig jókor mondta a letérőket.
Csak egy problémám van. Nem tudom a magyar hangot beállítani. Bemásoltam memkarira, de nem látja ndrive. Store-ból meg nem engedi letölteni. Vmi megoldást tudtok rá?Köszi
-
consono
nagyúr
A Navteq-es magyar térkép biztosan megy, de nekem a TeleAtlasost is felismerte, az is működhet, csak régebbi.
Ma naivival jöttem be melózni, sajnos a késés 1.2-n továbbra is megvan, de ha nem nézem a térképet, hanem csak a hangot hallgatom, akkor teljesen jókor szól Nem értem ezt a dolgot, a Sygic-kal mintha nem lett volna ilyen problémám..."Mechazilla has caught the booster."
-
Hanz
tag
Nekem az a kerdesem hogy a 10-es ndrivba hasznalt terkepek mukodnek-e a 11-esben?
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
A NDrive(Fin Promo) csak a Spanyol áruházban van fennt?
Ha máshol fennt lenne, és regisztrálnék, le tudnám tölteni? -
Ferdzsoo
addikt
válasz atoka1 #47322 üzenetére
Akkor azt a következtetést tudom levonni hogy mindenkinek akinek megy, a Saját előző fájlai visszamásolásával sikerült ezt elérnie.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
atoka1
tag
Sziasztok! Én is feltettem az új Ndrive ot, előtte fenn volt a régi. Telefonon uninstall, felraktam a 11 es-t, térképet, licensz fájlt felmásoltam de nálam sem ment, viszont hálisten csináltam másolatot a régi ndrive mappáról és abból felülírtam az ndri3.ndr fájlt és most hibátlanul megy. Holnap letesztelem hoszabb úton, kíváncsi vagyok, hogy pontos e és nincs az az idegesítő késés benne. Ja és KH3 bétán megy
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
-
Faresz29
aktív tag
Úgy olvastam már másnál is jelentkezett a probléma!!!
Ha telepítesz valamit, aztán eltávolítod, majd újból telepíteni akarod a Kiessel!
Ez a hibaüzi: "Ez az alkalmazás egyidejűleg legfeljebb egy telefonra telepíthető"
Már a Kiest is újból telepítettem, de semmi sem segít!!!
Mondjuk ez a legúljabb Kies óta jelentkezik....
Nem igaz, hogy más még itt a fórumon nem futott bele ebbe a hibajelenségbe -
duvi
nagyúr
Letölthető az új üzleti és marketing terv a badával és az appstoreval kapcsolatban. (Ebből emelték ki az október 15-i Wave III megjelenést is.)
Grand Plan of Samsung Apps.
Tervekben nincs hiány. Már "csak" a megvalósítás kéne hozzá[ Szerkesztve ]
-
Faresz29
aktív tag
Ha újból felteszem a Kiest, vajon sikerülhet feltelepíteni az NDrive-ot?
-
Faresz29
aktív tag
Átléptem az Iráni boltba és, gondoltam kíváncsíság képpen telepítem az új NDrive-ot!
De ugyanazt a hibaüzenetet kapom, mint a 47301-es hozzászólásomnál!
Hihetetlen[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Faresz29 #47307 üzenetére
Telefonon csak a jelszót engedi beírni bejelentkezésnél és a Samsung fiók mail címe fix. Ráadásul nem is enged több Samsung fiókot egyszerre létrehozni a telefonon. Ezért marad egyetlen megoldásnak a törlés és új létrehozása. KIES reinstall volt már? Egyből a legfrissebbet feltolni és felpatchelni. Illetve olvasd el ezt a 152-es KIES problémamegoldást.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Faresz29 #47304 üzenetére
Alapból ha kijelentkezünk az appstoreból, akkor csak a jelszót engedi bejelentkezésnél editálni. Viszont a Saját fiókokban szerepel a a Samsung fiók mail címe. Sajna csak törölni engedi és újat létrehozni, ami viszont már elég macerás. Attól függ, hogy mennyire fontos neked az NDrive.
-
Faresz29
aktív tag
Telefonon nem tudok másik boltba belépni!!! Vagy tévedek?
-
Ferdzsoo
addikt
LOOOL! Ez tűnik egyedül logikusnak, lehet ndrive-ék kaptak irántól egy nagyobb összeget és így próbálják viszonozni hogy embereket csalnak iránba!
Én is feladtam egyenlőre...[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Faresz29
aktív tag
Mivel nem boldogulok az új Ndrive-al, ezért gondoltam visszrakom a régit!
NDrive Fin promo!
De 50% letöltésnél, a köv. hibát kapom:
A kiválasztott alkalmazás nem használható az aktuálisan csatl. telefonnal.
Ez az alkalmazás egyidejűleg csak egy telefonra telepítheő.Valakinek valami ötlete?
Aktív témák
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest